Червени флагове когато се запознавате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Червени флагове когато се запознавате?
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 6439 пъти
Здравейте!


За какви "червени флагове" наблюдавате, когато се запознавате с потенциално ново гадже?


*** "Червените флагове са сигнали, които много често пренебрегваме във връзките си, особено в началото, когато пламъкът на страстта и любовта грее с особена сила и замъглява преценката ни. В началните етапи от връзката могат да се появят предупредителни сигнали, че нещо с партньора ни не е съвсем наред. "

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 76

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 01584ac4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

1.   Да не е поддържан. Да е чист, да мирише на хубаво.
Ако дрънка за бившите си. Няма нужда да научавам за драмите му, нито да слушам колко са били ужасни, а той е жертвата. Да си пази техни снимки, или да ни сравнява на глас.
Ако сваля други пред мен- смятам, че се подразбира защо. Женкари не искам, нито да се вкарам в тъпи съревнования за мъж. Ако не е избрал мен, няма нужда да се срещаме.
Ако е прекалено настоятелен. Обичам бавните работи и естественото развитие на отношенията. Да ми налита на първа-втора среща не е ОК. Не говоря за месеци, а просто да разбера какъв човек си имам насреща.
Да е нервак и да проявява насилие.
Да ми ръси изтъркани, свалячески фрази. Винаги се разбира кога някой го казва на всяка и кога лично на теб.
Да се хвали колко е мощен в леглото.
Да се оплаква често и да хленчи повече от жена.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8cf7bc82e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

2.   Като мъж си казвам red flags за сериозна приятелка:
- Не ме привлича физически
- Не се разбираме
- Нисък интерес към мен
- Няма смислени цели в живота
- Няма градивни хобита освен шопинг
- Не е физически активна
- Татуировки освен нещо дискретно с лично послание
- Къса коса/неестетвени цветове
- Спала е с много мъже
- Спала е с мой приятел
- Домът й е мръсен/неподреден
- Ниска лична хигиена
- Егоистка/интригантка
- Наркотици, цигари, алкохол, всякакви зависимости
- Нискоинтелигентна
- Поства полуголи снимки в социалните мрежи
- Мързелива и недопринасяща за общото благо
- Съди за хората по зодиите им
- Не умее да борави с пари
- Има onlyfans/обява в сайт за ескорти

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ee9d0323df
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

3.   В повечето случаи интуицията подсказва, че нещо в поведението на даден човек не е наред. Например усещане за разминаване между думи и действия, много бързо вкарване на обяснения в любов, т. нар. любовно бомбардиране, избягване на по-откровени разговори, като цяло да имаш чувството, че този човек не е искрен, тук таме някоя изречена лъжа, за нещо, което преди е казано по различен начин. Друг знак е да видиш дали има някакви зависимости, ако се държи на моменти неадекватно, като да пие много или да взема наркотици. Всичко това, разбира се не може само при самото запознанство да се разбере, но от няколко виждания започва да се усеща. Така че правилното държане при влизане в контакт с някого е да не се впускаш веднага в любовни вихри и секс, а известно време по-резервирано и наблюдаващо да подхождаш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 82f3cc6de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

4.   1. Преструва се на разсеяна и многократно отбягва съвсем нормално зададени въпроси, но държи нейните такива винаги да получават отговор. На първа или на която и да е друга среща се оплаква какви долни гадняри били всичките ѝ бивши, но въпреки това ги търпяла дълго време. Споменава, че в някой бивш се била "влюбила от пръв поглед" - признак, че лековерно се поддава на бързо хлътване, самовтълпява си небивалици и въз основа на това приписва несъществуващи у човека насреща качества. Любовта се поражда постепенно - след обстойно опознаване на добрите и лоши черти и на двамата, преминавайки през редица случки и изпитания в условията на продължителен съвместен живот, показали им нагледно, че трайните във времето техни действия отговарят на усещанията им.

2. Бърза да пита за зодията, целейки да си направи прибързани заключения, без дори да сме си дали време да се опознаем с течение на разговора.

3. Често си зяпа в телефона, има нервни токове, ходи и/или стои прегърбена.

4. Говори с нетърпим селски диалект и/или на развален български с натрапчиво количество чужди думи. Ако по речта ѝ си личи, че е ограничена, простовата, мисли за материални, повърхностни неща и е скучна, без чувство за хумор, срещата веднага преминава в разходка, но поотделно. :)

5. Настоява срещата непременно да се състои в ресторант или заведение, очаквайки да бъде черпена, изрично отказвайки първоначално да е на нормална разходка или на пейка в парка. Това не изключва възможността към края на срещата да се посети заведение, но ако жената високомерно откаже ОБЩУВАНЕ БЕЗ ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ, твърдо НЕ на подобни жени.

6. Твърди, че не прави свирки, не язди клекнала над мъжа или че преди много се е раздавала за бившите, но "вече не прави такива неща". За какво ми е жена, която очаква аз да се раздавам за нея всячески в предстоящите години, в които тя няма да е в най-добрата си форма, а тя не за мен? ! Както много от жените имат една торба изисквания, така и аз имам няколко скромни такива, касаещи душевността, общуването и страстта в леглото. Ако няма съвместимост помежду ни, редно е всеки да си търси щастието със себеподобен човек. Това важи и за вече започнала връзка, в която някой от двамата в даден момент реши, че ще се държи по коренно различен начин от този, заради който първоначално двойката се е събрала.

7. Щателно се е замаскирала с тежък грим, има грозно рисувани вежди с коренно различна форма от естествената такава, жабешки джуки с хиалуронова киселина, силиконови протези в гърдите, съмнително малък и чип нос, претърпял операция. Все явни признаци за зловещи комплекси, неувереност, подражателско мислене, липса на вкус за естетика и желание да покачи стойността си по евтин начин, заблуждавайки човека насреща за външния си вид. Предпочитам да виждам насреща си жена с видими бръчици, акне и други поражения по кожата, стига да е естествена, с истинско самочувствие и истинско поведение.

8. Съмнително голямо количество дълбоки бръчки, които не отговарят на заявената възраст. Ако тя пък е действително такава, значи се касае за крайно нездравословен живот и дългогодишни пороци, които няма как да влияят добре на бъдещото потомство, когато дойде време тази жена да стане майка.

9. Прекомерно напълняване и широчина на ханша над 40-45 см (широчината да не се бърка с обиколката на ханша), едри прасци с видими вени, личащи си и през дрехите паласки по кръста, двойна/тройна гуша, увиснали гърди (начини за установяване: твърде изпъкнали напред и повдигнати от сутиена, лесно се клатят, рязка и дълбока цепка в деколтето, стрии), неподдържани или жълти зъби и нокти, дъх на цигарен дим (или ако направо пуши на срещата). Все признаци за крайно нездравословен начин на живот, липса на движение и сигурни заболявания на дихателната и/или сърдечно-съдовата системи (вече проявили се или предстоящи такива).

10. Ако сме се разбрали да се видим двамата, но без предупреждение ми "кацне" заедно с нейна приятелка и държи срещата да протече като тройка. Това някои жени го правят и във вече започнала връзка, така че не е изключение само за първата среща.

11. Ако по време на срещата (първа или втора такава) умишлено си разтваря деколтето възможно повече, за да привлича погледа ми натам. Мъжете с опит са наясно, че почти винаги женските гърди изглеждат съвсем различно от това, което жените загатват през деколтето, съответно не избързват с преценката си дали ще харесат жената повече само въз основа на така открилата се там гледка. Преценката за формата, обема и съхранеността на гърдите се прави най-истински на голо, когато те са изцяло видими и в естественото си състояние.

12. Не бих изпаднал във възторг, ако реши да дойде с оскъдно облекло като това на нощните труженички и криволичи в опит да не падне поради въздългите си токчета. Хубаво впечатление би ми направило, ако е с обикновени, но удобни за нея дрехи (анцуг или клин плюс маратонки), със стилна рокля (в топлите месеци) или с панталон с военна окраска. Мнението ми за жената не се влияе от лъскавите дрехи, обувки, накити и прическа, а от това каква е самата тя като отношение и естествен вид.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2e377c6c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

5.   Червен флаг ми е, когато кара някакъв евтин автомобил, най смешни са ми тия с НеуДачия и ЧиКиа, а се дуе, че, а него колата не е приоритет и видиш ли... просто няма желание да си купи премиум автомобил. Червен флаг ми е, когато мъжа заглежд адълго менюто в заведението, прелиствайки го някоко пъти - няма лев

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2b475ce372
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

6.   Чврвени флагове за мен на среща с мъж:
Да е безработен, да няма цели в живота
Да мрънкя, не понасям мрънкяла
Да не плати сметката
Да е мърляв, с лоша хигиена
Да говори лошо за бившите
Да живее с мама, особено на възраст над 25
Да е мързелив
Да мисли, че не се събира с партньор, а че си взима кухненски робот и от тук нататък всички домакински задължения са на жената
Да натиска за секс твърде бързо
Да разправя какъв велик е*ач е, колко много кинти вади и т. н. простотии
Ако е вечер и се прибирам, особено ако е наблизо и пеша - да не ме изпрати
Да е тъп
Да е нарцистичен, непрекъснато да се хвали, да се опитва да принизява другите, да се държи грубо със сервитьорките
Има и други сигурно, но на прима виста - толкова

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 21b3b7b737
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

7.   Какво му е отношението към животните. По това можеш да разбереш страшно много за един човек. :) Ако рита и бие животни, или му е смешно като гледа други да го правят - бягам с 300. Въпрос на време да се прояви и над хора.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d0b0fa6b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

8.   Аз съм реалист и като такъв не се захласвам и не съм имала увлечения. Иска се трезва мисъл, за да прецениш човека насреща по най-правилния начин, без да го величаеш или да го подценяваш.
Формула няма. Аз имам своите ценности и за мен "червените флагове" са едни, докато за друг ще са други. Най - основото е - започва се с много въпроси за материалното ми положение, сама ли живея, в собствен дом ли, къде е точният ми адрес... никога не го давам на непознати, ще минат месеци докато разбере къде живея, ако има смисъл изобщо да разбира... въпроси за бивши, които преминават в сексуални, които реално не го засягат докато не започнем връзка с него, не говоря за секс с мъже, с които нямам връзка. Ако не обича животни, ако не се разбира с роднините си, ако говори лошо за бившите си, ако слуша чалгии или електронни звуци, това значи, че ходи по заведения, а аз не обичам. Ако работи от сутрин до вечер и няма никакви интереси извън работата си. Не харесвам работохолици.
Пушене, пиене... твърдо против съм.
И така, най - общо е това, поне за мен, за друг ще е друго.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4e964cb734
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

9.   Моите червени флагове (мъж на 25г):

- Безработна повече от 3 месеца
- Мързелива
- Живее с родителите си след университета, или повреме на университета ако учи в университет в който е лесно да се работи успоредно с ученето
- Без мечти/цели в живота
- Нискоинтелигентна/без обща култура
- Подчертава че е независима/силен характер и т. н.
- Няма хобита
- Кифла (постоянни постове в социалните мрежи, идва на среща полугола, тонове грим и т. н. )
- Проблемно семейство - разведени родители, мрази баща си
- Алкохол, цигари, наркотици (вкл. трева)
- Липса на уважение - гледа си активно телефона повреме на срещата, държи се арогантно, прояви неуважение към сервитьора/ката и т. н. (директно си тръгвам без да плащам нищо)
- Татуировки/пиърсинги
- Неестествен цвят коса (зелена/червена или нещо плачещо за внимание)
- Пита ме за зодия

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ee619ebe98
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

10.   Да е твърде гримирана, с корекции, татуси, пиърсинги, прекалено разголена и провокативно облечена. Да е нервачка, с крехко его, жадна за внимание, правеща селфита, да няма цели и ценностна система. Да е фиксирана прекалено в материалното. Да е имала прекалено много връзки. Да си гледа телефона постоянно, да не показва никакъв интерес.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e1a0920b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

12.   За мен червения флаг е да е българка.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 684dfa71cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   Червените флагове са само в ограничените ви от предразсъдъци глави. Тука в тоя сайт опорните точки са "женомразец" " мразиш майка си" "живееш при мама" и "стар ерген". Ама да попаднеш на жена, която да ти говори за кариери, вълнуващи преживявания (вероятно ходене по разни места) и да се чуди, че те е грижа за майка ти, определено е тревожно и плашещо. Да не говорим за онези, които те държат по няколко месеца на сухо и те изучават. Такива дето не пускат и големите кариеристки изобщо не са за семейство. Трябва да си луд да направиш дете на някои от коментиращите тука, ако ще и 10к на месец да вадиш!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 523520dd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

15.   Моите ред флагове за първа среща с мъж:

- Ниска езикова култура, повече ползване на изрази като "Смисъл", "Реално", "По принцип", "Дефакто" и т. н. Прекалено меко говорене също ми е доста отблъскващо.
- Ниска обща култура.
- Без чувство за хумор и твърде сериозен. Мъжът трябва да се опита да предразположи жената.
- Ако ме е поканил той на срещата и не поеме инициатива да плати сметката и да се покаже като кавалер.
- Да не ме изпрати до вкъщи/колата/спирката или др. след края на срещата.
- Да не ми звънне или пише, за да се увери, че съм се прибрала благополучно.
- Ако по време на срещата ми говори за бивши, секс и т. н.
- Ако не проявява никакъв интерес към мен, гледа си смартфона или пък не ме оставя да се изкажа и ме прекъсва, държи се грубо с мен.
- Ако дойде с неприличен външен вид. Ако е нехигиеничен си личи - нокти, коса, зъби и т. н. /Тук уточнявам, че има мъже, които работят по сервизи и т. н., ако имат малко боя по ръцете или нещо подобно, няма да ми направи лошо впечатление, защото знам, че трудно се измива/.
- Консумира твърде много количество алкохол.
- Ако не работи, няма цели за бъдещето.
- Ако живее с родителите си. /Тук искам да вметна, че има хора, които живеят с родителите си поради финансови, здравословни причини, студент. Имам приятел, който пестеше пари за първоначална вноска, за да изтегли кредит за жилище, а както знаем в България в голям град трудно се купува жилище, не всички сме богопомазани с жилища, та живееше с майка му, но си е самостоятелен. Не чака да го изпере и да му сготви, и помага вкъщи. Другия пък живееше с майка му, защото не беше добре физически и й помагаше. / Не толерирам хора с възможности, които са предпочели да живеят с майките си, за да бъдат обслужвани от нея.
- Да се оплаква. Да подхваща теми от рода "Кой ти е любимия цвят", "Коя зодия си" и т. н. посредствени въпроси.

Мисля, че като цяло това са най-важните неща, които се набиват на очи на всяка първа среща.

Нямам против външността - щом съм излязла с него, значи ще ми е допаднал на външен вид. Ако има някое килце отгоре в рамките на нормалното не ме притеснява, ако се мотивира винаги може да ги свали.

Относно хората, които съдят по това дали имаш стрии и си носят метър, за да измерят ханша на събеседника, говорят за секс на жените на първа среща и се информират дали правят свирки и т. н.... наистина много жалко. :D

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 18ee1f1a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Говорих с приятелка, която е манячка на тема изисквания към мъжете до себе си, има над 1500 последователи в Инстаграм и доста стриктно пресява с кого да излезе на среща и още повече кого да допусне до себе си. Ето какви изисквания ми постна:
- Да има професия (кариера/бизнес)
- Прилично обзаведено място, където живее сам
- Да има добри доходи, да може да си управлява парите и да няма заеми освен може би ипотека, но не я разбрах за това точно
- Джип или седан в добро техническо състояние (за предпочитане BMW, Audi, Mercedes)
- Да има изискан стил на обличане
- Да има добра хигиена - бели и прави зъби; редовно да се къпе; да има чисто лице без пъпки, поддържана брада, къса подстрижка и добре оформени вежди без стърчащи косми
- Да има стегнато тяло с добра мускулна маса, възбуждащо било
- Да има кратко- и дългосрочни планове
- Да е ясен и да си държи на думата
- Да е позитивен и усмихнат
- Дисциплиниран

Ами да ви кажа това, което тя описва са топ 5% от мъжете ако не и по-малко - така наречените giga chads и не се задоволява с по-малко. Като я гледам има успех, но може би защото е все още на 25.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 42e0439969
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Да коментира злобно хората и да се държи лошо с тях. Да се надсмива над хора, попаднали в тежка житейска ситуация, трудно положение, да ги унижава. Гледам как се държи човекът с другите хора и си правя изводите по това.
Да се самовъзхвалява, самоизтъква и да избива комплекси - това също е червена лампичка.

Жена

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 930a30c310
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

21.   "Червен флаг" интересна тема, ще се включа и аз, въпреки че отдавна приключиха моите "първи срещи"
1. Разговора да не ни се получава;
2. Дори и да върви разговор, да не се разсмиваме един друг;
3. Да се държи вулгарно;
4. Груби сексуални намеци - пак казвам груби. Един-единствен път съм правила секс на първа среща и в последствие се омъжих за този човек, така че не отричам секса, но трябва човек да има усет пред кого и какво е удачно да се каже.
5. Да разбера, че пуши трева или взима наркотици. Нямам против цигари и алкохол стига да са в рамките на разумното.
6. Да ми заговори за бивши - няма лошо да спомене, че е необвързан от 5 месеца и не е емоционално ангажиран с никоя, но не и да ми говори над 2 минути за конкретната бивша, която уж е преживял.

Сещам се за последната ми първа среща с настоящия ми съпруг. Познавахме се от осем месеца, той много ме е харесвал, аз идея си нямах. В крайна сметка така се стекоха обстоятелствата, че ме покани на среща. Вече и аз си го бях харесала. Дойде да ме вземе от вкъщи, излязохме на ресторант, аз бях нервна и пих една чашка вино, не успях да хапна повече от 3 хапки. Той беше много забавен за 30 минутки ме накара да се отпусна и си прекарахме много хубаво над 3 часа в ресторанта. Беше края на месец април и вече беше сравнително топло вечерта, така че станахме от ресторанта с идеята да се разходим малко. Като излязохме навън вървях срамежливо до него към колата, а той ме дръпна и ме целуна. Много се вълнувах. Качихме се в колата, разходихме се малко из града, качихме се на Витоша да погледаме малко града и на връщане в колата се награбихме. Не съм съжалявала нито за миг, че "поддадох" на първа среща. Беше страхотно. Закара ме до вкъщи и се прибра. Писа ми като се прибра, писа ми и на следващата сутрин. Следващия ден ходих като замаяна и се подсмихвах от щастие цял ден.

Преди да го срещна и аз робувах на разни правила - никога на първа среща секс и тем подобни. Слушайте инстиктите си и правете каквото ви се иска да правите.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: df6ca49dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   До 16
Накрая ще свърши с някоя котка:)
Или с някой мечо с пари, дето яко е без пари ще му викат свиня!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2b475ce372
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

23.   Червен, не флаг, ами платно направо - да се държи като Кифляка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9e74104995
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Червени флагове за мен (жена на 28):

- Да започне със сексуалните намеци и подмятания още на първата среща;
- Да се държи грубо, арогантно, надменно, подигравателно с околните;
- Цинично отношение към живота;
- Да е глупав (беден речник, редуциран до 20 заучени фрази, които повтаря, с или без връзка с належащия въпрос, и да не го вълнува почти нищо съществено);
- Да не обича животни и да се дразни от малки деца (ОГРОМЕН

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9e74104995
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Червени флагове за мен (жена на 28):

- Да започне със сексуалните намеци и подмятания още на първата среща;
- Да се държи грубо, арогантно, надменно, подигравателно с околните;
- Цинично отношение към живота;
- Да е глупав (беден речник, редуциран до 20 заучени фрази, които повтаря, с или без връзка с належащия въпрос, и да не го вълнува почти нищо съществено);
- Да не обича животни и да се дразни от малки деца (ОГРОМЕН червен флаг! ) ;
- Да не изяви желание да ме изпрати след срещата;
- Да говори лошо за бившите си и за жените като цяло (нямам против да сподели кога е приключила последната му връзка и тежко ли е било, но не и да ми преразкаже цялата драма с бившата си, която уж е преживял);
- Да не уважава и обича родителите си;
- Да ме прекъсва и да говори само за себе си;
- Другата крайност - мълчи като риба и очаква аз да движа разговора през цялото време;
- Да тръгне да ме натиска още в края на първата среща;
- Да не разбира от шега и да се държи супер сериозно, все едно сме на интервю за работа;
- Да няма дребни кавалерски прояви, като: задържане на вратата пред мен, да ми помогне да си сваля връхната дреха, да ми се усмихва мило от време на време, докато си говорим, да ме подържи за ръката, да ми подари цвете.

Последната точка е доста пренебрегвано качество в днешно време, но точно то е, което прави мъжа кавалер в очите на една дама. Възпитаният мъж знае, че жената е по-крехка и нежна от него и трябва да се държи с нея според това, когато са заедно. А не все едно е излязъл с Гошо от долния етаж да пият по една бира, както често се случва. Именно това се има предвид, когато казваме, че вече няма истински мъже.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d345ba4998
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   12 го обобщи кратко и ясно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2b475ce372
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   22 и да свърши с котка каква е драмата? Тя е жена, ако иска и сама може да си роди дете от случаен мъж или от донор на сперма, ако вади и пари момичето за какво й е мъж, особено такъв, дето не в кефи?
Защото трябва да я е страх от котките ли?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f487fa4a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Подкрепям номер 23

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 87d0598d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

30.   Преди да се омъжа не излизах на среща с мъже:

1. Бездомници (живеещи със съквартиранти, майки, рода и т. н)
2. Безделници (без професия, доходи, бизнес)
3. Бедняци (без стабилен доход идващ от едно или няколко места, без спестявания и живеещи ден за ден)
4. Пешеходци (мъж без книжка и кола да ме вози в автобус или да чака аз да го взема никога)
5. Мухльовци (света им е крив и все другите са им виновни за несгодите)
6. Мизерници (ниска култура и хигиена, както на общуване, така и обща)
7. “Мара общата” (пипани от коя ли не, ходили по проститутки /абсолютно недопустимо!!! /, такива, които ги познават в цяла България и ги поздравяват по заведенията)
8. Мъже без цел и посока в живота, такива които не искат семейство, брак и деца
9. Податливи на алкохол, хазарт, общото мнение, клюки, други жени - това говори само за слабохарактерност

Като външен вид нямам претенции, стига мъжа да е симпатяга, добряк и усмихнат. Мъжете с чувство за хумор винаги взимат 1-ви място. Разлика в годините не повече от 7 в негова полза.

Ж26

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b72ea8aa16
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

31.   Имам съвсем малко изисквания аз, но за момента прекалено малко хора ги покриват - да е зрял и добър възпитан човек, да има принципи, да е грижовен и да е щастлив със себе си.

Та в момента, в който видя обратното на гореспоменатите неща, директно вадя като тумор човека от живота си, а именно:

- да обсъжда или да действа по лош начин спрямо друго човешко същество или животно
- да плете интриги и да показва незряло поведение
- да не може да комуникира желанията си и да се цупи като малко дете, ако нещо не е на неговата, без дори да е изразил ясно какво иска (пасивна агресия)
- да иска прекалено много внимание и да е обсебващ - нищо лошо няма да обичаш силно, но е проблем щом другият човек не може да си свърши работата нормално и ти самият не си щастлив в собствената си компания
- да има прекално много жени в приятелския си кръг (повечето пъти мъжете с много приятелки са или гейове или женкари)
- да споделя личните ни разговрои/преживявания пред други хора
- да е твърде публичен за личния си живот - да си поства в социалните мрежи вечерята всеки ден или книжките, които чете, къде ходи примерно и др. (това си е жажда за внимание и търсене на валидация, които и във връзката ще се изискват постоянно, а никой нормален човек не може да обръща внимание на другия 24/7, т. е. ще има проблеми)
- да е неоправдано и необуздано агресивен (сещате се - идва изстинало ястие в ресторанта и той тръска масата и почва да крещи - това не е окей)
- да му липсва ценностна система - човек без ценностна система е като човек без пристан - той действа без каквито и да е скрупули, защото няма свои вътрешни закони и правила, няма котва - от такъв човек можеш да очакваш огромни предателства, ако не си изгоден
- да е сметкаджия или фурнаджийска лопата, да си гледа собствения интерес на всяка цена и да се слага все на силния за деня - всички хора искаме да сме добре, но не и когато това ще е на цената на щастието на близък човек, това е разликата
- да цени престижа и имиджа, но не и същността на нещата
- да ме лъже за очевидни неща (интелектът ми се обижда особено в такива ситуации)
- да се пробва да ме манипулира и да ми задава подвеждащи въпроси
- да се пробва да ми влияе относно това как виждам себе си - изказването на лично мнение винаги е плюс, но не и когато човекът умишлено се опитва да ти срине самочувствието, за да му паднеш на нивото
- да не прави минимални усилия за това да се чувствам добре по време на срещата - да не ми отваря вратата, да не се държи с уважение към мен и други подобни мънички неща (ако не се държи добре на първа среща, няма шанс да се държи по-добре на втора)


И така.. това са част от нещата. Може би и други бих могла да се сетя, но засега - толкова. Дано са от полза някому. :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 914a0f9505
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   100 за номер 30. Обаче гледай сега как ще ти насвяткат единиците. Иначе браво!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e47ede3e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   До тук разбрахме, че жените искат да бъдат с друга жена
Това обяснява доста неща, като например демографския ни срив или милионите самотни майки.

Тука някоя каза че нямало кавалери, а тя била дама, а не Гошо... доста се посмях

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 82f3cc6de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   Много добро включване от номер 31, с удачни и обосновани отговори.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 89ae91147f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Доста точни неща казани, но да добавя тук-таме и аз:

- театрално поведение - някои хора са родени артисти, но много други имат такова поведение или защото са лицемери и използвачи, или защото имат някакъв проблем със същността си и търсят маска, зад която да се скрият;

- в някаква степен може би важи и за жените, които винаги носят грим и то много (поне за българската среда);

- избора на заведение - винаги гледам да предразположа другия човек да сподели неговото любимо заведение за среща или общо занимание за опознаване - който има малко наблюдателност и опит, само от това може да отгатне много;

- поведение на налудничавост - учудващо много хора, не могат да разпознават такова;

- наднормено тегло или отпуснато тяло - изключвайки нищожния процент тежки заболявания или някакви други труднопреодолими проблеми, занемареното тяло изразява мързел, липса на посока в живота и безотговорност;

- чувство на някакво трудно доловимо, често и необяснимо напрежение в комуникацията с този човек (обратното пък, чувството за комфорт и сигурност, за мен е силен сигнал за съвместимост);

- отношение към околната социална среда - начина, по който човекът се отнася с персонала, мястото, където си изхвърля боклуците (или фасовете, ако е пушач), начина на шофира или паркиране, и т. н., издават отношението към света, макар, че някои хора са много изкусни в това да се представят в друга светлина и играят добре роля, дори и в тези малки неща;

- слаба лична хигиена - изключвайки по-бруталните проявление, неща от сорта на това да не си измиеш ръцете преди хранене, да е мръсно в помещение, което обитаваш и пр., говорят много лошо - както за самата лична хигиена, така и за наличието на мързел;

- за жените - изразена повърхностна любезност - усмихват се на неща, които говориш и нямат особен смисъл, съгласяват се с всичко, което казваш, без изобщо да вникват, имат дежурни усмивки, всячески избягват да влязат в микроконфликт в разговора или дори да поставят нещо под въпрос - много лош сигнал за лицемерно и повърхностно поведение, зад което може да се крият и омраза, мошеничество, използвачество и т. н. ;

- професия - колкото и много избора на професия да зависи от обстоятелства независещи от нас, все в една възраст имаме опита и ресурсите, да внесем поне малко промяна. Така че, поне в 21 век, професията отразява характера на човек. Професията не може директно да каже що за човек имаш отсреща, но може да насочи към важни въпроси. Ако една жена на 28 г. е барманка и не е работила нищо по-различно до момента, високо вероятно няма висок интелект или воля. Не е задължително да е така, но е високо вероятно. Т. е. трябва да се проверява допълнително в тези насоки. Или ако един мъж е на висок пост в община/ енергоразпределение, ВиК и пр., високовероятно е корумпиран и безскрупулен тип, със сериозни психопатски наклонности. Отново, не е задължително да е така, но трябва да се провери;

- човекът отсреща не обича да говори за професията си - много червен, червен флаг. Това означава, че или му е досадно това, което работи (съответно, това е лицемер, който 8 часа на ден се преструва пред някого), или прави незаконни неща, или има комплекси да не стане дума за заплатата му или е празвен отвътре и нищо не му е интересно, най-малко това, което работи, или е мързелив;

- забелязъл съм, че в хората, които човек харесва, проблемното поведение в началото изглежда забавно. Може би така психиката рационализира увлечението ни по него. Сега знам, че ако определени аспекти на поведение ми изглеждат забавни, трябва да вникна в тях и да се замисля, дали всъщност не са доста сериозни дефекти;

- избора на изразни средства, културата и богатството (или липсата на такова) на изказ - човек, който говори простовато, използва чуждици, обърква граматическите конструкции, използва погрешно термини или наименования или пък е излишно многословен, не е удачен избор, лично за мен. Всяко от тези неща често отразява много грозни черти в характера. Тези неща могат да се забележат и в един чат, дори няма нужда от среща на живо;

- Фейсбук профила (ако има такъв) - постовете, които пуска човек, коментарите, могат да кажат страшно много. Ако има инстаграм или тик-ток, особено второто, нещата клонят към "къде сбърках, че въобще се заговорих с този човек? "

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 38b0634bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Хахаха, не можело да се говори за секс на първа среща? Аз често го правя и не е било проблем никога. Защо си излязла с този човек ако не те привлича изобщо? Сигурно излизате със смотани мъже и затова не им позволявате нищо.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6a68e9f864
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Н 23, той не се брои дори, човека не е добре.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 347302fe42
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Мъжкарите не са охлюви и не отговарят на смешни изисквания. Ще останете неудовлетворени в интимен план. Послушковците бутат количка в някоя градинка с рогата над нея. Всеки мъжкар е сам, а момичетата бягат от алфа мъже и си мислят, че знаят какво е алфа и са до алфа. Еми не, не сте.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d0b0fa6b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Червен флаг е в изблик на пиянство да ми сподели, че биел бившата си. Оправданието - тя го била дразнела... После се чуди защо не искам да имам общо с него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cc6c280eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

41.   До 5 - мойта Дачия е 40 бона. Колко е твойто Ауди от 2008,? 10-15000??

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 368c3601a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

42.   41, Ауди БМВ Мерцедес от 2007 или 2008 са по-добре от чисто нова неуДачия. Не стига, че караш неуДачия ами и си дал 40 бона за нея. Тя само след 1 година ще струва 30, след 3 години 20 бона и докато я караш, изглеждаш като сотаджия в служебната си кола.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 98ca3e12b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   - Да е непостоянен;
-да има разминаване между думите и постъпките му;
- Да трябва аз да, , движа" нашите взаимоотношения- да го търся повече, да го каня на срещи и т. н. ;
-често да говори за бившите си;
-ниска обща култура;
-Да е прекалено активен в социалните мрежи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cc6c280eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

44.   До 42- късмет с аудито бръкма, дано имаш читав сервиз

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 64f2867342
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

45.   С тези смешни хиляди изисквания момите сте бездетни, стари моми. Няма да си намерите мъж. Доста е тъжно.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0501d3228a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

46.   Само като чета колко претенции имат великите принцеси тук, че каква кола да карал, какви пари да вадел и т. н. но я ги питай с какви са били и за какви индивиди са си разтваряли краката? Бас държа, че са били точно обратното на описаното тук!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ebc7f5db8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Тези червени флагове са валидни и смислени причини, но ми се струва, че елиминират 99 % от жените/мъжете. Няма съвършени хора, а и ако срещнеш някой, който не демонстрира изброените недостатъци тя/той може да не са свободни или пък да бъдеш привлечен независимо от всичко.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ad7e5e2714
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

48.   ДО 41. И колко трябва да си ТЪП та да дадеш толкова пари за Дачия. Явно доста

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 026cce8b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   30 Как си си намерила мъж, че то всички попадат поне в 1 категория? Напараво се учудвам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 82f3cc6de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

50.   Не зная защо се чепкате за тези коли, сякаш цената им говори нещо за човешките или професионалните качества на този, който кара един или друг модел. След като имате възможност, карайте каквото ви е на душа, забавлявайте се и зачитайте правото на другите да имат различни предпочитания, дори и да не сте съгласни с тях. Самочувствието на трезво разсъждаващия човек не зависи от това какво притежава и как той се сравнява с останалите. Аз в момента нямам кола и не ми пука, а липсата ѝ дори ми помага бързо да установя истинските намерения на дадена жена, чието поведение при тези обстоятелства е коренно различно спрямо това към мъжете със скъпи коли. Живот и здраве, ако всичко върви според плановете, след време може да имам кола с пазарна стойност 1-2 милиона евро, но тя няма да ме прави повече човек и няма да промени самочувствието ми и с милиметър, защото е просто една хубава играчка за приятно изминаване на разстояния от точка А до точка Б. Преди няколко години имах за кратко време спортна кола на стойност 800 000 евро и единствената разлика тогава беше, че десетки млади жени сами ми се натискаха. Част от тях бяха от квартала ми. Преди да имам мощния звяр, години наред същите не ме забелязваха и той накрая изкара на показ голямото им двуличие.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c008160f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

51.   " -човекът отсреща не обича да говори за професията си - много червен, червен флаг. Това означава, че или му е досадно това, което работи (съответно, това е лицемер, който 8 часа на ден се преструва пред някого), "

Пръвоначално имах намерението, да отговоря на темата, но искам да ти обясня, защото това не "флаг"

Мога да говоря за професията си, но всеки мой събеседник намира това за ужасяващо скучно. Има хиляда другите теми, сред които са счетоводство, отглеждане на иголистни дървета и предене, котио биха били по-интересн. Искаш ли, да обсъждаме бъдещото развитие на блокчейн, защо Rust e хубав програмен език, защо Web3 е просот наложим, ако искаме да имаме някаква поверителност в нета? Ок - да! Може да говорим за това. Всичко останало, свързано с работат ми е по сухо от африканска пустиня и честно казано, ако исках да говоря за още работа, нямаше да ходя на срещи.

И не, не е дразня от професията си. Дразная си от работата си. Не знам, как ти разбираш лицемерието, но като професионалист, няма как, да оставя чувствата си, ръководят действията ми. А най-лицемерно ще е, да изоставя кариерата си, за която съм се борил с години, просто, зщаото нещо ме дразни. И не, не мога да си сменя работата, без да изгубя значителна част от доходите си.

До 31 - Аз живях със съквартирант до 28 години. Сега живея в 240 квадрата къща, с двор и алея. Искрено се радвам, че кучката, на кяото се натисках, ме зарязза заради това. Добре

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4e5a8d1b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

52.   Не съм бил на толкова мнгоо срещи. Повечето ми срещи са с последнит някоко месеца, просто защото сега си "търся" половинка. Само да кажа, че леко "мамя", защото умея да готвя и под готвя. От 15 годишен съм по кръчмите, а на меду 19 и 24 работих в гурме ресторанти. Лекции-бачкане. Това ми беше живота доста години. Затова нямах и "редовна приятелка".

Тя ето ги нещата, които биха ме притеснили.

- Хиляда изисквания. Разбирам, че всеки има стандарти, ама като се почне с едни списъци.

- Държим се, все едно сме на бизнес среща.

- Говири с огормна превзетост, все едно всяко нейно дейстиве е от невроятна значимост, все едно е някакво гуру и просотсмъртните не знаеме, за какво иде реч.

- "Алтернативен" цвят на косата.

- Прилича прекалено много на мен. Не, не говоря физзичеси. А по-скоро сме ендакви във вкусоветеси, навсиците си, интересите си, действията си... Зввучи супер, но е някак си скучно. Па ако си приличате и на външен вид - все едно излизам със себе си, само дето съм по-хубав и имам вагина. Странно е... брррр.

- "Тя е всичко, за което съм си мечтал! " - Дето викаше един "Не вярвам в съществуването на ангели. Но гледйаки теб се чудя, дали е така" - Случи ли се това - врата! Директно! Капан е!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 48b5b7fe71
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

53.   Пак ще го напиша- колкото повече условия на входа толкова по-малко резултати на изхода на търсачката.
Колкото по одъртявате, толкова по-малко червени флагове ще ви се ветреят пред очите.
И не забравяйте, че оня срещу вас вижда флаговете от към вашата страна.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2f96a6de9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

54.   Червен флаг е да ми дойде на срещата с Дачия или Лада, и да ми обяснява, че била по-хубава от на някой пич Аудито или Мерцедеса.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 290a9d70b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

55.   45 С господата, които не са "готови" до 45 за деца и семейство, защото трябва да се на живеят, няма да има раждаемост. Прав си! ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e2fffd6614
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

56.   Червен флаг е да ме гледа с каква кола съм дошъл на среща. С мен ли ще е срещата или с колата ми. Червени флагове са ми и когато дамата (в случая пачата) живо се интересува в какво жилище живея и каква заплата получавам. Каквато и кола да карам, каквато и заплата да получавам и в каквото и жилище да живея, мои са си и аз си ги ползвам. Нали съм дошъл на срещата с хубави дрехи, държа се възпитано, умея да водя разговор, ще платя сметката и ако се харесаме пак ще се срещнем. Каква връзка има колата, заплатата, професията и жилището ми. Иначе българките не са меркантилни и са за чистата любов. Да бе... Я да попитам, като имам 5 коли, може ли едната да ми е Дачия. И ако случайно съм дал премиум колата си в сервиз, а Дачията ми е изкарана на улицата, за разлика от другите ми коли, които са в двора и отида с Дачията на среща, броя ли се за загубеняк. Между другото, за което се заклевам, ходил съм няколко пъти на море в Монако и който иска можем да хванем бас, че там ще срещнем повече нови Дачии, отколкото 15 годишни Мерцове, Аудита и Бмв-та, по които се прехласват вървежните български пОтки от Люлин.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3c230fbbd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

58.   Да чете подобни теми с цел какво не трябва да прави и говори по срещите. С времето обаче да се окаже, че това е просто поредната роля за нашето "хамелеонче". Сещате се - все се правим на някой друг щото "не знаем кой сме" или пък щото не се харесваме като се погледнем честно. За съжаление обаче, нашият лиричен герой най често е слабо вероятно някога да бъде номиниран за Оскар и истинската същност цъфва най късно до втора среща. И това ако решиш да дадеш шанс и подтиснеш усещанията си щото все още нямаш достатъчно доказателства че да се стигне до 2ра среща...

Има една друга теория - Жените решават дали ще си разтворят краченцата пред някой точно до 1 секунда след като са го видели. Често без да си дават сметка сами пред себе си дори. Останалото са "Радини вълнения" и тънки сметчици - не особено интересен ритуал, особено последно време.

Само като погледнеш дългите и странно еднакви листинги с критериите им и ти иде да излезеш на верандата си с питие в ръка, да запалиш пура и да гледаш звездите. Със сигурност е по полезно и здравословно занимание...

 
  ...

1-50 от 76
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker