Изневерите ми ме убиват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерите ми ме убиват
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3768 пъти
От 2 години имам връзка с прекрасен човек. В началото беше малко като на шега. Събирахме се, оставяхме се, но с времето все по-близки ставахме, дори скоро ще ми предложи брак. Но аз имам проблем. Изневерявала съм му много пъти (с един и същ човек) и се страхувам, че пак ще го направя.

От 4 месеца този човек не спира да ме търси. Избягвам го, до колкото е възможно, защото говоря ли с него или да го видя, натам е ясно - ще се събудя в леглото му. Губя разсъдъка си, сякаш съм под хипноза при контакт с него.

Това е така от 4 години. А наистина обичам приятеля си, той е всичко за мен. Като му изневеря и ми идва да се самоубия, толкова зле се чувствам... Дайте ми съвет как да се спра, моля ви.

Моля също само за адекватни коментари. Който ще ме убижда, по-добре изобщо да не пише. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 417e8144eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В никакъв случай недей да приемаш предложението му за брак, докато не се отървеш от другия. Защо не се събереш с другия? Недей да продължаваш по този начин, защото ще се съсипеш.
Сара

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d6fe107df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами нали се сещаш, че не го обичаш този твой приятел?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ecfabb1bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сложно е. Няма да те обиждам, спокойно. Не си за обиждане. Човека с който "изневеряваш" обичаш ли го? Опитай се да разбереш дали с него няма да е по-добре да живееш. И в крайна сметка с кого от двамата искаш да имаш семейство. В това е ключът струва ми се. Ако е невъзможно да се омъжиш за този от когото все не можеш да се откъснеш, то тогава най-добре "късай и хвърляй" както е приказката. Защото ще ти причини все повече мъка в бъдеще и проблеми. За когото се ожениш, на него трябва да си вярна. Като имаш деца, тогава разбираш защо. Защото на децата си вярна преди всичко.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 292e406780
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стига с тази вярност.. с който и да се събере рано или късно един от двамата тръгва да хойка. На мъжете им е по-лесно, по освободени са от семейните ангажименти. Който и да избере пак ще стигне до търсене на тръпка извън семейството.. Важно е да избере по-добрия по душа..

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6f3412dc63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мисля, че проблемът е във физическото и сексуално привличане и качеството на секса с приятеля ти. Лично за мен /жена съм/ сексът е много важен за трайността на връзката. Колкото и да е чудесен приятеля ти, да се разбирате, да имате общи интереси и пр. и пр., ако не събужда у теб страстта, която събужда другият винаги ще се чувстваш раздвоена.
Добре помисли, защото любовта освен доверие, уважение е физическо привличане и страст. И ако липсва поне в началото тази връзка рано или късно може да приключи.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c0df37403b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   "Това е така от 4 години. А наистина обичам приятеля си,".... <--- ГРЕШИШ скъпа... Ти не оби1аш никой от двамата

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3c103c65b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Е, хем го обичаш, хем му изневеряваш... Ти самата не знаеш какво искаш! Дори и себе си не обичаш-виж колко си непостоянна и безотговорна към чувствата на хората! Пилееш се на всички посоки, не може да вземеш едно категорично решение, държиш под напрежение приятеля си, залагаш на карта дълга връзка за 20 минутен секс.... Ще те пооблъска живота и ще търсиш начин да се върнеш назад, но едва ли ще си същата...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2b8d842f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Като го обичаш, защо по дяволите му изневеряваш???

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 566888e028
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно те разбирам и изобщо не те осъждам даже! Защо не поставиш нещата на кантар и да прецениш с кого искаш да бъдеш? За мен сексът е изкл. важен, и вероятно бих предпочела да се свържа с човек, с който ми е по-хубаво. А и щом тази връзка е отпреди това и ти не си я прекратила след като си срещнала сегашния си приятел... прави си сама изводите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 023a1d4467
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   1 думичка- самоконтрол! Стегни се, голяма жена си! Ка то толкова ти тежи на съвестта кажи на гаджето си, а онзи го блокираш и игнорираш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c68b0b9342
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момчето не заслужава боклук като теб. Твоето НЕ Е ЛЮБОВ, А ЕГОИЗЪМ И НАГОН!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6b9f291cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "Изневерите ми ме убиват" - Ами просто при тогава. Но не можеш нали? Слаба си! Приятелят дава една сигурност, обич и доверие, а другият страхотен секс. Как смяташ да я караш за напред ? Какво всъщност искаш? С кой всъщност искаш да бъдеш?

Тези въпроси трябва да са ти напълно ясни, а ако не са, тогава много лошо за тебе. Не е зле да си изясниш нещата. Най лесно е да казваш - "О, аз нещастната не искам да изневерявам, но видите ли просто някак си продължава да се случва с години, иначе не съм виновна, просто другият мъж е магнетичен!" . Ей, ти за глупаци ли ни вземаш нещо?

Никой друг не носи отговорност за изневерите ти. Какво като е очарователен другият, то такива мъже има милиони още. Ако не е тоя, то ще е друг, трети и.т.н. Като не можеш да си държиш краката затворени никой не ти е виновен.

Лично аз мисля, че е най добре да оставиш приятелят ти, защото му изневеряваш от години и както се вижда няма и да спираш, а с кой го правиш е без значение, не променя факта. Обичаш сигурността, която получаваш, а другият не може нея да ти даде. Ясно ни е, но ти не обичаш приятелят ти, като човек, ти обичаш това което ти дава и как те кара да се чувстваш.

Най добре приключи връзката си, защото горкият човек, ако узнае с каква се е хванал, ще се разбие и съсипе. С такава лъжкиня, горкият ще бъде половин човек. До като е време остави човека поне да намери някоя, която ще го обича и няма да го лъже така гнусно с години. Едно е да си сгафила 1 път на купон, а друго е да го правиш съзнателно с години, да го искаш!

Изясни си какво искаш и направи решителен ход да няма много страдащи после, но познавайки типа жени, като теб, няма да го направиш, няма да вземеш решение, защото искаш всичко, и единият и другият, самата ти няма и да посмееш да решиш, колкото и да ти се пише тук. Така ти е по удобно за сега, но рано или късно истината блесва и после какво смяташ следва? Никой не ти е виновен, че не можеш да си държиш краката затворени, най малкото твоят приятел и не трябва да страда заради това, не мислиш ли ?

К.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d92853dca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   А, разбрах, ти не искаш критика, а аплодисменти. Само ще ти кажа ,че се залъгваш много, че обичаш. Просто така ти е удобно-защо, ти си най-наясно. Може би този, на когото изневеряваш, е финансово подплатен. За мен си жалка. Не толкова защото изневеряваш, а защото и не искаш и да спреш, а даже търсиш одобрение. Няма сила, която да те накара да правиш или да не правиш нещо, освен, ако ти не искаш.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5c21fe3177
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От авторката: Обичам приятеля си наистина! Той е човекът, с когото бих създала семейство. Другият не е отговорен като него, между тях няма място за сравнение. А сексът и с двамата е страхотен, явно не е тук проблема. Още преди да започнем срещите си с "другия" аз имах някакви чувства към него. Мисля, че не е възможно да обичам и двамата... Сигурна съм кого обичам. Много съм объркана.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 10a845eaa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Със сигурност другия е обвързан, най-вероятно семеен и те привлича ужасно... спри с него и продължи с приятеля си, но съм убедена, че пак няма да си напълно щастлива... ЗАРА36

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 852a4b0068
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Е, как е възможно да обичаш някого толкова колкото твърдиш, да искаш да имаш семейство с него, секса да е страхотен и прочие и да му изневеряваш толкова пъти?

Ума ми не го побира. Хората изневеряват като искат нещо по-добро във всяко едно отношение - било то сродна душа или само секс. А ти уж си задоволена отвсякъде, а...? Наистина не мога да те разбера. Според мен си прекалено разглезена и не оценяш нищо май. Ще си трошиш главата. Има толкова самотни хора, които не могат да открият любовта, човека за себе си, ти казваш, че го имаш, а му плюеш в лицето. Знаеш ли заради жени като теб мъжете се държат така. Защото един ден, когато той разбере примерно ще е наранен и след време ще си го върне по един или друг начин на момиче, което наистина го обича и не би водила двойнствен живот.

Казваш, че не искаш обиди. Ако за теб истината е такава, много жалко за теб. Едно е да ти липсва нещо и да го търсиш другаде, друго е твоето. Ти просто не знаеш какво искаш явно, което е тъжно. И си мисля, че дори да избереш единия, пак няма да си напълно щастлива. Дано не се окажа права.

Според мен трябва да се отдалечиш и от двамата, да си дадеш време и може би някои неща ще ти се разяснят.

Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6b9f291cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Просто си е полигамно момичето. Както казват - с широко сърце, което побира повече мъже :)

К.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dca3d866f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Кога успявате да мърсувате така незабележимо и дискретно, бе, хора...
И после какво - гледаш го мазно и ни лук яла, така ли? Казваш, че се възхищаваш колко е по-отговорен от другия, но не е така. Всеки човек, когото правиш на балама без знанието му - пада в очите ти. Престъпление е да му гледаш сеира... как човекът ти вярва. Превръщаш го в глупак против волята му.

По всички закони това няма да трае много дълго и когато истината излезе наяве ще потънеш освен в разкаяние - в дълбок срам. Но и ще се изядеш от яд...:(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 326eb71b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Прочетете какво каза номер 6 - тои е прав

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c0df37403b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От номер 6:
Скъпа, мисля, че всички са крайно изчерпателни, ти не обичаш нито единия, нито другия. Ти просто не знаеш какво искаш.
Реши дилемата си дали да си с момче изобщо.
Крайно грозно е едно момиче да има толкова слаби ангели и да прави подобни неща... и то системно...
Съгласна съм с номер 8, 9, абе - със всички съм съгласна!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6f372f4853
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Здравей, това все едно аз съм го писала, ама преди години. Бях така като тебе. Много си обичах приятеля, ама като се обадеше, онзи, другия и бях като зомби. Ставах и тръгвах, без значение колко е часа, и какво правя просто тръгвах. Имаше някакво ненормално привличане между нас, не любов, а химия. При мен всичко свърши, когато заминах да уча в чужбина. Сега вече съм женена с деца и перфектен съпруг, но всеки път, когато се прибирам в България направо треперя да не го срещна. Не знам защо се получава така? Тези, които не са го изпитвали няма да те разберат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 566888e028
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Да, така е, номер 22, който не го изпитвал няма да разбере. В момента имам такава странична връзка, като го видя или чуя само по телефона и ми се огъват краката. И не става дума изобщо за любов, просто си е едно изпепеляващо привличане. И невероятен секс, разбира се.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 88ac5b03f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От авторката:
Номер 16, не е семеен, нито обвързан.
Номер 22 и 23 най-добре могат да ме разберат :(
22, много се радвам, че нещата са се развили добре при теб.
Въпреки всичко, явно някои хора си остават тръпка за цял живот (дано да греша :))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 65dc5eab1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Ж29: Знаеш ли изобщо какво искаш?! И въобще искаш ли мъж до себе си, или си си самодостатъчна? Доставя ти удоволствие да се хвалиш с "подвизите" си?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 022941c334
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Явно или хората са много различни. Аз съм жена и никога, ама никога до този момент не съм била раздвоена между двама, или повече мъже. Аз винаги се влюбвам емоционално, и никога не ми се е случвало да изпитвам чисто сексуално привличане без любов. Може и да не ми вярвате, но това е самата истина. Явно съм от хората за които сексът е продължение на любовта.

Не знам аз се чувствам щастливка, разбира се според някои може би съм нещастница, но както казах и по-горе хората са много различни. Самият секс, кото интимна близост не е толкова от значение, за мен е важен човекът до мен. Правила съм секс без привличане и съм убедена в това което казвам. Не съм асексуална, ако някой си помисли това, просто секса ми е необходим само когато има и любов.

В същото време обаче мога да приема, че има и различни от мен хора, които разграничават секса и любовта, въпреки едва ли някога ще ги разбера, както и те мен, но е важно да се приемаме взаимно и да не се възмущаваме от подобни истории, като тази на авторката.

Авторке, и все пак си мисля, че бъркаш любовта която изпитваш към приятеля си със някакво друго чувство, което няма да ме убедиш, че е любов. Сама пишеш в началото, че сте се разделяли и събирали много пъти и, че с другия мъж му изневеряваш от четири години. Нещо много куца май при вас? Най-добре да помислиш дали да се впускаш в брак с този човек, и дали въобще самата ти си готова да сключиш брак, или предпочиташ да си живееш живота така=

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 88ac5b03f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Има много други неща, с които да се хваля, разбра ли, номер 25??? По-добре си трай, като не са ти ясни нещата :))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 50ea2ca4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Знаеш ли как ги наричам такива като теб, К..... ! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 10b40c9ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Просто си една първосигналка. Самоконтрол и отговорност, колкото на хамстер. Жена ми е същата - хем боли, хем сърби, хем другите виновни. Ако въобще ти пука за 'бъдещият съпруг', въобще не се омъжвай за него - само ще го съсипеш човечеца. А, и обърни внимание на правописа си! 'Убижда' се пише с 'о'.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker