Самотата - моя най-добър приятел и враг! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотата - моя най-добър приятел и враг!
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3025 пъти
Здравейте хора!

Не знам от къде да започна, младо момче съм на 23 години. Проблема ми е че през годините явно свикнах да съм сам. Под "сам" имам предвид напълно сам, без приятели, без приятелка, като куче сам. Свиква се и дори не съм си давал сметка колко жалък съм станал.

Иначе завърших висше, имам добри доходи, но сега когато се опомних че не искам личния ми живот да е пълна дупка просто не знам как да го променя. Работя на свободна практика за една не малка европейска фирма в областта на Информационните технологии т.е. работя в къщи, случвало ми се е да не излизам от нас със дни. Дори да искам да изляза някъде, просто не мога да се сетя поне за един човек с който да го направя.
Знам че трябва да променя нещата, знам че ще бъде жалко ако продължа да се крия в къщи, просто не знам как да го сторя.

Искам и още нещо да споделя, опита ми със жените се свежда до 1 момиче и то преди 5 години, когато бях на 18 т.е. не съм правил секс 5 години. Това не може да е нормално?! Интересното е че не изпитвам някаква остра физическа нужда да го правя, а като слушам вече бившите колеги, как полудявали когато не правят секс 1-2 месеца, аз трябва май вече хич да не съм в час :)))

Все пак ще кажа и нещо положително за себе си - обичам да спортувам, това ме кара малко или много да се чувствам добре.
И един последен въпрос, има ли и други като мен или само аз съм от кофти матРияла ? :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8298b6a57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще започна с първото, което ми грабна вниманието - ти си първото момче, което чувам да казва, че не приема секса за толкова необходим! Омг... Наистина... Смисъл браво! Браво понеже аз от определено време насам съм разочарована от момчетата и тяхното "ловуване" с ясна цел... Просто колкото и да ми се струва, че някой действително ме харесва и то от доста време и си пасва с мен... Накрая се оказва, че май едно определено нещо ги е карало да тръпнат... Пфууу...

По темата... Ти поне ще можеш да общуваш без да мислиш само как да вкараш момичето в леглото... Даже най-вероятно като започнеш да общуваш повече с жени, сигурно ще си хванеш сериозна приятелка...
Пробвай да подновиш контакти със страри приятели, например чрез фейсбуук и после излезте на кафе или нещо друго. В сайп нямаш ли познати?
Хайде успех!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fb6a23c175
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имам въпрос: Какво значи нормално? Защо всички питате дали нещо е нормално? Китайците едно време са вярвали,че като свършат, губят жизнените си сокове и са се упражняли да свършват без еякуация, в други култури и течения се смята, че секса е загуба на енергия и нарушаване на спокойствието, дори в една от книгите на Азимов се споменава планета, където хората не обичат да се пипат, живеят в огромни къщи, така че съпруга и съпригата да не могат да се засекат и правят секс само когато работят за бебе и то по определен график.

Така, сега, за да не стана много скучна... приятелите и момичетата няма да ги срещнеш вкъщи, а на вън. Споменаваш, че обичаш да спортуваш? Запиши се в някой клуб, тренирай нещо в група, може да поканиш съседите си да пиете нещо вкъщи... Не е трудно да завържеш контакти, трудно е да се грижиш за тях...
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0b542bf4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом се чувстваш ок, значи е нормално - за каквото и да става дума.

Специалността ти е такава - не предразполага към много социализиране. Но си млад, звучиш свестен - всичко е поправимо. Номер 2 много добре те съветва да започнеш търсенето на контакти от някой колективен спорт. Ще ти е полезно, а и забавно, ако запишеш и някакъв страничен курс - примерно по чужд език. Не звучиш въобще на зор в търсенето на жена и това е чудесно - няма да се хвърлиш на първата срещната, а ще имаш време да намериш някое подходящо момиче.

Лесен начин за намиране на нови хора е и интернет (особено, понеже и без това работата ти е обвързана с много стоене на комптър), но някак не ми се иска да ти го препоръчвам. Ако се довериш само на сайтове за запознанства, има опасност да си останеш в омагьосан кръг - а и реалните запознанства са винаги десет пъти по-зареждащи и приятни, просто няма място за сравнение. Но пък има из нета поне няколко готини форума (ориентирани към разни хобита, интереси), там може да ти е приятно да пишеш и покрай форумните срещи ще си намериш бързо компания за пиене и излизане. Абе като цяло - възможности много. Накрая отново съм съгласна с номер 2 - трудното е после да се грижиш и да поддържаш новосъздадените контакти.

Успех ти пожелавам (:

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1c18afd650
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, аз лично смятам, че си едно напълно нормално момче. Твърде си млад за да смяташ, че нещата са едва ли не фатални. Вероятно ти си от хората които поемайки правилния път - да учат, завършат и практикуват евентуално добра и престижна професия, изостават с останалите неща от личния им живот. Всичко е в твоите ръце и ти го знаеш. Вероятно разполагаш с малко свободно време и това е основната причина да не можеш повече да контактуваш със свои връстници. И все пак можеш да направиш нещо. Ако наистина нямаш никакви приятели опитай да намериш. Дори и в нета не е невъзможно това да стане /колкото и банално да звучи/ Аз съм жена и точно тук в Сподели намерих добра приятелка, имахме близки съдби, свързахме се и сега дори семействата ни се познават. Така, че който търси намира! /както са казали хората/ Успех ти желая и знай, че всичко зависи от теб!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 33f526d89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Дали не изпитваш нужда, защото си отвикнал до някъде....
Пък и постоянно чувам как някои мъже предпочитали порното и мастурбацията.... Или пък е нормално някои хора да са така.... За това как да срещаш момичета съм съгласна с Лола.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 64732a6b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам те приятелю и аз съм в същото положение няма спасение от самотата аз излизам но не виждам смисъл в това

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 64732a6b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По-скоро трудността от новите приятелства идва от това че трябва да мине време да се опознаят хората ако ти представлявам интерес да сме приятели пиши ще ти дам координати

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 64732a6b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И за мен секса не е най-важен искам да кажа че в сайтовете за запознанства трябва да се внимава че попадах и на много опасни

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 84971c7df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момиче на твоите години и съм същата като теб. Може да разменим координати но не знам как понеже тук не може.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 61f849d97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Слушай сега... Всеки е различен!

Не се води по живота на другите. Имаш свой собствен живот. Казвам ти го от опит. Аз преди винаги се водех по акъла на другите... Казвах си, виж, този има приятелка (гадже), а аз нямам - много съм смотан. И само за това мислех. Или "този ходи на фитнес, а аз не... много съм зле". И такива работи колкото щеш. Живей както ти харесва. Ако не ти харесва да ходиш по дискотеки - не ходи. Ако някой ти каже много си зле, защото не ходиш - кажи му, че просто не ти се ходи.

Доста се отклоних от темата.

Намери си приятелка (по някакъв начин), накарай я да те запознае с нейните приятели и ще имаш контакти ;) И през свободното си време излизай, ако ще сам да си, пак излез. Запиши се на Фитнес - там също може да намериш нови приятели. И това е :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5ed004d08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора:


Здравейте отново, благодаря за съветите!
Няма да отговарям на всеки по отделно, само ще кажа, мисля че контактите в интернет под каквато и да е форма(скайп, фейсбук, аха, флиртче и т.н.) са доста далече от общуването на живо. И това както можете да се досетите го знам от личен опит. В нета всеки може да се представи за какъвто си иска, рядко се случва някой да е наистина искрен за себе си. И естествено когато дойде време да се срещнем очи в очи, истината лъсва а след нея и разочарованието.

По темата за спорта, обичам да бягам 4-5км, 3-4 пъти седмично. Лошото е че съм си направил зала в къщи, купил съм си няколко уреда и тренирам. Сега осъзнавам че това няма как да ми помогне да стана по социален.

И не на последно място, макар че съм доста скептичен към интернет запознанствата ще си оставя електронната поща: thunderbird23@abv.bg

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 64732a6b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   съгласен съм с последното момиче дава добри съвети

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker