Снаха с малко дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Снаха с малко дете
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1107 пъти
Здравейте. Имам един въпрос към жените с големи синове. Ако синът ви доведе снаха с дете (малко дете) как ще реагирате? Както и други хора да се включат, ако роднина го направи това, какво ще направите? Например открито ще я мразите, прикрито ще я мразите, ще правите напук или не знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1659df8adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Защо пък трябва да я мразя и изглежда задължително според теб?
Без значение има или няма дете, ако снаха треви живота на синът ми, се гаври снего или изневерява, съвсем открито ще и покажа два свята на едно място. Но защото имала дете? Ако синът ми е щастлив с нея и с детето и, какво право ще имам да мразя... щастието им?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fa47f66e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Няма да ми е приятно. Аз ще съм тъща, но същото важи и за бъдещия ми зет. Но все пак ще искам да го опозная. Не мога да си съставям лошо мнение за някого само защото имал дете. Но едно дете е потенциален източник на конфликти, тъй като майката ще гледа винаги първо него, а Вашият син ще е на второ място. Остават и възможните проблеми във взаимоотношенията между сина Ви и детето, което допълнително ще изостри отношенията с майка му.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c44bebcb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Забелязал съм, че жените много искат да ги приемат "каквито са", с целият им багаж, включително децата им от предишни връзки. Но ако са в ролята на майка, и синът им доведе една такава жена с багаж... леле мале. Което е естествено де, майката иска от синът си внук. И вече от тая позиция разбира... както и да го въртя, това дете не е мое. Това е най-близката ситуация една жена да види какво му е на един мъж.

Но типично в женски стил, една жена винаги пак мисли на нея какво и е :)... Да ти отговоря на въпроса - след като синът ти си я избрал и я обича - обичай я и ти, подкрепяй я, все пак е и с малко дете... Вече си баба, радвай се...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 185a4e36ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Случвало се е два пъти с мой роднина.
Първият път и нея, и децата ги приех с отворени обятияи по никакъв начин изказани притеснения, че финансово ще им е трудно. Но жената - чудесна, децата - прекрасни и възпитани. Как да не ги приеме човек? ! Те се разделиха обаче по техни причини.

Вторият път се разбонтувах, но просто не ми харесваше жената - твърде далечна като характер и поведение. После разбрах, че никой не ме кара да я харесвам и е грешка да изразявам мнение или позиция. Живи и здрави да са, техният живот си е.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 11f654f07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Като баща на син, ако един ден ми докара снаха с дете нищо няма да направя, защото не съм от поколението, което гледаше на тези неща като нещо ненормално и оооо ужас какво ще кажат хората, "старото" поколение сте такива, но в днешно време се гледа по друг начин на тези неща

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 63d8e924af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защо първосигнално с омраза? Решението е на сина Ви, не на Вас. Стойте далече като пасивен наблюдател и не тровете обстановката. Цял живот не можете да дундуркате и напътствате синето- порасна и отлетя. Свиквайте с тази мисъл и им пожелайте любов и късмет.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ba2050c990
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Изобщо няма да се меся-щом синът ми я е приел с дете, негова работа е как ще се справя. Детето с нищо не е виновно, те винаги са най-невинните в подобна ситуация. А моето отношението към нея ще се определя от това как се държи със сина ми, с мен, в никакъв случай няма да зависи от детето. Може да е с дете и да е прекрасно момиче, а може да е без и да е изрод. Далеч по-важно е как мъжът ще се отнася с детето, когато един ден има свое. Свекървите не са толкова важни, по мое мнение българските мъже не обичат много да се грижат за чужди деца.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 79b366cd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторката
Аз съм бъдещата снаха, не бъдеща свекърва. Просто виждам как се лепят етикети в България на хората. Аз съм в такъв район, където жена с дете е като прокажена, никой няма да приеме. То по начало самите мъже няма да погледнат такава жена. Дори тук на самотните майки ср гледа катп на пропаднали жени. За това правя това проучване.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7a7fa309cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма да ми е приятно, но няма да го покажа по никакъв начин. Въпрос на възпитание.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8be72b184d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Няма да ми хареса, но няма да го покажа и ще се държа приятелски с жената. Детето изисква много грижи, внимание, нерви, пари и бих предпочела да ги вложи в собствено дете, отколкото в чуждо. Освен това е потенциален източник на проблеми между двамата. Не е все едно да започнат начисто и да има дете с тях, романтичните моменти като двойка ще са доста по-малко.
Но ако решението му е такова, ще го приема.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2ecf73f634
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ще ти отговоря съвсем искрено!
Имах глупостта да се омъжа за мъж, който има дете от предишен брак. Макар и детето да беше поотраснало, впоследствие се появиха много сериозни проблеми.
Мъжът ми има две деца, а аз - само едно. Исках да имаме две, но той все отлагаше.
Не ми ве пише дори за другите проблеми.
Проклинам деня, в който се омъжих за него. Много дълго ме заблуждаваше какъв е, удържа цели 7 гидини, докато си покаже гнилата същност.
Обстоятелствата са такива, че е много трудно да прекратя брака си с него.
Цвл живот ще съжалявам за решението ми да се свържа с такъв човек.
Разведените с деца трябва да се събират само с такива като тях
Стс зъби и нокти трябва да отстоявате, че жена с дете няма място до никога необвързван мъж.
Детето си възпитавам никога да не поддържа връзки с хора с деца. Те са огромно бреме и влачат ужасни проблеми след себе си.
Свободният От такава връзка винаги ще бъде ощетено детето на свободния партньор и самият той.
Пазете сина си от тази жена!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2ecf73f634
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Синът ви е заблуден и не знае с какво се захваща.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 672db0db4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Синът ти води жена с багаж....двмек ще имаш храненик. Много е лошо,снахата е втора употреба

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 56b8973c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Ах, да. Ето това е причината да огранича контактите с родителите си в последните 8 години. Защото взех жена с дете. Ще кажеш, че детето е някакво зло изчадие от ада. Детето само ми каза, че не иска да ходите при родителите ми, защото го гледат на кръв. Едва ли не то е самият дявол.

Какво като вземе жена с дете? Какво от това? Да не би жената с дете е втора ръка човек? Бахти и изкривеното мислене. Размисли от времето на баба ми.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7a7fa309cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Н 8, ми стой си сама, като те е страх от етикети.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8be72b184d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   8, авторке, правиш проучване за отношението към жените с деца и какви ти са шансовете за нов мъж? Не ти знам района, явно е някой затънтен градец или село.
Жените с деца не са прокажени, а хора, направили погрешен избор и следователно носят последствията от него. Мога да те посъветвам да се преместиш в по-голям град, щом отношението там е толкова лошо. В днешно време човек не е закотвен на 1 място, можеш да смениш град, държава, континент и да започнеш на чисто на ново място, решението е само твое и зависи от теб.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 82e11dfac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Абе повечето се правят на много съвременни и разбиращи, но истината е, че в една такава връзка винаги мъжът е на второ място, и бива използван за осигуряване на комфорт. Хиляди жени с дете казват - майка с дете е вече семейство, което означава, че всеки придошъл мъж там не е равноправен член. Не виждам как няма да имам глас относно ключови неща в моето семейство- отглеждане, възпитание, и т. н. Особено е показателно женското двуличие относно това, дали и мъжът има дете от друг брак. Веднага бягат с 200 - не искат да делят ресурс, а да го насочват към своето дете. Жените трябва да разберат - за тях да имат дете е точно толкова важно, колкото за едни мъж това дете да е негово. Единственият приемлив сценарий и двете да са валидни е детето да е общо. Оттам нататък става компромис - жената прави какво ли не, за да привлече мъж, за да и помага в отглеждането на детето, като обикновено това означава да се прави на каквато не е - любяща, сексуална, отдадена...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 963963bf12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Според мен всичко си е до човека (свекървата). Може някоя да приеме и снаха с две чужди деца, да е мила и усмихната с нея и да я почувства като родно дете, хайде не родно дете, но мила млада жена, която обича сина й. Друга няма да приеме и снаха без едно дете, красива като капка, която ме изневерява, умна, имотна, бижу. Така че много зависи от човека как ще реагира. Аз никога не бих реагирала зле и ще постъпя дружелюбно към човека, дори да не ми хареса, няма да му го покажа: последното, което ще тръгна да правя е да се заяждам или да всявам конфликти. Ще му покажа, че е винаги добре дошъл в дома ми със сина ми или дъщеря ми. Такива отвратителни истории като това по празници да каня само сина, дъщерята без него, нея въобще няма и да се каня да правя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 395f234e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторката
17 Щом детето живее с новия татко, как няма да има думата? И особено като е малко и лесно ще свикне.
16 В уж голям град съм пълен с темерути и кукувци-може би около мен са такива. Не правя проучване за мъж, имам кандидат, а за родата.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8be72b184d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   И какво те вълнува какво ние бихме направили? Важното е родата на "кандидата" какво би направила :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker