Правите ли изненади на половинката, а получавате ли такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правите ли изненади на половинката, а получавате ли такива?
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 885 пъти
Правите ли изненади на половинката и получавате ли такива? Много е приятно някой да е помислил за теб, за това, което обичаш. Също толкова приятно е да направиш изненада за половинката, дори и повече. Винаги слушам внимателно от какво има нужда човека до мен и след време се старая да му го поднеса като изненада.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3e125ed966
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Еми достатъчно е от мен, че съм се постарала да сготвя и изпера. Да ми прави той.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 55d0c3a71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не обичам изненади. Не правя на никого. И не искам никой да прави на мен. Всичко, от което имам нужда си набавям сама.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0975b44833
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Aз съм за “материалните” изненади: да измие съдовете, да пусне прахосмукачка без да го моля, да усети, че ми е студено и да ме наметне, да ми пази сянка ако слънцето през прозиреца ме заслепява, да ми нарисува картичка за празник (рисува ужасно смешно) с романтично послание, да ме държи в прегръдките си докато заспивам, да ми направи масаж ако съм изморена, да ми поднесе кафе, направено с любов, да ме държи за ръката докато шофира и сме спрели на червено, да ме разсмива, да ме изслушва, да ми прави всекидневно искрени комплименти, да ме гледа с любов, да ми купи цвете в саксия, защото знае, че то ми доставя по-дълготрайна радост от букет мъртви цветя..
От моя страна, любимата му “изненада” е да му се хвърля на врата, когато се прибира от някъде, да го чака вкусна храна или да реагирам спокойно, когато е сгафил нещо, да го изслушвам и подкрепям в идеите му, да му удрям пo едно рамо ако ремонтира нещо и има нужда от втори чифт ръце и от втори ум за мозъчна атака…
Женени сме от 21г с три деца
Бъдете здрави и се обичайте!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 11b57acbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей! Аз много обичам да правя подаръци, но изненади май само 1-2 пъти съм правила. Обикновено, когато купя подарък на приятеля си, не мога да издържа до повода и го подарявам веднага или макс на следващия ден. Той е същия. Преди му правих по-сантиментални подаръци, но днес гледам да са по-практични, защото вече го познавам и знам от какво има нужда. Той също ми подарява хубави неща. В началото беше много бос в тия неща, на първите ни поводи не правеше нищо, но след това за всеки празник ми купува подарък - цветя, чанта, ваучер за Лили, парфюм, рамка със снимка, пъзел с наша снимка и подобни неща. Аз съм му подарявала сходни неща също. Понякога вместо подаръци си резервираме някоя почивка за 2-3 дни. Изненади кой знае какви не ми е правил, но много често готви и подготвя масата, украсява храната много по-красиво от мен и се старае. Веднъж се сещам, че беше наредил свещи на кухненската маса, беше изписал LOVE и ми подари нещо, но не помня какво беше. Беше ме изчакал да се прибера от работа, запали свещите, загаси лампата и ме извика в кухнята, за да ги видя. :D Въпреки, че беше детско, беше и много мило. За един 14-ти февруари ми беше сложил пак цветя и бонбони на кухненската маса и ми се обади сутринта да съм проверила кранчето дали течало :D, той вече беше на работа де, а аз спях. Естествено не се изненадах, защото го очаквах. :D Аз съм му изработвала експлодиращи кутии със снимки, телефон съм подарявала, когато неговия не работеше, дрехи, парфюм, халат и много други. :D Подаръците са важни, не е задължително да са скъпи, но са признак, че човек мисли за теб и винаги стоплят сърцето! :) Аз съм на 26г, а той е на 34г. Заедно сме от 5г. Забравих да допълня, че има и много подаръци, които нямат общо с човека, на които ги подаряваш. В такива ситуации си личи, когато е отбиване на номер и не е приятно, защото на подаряващия не му е важно дали ще ти харесат или не. Хубаво е, ако ще се купува нещо да е със замисъл, иначе е безсмислено. Не съм привърженик на фразата "жеста е важен". Такива съм получавала от колеги и познати.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 38e22340d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Темата ми изглежда, че е писана от жена, за жалост! Аз бях същата. Правих някакви подаръчета на приятеля ми, дори нямах много възможност. Той не е от тези хора, които харесват много изненадите, не знае как да реагира като съм подалявала нещо и явно и затова ми е правил само няколко на брой изненади. Мъжът трябва да прави повече изненади на жената, в днешно време гледам, че, , силния" пол не си прави много труд за това. Жената обича такива неща, може да има и изключения, но със сигурност са много малко. А и няма значение каква ще е изненадата, трябва само да е приятна - знаеш, че приятелката ти се прибира - купуваш цвете или намираш от някоя градинка, може и въобще да няма цвете, аз ще се зарадвам ако той е дошъл да ме види, защото това е голям комплимент към мен, значи му липсвам. Да те заведе някъде неочаквано. Да ти носи любимия десерт. Всеки човек има любими неща и ако знаем, че на отсрещния му харесват, трябва да ги правим, за да се чувстваме удовлетворени.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 61205b43f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Мразя изненади. Не обичам и аз да правя. Неприятно е чувството някой да те постави пред свършен факт. Купувайки някакъв предмат или още по-лошо организирайки пътуване или излизане или каквото и да било. Това би било предпоставка за раздяла. Мразя да се преструвам че ми харесва, като не ми харесва.
Ж, 30

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6f4180b4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   6, от жена е писана, да.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 61205b43f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   7 до 6. Кое е толкова странно? Всички ли трябва да харесваме едно и също? Като роботи. Не мога ли да имам различно мнение от масовката? Не харесвам и цветя нито плюшени боклуци. Като тинейджърка моите връстнички умираха от кеф като им подарят такава прахосъбирачка. Моите ги събирах в шахтата и след известно време в кофата.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7032165385
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Имам резерви към изненадите. При цялото ми желание да зарадвам човека, съм получавал насмешка. За съжаление се е случвало и обратното - подарява ми се нещо, което... да речем, не ми допада. Издавам се... с мълчалива реакция.
Залагам на сигурното - питам направо какво би й се искало. За себе си периодично напомням, че не си падам по изненадите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e536869c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами зависи. Аз слушам какво харесва и после подарявам за повод. Иначе ако излизаме някъде гледам да се редуваме - той черпи, аз черпя нещо и така. Купувала съм и подаръци допълнително, ако просто съм навън и видя нещо спонтанно. Или ако започвам нова работа, или просто ако си е харесал някоя видеоигра на промоция. Той ми е подарявал цветя, понеже отглеждам, плюшени мечета много, ама в началото на връзката(просто много станаха вкъщи). Сега просто се черпим по кафенце, поръчки на храна и с нещо вкусничко си правим изненади. Ама ние живеем заедно вече година и половина и някак и двамата не сме по големите изненади. А сме на етап, че като дойде повод всеки си има наум какво точно иска и често си казва. За мен е важно, че като слезе до магазина за цигари, се сеща да ми вземе шоколадово кексче или нещо, което обичам, без да го моля. Това ми е достатъчно, че мисли за мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker