Гадни преживявания на Св. Валентин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гадни преживявания на Св. Валентин
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 2782 пъти
Здравейте,
Досега не си спомням дори веднъж през живота ми някой мъж да ме е зарадвал за празника Св. Валентин. Преди 10 години се гаджисвах с един красавец. Точно на Св. Валентин се видяхме у нас. Подарих му кутия с бонбони "Рафаело" и познайте какво отговори? - Ааа не, аз не го празнувам тоя празник. Емии какво да кажа.... "Мнооого мило". Днес, десет години по-късно, продължава нищо романтично и хубаво да не ми се случва. Всички мъже търсят основно секс или да си убиват времето. Ако е страшно романтичен, обикновено ще е някой отчаян. Но да намериш нормален мъж, луд по теб, почти е невъзможно. Все пак не е като по времето на баба ми, когато хората са се женили и живели щастливо по 50 години заедно. Сега ако изобщо 5 години изкараш с някой, е невероятно постижение, а ако и дете имаш - родителите ти са най-гордите на света, чак не им се вярва, че си го постигнала. Разводите са 50%, а неразведените се оплакват още повече.
На фона на цялата тая самота, липса на любов и на романтика, смятам, че на хората празник като Св. Валентин им е нужен. Нека малко се порадваме на балоните и мечетата поне.
Преди няколко дни ми писа един стар познат, с който съм имала закратко отношения преди, ама приключиха. Покани ме да се видим. Предложи да е вторник - точно на Св. Валентин. Бил приключил сериозна връзка преди половин година. Той ходеше с една руса с големи цици. Огромни и естествени. Знам я от фейсбук, виждала съм я.
На празника ме зве с колата от нас и не пожела да отидем на заведение. Заведе ме у тях. Почна да прави салата. Беше супер мълчалив, както винаги. Буквално му вадиш думите с ченгел и не е много предразполагащо. Разпита ме за последната ми връзка. Обясних, че е била сериозна, че сме планирали бебе и защо е приключила. Аз на свой ред попитах за неговата. Беше потаен, той не обича да споделя. Били се разделили драматично. Еми сигурно. То в днешно време никой нормален мъж не иска нищо сериозно. По едно време ми изтърси, че на този етап от живота си не търсел сериозна връзка. Направо се ядосах. Не задруго, ами просто той е вече на 39 години и виждам, че продължава да е с претенции до небето. Той и с мене не искаше сериозна връзка преди. Мислех, че тази русата вече ще му е последна, защото поостаря, ама и на нея й е намерил 300 кусура явно и я е отрязъл. Омръзна ми от мъже, които търсят само секс. След като го казва на мен, значи не ме харесва. Пред друга може да пее друга песен и да й се моли за внимание. Трябва да отбележа, че нямах реакция на казаното от него и не съм показала раздразнение.
Вечерта продължи още по-тъпо. След огромната вечеря от по една салата и чаша вино само за мен, защото той не пи, пусна филм по телевизията. Не щеш ли му се обади някаква Мартина и той отиде в друга стая да говори с нея. Върна се и каза, че трябва да закара някакъв негов приятел до болницата. На въпроса защо не може да си вземе такси приятеля му, нищо не отговори. Един вид любезно ме изгони. Закара ме до нас пак. И секс не прави с мен, то аз и не исках, ясно защо. Каза, че можело после пак да ме вземе, ама то беше вече 22ч., закога. Спомена, че може да се видим на следващия ден. Не ме целуна за довиждане. Той си развива тезата, че не обича да се целува.
На тръгване ми благодари за хубавата вечер с мен. На следващия ден нито ми писа, нито се обади. Колко романтично. Пропуснах да спомена, че преди срещата ни спомена, че може да се виждаме редовно - през ден.
Какво мислите за поведението му?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 1 година, 2 месеца
hash: c4b8f322a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Мисля, че гърнето си е намерило похлупака, и с това изречение "Ако е страшно романтичен, обикновено ще е някой отчаян" го доказваш, защото хем казваш, че нямало романтични мъже ама хем бил отчаян, по времето на баба ти, когато хората са се женили и живели щастливо по 50 години заедно жените са били различни. Викаш че "да намериш нормален мъж, луд по теб, почти е невъзможно. ", е хубаво а ти готова ли си да си луда по някой мъж? Не нали? Следващото "Всички мъже търсят основно секс" разбира се че търся основно секс, за какво да съм с жена ако не правим секс? Секса е в основата на една връзка и оттам нататък следва всичко останало, ако той куца и всичко останало ще куца. Ако искаш романтичен мъж стани и ти романтична, но за целта трябва да си промениш мисленето, и да спреш с разсъжденията от сорта "Ако е страшно романтичен, обикновено ще е някой отчаян. " защото тея неща се усещат от романтичните мъже и бягат от такива жени или покрай тях стават неромантични. Успех.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 14b4aa90b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Тъжно ми стана за теб, само се оплакваш.
Ти си мърморана, какво очакваш да ти случи? !

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ec8fddf31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз съм нормален мъж. Да съм луд по теб? Хахаха! Защо да съм луд по теб?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8c5296066b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Според мен имаш лош късмет с мъжете, защото не си много привлекателна. Повечето жени, които познавам се оплакват от обратното - прекалено много мъжко внимание. Или пък не се държиш достатъчно дипломатично. Мъжете не те смятат за wifey material и за това искат само да спят с теб.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d45a116a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Добре дошла в реалността! Жените обичат, мъжете имитират заради секс. Това е. Няма любов, много хора се примиряват и са нещастни във връзки.
Тоя ще е закъсал за жена и ти си някоя резерва. Мартинчето ще е другата на опашка, някоя по-засукана и е избрал нея.
Научи се да мислиш като мъж и да не очакваш много.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b3426b8c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   "Ако е страшно романтичен, обикновено ще е някой отчаян. " - Купувай няколко котки и си стой цял живот сама тогава.

Ти сама си избираж мъже, които искате само да те чукат и после да не се занимват с теб. Такива дето не им пука за теб.

Явно си се взела за нещо значимо и си си дигнала прекалено много стандартите. Ама щом след цялото това време си все още сама и никой от тия мъже, дето ти харесваш, не иска да те взима за сериозна връзка, явно не си толкова впечатляваща колкото си мислиш.

Да ти кажа, че ние мъжете можем да спим с момичета, които не уважаваме и смятаме за пълни парцали, но никога не бихме се грижили за момиче, което не уважаваме.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cea5baf455
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Мисля, че двама повърхностни и безпътни люде, след 20 години трупане на "сексуален опит", и "красавците", най-накрая осъзнават, че са стигнали възраст не за правен не семейство, а да останат сами. Защото нямат вече какво да си кажат или даже направят заедно. Стигаш възрастта в която "търсят ме само за секс", ще е мил спомен от миналото, защото даже и безмисленият секс омръзва...

Той вече те е минал един път, безинтересна си му. Фактът, че те потърсил пак, след раздяла, липсата даже на сексуален мерак, говори за... абсолютно отчаяние. Ама ти нали уж каза, че не си падаш по отчаяните? Или може би само когато са романтични? Или пък не са красиви? Както и да е. И твоето поведение определено е на отчаяние, и слевайки твоя собствен съвет, уважаващи себе си мъже трябва да стоят надалеч от теб. Или не, само мъж ако е отчаян, то е защото е загубеняк, ако жена е отчаяна, то е защото мъжете са загубеняци... Познах ли?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 14b4aa90b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Историята е писана от мъж? !
Или си жена, която мрази мъжете?
Ти си объркала ролите ви.
Мъжът подарява бонбони или цветя на жената. Тя може по друг начин да се отблагодари:)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8ac9606a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторке на колко години си кажи? Много е важно това!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 523137a545
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Авторката: На 34.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dd3af4da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ми иди при някой друг пич де. Толкова ли няма в Тиндъра?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4d353421a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Аз ако съм нъж авторке ще те заведа на лозето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3fbd260119
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Много си зле. На всичкото отгоре си и лека. Мнението ми е като на 1 и 6. Игнорираш романтичните мъже, които те свалят, щото видиш ли били отчаяни, а сама кацаш на някакви, които те бройкат. На всичкото отгоре очаквала секс и целувки! Хххахахаа. Смешно.

От цялата ти нелепа история стана ясно, че Мартинчето е по-хубава от тебе. Кво да се прави, ген. Предложи се на някое от другите ти бивши гаджета, белким те оцени

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4148de16d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ох, къде ги намирате тези идиоти!
С теб щял да се вижда през ден, а с другата в дните, в които не е с теб. Удобно и практично, стига да намери глупачка, която да му се върже на плоските номера.
Какъв смешник само! Салата и вино на празник и у дома.
Свети Валентин е най-неподходящото време за първа среща, твърде обвързващо, за да е сериозно.
Не търсел сериозна връзка, та това е повече от ясно. Мъж, който търси сериозна връзка, търси и начин как да впечатли жената, а не я завира вкъщи на салатка.
Не приемай повече покани за съвместни празници със случайници.
Те трябва да заслужат присъствието ди теб на празник.
Друг път в началото на врзъка и първи празник заедно, можеш да действаш по следния начин, да купиш подарък, който можеш да скриеш в дамската си чанта, но да го подариш само, ако първо мъжът ти подари. Ако нищо не получиш, не му даваш и ти нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c88dc0b997
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Много са безсмислени тия опити за претопляне на манджата. Щом сте се разделили преди е имало защо, аз само един път съм подновявала отношения за втори път и само си доказах, че нещо като е минало, там трябва да си остане завинаги. Този те е финтирал по доста подмолен начин, явно се е заигравал с тая и не е очаквал, че ще му звънне докато ти си била там и веднага като помиярче е решил да те разкара, уж че има ангажимент. Сигурно ще му звъни някаква ей така точно на св. Валентин и той ще ходи в другата стая да си говори, номера от селски вечеринки. Прекъсни контакт с тоя манипулатор

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3eb87d56c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Защо си се срещнала с него изобщо? Като си го знаеш какъв е, как си очаквала да е нещо различно от това, което се е случило? Безсмислена среща и безсмислено разочарование си си докарала. Има хора, които са безкрайно неприятна компания и е по-добре човек да е сам на празник, отколкото с тях.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dd3af4da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Ако е истина тази история, може само да ме радва.
Палачинката се обръща.
Вече мъжете почват да си правят ташак с безстойностните жени.
Евала на пича.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 87817043a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От авторката до номер 13 : Е кое ми е лекото, след като искам дете и семейство и не ми се занимава само със секс. Ти си консервативна. Не всички, които имат семейство и деца са спали с по 1-2 ма преди това. Не е и нужно всички да са еднакви. Аз точно това съм обяснила, че според менв той ме викна да прасим секс, но като разбра какви са ми намеренията, се отказа. Нищо в разказите ми не говори за лесно поведние. Обясних му, че съм имала приятел, който много е искал бебе от мен, защо сме се разделили итн. Той попита откога не сме заезно и казах от месец. На мене пък неговото поведение ми е незряло и леко. Някаква му звънва, той хуква, уж да помага на приятел, следващия ден не ме кани, какфо обещава итн. Ясно е в кой е проблемът. Вие просто не ме познавате в сайта.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 31451ec638
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Над една врата, не далеч от Ваймар има един надпис " Всеки му, своето". Навежда на дълбок размисъл и анализи. Няма как, ако някоя се изявява ката състезател на бягане с препятствия и скача от легло в легло, да се надява на нищо повече от "някой отчаян". Всеки иска чисто потомство. В български вариант, , на каквото си постелиш, на това ще легнеш"

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 789a5129a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторке, усещам, че те е яд, не само от изкарването на вечерта, ами и от това, че не те е поканил пак на другия ден. След такава изцепка от негова страна и да те кани, не би трябвало да отиваш. Казваш, че му звъннала друга и той те изгонил учтиво с някакво измислено оправдание. В тази ситуация директно бих си тръгнала дори без да очаквам да ме кара, блоквам го отвсякъде и така. Изначално е било грешка да се виждаш с нехо, само защото си сама. Да, разбирам те, че си искаш семейство, а и си на 34, но с прибързване можеш да направиш само и единствено голяма простотия. Че то по-добре дете от клиника, отколкото от такъв екземпляр. И да те е яд и да не те е, че той е на 39, него не го вълнува. Той си живее ден за ден. Може да не иска деца.
По-добре бъди сама или давай шанс на мъже, , дори и да те превличат адски много. Опитва се да ги опознаеш Другото е, че ти си го питала защо приятелят му не си е взел такси от болницата. Той ако искаше, щеше да те вземе с него, щеше да те помоли да изчакаш, щеше да ти се извини и да ти обясни как седят нещата, без да се налага да го питаш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6058d79d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Права си да искаш дете, но тъй като знаеш, че времето лети бързо, и само това ти е целта, допускаш. грешката да го казваш на всекиго. Щом си на 34 г, то е ясно. Та за това и те не те искат. За какво му е на някой да е донор и след това капризи, скандали и хайде да те няма. Прочети, повечето точно така постъпват, но го правят чрез обвинения към, , донора, , А четящите точно това чакат.... и се започва нагнетяване на обстановката и защита на жената, , жертва, , .

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 089deaa12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   22, когато жена третира мъж като донор, това е защото от този мъж не става нищо друго освен донор.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 94b4dfaeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторке, човекът е предпочел по-засукана, която само ще я мине без да очаква от него връзки, бебета и прочие. Ти си права за себе си да искаш нещо повече, но просто не си намерила човека.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c8a5e27cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Номер 22, а ако е на 24 и роди, след това няма да има капризи и скандали така ли? Ти виждаш ли се какво си написал изобщо?
Какво значение има възрастта с характера и капризите?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c572294208
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Но да намериш нормален мъж, луд по теб, е невъзможно... Не мисля, че е невъзможно.. Един път бях на среща с един мъж, вече бях на 30, той около 40 май и ми каза, че търси жена, ама вече не било като преди, не можел на тези години да е лудо влюбен. Тези думи ме накараха да се замисля. Въпреки, че изглеждаше много добре и беше възпитан и интелигентен. Каза ми, че съм много сладка. Бяхме се целунали още първата вечер, когато се запознахме. Пихме бира и отидохме у тях, но нищо не се случи между нас. Той търсеше жена, с цел брак и дете и ми го каза, съвсем спокойно, студено... После се запознах с един, на който му личеше, че не търси нищо сериозно. Бях се отчаяла, но една вечер срещнах друг мъж и всичко се разви по съвсем друг начин. Бяхме лудо влюбени и просто не можехме да го спрем. Той е много красив и е добряк. От 4 години сме заедно и имаме дете. Щастливи сме и се обичаме. Така че не се отчайвай. В България сигурно го има и финансовият въпрос и затова мъжете не искат да се обвързват сериозно. Но влюби ли се един мъж, е готов на много неща. Продължавай да излизаш, но най-добре не се връщай към стари истории. Щом ти е толкова скучен този мъж, защо се възмущаваш, че не иска сериозна връзка? Той поне директно ти го е казал. Явно нямаш чувства към него. Може и обаждането да е нагласено от него самия, за да ти види реакцията или просто да прекрати вечерта, след като не е вървяло... Каквото и да е, не позволявай да ти се отразява на самочувствието!

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dd3af4da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Може би съм гаден но....
Както жените отказва обвързване с девствен мъж на 25 и повече считайки че нещо не му е наред, така мъжете е трябва да отказват обвързване с цел брак на жена на 35 и повече понеже очевидно нещо не е наред и с нея.
Най- благоприятната възраст за брак при една жена е около 25 години. До тогава трябва да се е наиграла и да взела живота насериозно.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e01f9f432c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   27, тя жената се е на играла, но неможковците, не се надиграват до 45 и обикновено не желаят брак. :)
А когато вече на 45 пожелаят, с 25 годишна не им връзва или ако им връзва е рядко и то по други причини.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8896e8d2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Последните 10 години ползвам св валентин за секс с непознати или малко познати жени. Жените стават доста романтични и се отпускат, а други се чустват нещастни и компенсират със секс, а аз се възползвам, за да ги изчукам. Всичко започна преди 10г, когато една възрастна омъжена госпожа ме покани у тях на 14фев, беше останала сама и си поиска чукане, а аз и го дадох.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 089deaa12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   27, не си гаден. Но е факт, че тя на 35 ще има повече обожатели, включително и такива за семейство, отколкото девствен мъж ще има през целия си живот.
Така че не я мисли, ще си намери, просто няма да е този.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dd3af4da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До 30,
Ми дано си намери.
Но като ги гледам, май не намират. Поне не и за семейство. Иначе нямаше да си губят времето с този форум.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a35ce2da9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   29 - Особено пък ако те и нахранят и напоят си отвсякъде на далавера. Може да им искаш и по някой лев за "услугата".

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 089deaa12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

33.   27, то биологично 25 може и да е идеалната възраст за дете, но като се сблъскаш с реалността нещата седят малко по-друго яче.
Колко мъже на възраст 25-28 години могат да подсигурят семейство?
Да купят жилище или да изплащат ипотека? Колко от тях могат да издържат жена и 1-2 деца, защото майчинството втората година е 700лв (колкото да платиш памперсите и половината от битовите сметки).
Та мъжете на тази възраст масово още живеят при мама и една квартирка не могат да си позволят да наемат, камо ли семейство да гледат.
А колко от мъжете на тая възраст въобще са се наиграли и искат семейство и деца? Те на по 40 разправят как още им било рано, камо ли на 25.
Остават 2 опции, ако жената иска да ражда на 25 - жената да се прежали с някой на 35-40, само защото може да гледа семейство, но да трябва цял живот да му гледа увисналите непривлекателни телеса (ще те изненадам, но и ние харесваме младото и хубавото, а не стари и изхабени проблемни мъже).
Или да ги ражда тия деца и сама да си ги гледа.
Е за какво? Тя ако сама ще си ги гледа може и на 35 сама да си ги гледа, когато вече има стаж за майчинство и някаква по-висока заплата, за да й е по-лесно, а и е имала повече време да срещне подходящ мъж.
За какво да ражда на 25, за да угоди на някой неможко, абсолютно неспособен да се справи с функциите на мъж в едно общество?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dd3af4da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   28
То тези неможковците май се оказват можковци.
Неможковците се женят.
Можковците няма за какво да го правят- поне докато им връзват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 089deaa12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   34, най-готините, можковците са около 2% от мъжете.
Красиви, високи, с прави зъби и добри гени - тях жените избират заради добрите гени.
Останалите се избират по критерии да са подходящи за семейство.
Ако си в тези 2% от мъжете - супер. Ако не си, значи е по-добре да можеш да подсигуриш семейство.
31, естествено, че ще си намери подходящ мъж за семейство. Просто няма да е този. А дори и да не намери то па голяма драма - тя дете може да си роди и без мъж реално, между 300 и 800лв е една инсеминация. Секс може да си намери на всяка крачка.
Реално мъж се взима, за да помага с гледането на деца - ако не става за тая роля значи е ненужен.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 349d4ca06a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   34, Добре, нека не го правят, ама да не коментират много коя на колко години за какво ставала и кога какво ще си намери. Значи те могат да губят времето на някоя девойка с очаквания ама не могат да се женят.
А иначе нека се радват докато им връзват, щото после вечер ще си седят и кукуват сами или с поредната еднодневка, но кои да го мисли това. Ценностите при тях са други.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dd3af4da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   До 33,
Става дума за жените, не за мъжете. Чети преди да пишеш.
При мъжете няма горна граница. При жените оптимална възраст е 25. При мъжете навярно около 35.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 089deaa12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Аха 37, разбрахме те, по твоята логика жените на 25 трябвало да избират стари, но богати мъже на 40, за да раждат на 25.
Ще си го запишем това.
После да не се чудите защо до 40 седите сами, без секс, без жени, а на 40 ви бръснат само ако имате кинти.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 089deaa12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Номер 37, чети преди да пишеш.
Кажи ми, тия жени на 25 като родят, кой ще ги издържа тия деца? Мъже на 25? Те не могат. Мъже на 35-40? Чичковци, които ние жените не харесваме, защото са стари за младо момиче.
Е обясни ми пак, какъв й е интересът на жена на 25 да роди? Да си обрече целия живот с някакъв старец с 10-15 години по-стар? Да му гледа цял живот увисналите телеса и да му търпи пенсионерските настроения? И да го търпи от 25 годишна да й натяква как откакто родила надебеляла и вагината й се разтегнала?
Защо някоя жена би си го причинила?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a49680e6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   До 37, при мъжете няма Горна граница ли? Я пак? Ти помисли преди да пишеш. Не съм 33, но съм напълно съгласна с мнението й.
Младите мъже обикновено не желаят брак по ред причини като най-честата е "не съм готов", "не съм се наживял" или с фруги думи не им се ангажира. Тези, които се замислят са над 36-40. (има такива, които и никога не се замислят, явно смятат, че ще са вечно на 25). Та за каква оптимална граница говориш? ЕГН-то е е едно и също и за мъжа и за жената. Разликата е че при жената има менопауза, да ок. Мислиш, че качеството на спермата и нивата на тестостерон при мъжа на 40 са еднакви като на 25 ли?
И една жена на 25 от кой по-точно да роди? От господин "не съм готов", от някой на 45? Айде гледай се около теб какво става и тогава пиши.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dd3af4da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   До 33,
То при жените май няма угодия.
"на 25 - жената да се прежали с някой на 35-40, само защото може да гледа семейство, но да трябва цял живот да му гледа увисналите непривлекателни телеса"
- Аз като гледам май висналите телеса са при жена ми. При мен няма, а съм вече на 53. Но спортувам редовно и се храня здравословно. На 25 жената е най- привлекателна и може да си намери (ако има късмет) 30- 35 годишен, спортен и с обещаваща кариера. Аз се ожених на 31.
"А колко от мъжете на тая възраст въобще са се наиграли и искат семейство и деца? "
- някъде към 80%
"(ще те изненадам, но и ние харесваме младото и хубавото, а не стари и изхабени проблемни мъже)"
- ми тогава не раждайте- никой не ви кара.

И не си мислете че ако си гледате децата сами ще ви е лесно. Това са болни фантазии. Дори на 2 ма родители никак не им е лесно. Аз съм отгледал 3 момчета и знам какво е. А в България и от финансова гледна точка предполагам никак не е лесно. Добре че поне живея в чужбина и заплатата ми е висока.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dd3af4da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ми като гледам устойчиви връзки с цел създаване и отглеждане на деца не могат да възникнат поради възрастова несъвместимост между мъжете и жените.
Младите пичове правят секс със застаряващите лелки но не стават за семейство понеже нямат пари. Младите пички не е ясно с кой правят секс, навярно с малка част от младите пичове. Старите пичове никой не ги ще макар че могат да изкарат пари за семейство.
Мии не става. Ама кво от това. Всички ще умрем един ден и какво сме правили или неправили няма да има никакво значение за вселената.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 089deaa12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   41, имаш много нереалистична представа за действителността.
Господата на 28-30 не им се обвързва, не са се "наживяли" (да се чете нае*али), камо ли да са обещаващи за семейство. Та те на тая възраст масово живеят при мама и едни яйца не могат да си опържат, кво семейство, кви 5 лева.
Да отгледа 1 дете сама е съвсем по силите на една жена, включително и в България. Иначе всички самотни майки децата им щяха да са умрели от глад. Но е по силите на една майка над 30те, която има някакво професионално развитие вече, а не на 25 годишна, туко що излязла от университет и без стаж за майчинство.
А това, че ти страдаш от илюзията, че на 50 си много готин и желан и можеш да се сравняваш с готин и потентен млад мъж на 25 - е това вече си е за психиатър.
Жените раждат късно защото масово мъжете са неможковци и не могат да гледат сами семейство, а имат нужда от квалифицирана жена, която вади минимум колкото тях, за да могат да гледат нормално деца. Също така в България законодателството не защитава жената и детето и много мъже с деца решават, че искат ергенски живот и хвърлят едни 200лв издръжка (или никаква издръжка).
Затова в България жената ражда хем късно - когато сама може да издържа децата си, ако великият "мъж" си бие камшика - хем малко на брой деца - пак толкова, колкото тя може да изгледа и изхрани, защото на мъжете тук просто не може да се разчита за нищо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dd3af4da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   43- Не ме пращай на психиатър. Въобще не ме интересува дали съм готин и желан. Правя само това което ми харесва на мен.
Това дето си го написала за 28- 30 годишните мъже е валидно за малка част от тях (не повече от 20%).
Не знам защо ти се падат такива- навярно ти по- добре си знаеш.
Самотна майка ли си?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8558dee705
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Аз съм писала коментар 28 и 40.
Евала на 43. Каза го много точно и ясно.
А на всезнайковците, които дават акъл кога да рода, да ги просветля, че ако на мъж между 24 и 30 за говориш за сериозно обвързване и особено деца и брак, гледката, погледът му е реакцията са му незабравими. Само по тях разбираш колко "не е готов".
Пробвайте! Моментът е един път!

И след което се започва "ааа не, не, какъв, брак", "ооо аз няма да се женя, да не съм луд", "аааа деца мммм не съм готов още", "да бе търся си жената до мен, но за деца ми е твърде рано, поне да направя 35, до тогава мисля да си по живея".
Част от примерите са от приятелите ми от компанията, с която сме израснали. От потенциални партньори съм чувала същото.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 089deaa12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Не 44, не съм самотна майка, имам щастливо семейство, благодаря че попита.
Моят мъж си ми е златен и аз го избирах да е семейно ориентиран отрано.
Наблюденията ми обаче към негови колеги, приятели, а също и впечатленията ми от мъжете, с които излизат приятелки, които още са сами, хич не са добри. Масово живеят при родители и не могат връзките на обувките сами да си вържат, камо ли семейство и деца да гледат.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 089deaa12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   45, аз съм 43.
Има и по-тежки случаи.
Няма да забравя как познат на 50 - 55 (и неговата компания, все мъже над 40 и необвързани) се мъчеше да се запознае с компания от ученички или студентки, на видима възраст 19-20 години.
Думите на момичетата бяха "Тия па чичковци какво искат от нас".
Според личната ми статистика (не претендирам да е изцяло правилна, защото все пак представителната ми извадка не се състои от всички мъже)
може би 1 от 4-5 мъже на възраст около 30 иска семейство и деца (всичките без брак разбира се, да не се минат нещо).
От тези 1 на 4-5 мъже, които искат семейство, реално пак един от 4-5 да става горе-долу тая работа. Масово са тотал щета.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f1d18b03ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Странно ми е като видя жени като теб, хленчещи за мъж. И аз съм на твоите години, и аз съм сама, но не ми пука. Не всичко ми е на всяка цена. Какво ако нямам деца, например? Ще свърши света ли? И аз си имам претенциите и не бих мръднала от позицията си. Като не ми е писано да имам дете, здраве да е. Всяко зло за добро. А ти си обсебена и с това плашиш мъжете. То и на мен някой да ми говори за дете на първа среща и аз ще избягам.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8ac9606a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   45 а ти на колко години си?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a35ce2da9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Св. Валентин е празник на влюбените. Всъщност когато си влюбен всеки ден и час с любимия човек ти е празник.
Какво могат да празнуват двама души, които са в едни никакви отношения като авторката и познатия ѝ? Могат просто да седнат да консумират храна и напитки заедно, но и това даже не се е получило. Каква романтика търси авторката не разбрах, като на практика нито той, нито тя нямат никакви чувства?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dd3af4da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   До 46,
"да отгледа 1 дете сама е съвсем по силите на една жена"
Като е такава далавера ти защо не го направи ами:
"не съм самотна майка, имам щастливо семейство"
На това му се вика лицемерие.

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker