Тормоз от жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тормоз от жена
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 2232 пъти
Здравейте. Може би на доста хора темата ще е смешна, но наистина аз и членове на моето семейство сме подложени на психически тормоз от бившата ми приятелка. Мъж съм на 32г. До преди 5 месеца имах връзка с жена. Връзката ни продължи 2 години. Като цяло интелигентна млада жена, без някакви претенции до небето и практически имаща всичко, което е нужно на човек да живее нормално. Но беше с по-особен характер. Лесно избухваше и много лесно се сърдеше за щяло и нещяло. Ако ще съм до по-късно на работа, започваше да се сърди и да се съмнява, че съм отишъл някъде на среща или пък съм излязъл с мои приятели и не се интересувам от нея. Практически това беше доста токсична връзка. Няколко пъти се карахме и разделяхме, но тя идваше след няколко дни в нас и искаше отново да продължим. Просто в един момент вече не издържах и прекратих тези отношения окончателно. От тогава тя започна да ме тормози. Много не и обръщах внимание, но това нещо не спира. Най-вероятно ме и следи. Преди 10-тина дни бях с приятелка в нас. Започна се едно звънене на звънеца на входа. Явно някой е отворил и е влязла. След това щеше буквално да разбие врата на апартамента ми и да крещи, да и отворя и да пита коя е тази при мен. Реших да не правя панаири и просто не отворих и тя си замина. Но момичето, което беше при мен си изкара акъла и повече не желае да продължим нашите взаимоотношения, защото се страхува от бившата ми приятелка. Отделно, че същата притеснява майка ми. Неколкократно и пише по вайбър грозни неща за мен. Майка ми е кротка и притеснителна жена и никога не се е бъркала в живота ми. Тези писаници я тормозеха много, докато не и блокирах номера на нейния телефон. Писала и на баща ми в месинджър, но той така и така не ползва фейсбуци и месинджъри, та не е разбрал и видял нищо. Наистина не обръщах внимание на изцепките и, но този откровен тормоз продължава с месеци и дори ми навлиза много грубо в личните живот и пространство. Не съм скандалджия, че да тръгна да и отговарям и да се карам с нея. Няма как и да отговоря физически, защото първо, че е незаконно, второ че е жена и трето, че е много по-слаб от мен човек. Мисля си, ако продължи в скоро време да подам една жалба в полицията. Но честно казано ми се струва, че ще приемат с насмешка подобна жалба. Но в прав текст, аз наистина не мога да имам пълноценен живот, отделно от тези простотии страдат и други близки мои хора. Разбирам, да имаше драми 1-2 седмици, месец... Но те продължават няколко месеца и наистина стават по-брутални.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 5bb0d77cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   Щях да ти съчувствам, докато не прочетох за другата жена след 5 месеца. Кога забрави две години връзка, кога залюби друга? Лек си.
Хората след раздяла са съсипани, не се мятат на други.
Ти отношенията си с една жена не си оправил, забъркваш и друга в твоята каша. Бъди мъж и се изправи срещу нея.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 85e0bb0345
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Подай оплакване в полицията, като предварително се подготвиш с някои доказателства. Пък, дано се стресне малко.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8a65d8b016
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Това е съпругата ти, още не си осъзнал. Готова е на всичко за теб, дори и да се изложи като кифла. Очаквала е сериозна връзка и по-отгоеорно поведение от твоя страна
Логично е мъжът, който живее с друга жена да предупреждава, че ще закъснее след работа, но ти и това не си сметнал за нужно да сториш.
Един ден ще я търсиш тази жена, защото искрено те е обичала.
И като гкедам колко бързо си уреден с нова приятелка, била е права да се притеснява.
Не си за жалене.
Тук има свестни момчета и си стоят сами, а нашият женкар се оплаква от жена, която е влюбена в него.
Е, как все на такива егоисти им се случва да са влюбени в тях?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ac65339beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Подаваш жалба в полицията.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4b153af1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Имах подобен случай.
Подай жалба в полицията. Може да се стресне, няма в районното да ти се изсмеят, но и не очаквай нещо кой знае какво да направят. Само ще я повикат на разговор в районното. Но все пак така ясно ще покажеш, че няма шанс пак да сте заедно и нищо не искаш повече с нея.
Жена ако е решила да ти вгорчи живота, трудно ще я откажеш освен ако сама не реши.
Освен полицията другото, което помага е да игнорираш напълно. Блокирай, никога не вдигай, никъде не отговаряй, просто това, което прави и пише все едно не го виждаш и не го четеш.
Ако и тези неща не помагат и е настоятелна и кажи, че събираш всички материали от начало и я заплаши със съд, дано поне това я стресне.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a1cbd3bc13
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   1- ви, 5 месеца не са малко време. Години ли да кукува сам заради тая хахава кака.
Авторе много време си отделил за тази очевидно обсебваща жена. Такива могат да направят наистина всичко. Отивай в полицията, никой няма да ти се смее. Ясно е че става въпрос за жена с психически проблеми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5bb0d77cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   6, не са и много.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 04f445db03
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   5 месеца изобщо не е малко време. А и 2 г. връзка какво е?

"Лесно избухваше и много лесно се сърдеше за щяло и нещяло. Ако ще съм до по-късно на работа, започваше да се сърди и да се съмнява, че съм отишъл някъде на среща или пък съм излязъл с мои приятели и не се интересувам от нея. " - Много си я изтърпял. Правилно си и бил шута на тази.


След около 5 г. годишна връзка, след 2 седмици излязох с друг мъж и сега ми е съпруг.

Не съдете автора. Това е чист тормоз, съветът ми е - подай жалба още сега, не чакай да се случи нещо лошо. Подобен човек може да бъде непредвидим и много опасен.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5e93169bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравей, имай предвид, че жените са много по-жестоки от мъжете, особено отхвърлена жена, може да ти направи всякакви бели. Не и обръщай внимание и гледай, като е около теб, да имаш други хора при теб, евентуално за свидетели, ако се наложи!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9f76d95737
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Подай жалба в полицията и дано това я стресне. Обикновено такива луди, които тормозят другите хора, самите те са много страхливи, независимо дали са мъже или жени. Както блъска по вратите и крещи, така ако ѝ цъфнат двама полицаи на нейната врата, ще се насере. Покажи ѝ, че не се притесняваш да вземеш мерки и ще престане.

.. До номерата 1 и 3, които обясняват на автора, че това била любовта на живота му... Един въпрос към вас: Вие нормални ли сте? !

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: aa409e932f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Изпаднала в без опции в даден момент. Ако има кой да я опрашва, нямаше да те знаимава въобще. А жена без опции- леле мале.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0e0a2b1b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това е за консултация с психотерапевт/ психиатър (ако успееш да намериш читав... ). И каква полиция, какви са тези глупости.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4bdc611a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   12 от 1
Къде чете подобно нещо? Отношенията си с една не е оправил, забърква друга в драми.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5e9d5f38d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторът съм.
Да, наистина, ако продължи с подобни изпълнения - да идва до нас, да ме следи и да ми иска обяснения ще взема да пусна една жалба в полицията. Прави сте, че хората (мъже или жени), които тормозят други в огромната част от случаите са страхливи. Още като бяхме във връзка и се е случвало да ме напада и да вдига скандали, пък аз взема, че отговаря еквивалентно, тя доста бързо свиваше сармите и се плашеше. Просто не съм нервак и не е в характера ми да се карам с някой. Ако бях някой дивак, на дали щях да имам подобни глупави проблеми в момента.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bb3742db3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз имам подобен проблем.
С разликата, че съм жена и мъжът, който ме преследва и ми трови живота е дори вече женен.
Като разбрах новината за женитбата му си помислих, че най-накрая цялата драма е приключила и си отдъхнах, но уви - това е просто добър параван за пред обществото.
Прави си същите неща като преди, но вече си има прикритие и ако някой му направи забележка, минава с номера "абе аз съм женен, недей да говориш глупости".
Женен, но не спира да ми следи социалните мрежи и да ми праща приятелите си да ми говорят за него или ида ме свалят, което е извратено някак, имайки предвид, че съм го блокирала отвсякъде и не искам да имам нищо общо нито с него, нито с приятелите му.
И до днес, макар и да са минали вече повече от 5 години, не спира да ми се вре в личното пространство или да пробва да ме провокира по задкулисни начини, само и само да се храни от емоциите ми.
Като цяло - отърване от такива хора няма.
Нарцистично разстройство на личността си е това, а дори може и психопати да са, не знам честно казано.
Смених три апартамента в рамките на една година заради него, понеже явно отнякъде разбираше къде живея и все ходеше да обядва в някое от заведенията около блока ми и минавайки все го засичах някъде там - нищо, че принципно живее на другия край на града. Дори и да се е преместил, за което аз няма как да знам, някак подозрително ми се струва всеки път да е в новия ми квартал, около новия ми блок...
Въобще... луда история.
Съчувствам ти искрено, защото знам, че нито полицията, нито някой друг би ти помогнал.
Поне при мен никой не помага. Това ми пречи на нормалния начин на живот, като цяло.
Загубих заради него много ценни години в страх и паник атаки (с което той може би се гордее). Имах дори период, в който се обездвижих изцяло, спрях да ходя на работа и др.
Ходих до полицията, но понеже нямах според тях солидни доказателства, изобщо и не ме взеха насериозно.
А сега и като е женен... ходи го докажи този психически тормоз от разстояние.
Според мен трябва да се приемат много по-сериозни закони за подобен вид насилие.
Не е нормално разни откачалки, имащи нужда от лечение, да тормозят нормални хора по различни индиректни и директни начини, и да остават ненаказани, че даже едва ли не и аплодисменти да очакват за постъпките си.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e273396450
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Бившата ти е обсебена от теб. Има такива характери, да не са ти в къщата.
Имах такава, дори посегна да ме убива. От години е в психиатрия. Посегнала беше с нож и на баща си.
Не обръщай внимание на хейтърите. Това са хора присмехулници, глупаци, неудачници и какви ли не там боклуци.
Но трябва да си по- твърд и да я сплашиш.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e5e30f5fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Боже, какви филми... Търси те, защото иска обяснение, тъй като най-вероятно си се покрил без да дадеш такова. Не бъди пу*ка и говори с нея за раздялата ви и защо не искаш да си с нея. Толкова е просто.
Мъжете в голямата си част сте страхливци и на всяка цена избягвате разговори, които ви натоварват, ама се налага да говориш с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f87ef2cc9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ох, 1, моят бивш ме замени за три дни след три години. Явно българските мъже лесно прекратяват отношения и не могат да обичат. Мислех, че съм изключение, но явно не.
А по темата - жалба в полицията и очи в очи с нея казваш, че нещата са приключили завинаги. 19 е много прав/а и явно момичето иска обяснение. Кажи и че, ако продължава да те тормози, ще ти се наложи да подадеш жалба в полицията, а ако тя продължава с тормоза - ще отнесеш проблема на по- висока съдебна инстанция. Едни неизяснени неща могат да побъркат човек, макар че за 5 месеца би трябвало вече да е приела раздялата ви. Аз след като разбрах, че след три дни ме е заменил, симптомите ми на булимия се влошиха и ако не беше един познат, вероятно щях да стигна до болница.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 15fc1c529f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   19,
какви обяснения, никой на никого никакви обяснения не дължи! И ако и обясни- какво? ! Те са се разделили, няма значение защо и как, тази е психично болна!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0365bf2c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Коментари 1 и 3 са най-вероятно на хора от 4-ти километър, не ги вземай под внимание.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8a9be3339c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Дължи обяснения, разбира се. Подозирам, че авторът е изчезнал просто така от живота й, защото му е писнало от нея и дори не й е казал. Очаква тя да се досети сама, защото както казах - повечето мъже се страхувате от такива разговори, избирате лесното - да се покриете и да игнорирате. Затова е всичката драма от нейна страна и последвалото озлобление. Ако историята беше от жена, а мъжът да е изоставен, можеше да се стигне и до убийство. Много такива случаи има на убити жени от мъжете или приятелите си, защото са им изневерили или са ги заменили с друг.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 21c31a2c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторе, ако си я клатил 2 часа, на края на света ще дойде заради теб. Само ти си знаеш как си се представил. Явно от нещо е доволна. За жалба, та те жени спукани от бой не защитават, та мъже ли? Все пак подай да се знае, да има черно на бяло.
Benjamina

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3d7fba640b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До 1 - Ми ако си бил в 15 години връзка, колки да чакаш? 9 години ли?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5bb0d77cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   22, усеща се един огромен страх от жена. Ако се срещам с мъж, за който разбера, че не се е оправил с бившата си, и умира от страх да се срещне с нея- какво да правя с него? Мишка. Може да има дете от него, знае ли човек?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 29 дни
hash: a5505430b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До 20

Какво изключение си бе Сабат, от 100 години плюеш по мъжете във всяка тема. Какво изключение си? Вземи си оправи менталното състояние, че нещо не ми се струваш ок.

 
  ...

...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 5426b5f007
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   За да си привлякъл такава и ти си такъв, поне вътрешно. Човек привлича това, каквото е той самия.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: a8034a27f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   28, не казах, че съм изключение, а че мислех, че съм изключение. Това са две коренно различни неща. Точно ти да ми говориш за метално състояние, когато не можеш да направиш разлика между две различни неща, е смешно. Естествено, че ще ви плюя и се радвам, че това ви дразни. Няма да ви простя подигравките и постоянно ще ви плюя. Ще си плащате цената за стореното към мен зло. Заслужавате си го и където и по света да отида, ще обяснявам как от българските мъже нищо не става. Това е самата истина и свиквайте с нея.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 27 дни
hash: 7d937bab62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   До Black Sabbath

Свободна си да говориш каквото пожелаеш за българските мъже в цял свят. Не съм чула да има такива забрани, все пак аз бих избягвала мюсюлманските държави, в които ако се разбере, че вече не си девствена, а не си и омъжена може малко да те закопчаят или да хвърлят камъни по теб.

Все пак коментара ти е злобен, това че си имала разочарования, съвсем не означава, че е правилно да слагаш всички под общ знаменател. Мисля, че ако започнеш да гледаш малко по-позитивно на мъжете, те ще ти отвърнат със същото.

Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: a5a4ca013b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Авторе, сподели как се развиват нещата

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: c5e964ba00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Говори с това момиче да се стегне, да те остави на мира и теб и семейството ти, явно няма себеуважение, да се излага по този начин.. Извини се, че си я наранил, но да разбере, че не я искаш повече в живота си и не може да постъпва по този начин. Как се излагат жените като 15 годишни пикли не е за вярване..

Вещица

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 377fb70da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Същите, които сега защитават тази бивша на автора, ще умрат от страх, ако техен бивш започне така да се държи. Ще викат не полиция, ами и армията да ги спасява (и с право). Вие представяте ли си обратната ситуация, някой мъж така да се държи с бившата, да заплашва нейни роднини? Тя ще чака ли докато онзи реши да извади оръжие или ще се свърже с полицията? И какво според вас оправдава такова поведение? Защото за мен и авторът да я е заразял лошо, пак няма никакво право да го тормози него и негови близки. Това е престъпление!

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 5bb0d77cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Сам си си виновен. Жена не се държи така, ако не е провокирана. Щом си бил с такава, такъв си и ти.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 8e98b14b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   37, ти не разбра ли до тук, че жените си въобразяват, че мъжете ще ги е страх от тях, и си измислят невъзможни неща фантазираки си несъществуващо женско превъзходство. Всеки средностатистически мъж ще сложи на място която и да е жена, като използва физическото си превъзходство така, че жената повече да не може да тормози никой от мъжки пол. Обърни внимание колко коментари липсват и си задай въпроса защо! Веднага ще кажат ами щом има "език на омразата" модераторките не допуска коментара. Да, но когато езикът на омразата е насочен срещу мъжете, тогава няма модериране, а насърчаване в тази посока. Обърни внимание и на темата! Допускам, че е написана от жена, на която и се иска това да е истина. Такъв тормоз от жена на мъж може да съществува само ако баща, брат или вуйчо в рода на висок пост я покровителсва и тя се чувства недосегаема, докато не си намери майстора и омирише трънките до банкета на някой второкласен път!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 дни
hash: 0425c910a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Авторът съм.
Преди известно време при поредните и писаници просто и се обадих и и казах ясно и точно, че колкото и смешно да звучи, мога да подам жалба в полицията срещу нея, особено пък за това, че притесняваше майка ми. От тогава не е имало подобни изпълнения. Явно се притесни. Извини се и каза, че е сгрешила. Всичко е наред в момента.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 4bdc611a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Щом предната си я докарал до там, смятай новата как ще лудне.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 1cd476e462
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Авторте,
Те жените май са доста големи майсторки в тормоза (много повече от нас мъжете).
Добре че поне някои като видят дебелия си сядат на гъза.
Пак късмет си изкарал- не е била 100% куку.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker