Обичам го, но майка му ни пречи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го, но майка му ни пречи
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3755 пъти
Здравейте, аз съм на 27 години студентка съм. Имам връзка с мъж от 2 години, но живеем в различни градове, срещаме се често. Ходим на почивка, а когато не стигат парите, му ходя на гости, за да сме заедно. Той ми предложи брак, но аз му казах, че съм съгласна, но първо трябва да завърша (последна година съм) и той се съгласи с мен.

Той е идеалният мъж за мен-мъж мечта за всяка жена. Грижи се за мен като за малко бебе, угажда ми, купува ми всичко, което пожелая, води ме където поискам, всичко е приказка, когато сме заедно, но стъпя ли в къщата му той се променя коренно-не ми обръща толкова внимание, колкото когато сме сами заради майка му, защото тя иска цялото внимание само за нея, не се отделя от сина си дори за секунда (той е единствено дете в семейството).

Тя е навсякъде плътно до нас, дори след вечеря, когато се усамотяваме в нашата стая тя пак се чуди как да се намъкне при нас. Иначе не е лоша жена, не сме се карали с нея, тя много ме уважава, но си мисля, че това ще е до време, защото и двете имаме нужда от него, а той се уморява да угоди и на двете ни още от сега.

Веднъж му споделих, че ако един ден се омъжа за него нежелая да живея в неговата къща, като истъкнах като причина, че не ми харесва града, че няма развитие там и че трудно ще си намеря работа, той се съгласи с мен, сподели, че когато се оженим ще заживеем в голям град само двамата. Незнам той как си го обяснява това, но на мен ми се струва напълно невъзможно да си купим жилище в тази криза и второ, майка му няма да се съгласи да живеем далече от нея, че кой ще и слугува? Тя е с наднормено тегло и е на възраст от сега се оплаква, че е болна, дори и да заживеем отделно, тя ще се пресели при нас и ще трябва аз да я гледам, защото той ще е на работа.

Лошото е, че аз не съм търпелива и лесно избухлива и няма да мога да изтърпя подобна ситуация и лесно ще се стигне до развод. Обичам го и той ме обича, но мисля да не приемам този брак заради майка му. Имам и друго предложение за брак, но аз не го обичам него, но май ще приема, защото той ме обича и със сигурност няма да живея с майка му, защото тя вече живее с брат му. Според вас заслужава ли си да търпя майката на единия заради любовта си или да заживея с другия без любов? Кой от двамата да избера?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7e292a5b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пред ужасна дилема си изправена да ти кажа, ама виждам, че си имаш решение на проблема и така цялото ти писане се обезсмисля :)

И все пак колкото до бъдещата ти свекърва номер 1 :) - всяка жена рано или късно се сдобива с такава за добро или за лошо. И каквато ти се падне такава ще я търпиш - такъв ти бил късмета. Не забравяй, че и ти един ден ще станеш я свекърва, я тъща, и ти на нейните години няма да си цвете за мирисане евентуално.

Друг е въпроса, че дълг на децата към родителите един ден, когато се налага да се грижат за тях, пък щом е и единствен син... Така, че не се оплаквай, не си първата в това положение и далеч няма да си последната.

Обаче пък с бъдеща свекърва номер 2 направо ще изтрепеш рибата, ще изкъртиш плочките, ще строшиш стъклопакета... и все в тоя ред :))) Хич не му умувай булка, то се е видяло, че по любов няма да е, ми дай поне свеки да няма. Айде успех и да не забравиш да пишеш после к'во е станало :))))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f951fae45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не бих приела брак с нито един от двамата, но явно ти си като повечето жени в България на 27, които смятат че са престарели. Бързайки да се омъжат и народят деца забравят, че сме 21 век. Век, в който нормалните хора на запад им е последна грижа бракът :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f580969451
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хахаха авторке на сметкаджийска работа ми мяза малко, къде я видя тази любов, но то ще да е от възрастта, защото как иначе ще имаш 2 предложения за брак, ами решавай, то нали знаеш никога няма гаранция за в бъдеще и както си тръгнала със сметките все ще се стигне до развод, съжалявам но това е моето мнение, успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bc62a0b846
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе ти гледай да не заживееш с стола. Че нали знаеш от двата на къде :) айде успехи!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1aa067125a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Представи си, че има и трето решение: Не се омъжваш за никого, развиваш кариерата си, стъпваш си на двата крака, успяваш да се установиш и току виж се появило и някое гадже, чиято майка няма да ти лази по нервите??? Само на 27 си, трябва ли от сега да те бракуваме? И защо все търсиш да се омъжиш... нищо не разбирам...
Лола

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0aac208741
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това са само предположения, не можеш да си сигурна, че ще е така както си го мислиш и представяш. Тя майка му мъж има ли си? щом сте говорили на тази тема да живеете в големия град-живейте под наем като не можете да си купите апартамент, а пък че ще се лишите от почивките зиме и лете голям праз. Важното е че ще се вземете по любов.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 69b7f7e0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ами... ти първо поживей с него, пък тогава пак пиши тук. Ти не познаваш този човек, докато не си поставена при едни и същи условия с него. Нещата тогава стават различни, мила!
Подкрепям номер 2 и номер 3!!!
Другото, ти си го знаеш!
Сгодена мома на 22г.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 295d8fcb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   "Купува ми всичко, което пожелая, води ме, където поискам"... Любов ли бе, да го опишеш...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 507813c2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Подкрепям хората, сори.
Същата си провинциалистка, вече се виждаш в бялата рокля и си поканила родата, сънуваш собствени жилища и бебета. Сори - българският сапунен сериал ала Османлъ Баялдъ върви с... дърта дебела свекърва... и развод на 30.

Успех... и да те светна - няма криза, няма миза - никъде по този свят няма 27-годишни, които да имат претенции за собствени жилища. Само нашата ценностна система е с главата надолу, но реалността ще ни научи...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 415f6fdb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Към номер 11 навсякъде по света хората живеят отделно, само в бг живеят при свекърви

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker