Говори ми като на някаква проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Говори ми като на някаква проститутка
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 3349 пъти
Здравейте,

Наскоро се запознах с един мъж на 32 години. Уж хубав и добре сложен, обаче не ми харесва как се държи. Самоизтъкна се като сериозен муж, който е имал 4 годишна връзка, приключила доста отдавна. Бил узрял вече за семвйство. Нямл много критерии за жената - само три - да е красива, грижовна и да не му изневерява. Тука вече не му повярвах. Според мен мъж, който изглежда толкова добре, първо има поне една две секс приятелки, с който се разтоварва и второ и да иска семейство, не е на всяка цена и има купища претенции за всичко.
Какво стана после? Видяхме се точно 2 пъти. Първия път беше по негова покана, в ресторант, той го избра, той плати сметката. Втория път аз го поканих - на бар, пак той ме черпи, плати ми коктейла. Преди бара ми каза "Ще ме вземеш ли с таксито" и това ми се стори кифленско за мъж, но се съгласих. След втората ни среща започна работната седмица и спряхме да се виждаме. Чатехме си по фейсбук всеки ден, но не много. Много кратки разговори, нищо особено. Исках да видя повече инициатива от негова страна, но не. Чудех се кога ще ме покани пак да се видим, но не го направи. В петък му писах `Какво правиш. Никакъв те няма " и той прати снимка на пица, която си е поръчал вкъщи и е пред телевизора. Това ми се стори още по-безсмислено. Седи си сам вкъщи, вместо да ми предложи да се видим, поръчва си пица за 20лв, ма на ресторант няма да отиде. Гледа" Черешката на тортата" с Джулиана Гани, ма иначе такива като Джулиани много ги мразел. Може да е изморен от работа, ма то по тая логика с никоя жена не трябва да се вижда редовно. Нищо смислено не прави, седи, скучае, но няма да звънне да си приказваме.
В събота не ми беше писал нищо и аз му написах `"Добро утро". Отговори, пита как съм и до там. След половин час му написах, че е много пасивен и той започна да се заяжда. Кво значело тва, да съм си кажела директно какво мисля. Викам значи, че не ми предлагаш да се видим. След това изстреля нещо, което ми се стори много тъпо и обидно. Каза "Ако ти под виждане разбираш някой да те води по ресторанти и да си плаща за компанията ти, не искам. Вместо да предложиш да се видим и да вземеш да сготвиш нещо като нормална жена, ти нищо не правиш. Аз с Георги Илиев ли си приказвам или с дама? " Това освен че прозвуча грубо и обидно, е пълна глупост. Аз не знам коя жена ще се навие да му готви на първа среща. Ние сме се видели точно 2 пъти и много ясно, че ще е на публично място. Той ме врънкаше и у тях да ходим след това, но пропуснах. И честно казано малко и избърза с офертите за секс. На първата среща почна с намеците за секс, на втората с директни оферти. Не стига тва ми ме изкара мутреса все едно аз съм го накарала да ми плаща в ресторанта. На мене ми прилича на стиснат мъж, който мисли само за парите. Не се държи достатъчно любовно, а си прави сметката като се види с някоя жена колко лева му е струвало това. Ми то по тая логика най-добре и семейство да не прави, че и това си е разход. Ще вземе да му се роди дете, ще се наложи да купува колички, дрешки, храна итн. Разправяше, че не виждал смисъл да ходи по заведения. Ами да. Защото си бил купил апартамент, който няма акт 16, бавят го, тва го изнервя, мисли как ще му трябват пари за обзавеждане и как може и да няма акт 16 близките години. За апартамент може да даде 30 000 евро, ма за жена не може за ресторант. Емии от моята гледна точка пък той си търси безплатен секс, а не гадже и безплатна прислужница, а не съпруга. Прекалено много внимание и значение отдава на парите той, а не аз. Аз и без него, пак ще си отида на ресторант и пак ще си платя. Сама се издържам. И някой да ми разправя, че искам да плащат за компанията ми, ми е обидно. А той пък иска да му готвят срещу секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: b01a232e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Ок, описала си ситуацията, задала си въпросите и сама си си отговорила и то много правилно. Но пропускаш едно нещо. Глупостите, които ти ги е наговорил, че има само 3 критерия за жена и че искал семейство са пълни лъжи. Ти имаш нюх за първото, но май не си разбрала, че хубав мъж ( така описан от теб) използва точно тази фраза при жени, при които знае, че ще проработи, в случая. при теб. Понеже е хубав със сигурност е бил с много и знае при кой тип какво работи. Глупостите ти ги е наговорил, за да те вкара в леглото от втората среща, защото явно при повечето от твоя тип това действа и това е формулата. Хубав мъж, вечеря в ресторант, глупости за семейство и деца, покана за секс, секс и хайде чао. При теб не се е получил секса според неговите изчисления, следователно той прекратява интереса, защото вижда, че ще му излезеш "скъпа" за единия секс. Въпросите ти към края са излишни, нито е искал жена и деца, нито да си направи труда повече от това да те вкара в леглото с 1 вечеря и 1 бар. Няма какво да го мислиш.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f0a97309e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   А ти защо му пишеш и му предлагаш срещи, всеки ще приеме, че сама му се натискаш? Като не те търси и не ти предлага нищо, значи няма интерес. Съответно спираш и ти и толкова. Какво си взела да му вдигаш егото? Я колко търсен и ценен е и съответно гледа на теб с презрение! Като се показа много инициативна какво постигна?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 204c40fc63
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Това са мъжете, драга. Искат секс, прислужница. Винаги е било така и винаги ще бъде. Не вярвай в романтика, такава няма.
Търси си друг.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3d397c4609
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

4.   Аз съм мъж на 32 от София.

Аз правя на 90 % като пича от историята. Както е написана историята не се разбира да е имало каквато и да било интимност между двамата. Секс не е имало, изключвам свирки, поне целуна ли го тоя мъж? Аз мисля че не. Ако сте се поцелували поне най вероятно щеше да има 3 и 4 среща защото отношенията се развиват. В случея че не е имало дори целувка, то няма отношения. Той си плаща за да я опознава и да я чака да станела готова. Да не говорим че имам повече от 4-5 случея в който жените като са излизали с мен почваме да се натискаме за да ме залъгват че се случва нещо и до ебане не стигаме никога. 2 от тях даже свирки са ми правили, но секс не искаха. Тоест ако се замилиш това че се целувате, духа ти не е гаранция че до секс ще стигнете дори и си ме разиграва да си я водя по ресторанти и барове и да плащам сметките и.

Аз лично много се очудвам като попадам на някакви такива жени който искат от мен нещата да се случват доста бавно и да не знам дали ще доведат до нещо, но да си ги развеждам насам и натам. Да не говориме за факта че тя като не иска мен нищо не ме спира да си намеря някоя която да иска секс. Жените с който съм спал се е случвало около 7-10 дни от запознанството.

Сега даже пича от историята ти е оставил вратичка. Казал ти е че иска да му сготвиш. Не виждам да си каза добре. Даже си написала коя ще му готви? Ако този мъж ти беше харесал нито щеше да му откажеш секс, нито щеше да му кажеш че няма да отидеш в тях и да му сготвиш. Тоест ти си искала да си го по разиграваш насам натам, пича се е усетил защотото не е на 15 години, заебал те и сега те я яд че си изпуснала другите черпения.

Да не говорим че ти специлано си го питала какъв е проблема и да си каже, когато ти е казал не видях да си казала на мен не ми е за пари ела да те водя на бар/ресторант. Нещо ми убягва това... Защо ли не си се стила?? Нали си го харесала??? Или си го харесала достатъчно че да бъдеш почерпена от него.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 92d6c8b70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Щом те дразни с един мъж, а не ти носи хубаво усещане, го разкарваш. Никога не си проси внимание, насила хубост не става. Не са се свършили мъжете, че да влагаш излишни нерви и мисли защо се държал така, още повече, че нищо не се е случило кой знае какво между вас, та да го разнищваш толкова. Може би си още малка, не си писала на колко години си, но приеми съвет от мен- научи се да си тръгваш навреме от безсмислени отношения, които не чувстваш, че са твоето, може да ти е гадно и да изисква воля, но така ще се научиш да отстояваш себе си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 665623a2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Хубаво се посмях, благодаря.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4b95f692b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

7.   Биваше си я историята ти. Хареса ми! Посмях се малко. Зарадвах се на това, какви сакатлъци се случват между "влюбените". Хахахаха
Нищо, следващият път мини на някой таксиметраджия, а след това скокни до Герена да си набереш от "плодовете" на нацията - зъбати, грозни, неуки същества. След това се завърти около Халите да те пообарат джебчийски ръце и да усетиш бежанска пот. По-натам се насочи към Централна гара, но не забравяй да минеш първо през Женския пазар и Сточна гара. Така като подминеш ж. п. -то ще стигнеш до Надежда - там са интелектуалци! Хъммм, по-натам си мисля да пропуснеш гробищните паркове и да не стъпваш в Обеля! Дори и аз не те съветвам на тази меко казано неблагоразумна и опасна постъпка. А ако минеш през Северния парк можеш да бъдеш опрашена ненадейно. Затова, ако обичаш сигурните неща, тръгни към Люлин! Там ще те подмятат много здраво яки български мъже. Овча купел ( да, точно така - районът носи името на изпражненията на овцете, които някой български войвода ги е скупчвал на куп, както Подуяне е изникнал под зора на някои български юнаци да прегазят пешком реката и с какво учудване са останали, когато са забелязали, че им стига "под уйя"! - въобще, българският гений е ненадминат). Та Овча купел може да ти се стори рай! Не случайно там цените на апартаментите догонват "луксозните" квартали като Иван Вазов! Там са спортисти и артисти по натюрел. Студентски град е бардак! Ако ти се иска разюздан секс без да си плащаш нощувката в "луксозна" стая, то си на правилното място. Даже може да ти се сбъдне тройка или директно ганг-банг. БЕЗПЛАТНО! Ти представяш ли си какъв кеф? Можеш да минеш и покрай посолствата да видиш, от колко "елитни" жребци е съставен дипломатическият корпус. Ако случайно решиш да подишаш по-чист въздух, можеш да скокнеш към кварталите на богатите като Бояна, Драгалевци, а вече и Горна баня и да се изумиш как бъдещата ти мумифицирала се свекърва ти се "хвали", че къщата й струва не по-малко от милион евро (ако че няма канализация! ) плюс още толкова за земята и че трябва да се чувстваш специална и богоизбрана, че нейното леке въобще те е харесало. Ако пък искаш да видиш що е това шоп, мръдни малко в страни. Сега видях, че в иначе лековития Лозен хората са изтрещели (не че не съм го усетил още преди бая години). Та в това село селска къща, нормално обзаведена с приличен дувар и гараж, с дворно място под декар струва 600 000 евро! Аз мисля, че ако Земята някой ден след 5-тата световна война се превърне в лунен пейзаж, най-скъпата пепел ще се намира в София-град! От всички други пепелища по света, нашата ще е върха!

Та, какво да те посъветвам за избора ти на мъже? Няма да ти е лесно предвид елитността на момците. Все пак българска майка ги е отгледала и са взимали пример от български маж.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d6507b319c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Да ви имам драмите. Избираш самолюбива мъжка кифла, а после се чудиш защо е самолюбива мъжка кифла. Иди почерпи малко опит от хората, споделили го в следната тема, за да разсъждаваш малко по-трезво занапред: http://spodeli. net/4/story-170708. html

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1dc02e1ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Притрябвал ти е. Не става този, няма значение дали е красив. При мъжете красотата не е нещо толкова важно от което да се влияеш, стига да не изглежда зле.
Загубил е по някаква причина интерес към теб. От това идва, че не му се пише, не му се излиза и не му се плаща.
Иначе си е стиснат. Има мъже, които водят не само на ресторанти, а и на екскурзии, подаряват хубави подаръци, даже коли. Той платил 2 пъти сметката, веднъж за храна и веднъж за нещо за пиене и тръгнал да се оплаква как го използваш за пари. :D Аман от такива.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 278e237b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Звучи гнусничко, но актуално, типично в духът на демократичният, еврогейски, неолиберализъм. Няма чувства, а има нещо като интереси и както се полага в тези случаи, това е вид някаква сделка-просташка, липса на възпитание, но сделка. До момента говоря за така нареченият мъж, щом казвате, че е мъж, нека е мъж, но определено не ги разбирам такива, така наречени мъже. даже дъщеря ми казва понякога "Тате, ти си динозавър и твоите приятели са динозаври, вие сте друго време. " Най -просташкото от страна на така нареченият мъж е, че подчертал, че той платил две сметки-Ако кажа, че това е гнусно и отвратително, все едно да му направя комплимент. Мъжът, ако е мъж, а не продукт на съвременното възпитание, винаги, повтарям за неразбралите- винаги плаща сметката, независимо, кой кого е поканил. Той срещу това не трябва да очаква нищо, той трябва да защитава жената, а не да прави бакалски сметки, ама, че счетоводител. Та той е гнусен като черна хлебарка. Това, че е поканил момичето да му сготви нещо, не е не е лошо, на всяко момче или мъж е приятно, когато момичето или жената му приготвят нещо за ядене. На мен лично почти винаги са ми предлагали нещо да ми приготвят за хапване, е вярно тогава бях млад и бях на "тяхна територия". Ще ви разкажа една случка, която се е развила в бившият Съветски Съюз. Предварително заявявам, че не се е случило с мен. Всичко се разиграва в един сравнително голям град / два пъти колкото Пловдив/ със забранен достъп за чужденци. Та един млад мъж, на години по-млад от описаният от Вас, се запознава в дискотека към хотела, с една млада жена. Командировката е продължителна, а навън, особено през нощта температурата е често под минус 20-22 дегр. Той с момичето, са на еднаква възраст към 28 години. Момичето плаща сметките-просто неговите командировъчни са смешно ниски. Една вечер момичето го кани на гости в апартамента си, приготвя му топла вана с ароматни соли, защото се е намръзнал в степта, през това време му приготвя вечеря, дава му чисто нова /от опаковката/ четка за зъби, докато той си мие зъбите, тя се приготвила с прозрачна нощница и нищо никога не е искала нещо от него. Десантчик--"навсякъде, по всяко време"-- При разделянето, когато той си тръгва тя е плакала цялата нощ

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 11b2ed202b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Запленена от добре- сложен красавец!? Много му е вниманието и му е лесно. Ако не си ти- друга ще се "бори". Това е манталитет и отношение и при двата пола. В София се "концентрира еманацията на нацията" или дошло животното да види свят и света- животно. Идва си с културата, образователния ценз и обноски. Магарето, кон не може да стане. Диаметрално различни сте и в главите ви няма сходство като теми и цели. Хубаво си споделяш впечатленията но остава само киселия вкус, раздразнението и нищо не следва.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 174afb6860
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

12.   Мъж съм, но се отвратих от номер 4. С две думи имаш две опции - пускаш на първа среща и кой от къде или не пускаш на първа среща и пак кой от къде е. Жалко, че вече 99% са такива.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 097aa2557d
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

13.   Седи си сам вкъщи, вместо да ми предложи да се видим, поръчва си пица за 20лв, ма на ресторант няма да отиде.
Е що па треа да ти предлага, като просто може да иска да хапне пица и да не прай нищо.
Ебати мисленето.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3bf0a3879a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Едно ще кажа. Аз, че плащам сметката - плащам, но ако жената не прояви инициатива да палти своите 50%, не почне да бърка и да чака аз да я спра - това е последната ни среща. Аман от пиявици и гладници.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 807eadcad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Не го приемай като обида, но според мен и двамата хич не сте в час. Да пишеш на мъж и да го натискаш за среща, при положение, че не ти пише сам и не те кани, е тъпо. Показва липсва на самоуважение и достойнство, което доста смъква акциите на жената. Ако те покани - ок, ако не - пак ок.
Що се отнася лично до него - очаква да отидеш у тях и да му сготвиш на първа среща... Тоя нормален ли е? ! Единият вариант е да се бъзика с теб, но ако е сериозен - без коментар, просто.
Запомни едно: ако един мъж те харесва, ТОЙ ще ти пише, ще ти се обажда и ще иска да се видите. Спре ли да го прави, значи е загубил интерес и не нужно да му помпаш излишно самочувствието като го питаш: защо, как, какво стана, що не ме търсиш вече... Продължаваш напред и това е.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 46087bacc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Авторке, този мъж търси само секс, не връзка. Разминавате се в търсения и очаквания. Няма смисъл да продължаваш с него. Щом още от първата среща ти се натиска за секс, е ясно какво иска. Съжалявам, но моят съвет е да спреш да се занимаваш с него.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f0a97309e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Мисля, че е най-добре на среща жената да си плаща своята сметка. Така "джентълменът" няма да си мисли, че му е задължена с нещо (секс най-вече) защото я бил почерпил.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d6651f055e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Просто няма интерес, мъж дето те иска ще чака и месеци, след като те кани е нормално да плати. Спри да му пишеш и едва ли ще ти пише повече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7719430128
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   "Уж хубав и добре сложен, обаче не ми харесва как се държи. "

Недумай, направо недоумявам как подобно нещо е възможно... Все едно мъж да се хване със супер сески жена и да открие, че е тотална к....

"Говори ми като на някаква проститутка"
Всеки може да ти говори както иска. Ама ти ако седиш и го слушаш... може би е прав...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c0c48b0f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Бил съм с достатъчно жени и нито веднъж не съм плащал сметка нито имам намерение да го правя. Нито някоя е плащала моята. Това е един много добър тест. Голямо мрънкане за "красавеца' понеже изпусна както каза 4 черпнята. И определено не знаеш какво е да ти говори като на проститутка. Аман от търсещи внимание принцеси мислещи си че всички са им длъжни и могат да искат и да мотаят другите. Сори бейби на някой мъже от втора среща ни е ясно за какво сте с нас и накъде отиваме. Това че има достатъчно неориентирани мъже или такива които като видят хубава жена и им изключва мозъка и може да ги въртите както искате не значи че всички сме така.

Искам да питам големите мъже дето все плащат и жените очакващи плащане на сметки - от какъв зор ще черпя някоя за това че решила да излезе с мен? И ако аз и платя вечерята каква е разликата между тази на която съм платил и компаньонка известна в Япония като гейша (на която се плаща за компания не секс)? Чакам отговори ама без "то така е прието" "всеки истински мъж така прави" и другите заучени фрази набити в главите без мисловен анализ

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f6b93fe78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Аз друго не разбирам, защо мъжът трябва да плаща на непознати жени. Според мен всеки трябва да си покрива неговата част от сметката или да те редуват с плащането. Интересите са взаимни и двете страни искат да проверят дали са подходящи един за друг.
Според мен от описаното, може стига да искаш да имате физически контакт. Не мисля, че човека търси половинка.
Ж35

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f18606dbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Щях да пиша много ама се отказах. Ще гледам да го съкратя малко.

Идваш тук и вместо да питаш за съвет къде си постъпила грешно ти решаваш да си излееш помията колко бил лош той и колко не заслужаваш такова отношение.
1. Това е показателно, че ти изобщо не си подходила сериозно към връзката, с уважение и внимание към него, на първо място. Той го е усетил това и те е отметнал. В обратния случай щеше да питаш тук как да го спечелиш, и той освен ако не е тотален идиот щеше да те вземе на сериозно. Аз лично не познавам мъж, който да се подиграе с жена която му обръща внимание, особено ако той я кани на среща.

Разбираш ли? Има разлика да го търсиш за да получаваш внимание и да го търсиш, защото се интересуваш от него..

2. Ако наистина, ама наистина искаш да си вземеш поука за в бъдеще, защото не искаш да си умреш стара мома или самотна майка съвета който ще ти дам е, че ние мъжете сме много, ама МНОГО уморени да ни разиграват и да ни правят фасони. БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, всички мъже. Даже вече се отказваме без преди да сме почнали нещо, камо ли да стигнем до втора среща. Имай го това в предвид и бъди малко по -всеотдайна следващия път. Освен това занижи малко критериите, очевидно нямаш самочувствието за да застанеш до хубав мъж. Затова и при срещата си подходила с предубеждение, женкар бил, такъв бил, онакъв бил..

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 278e237b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Лично аз смятам, че един мъж трябва винаги и повтарям за неразбралите, винаги трябва да плаща цялата сметка, без да очаква нищо в замята. Много е гнусно, ако е платил сметката и след това да очаква нещо в замяна. Изглежда, че това е част от новите еврогейски, демократични и неолиберални ценности. Мъжете за това съществуват, за да защитават жените , ако трябва и с цената на живота си. Лично за себе си знам как да постъпя, ако съм изправен пред избор и имам само една възможност, кога да спася момче /мъж/ или момиче /жена/, ще спася момиче /жена/- //Fallschirmspringer // Десантчик-Навсякъде, по всяко време

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6c271b1246
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Говори ти като на такава, защото ти се държиш като такава, като сама се издържаш що двата пъти все той ти е плащал и недоволстваш, че не ще да излизате за да ти плаща и трети път? Аз на жена ще плащам сметката ако искам единствено секс, ако искам семейство и сериозна връзка няма да и платя, защото сериозната връзка и семейство изисква даване (като не говоря само за материалност) и от двете страни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: eaf9a169c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   По принцип за мен е голям комплимент, когато мъжът плаща сметката, особено след като сме във връзка вече. Моят приятел ми осигурява всичко свързано с храната (понякога и като си харесам нещо друго и ми го взима). Ходя у тях и той купува нещата за готвене, аз готвя, повечето пъти ми помага. Като отидем някъде отново ми плаща, на мен това много ми харесва, личи си, че ме обича по още доста неща. Проявява грижа към мен за доста неща, не само свързани с материалното - не ме разбирайте погрешно, не към материалистка, просто статията и коментарите са по концентрирани към тази посока, затова обръщам внимание на това. И аз си го обичам, правила съм му изненади. Разглеждам в мола, харесам му някоя блузка и му я взема. За Коледа му подарих доста хубав подарък, обиколих целия град, за да намеря кутия, в която да го опаковам - за пръв път на живо видях толкова добре опакован подарък и то направен от моите ръце, сложих картичка, вътре в кутията посипах гирлянди, панделки. И двамата се стараем да ни е хубаво във връзката. Казва, че съм му първата толкова ГОЛЯМА любов в живота, разбира се и на мен ми е - той ми е първи. Дори целувката ми с него ми беше първата. Може би затова ме цени толкова, защото избрах той да ми е първи :). А аз се пазих буквално ГОДИНИ, за да срещна подходящия, исках точно такъв - грижовен мъж, който да ме обича много. Така че, надявам се да откриеш подходящия. В днешно време много трудно се намира сериозен мъж - те са сигурно 20% от всички мъже (половината, от които създават сериозни отношения само и само да не изпуснат влака... ), но има сигурно едни 5-10% от тях, които могат да обичат истински и да го доказват. Ако можеше всички да намерят голяма любов щеше да е много хубаво!

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e9737dacbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Просто човека си има алтернативи. Вероятно си пише с още няколко, а вероятно някоя му е по - висока цел, демек по- красива от теб. Няма смисъл да се самопредлагаш, продължавай напред със следващия. И си плащай сама сметките....

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 25be0195c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Ти изглеждаш отчаяна. Какво значи това "седи сам вместо да ме покани"? Е, не иска да те вижда просто. Няма човек, било мъж или жена, които да харесва досадници.
Друг е въпросът че той като човек не става. Търси си готвачка, за да не му се налага да поръчва гадни пици.
За такива индивиди като него и 4-ти не си мърдам и малкото пръстче. Да ходят да изнудват и поставят условия някъде другаде. Секс с мен преди първия месец не. И пак не е сигурно дали ще се случи. Ако някой ме харесва наистина ще чака. Ако не - пътеката. Хем реват че жените са лесни, хем като видят някоя сложна и бягат. Ама като нямат капацитета да минат проверката така е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3d397c4609
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Аз съм номер 4.
Мъж на 32 години от София.

номер 12 : "Мъж съм, но се отвратих от номер 4. С две думи имаш две опции - пускаш на първа среща и кой от къде или не пускаш на първа среща и пак кой от къде е. Жалко, че вече 99% са такива. "

Съмнявам се да си мъж. Най малкото защото ако мислеше по този начин щеше да се радваш че другите 99% мъже го правят грешно - щеше да е по малко конкуренция. Така че най-вероятно е да си жена.

Другото е че това което си написал е противоположно на това което аз съм написал. Мисля че доста ясно съм казал че ако отношенията нямат развитие ще престана да търся жената. Ако спя с нея на 1 ва среща, ще я потърся да се видим пак на 100 %. То и да спя с нея на 3-4 пак ще я потърся на 100%. Дори секс-а когато е бил кофти съм го правил, за да видя тоя един път бил е случайност или може ли да сенаправи нещо че да стане по добър секс-а с тази жена и тн.

Номер 28 : " Секс с мен преди първия месец не. И пак не е сигурно дали ще се случи. "

Един мъж който има какво да предложи няма причина да чака един месец с някоя. Ще чака само мъж който е нежелан и няма други опции.

Изобщо за да го напишеш това не мисля че някога даже си излизала с мъж който да е по желан или да има какво да предложи.

"Хем реват че жените са лесни, хем като видят някоя сложна и бягат"

Те не бягат понеже си сложна. Те бягат понеже нямаш какво толкова по специално да предложиш от някоя друга която ще им пусне на 3 тата среща. Никой не е луд да бяга от хубавото.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e0210d5ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   29, то все се мислите за много желани, пък жените не ви пускат нито на първа, нито на ента среща.
Тя ако е красива и желана жена за какво да ти пуска бързо? След нея има опашка и то и от готини мъже и от заможни мъже, които не са кроманьонци и не им е голяма драма, че не им била пуснала на първа среща.
Дори грозна жена има повече опции от красив мъж, така че с такива очаквания за бърз секс освен да ти бият шута друго няма да стане.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f18606dbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   26, ... ех тъй като речете мъжете да не изпуснат влака. Ние СМЕ влака, бре момичета! Няма какво да изпускаме...

Иначе хубав, позитивен пост, много ми хареса! БРАВО!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 649f1183ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Все казва ресторант 29 лв за пица -сори ама за кой ли път показваш че си меркантилна. Държите за ресторанта а после олеле мале домашно насилие. егати боклука си

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 751c815d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Ей заради такива като авторката и жените в темата, повече никога няма да платя нищо на никоя (а до миналата година го правех). За кво ми е такава.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 25be0195c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   28 до 29 Напротив, не може да чака тоя, който от месеци, не е виждал жена и е отчаян и на зор. Който преди един час се е зпознал с някоя жена и й пше "обади се да те чуя" и кани на среднощни срещи. И въпреки че отговор няма продължава да настоява. Нямате идея колко ви личи на закъсляците.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e24c0df594
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Ако една салата не могат да платят, и го минават за меркантилност... не ми се мисли как се живее с подобен.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b470b69cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   29 показва, че за него няма значение дали едната или другата жена ще е. Само жена да е и само дали има два избора.
Един мъж, ако иска само една жена, ще я чака да бъде готова, дори и да има избор.
Това е тест дали мъжа те иска, никоя не желае бързо отказваш се мъж.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e0210d5ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   33, не плащай нищо на никоя, правиш услуга на младите жени, да знаят да не се занимават с теб и себеподобните ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3d397c4609
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   аз съм номер 4, 29
Мъж на 32 от София.

Номер 30 "Тя ако е красива и желана жена за какво да ти пуска бързо? След нея има опашка и то и от готини мъже и от заможни мъже, които не са кроманьонци и не им е голяма драма, че не им била пуснала на първа среща. "

Една жена ако ме е харесала ще ми пусне бързо. За 2 срещи както е в случея е напълно нормално поне да са се целунали. Като почнете да се целувате бързо се стига и до секс още 1-2 срещи. В историята не се казва да го е целунала. Предложения за секс са били отхвърлени. Тоест тя по този начин му е показала че не иска нищо друго с него освен да бъде развеждана по ресторинтите от него.
Ако го беше харесала, нямаше да се дърпа, отказва и тн.

Номер 34 : "Напротив, не може да чака тоя, който от месеци, не е виждал жена и е отчаян и на зор"

Точно. Пича не е настоявал, а я оставил, защото не се е хванал като удавник за сламка. Ако нямаше избор и беше отчаян щеше да продължи да настоява с нея, а не да отказва да излиза повече с нея. Виж казах ти че и аз дайствам така. Като не ми се покаже че са ме харесали продължавам натам. Не сме деца. Не е нормално друг да трябва да ти вдига гарда. Тая не ме иска - супер следващата. Ако искаш вярвай но това работи и то много добре.

Номер 36 : "29 показва, че за него няма значение дали едната или другата жена ще е"

Е то няма никакво значение коя ще е. Стига да е яка от там натам няма никакво значение. Съвсем малки са разликите между жените. Някой правят всичко в секс-а, някой имат по яки цици и гъз и толкова. Търся си аз лично някоя дето в леглото да прави всичко, да има яко тяло и да се разбираме. От там натам коя точно ще е грам не ме ебе.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ecc927f52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Аман от сметкаджии бе. Не знам защо, ама като го изчетох това цялото, ми се драйфа и от двама ви. Ти наистина, вместо да му зяпаш в джоба и да се надуваш, научи се да готвиш. А той вместо да тъпче пица и да греда джулияна гани, да отвори някоя книга. Ще му се не знае и карикатурите.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bb53a30c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Мъжа винаги трябва да плати сметката. Аз винаги съм предлагала аз да платя, но той не ми разреши никога. Все казваше, че е него задължение. Първата ни среща беше за 3 дни в друг град. Плати хотела и всички разниски. Не ми позволи да дам и стотинка. Беше ми студено. Свали якето си и ми го даде. В последствие вече ми е съпруг. Не правихме секс на първата среща, която беше три дни въпреки, че и двамата го искахме. Минахме само с орални ласки. На следващата срещата вече си правехме нормален секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 28 дни
hash: 2f72db9d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   На такива като н38 от километри им личи колко са повърхностни и какво искат. Точно и с такива не се занимавам. Все пак държа за партньора ми да съм специална, жената която е харесал, избрал и спечелил. Не просто някоя с хубавия гъз и цици, все тая коя. (в скучая дали Сийка или Марийка няма значение) ;))

 
  ...

...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 74ffbe31e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Много правилно написано от номер 38. Една жена не покаже ли траен интерес към мъжа (не просто веднъж да му загатне и после да му играе женски номера и да го изпитва), няма смисъл той да се занимава с нея. Ако тя истински харесва мъжа, ще обърне Света и пак ще е с него. Няма да има "Ама сега съм много заета" (дори и да е безработна), "Ама кучето ми има заушка", "Ама днес нещо не съм в настроение да те виждам", "Ама след малко започва любимият ми двучасов индийски сериал" и прочее евтини оправдания.

За любенето съм на малко по-различно мнение, понеже според мен то трябва да се случи, когато вече има изградени взаимни чувства и двамата са се опознали достатъчно добре с течение на общуването, за да свържат в едно цяло и телата, и душите си. Това значи, че докато мъжът и жената не са в сериозна връзка, няма никакви кревати, плащане на чужди сметки по ресторанти, подаръци и прочее. Само общуване и разходки, а ако ще ходят да се забавляват на кино или на ресторант, всеки си плаща неговото, защото са все още просто познати, никой не е длъжен на другия и във всеки един момент единият може да реши, че от утре няма да се виждат и чуват повече. Тъпи номера от рода на "Ама като ми плащаш, така ми показваш, че държиш на мен! " не минават, защото и другият може да каже същото. Като се обърне палачинката, изведнъж не изглежда справедливо, нали? ! :) Жената да плаща сметките на мъжа, за да му се докаже, че държи на него. С женските камъни по женските глави най-боли. Все едно на всяка среща жената да върти свирки на мъжа като знак за това, че държи на него.
Докато сте си никакви и няма взаимно вричане в любов и открита заявка, че сте двойка, всякакви изпитвания и доказваници са във вреда на доказващия се. Неравенство във взаимоотношенията не бива да има. А когато са вече двойка, в началото също е препоръчително да се премахне елемента на финансовия интерес, т. е. мъжът следва да си плаща неговите разходи и жената също да си плаща нейните такива. И двамата са зрели хора и с приблизително еднакви възможности в живота да се обучават и работят. Ако чувствата на единия ще зависят от парите на другия, то това въобще не са чувства, а сметкаджийство, пробутвано като уж любов.

Случилото се при номер 40 е рядкост и на всяка подобна двойка се падат още 1000 примера за обратното, при които нищо не се е получило и мъжът е отделял огромно време, внимание, стараел се е, доказвал се и е трошил пари нахалост, докато жената отсреща само се е възползвала от него.

Преди пристъпване към ласки и двамата заедно отиват до клинична лаборатория и си правят изследвания на кръвната картина, за да са спокойни, че всеки от тях е здрав. Голяма глупост е в днешните времена на безразборно чукане с този и онзи всичко да се приема на доверие и да се разчита на някаква си гума да осигури защита срещу полово предавани болести. Затова - изследвания и после страстно любене без никакви гуми.

Още в самото начало е желателно мъжът и жената да избистрят темата относно своите предпочитания в леглото, защото огромната несъвместимост там е най-честата причина връзките и семействата да се разпадат. Трудно би издържала една връзка, в която жената всяка сутрин настоява да събужда мъжа със свирка или да търка голото си дупе в него като гореща покана да я обладае преди ставане, а той всячески се дърпа и тя после му се цупи, че не угажда на желанията ѝ. Ако обаче и двамата споделят еднакви предпочитания в леглото, е много по-голяма вероятността да им се получат нещата дългосрочно. Същото важи и за учестеността на любене, понеже едни не искат повече от 2-4 пъти в месеца, а на други толкова пъти им е достатъчно за деня.

--------------------------------------------------

Номерче 42, ако държиш да си специална за мъжа до теб, то ти изначално трябва ДА СИ специална. Няма как да очакваш и изискваш да си такава в неговите очи, ако си посредствена или не се отличаваш с нищо от масовката. Думата "специална" неслучайно носи в себе си значението на нещо изключително: хубаво и рядко срещано.
Номер 38 горе написа нещо съществено, но ти реши да изопачиш неговите думи и заби в съвсем друга посока. Ти умишлено пропусна частта "да се разбираме" в изказването му, тъй като това най-трудно се удава на повечето жени. Причината е именно в това, че самите жени разчитат много на своята външност и на разтварянето на краката си, за да се ползват с облагите, които носи мъжът. Малцина са жените, които разчитат на своето отношение към мъжа, за да го спечелят и задържат трайно до себе си, тъй като най-лесно им е да се възползват от наготово дадените им по рождение първични и вторични полови белези. На първите срещи жените рядко са с прилични дрехи и без количества грим; вместо това предпочитат широко разтворените деколтета и дрехи, които лесно загатват дупето и бедрата им, като преди излизане са отделили значително време за щателно замаскиране на лицето си. Защото уж много залагат на това мъжът да забележи тяхната душевност. :) Едно заявяват, че искат, а точно обратното вършат в действителност.
Благодарение на излъчването природата е направила така, че жените да получават мъжки интерес към себе си, а самите жени целево правят нещата така, че този интерес не просто да го има, ами направо да стане огромен, използвайки похвати като гримиране (лъжете как изглеждат всъщност), умело подбрани (скриващи недостатъците) дрехи, сутиени с подплънки (лъжене на мъжките очи относно формата, състоянието и обема на гърдите им), обувки с високи токове (лъжене за ръста им) и прочее. Поради зловещи комплекси и в гонене на отчаяно търсено внимание, все повече жени прибягват и до: изкуствени джуки с хиалуронова киселина, операция на носа, силиконови протези в гърдите и други хирургически намеси. И после очакват "истински мъж" насреща!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 2d4fd0997d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Номер 7, какво да ти кажа….
Милата родна картинка дето си я описал, все едно ме удари под лъжичката, сериозно…
Заминах на майната си преди 30г и не ги знам тез работи…
Направо ми се уплаши окото докато четях…
Тук при мен пък, западняците са съвсем друга бира…, пак трудна за преглъщане, …, от съвсем други неща ти призлява тук…, но за това друг път…
Баща ми казваше едно време, че най-хубаво е там, дет ни няма…

 
  ... горе^
преди: 1 година, 27 дни
hash: 78ae0f4780
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Човекът ти е казал, какво иска. Отказала си му. Човека явно предпочита да играе на сигурно и не обича да го развъртат. По-натам не е имало смисъл да се излагаш. Както ти казаха, диаметрална е разликата помежду ви, така че най-добре ос'тъй. Относно плащането ти дадоха добър пример, че е хубаво поне да посегнеш, имитирайки намерение да се включиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker