Размисли върху днешното време и бъдещето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Размисли върху днешното време и бъдещето
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 2502 пъти
Преди известно време бях чел една тема в която човека питаше къде да срещне момиче за връзка и естествно едно от местата в което беше пробвал е дискотека и беше забелязал как момците там един след друг се пробвали със група моми и до един били отрязани и тази история която със сигурност не е единичен случай е просто признак за един много по-голям проблем.

След като навлязаха социалните мрежи като инстаграм, фейсбук след някаде 2010-та момите запончаха да получават много повече внимание от нормалното, т. е във нито едно друго време една мома не би получила внимание от дори 100 момъка освен ако буквално не се разкарва гола по улицата и това внимание изкуствено вдига самочуствието на момите и тука не говорим само за ултра хубавите, дори една нормална средностатистичека мома която в миналото с късмет би получила някакво мъжко внимание, сега получава тонове от десетки или дори стотици загорели/отчаяни мъже и това завишено самочуствие/самооценка води до друг проблем: изискванията на тези моми стават нереални в сравнение с това което наистина заслужават, например неможе да си 4/10 и да очакваш момък 7/10 да те огрее но тъй като тази 4/10 сега има завишена самооценка заради социалните мрежи то тя започва да игнорира момците на нейното или малко над нейното ниво и се цели в принцовете на бял кон или там каквото се мечтае. Тук искам да спомена че ако една мома всъщност е 7/10 то тогава да тя заслужава 7/10 момък това никой не го оспорва.

И след като вече знаем това, можем да обясним ситуацията от онази тема която споменах по-рано, приичната тези момци да са били отрязани до един е че просто момите почти със сигурност са имало изкуствена самооценка до небесата от социалните мрежи и тези мъже в дискотеката за тях са били буквално просто каун номер 23 и естествено в онази тема доста моми нарекоха автора досадник и че само защото момата е сама в дискотеката то това не означава че тя търси момък което е технически вярно но доста по често те си търсят, просто не и "досаднци" и ако някой доста над тяхното ниво момък се беше пробвал то със сигурност крайния резултат ще ше да е различен.

Това завишено самочуствие поражда и други проблеми, тъй като дори и малко грозни моми се целят в повечето случай във топ момците те оставят може би немалка част от мъжкото население без какъвто и да е шанс за половинка или дори секс което води до отчаяни и дори разаряни/опасни момци и същото нацията се затрива защото не се правят достатъчно деца и това можем да го видим във статистиките, ние намаляваме със около 50 000 човека на година или горе долу един малък град на година и незнам за България но във САЩ някаде около 28% от мъжете не са имали секс в последната година което пак е породено от гореспоменатото.

Бъдещето също не изглежда добре тъй като със всеки ден проблема се задълбочава, самочуствията се вдигат и със тях критерийте от към страна на момите без те самите да ги заслужават и това сигурно ще продължи докато има социални мрежи или докато боквално не изчезнем като нация. Ще се радвам да чуя вашите размисли върху този проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 5d60399c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Грешиш. Женското внимание към мъжете се определя в огромна степен от това, колко пари имаш

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: da603c14ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

2.   Първо, проблемът не е в "изкуственото самочувствие" при жените, а е далеч по-дълбок.
Мъжете вече масово сте много по-активни потребители там, затова казаното от теб следва да е валидно и за другия пол.
Аз не ползвам, примерно, но бившият ми публикуваше даже и какво яде и един куп хора му коментираха и лайкваха неща.
Проблемът е, че социалните мрежи дават платформа на всеки да показва всичко и да говори за всичко. Едно време кой знаеше какво ядеш, къде ходиш, с кого излизаш и с кого спиш, какво ти е мнението? Ами предимно вие двамата и близките ви. А сега тази информация се изтипосва в профила и абсолютно всеки човек на планетата може да види с кого си го слагаш. Ненужна информация. Човек губи интерес да общува, понеже няма защо - всичко става ясно с един поглед на профила му. Да не говорим колко е опасно всичко това на няколко различни нива.

Второ, оценката е нещо субекивно. Ти можеш на мен да ми дадеш 10/10, а друг да ме бележи със седмичка. Докато аз ви се чудя на акъла как можете да гледате на един човек в цифри, в същото време...
Като цяло - подходът е неправилен и масово мъжете сте загубили чара си и възможността да впечатлявате, струва ми се. Но можете да го поправите все още и да сте джнтълмени на място, както мъжете преди.

Трето... Ще изченем като нация, защото повечето мъже у нас не искат деца, а не заради високото самочувствие на жените, което често съвсем не е чак толкова страшно. Също и заради омразата на мъжете към жените и неспособността им да им привлекат вниманието по положителен начин. И не засягам никой тук, просто са ми такива наблюденията.

Знаете ли какво ми се случи на мен? Определяната като 10, жената-мечта и т. н. (смея се докато пиша това, ако щете ми вярвайте) - ами сама съм в момента. И така ще си остане, защото другият ми вариант е да се хвана с човек, който не ме уважава и цени. Докато не се появи стойностен мъж, така е по-добре. Според мен жените трябва да се пазим именно за такива, а не да си играем на връзка с всеки сваляч и радавач на оценки. :)

Намеря ли си го човека - цял футболен отбор ще му родя, ако иска, ще се чувства всеки ден кралска особа и ще си имаме нашата си история. Но дотогава - и така е супер. 2023- та е и реално мога да се издържам и да живея и сама (забелязахте ли другия проблем, който акцентирах? ).

Та затова призива ми е да спрете да слагате оценки на хората, да пресмятате, да търсите изгода, да се изнервяте като не се получи.
Търсете истинското общуване и контакт, бъдете човек с човека и спрете с лигавщините. Защото наистина ще изчезнем, както е тръгнало...

А, да... и си изтрийте соцалните мрежи, спрете да вдигате акциите на разни профили. Това със "симпването" винаги ми е било странно..

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d4904858ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Жените са силният пол!

Те колят, те бесят...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 53e0a4dd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Хубаво мислиш, ама пропускаш важни неща. Мислиш избирателно, за да подкрепиш теорията си, а трябва да е обратното - теорията ти да лежи на добре обмислени факти.
Ето някои от нещата, които пропускаш:
- Жените в дискотеката знаят, че ще ги заговарят много момчета и са готови да режат яко. Това смъква шансовете ти в пъти повече.
- Не робувай на предразсъдаци. Има жени с напомпано самочувствие, има и жени, които не са с такова.
- Шансът да срещнеш по-земна жена в дискотека е по-малък.
- Жените са по-надути в дискотеката, защото са се изпипали на визия и защото момчетата им обръщат много внимание.

Съответно трябва да максимизираш шансовете си за успех, което за начало означава да не търсиш жени в дискотека :D. Дори един социален бар е в пъти по-добре. Аз лично там имам най-голяма успеваемост, докато в дискотека само два-три пъти.

Недей гледа проучвания за САЩ. Между САЩ и България има разлика до небесата, нашият манталитет и народопсихология са съвсем различни.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5c8697a99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Намирането на партньор не води автоматично до раждане... много жени и много мъже просто не искат деца. Иначе дискотеката е ужасно място за запознанство, защото 1 дума не можеш да чуеш. А ти би ли искал жена от дискотека (особено такава, която се хвърля на врата на първия срещнат, когото е избрала по красота)?

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 076e8391c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Като една жена не я кефи даден досадник трябва ли да се принизи с него, само за да не остане досадникът сам? Много такива типове съм отхвърляла, защото не са ми били приятни. По тази причина и късно загубих девствеността си - на 25, но беше с човек, когото наистина харесвах. Та трябваше ли по-рано да правя секс с някоя пиянка от дискотека, или с някой смотляк от училище / университет? Със сигурност тези типове са решили, че съм златотърсачка. надувка, с надценени критерии о т. н. Ама не ми пука. И сега съм си сама, просто няма да си сваля критериите само за да имам връзка или дете, или просто за единия секс. И изобщо не ми пука за изчезващото население, или че Пешо не е правил секс от години. АЗ съм на първо място.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b2270306c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Да му мислят момите, защото те забъркаха тая шибана каша!!!
Тях ще ги удари и ги удря в пъти по-тежко този феномен!
Аз нямам приятели, които да са активни в социалните мрежи.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: be2088f379
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Авторе, то в другите времена и дискотеки е нямало и жените не са ходели сами без придружители мъже по заведенията. Ние живеем тук и сега. Кой/я каква самооценка има, какво търси и какво не си е лично негова работа. Не е длъжен/а да откликва на желанията на този и онзи и да се запознава с всеки, който се влачи на масата му. Т. е. в примера, който даваш жените имат право да се забавляват сами и са преценили, че мъжка компания в момента не им трябва. Поради каква причина не са длъжни да обясняват на никого. Точка. Ти си тълкувай фактите както си искаш.
Като си много загрижен за бъдещето на нацията колко деца имаш? Нашето семейство имаме две - толкова сме преценили, че искаме и можем да отглеждаме.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e3f4458f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

9.   Светът е пренаселен и без това. За какво му е да се раждат все повече и повече деца? При нас е проблем наистина, защото сме малка държава. А за момите... Ако не бяха повечето мъже загорели и преследващи разголените жени, не забелязвайки свестните около тях, защото са невзрачни, но също толкова хубави, нямаше да имат такъв проблем. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5a3dab8c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

10.   От автора до 8

Това те какво ще правят си зависи от тях и само коментирам факти но ако до 100-200 години изчезнем като нация то тези същите хора довели до това нямат право да се оплакват защото неможе хем ти да си причината за нещо лошо и после да ревеш ама защо стана.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: be2088f379
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   10 -Зададох ти ясен въпрос ти лично какво си направил за увеличаване броя на населението на държавата ни, освен да питаш за мнения в нета?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 686e83e1d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

12.   Аз точно обратното забелязвам. Невзрачни мъже се възползват на макс от възможностите на соц. мрежи. Като видят женско внимание не са способни да задържат жена. Само с една ако са им намалява аудиторията, от там им спада самочувствието. Предпочитат с много, да се лигавят и да зарибяват. Пример. Иска човека сериозна връзка, семейство деца, ама около него все жени. Във фейса едни зарибявки, сърчица. Харесва му да го търсят, да се лигавят. Опъва си различни. В момента в който уж има сериозна връзка, качва обща снимка, губи си почотателките и започват едни драми, едни проблеми изсмукани от пръстите. А то е толкова очевидно, че се дразни. Ами нвма как. Търсят мъжете сериозни жени, а самите те не са сериозни. То не стаяа така.
Benjamina

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e3c6f34948
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

13.   Гледам че все повече мъже се ориентират към MGTOW. Не се обвързват с жени и си живеят живота както могат. Просто при мъжете конкуренцията е голяма и за някои борбата е безмислена. Жените разправят че търсели мъжете с най- добрите гени. В резултат огромни ресурси се хвърлят за възпоизводство (което пък не е голямо). То е помпане на мускули във фитнес зали, скитане по барове и дискотеки, купуване на спортни коли и мотори, маркови дрехи. И всичко за привличане на жени. Май някои хвърлят по жени всичко което изкарат и пак стоят на сухо. Малка част от мъжете имат изобилие от жени. Жените не са съгласни да са с мъже които не са в горните 20%. Така че логично е да се раждат малко деца, голяма част от тях отглеждани от самотни майки. Бъдещето е в многоженството (или самотните майки). Част от мъжете няма да създадат поколение и ще изчезнат генетически. Неприятна работа, но това е положението. Мъж съм и не съм в годните 20 пък даже и 50%. Но съм доста стар и затова имам поколоение. За младите се тревожа.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 78b45e6821
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

14.   Номер 2 е твърде скромна. Тя не е 10/10, а най-малко 13/10. :) Само дето на живо пред мен може да се окаже 7/10 в най-добрия случай, а може би и 5-6/10 бе грим и с естествени вежди, мигли, устни, нос и брадичка, без прикрити с коса бузи. Ей такива колко пъти се пънеха да ми се доказват, искайки начини за връзка, а в действителност всичките до една подвиваха опашки по най-мишкарския начин, защото са наясно, че номерът минава само зад клавиатурата или екрана на телефона.
Жените с красота 8/10 и нагоре са изключителна рядкост и най-често в рамките на 18-25 години; после хубостта им малко по малко намалява и когато са вече на 40, почти всички - с редки изключения - са поне 2-4 единици по-малко хубави по десетобалната система, отколкото са били преди 30-ата си годишнина. Мария Илиева, например, преди да надуе джуките, в началото на кариерата си минаваше за 7-8/10 с по-тежък грим, но без него бе 5-6/10. И хем спада към доста поддържаните с хранителен режим и спорт жени в България, а не е представителна извадка на редовите българки. Ето я на стара снимка, макар че и там е с известно количество грим, но поне се вижда как изглежда без залепени изкуствени мигли и рисувани вежди (или поне не личи да са рисувани чак толкова много като сегашните ѝ вежди).

Колкото и някои да отричат десетобалната система, тя съществува с основание и до голяма степен показва нагледно общоприетите усещания за човешка красота, споделяни от повечето хора. С най-ниските оценки са определени хората и от двата пола, с определени недъзи или несъразмерност на чертите на лицето, а с най-високите обикновено са хората със съразмерни лица, "изписани" очи и вежди, без недъзи, с хармонично изразена форма на скулите, носа и челюстта и имащи определена корени на косата. Има и сравнителни таблици със снимки на мъже и жени с хубост от 1/10 до 10/10, но повече от тях са неправилни, понеже обикновено жените на тези снимки са на по 15-25 години, а повечето мъже там са по-възрастни и дори понякога са на над 40-45 години. То е ясно, че като сложат снимки все на младички ученички и студентки, ще са по-хубави поради младоликото си излъчване в най-добрите си години. Не се отчита, че ако сравняваме мъже и жени на по 30-40 години, то оценката на жените рязко ще спадне с няколко единици. Наскоро видях една бивша съученичка, която беше мацка и половина на 25 години, а сега - на 43 години (1 година по-голяма е от мен) е сбръчкана лелка, която изглежда 10 години по-възрастна от мен. Не е чак грозна, но е много далече от хубостта си на младини. Почти 100% от всички красиви жени губят най-силно излъчването си (редки изключения са жените като Musetta Vander, която до към 50-ата си годишнина все още беше много красива и съхранена) и там оценката стремглаво пада в сравнение с високата им такава на младини.

Та, номер 2, гръмките заричания не са много полезно качество, понеже човек следва да стои зад думите си. Ти хубаво ще родиш цял футболен отбор (до 22 човека, от които на игрището излизат 11 едновременно), но ако раждаш по едно бебе на година, това прави общо най-малко 11 години, прекарани в бременност и с кратко възстановяване след всяка от тях. Когато намериш мъжа на живота ти, едва ли ще имате над 2-3 деца, като оправданието ти да нямате 11 или повече деца ще бъде: "Той не искаше толкова много, иначе аз и цял футболен отбор щях да му родя! ". :)

Чуденката ти "Докато аз ви се чудя на акъла как можете да гледате на един човек в цифри" следва да бъде насочена към тези, които са вманиачени в изискванията си към отсрещния пол, що се касае до непременното търсене на някого с определен брой цифрички в портфейла, в гащите и/или в ръста. Цифроманията не е мъжка черта, а женска такава. Не мъжете са тези, които изискват жената да има еди колко си пари или сантиметри, а жените.

Четвъртата ти самозаблуда е в думите ти:
"повечето мъже у нас не искат деца".
Ти имаш предвид единствено мъжете, които вече са обвързани (или най-малкото - ухажвани от жените) и от които жените искат дете, но точно тези въпросни мъже отказват да ги осеменят. Ти нямаш предвид "повечето мъже" (95%), а "повечето от едва няколкото процента мъже (5%), от които масата жени искат дете и им бива отказвано". Тази разлика никак не е тънка, макар ти да правиш опит да минеш тънко с това изказване. Процентите са примерни, но не са твърде далеч от истината. И, да, слушали сме ги вече тези врели-некипели, че "95% от мъжете не са стока". Зад тези женски излияние се крие невъзможността на жената да хареса повечето мъже, но това не значи, че тези мъже не са стока, както се изразяват грубо масата жени. Ако не харесват някой мъж и бяха честни, щяха да кажат истината: "Просто не ме привлича", а не да го окачествяват по начина, по който редовно го правят.

Петото нещо, което буди противоречия в твоето мнение, касае следното ти твърдение:
"Знаете ли какво ми се случи на мен? Определяната като 10, жената-мечта и т. н. (смея се докато пиша това, ако щете ми вярвайте) - ами сама съм в момента. И така ще си остане, защото другият ми вариант е да се хвана с човек, който не ме уважава и цени. "
Излиза, че ти насочваш вниманието си все към мъже, за които пределно ясно осъзнаваш, че НЕ СА способни да те уважават и ценят. Е, защо тогава си играеш отново и отново с огъня, като знаеш, че ще се опариш и дори може жестоко да изгориш? :) Съмнява ме, че нямаш други варианти (т. е. мъже, които да те уважават и ценят), макар ти да твърдиш, че нямаш такива. Ако вместо това насочваше вниманието си към мъже, които не са като тези, към които ти съзнателно се стремиш и от които после се разочароваш, нямаше да си сама сега и щеше да си уважавана и ценена. Но това значи да си с мъж, който е РАЗЛИЧЕН от СВАЛЯЧИТЕ, които НЕ ТЕ ЦЕНЯТ И УВАЖАВАТ! Виждаш ли сега къде е разковничето? ! :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5a3dab8c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

16.   От автора до 11

За сега нищо но смятам да имам поне 5 деца, да имаш само 2 нищо не прави нито увеличава нито намаля населението, трябват минимум 3 деца.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: da603c14ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

17.   Кифлоприземител - пишем в АНОНИМЕН сайт, но явно ти го ползваш за себеизява.
Не ти схващам разпиляната логика на написаното - опитваш се да се правиш на затапвач и интелигентен, но видимо просто сипеш комплекс след комплекс без валидна обосновка... което е знак за обратното.
Коментираш моите думи, но реално в коментара ти няма нищо градивно и полезно, нито си вникнал хубаво в това, което казвам. :)
Дори и няма да го изчета докрай... Ти си типичният пример за Ганьо, който решава да провокира или обижда една жена, когато тя демонстрира вяра в своята стойност.
Не знам ти как би ме оценил в реалния живот, но аз най-вероятно дори не бих те погледнала. Просто не харесвам комплексари, които си позволяват неуважително отношение. :)
Та... да. Успех ти желая.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: be2088f379
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

18.   16,
“Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш. ” ― Николай Хайтов.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 78b45e6821
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

19.   Номер 2/17, обосновал съм думите си чудесно, просто ти не си и прочела и бързаш да отричаш, без да знаеш съдържанието. Все пак беше удачно да си признаеш, че си от хората, които не четат докрай и вместо това сипят някакви измишльотини по чужд адрес, вкарвайки в действие развинтената си фантазия. Ако си беше направила труда да прочетеш написаното от мен, нямаше да се излагаш така. :) За разлика от теб, аз вярвам на доказаните твърдения, а не на гръмкото тупане в гърдите кой колко футболни отбори щял да ражда и как бил 10/10. След години може да пишеш отново тук и да сравним тогава дали твърденията ти отговарят на истината. Алесандра Амброзио и Присила Рикарт, например, в най-добрите си години са около 7/10 без грим, рисувани вежди и изкуствени мигли.
"Успех ти желая" е поредното ти лицемерие. :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97a2e2772a
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

20.   Какъв е смисълът да се предъвкват тези неща? Факт, че в днешно време много малък процент от мъжете се репродуцират. Така както е било и в по-примитивната част от човешката история, преди да се създаде институция като брака. В природата има нещо дето му викат "естествен подбор", всяка женска се опитва да се чифтоса с най успешният мъжки. Дори да живеем в уж комплексна цивилизация, тя се базира на изкуствени правила. Когато правилата паднат... а това диктува западният либерализъм днес, рептилският мозък работи така както при всяко друго животно. Връщаме се към джунглата - естествено там където ни го позволят. Резултатът е намаляване на популацията, защото естествено 100 жени преследвайки най-успешните (в техните очи) 5 мъже, колко деца могат да им направят? Особено като харемите не са разрешени в повечето страни... Това естествено не е случайно, защото елитите се опитват да контролират популацията. В Китай го правеха чрез директна държавна политика, на Запад го правят чрез либерализъм. Методите на изтока и запада са различни, целите - еднакви.

Тая политика не засяга негативно западните държави, защото имат емиграция. Естествено след феминизмът, приемането на емигранти е другата застъпена тема. Повечето в България не знаят в САЩ колко сериозна тема е това, и как се отварят места специално за емигранти, а ако си обикновен американец духаш супата. Проблемът е за страни като България, които вече имат отрицателен прираст на населението заради емиграци и нисък стандарт на живот, като развият и западен либерализъм, водят класациите за най-бързо изчезващи нации. Но това е просто факт, не го коментирам като нещо положително или отрицателно, щото ако се вгледаш в това което расте днес, чак ти става лошо. Комплексни социални проблеми не се решават с прости лозунги. Същото е и с ролята на социалните мрежи. Те са просто инструмент, който хората използват да постигнат изконни цели. Дай да се върнем в каменната ера... Еми пак хората ще се опитват да правят същото, само по-примитивно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9ba152892e
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

21.   Номер 17, не му обръщай внимание. Често няма логика в това, което той пише. Изпитва омраза към хубавите жени, към високите мъже, към щастливите хора, към влюбените в някого жени и не пропуска възможност да се изкаже грозно по техен адрес.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: da603c14ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

22.   От 2/17 :
Кифлоприземител, спри да проектираш собствените си качества и несигурности върху другите. :) Пожеланието за успех беше искрено - за разлика от теб не съм пасивно - агресивен клавиатурен войн, който търси популярност в анонимен сайт.
Не се излагам и абсолютно достойно и адекватно изложих мнението си - ако не си разбрал, жалко за интелекта ти.
В моите очи ти си този, който се излага и тази дискусия приключва тук и сега. Намери си друго хоби.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ee3c7f13fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

23.   Според Кифляка Александра Амброзио била 7 от 10.
Еми да, то няма достойна жена за Кифъла.
Все пак тя е само супермодел.
Нито му е на милионите (дето тя ги има, а той ги няма), нито му е на височината (води го само с 10тина сантиметра), нито му е на килограмите (защото е слаба, а той е откровено дебел), нито му е на външния вид (тя е красива, той е грозен), нито му е на популярността (тя е ангел на виктория сикрет, а той е известен досадник в споделито), нито му е на имотите (той няма такива, а тя има).
Въобще крайно недостойна е за него, все пак тя е само 7 от 10.
Не знам милата как ще го преживее...
Интересно Кифъл, на колко оценяваш себе си по десетобалната скала?
12 от 10?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d65adeb80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

24.   Много чувствителни и нежни мъжлета се навъдиха последните 20г.
Жалки и сладкодумни путьовци готови да паднат на колене и да продадат и леля си само и само да успеят да си пъхнат чурката поне веднъж в някоя дори невзрачна дупка.
Точно такива мекотели създадоха това дискутирано самочувствие без покритие в сегашните жени.
Вместо да си гледат хобитата и интересите те седнали да интриганстват, като клюкарки да се чудят и маят и обсъждат, какво искали жените.
Ако бяха по-умни, хитри и дискретни щяха да ебът много повече.
Разбира се че има външен натиск да се стигне до това положение но и кучето бяга според тоягата.
Ако не можеш да наложиш волята си други ще я наложат.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 78b45e6821
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

25.   Номер 22, няма да отвръщам в твой стил, защото след още малко страсти ще вземеш да се влюбиш в мен, а аз не бързам за брак. :) Честит осми март!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3b960a2563
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

27.   Имах за известен период фейсбук, постоянни покани за приятелство. Ако се реша да приема някой се излага и вместо нормално поведение почва да праща голи снимки.
Хората не се оценяват до 10. Един харесва едно, друг друго. И най- красивата да е, все има такъв дето да не я хареса.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 80ef554e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

28.   До 20 - Това спрете да гледат Fox News, че направо полудяхте.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: be2088f379
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

29.   23 - Тя и деца има, а кифльо е ерген. Защо да се минава с нея?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 08cb3f73b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

30.   До 22 - Честито - активира трап картата на тюфлека!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 760db97b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

31.   Алесандра Амброзио била 7/10 е това ме уби наистина :D :D :D Сигурно и Адиана Лима и Джесика Алба ще са там някъде. Жена съм, но не мога да не им призная красотата. Селски кочове по ханцузи обаче ни 'аресват. Дано Амброзио да не разбере, че ще се самоубие от мъка :D :D :D

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6ca0438b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

32.   Аз викам да се спре тока, и да се изпразнят хладилниците и да видиш как тия моми ще търсят отчаяно тия момци за да оцелеят.










Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 78b45e6821
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

33.   Номер 27, и аз съм имал подобни случки, при които си пишем с някоя жена и изневиделица решава да ми праща нейни голи снимки и/или да твърди как щяла да ми прави пълни програми или най-яките свирки както аз пожелая, но това не е било повод за мен да изтривам профила си във Фейсбук. Просто спирам да общувам с въпросната жена и готово. Само няколко пъти ми се е налагало да запрещвам подобни, така че да не могат да ми пишат повече.
Поканите за приятелство там също не са пречка, защото има възможност да бъдат ограничени и само приятели на приятели да могат да ги пращат. Също така, човек може изцяло да забрани поканите. А ако не иска да го прави, то най-лесното нещо е просто да не отговаря на нечия покана или да я изтрие.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5ef42a8b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

34.   20, ти от кога не си излизал на улицата? Виж как 80 процента от двойките са супер обикновени и нормално изглеждащи хора и си имат деца и са се възпроизвели? Нито са супер модели и нито са манекени! Слушай си там каквото ти говорят в youtube и по-добре не излизай от вас!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 93fe1e1474
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

35.   Номер 14 (звездата в сайта и темата), аз съм на 24 и съм само 2-3/10, ниска, трътлеста, с целулит и акне по лицето и гърба и пак не бих се гръмнала с такъв като теб. Предпочитам мъж, който ме смазва от бой, отколкото дървен философ, дето латерната му не спира да мели. Не случайно на 45 си сам, това само доказва безапелационно правилната женска преценка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2318abdb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

36.   Кои били 7/10? Глупости! Аз съм 8/10, с професионален грим съм 9/10, а те са БОГИНИ на женската красота и изящество, пред които всички мъже се прекланят и желаят. Те са 10/10 по всички схеми за оценяване!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4049441abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

37.   До № 12 - Уважаема Бенджамина, ти това забелязваш, защото най-вероятно такава ти е средата или кръгът около/близо теб (това ти си го знаеш дали е така или не). Мисля, че такова генерализиране на каквато и да е тема е нереалистично. Или може би изразяваш някаква неприязън към мъжете. Пак си е твоя работа, не съм тук за да те анализирам, а просто за да не се съглася с мнението ти. ;)

Случаен

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c22e43df01
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

38.   Хора, които оценяват останалите по десетобалната система, са яко в матрицата. Има ли по-привлекателни и по-малко привлекателни? Има. Ама да слагаш оценка, все едно това са домати на пазара... Първо качество, второ качество... Дехуманизиращо и тъпо.
Кой може да се нарече 10/10? Който е перфектен. Перфектни има ли? Няма.
Феминизмът и MGTOW са ви промили мозъците. Мислите си, че щото сте прозрели НЯКОИ истини, сте извън матрицата, а сте се вкарали още по-навътре.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 78b45e6821
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

39.   Номер 38, с едно нещо от мнението ти съм съгласен, а с другото не съм. Ще обоснова становището си по-долу.

Донякъде имаш право, че съвършенството е въпрос на вкус и не може 100% от всички хора да заявят, че някой е със съвършено излъчване на лицето. Но не бива да се забравя, че няма еднакво хубави и еднакво грозни хора, а и повечето не попадат в нито една от тези две крайности, а са някъде около средата. Не е за пренебрегване и обстоятелството, че колкото и излъчването на човешкото лице да е въпрос на вкус, все пак има общоприети разбирания за това какво прави човешкото лице по-красиво и кои признаци намаляват привлекателността му (клепнали очи, гърбав или широк нос, несъразмерност на черепа, недобра форма на корените на косата или окапването ѝ, лоша кожа, преждевременно състарен вид и прочее).

Не съм съгласен обаче с твърдението ти, че не може да се даде оценка на физическото привличане, понеже все пак има различни степени на привлекателни черти и на недостатъци. Хората не се делят само на красиви и на грозни, а мнозинството всъщност попадат някъде в средата: с обикновено излъчване - без кой знае какви красиви черти, но не и грозни. Това не се отчита от повечето жени и те делят мъжете или само на красиви, или на грозни, като за вторите те считат всеки, който не е красив. Голяма грешка. Според това пристрастно женско оценяване, за "грозен и неставащ" минава всеки мъж, който не е с излъчване 8-9/10 или нагоре.

Много жени имат същата изопачена представа и относно парите и ръста на мъжете. Те делят мъжете само на бедни и богати, макар повечето да са със средни доходи (те затова и се наричат така). Ако за някоя от тези жени мъжът не е богат, тя веднагически го поставя в графата "бедняк и неставащ", включително мъжете със средни доходи. По сходен начин тези жени съставят и оценката си за мъжете и техния ръст: или са високи, или ниски, въпреки това, че почти всички мъже са със среден ръст и много малко от тях са много високи или много ниски. Затова тези жени считат, че ако един мъж не е много висок, той значи е "нисък и неставащ" (дори да е осезаемо по-висок от жената). Това е ДВОИЧНАТА СИСТЕМА НА ОЦЕНЯВАНЕ на преобладаващата част от ЖЕНИТЕ. За нея съм писал по-подробно в няколко мнения в една съседна тема със заглавие "Защо повечето българки имат крайно грешна преценка за себе си!? " (http://spodeli. net/4/story-132765. html).

От друга страна, мъжете не делят жените на само красиви и само грозни, понеже са пределно наясно, че има разнообразни на вид жени и ако някоя не е голяма красавица, те все пак могат да открият някои симпатични черти в излъчването ѝ, които да я правят хубава в техните очи. Огромната разлика обаче идва от това, че за повечето мъже (нормалните такива, не малкия дял на тъпкачите) е от изключително значение какво е СЪЧЕТАНИЕТО от излъчването на жената и нейното отношение към тях, докато много жени (и хубави, и средни, и грозни) често се събират с някой богат, красив и/или висок боклук, съзнателно пренебрегвайки огромните минуси в неговото поведение и отношение. Точно това се случва в обществото ни и всеки разсъждаващ човек може да го забележи с лекота. Ако масата жени бяха много стока и избираха все стойностни мъже, нямаше да се стига до все повечето на брой разводи, изневери, раздели, раздори, побоища, грубиянщина, неуважение и прочее.

Понеже тук редовно не биват одобрявани мои мнения, в които съм посочил пряка връзка към видеа в YouTube, ще напиша само заглавията на няколко видеа, а вие ще можете да ги намерите лесно там (в скобите съм посочил кода на всяко видео):
Average Women Don’t Want Average Men Reaction (De9UZyUi99o)
Why Women Don't Support Husbands in Difficult Times (iunXFA7tebU)
**DELUSION** 8 Reasons Ugly Women Think This (dPvUpTdqNTg)
Who Cares More About Looks? Men or Women (SZavkRHgQKY)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 78b45e6821
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Още две видеа в YouTube, които определено пораждат размисли върху днешното време и бъдещето:
THIS is why women can’t find good men (Qry-Xu5K9Ig)
This Video Will Make You Sick… (Gn6nlEnWg48)

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker