София се напълни с рускини и украинки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

София се напълни с рускини и украинки
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 2445 пъти
София се напълни с рускини и украинки - само се разходете вечер из центъра и навсякъде ще чуете украинска или руска реч. И ще ви кажа, че търсят мъже тук. Не ги интересува дали са женени, обвързани и т. н. Само искат да се закачат в държава с европейски паспорт.

От това което чувам най-много търсят програмисти и адвокати и вече са набелязали перспективни кантори и ИТ офиси и особено по обяд киснат в заведенията около тях и гледат кой мъж е добра партия за омайване. Всичко са готови да обещаят.

Добрите адвокати ги разпознават по по-добрите костюми - няма да се облекат с костюм шит в Панагюрище, като някой изпаднал мениджър в банка а ще са с Hugo Boss примерно. Програмистите ги познават по баджовете и по-неглиже облеколото - военни панталони или дънки със странни тениски. Естествено винаги надават и по едно ухо за разговорите за да разберат за какво става дума.

Според мен България не трябва да приема повече жени от тези държави защото няма да останат читави мъже. Само да напомня, че Украйна са дали около 100хил млади мъже жертви, а Русия между два и три пъти повече. А по онези ширини жените са много леки и без мъже не издържат дълго. Отделно, че повечето са руси и синеоки, а мъжете по някаква причина налитат малко повече на такива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 3c0acdb13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Те нашите жени щото са едни мили и само добри момчета търсят без пари и никаква облага.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d003717069
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Стига вече с тези провокативни теми.
Мъжът ако е свестен ще има интерес и ще се влюби в конкретна жена, ще иска семейство с нея и няма да изневерява.
Ако е курвар, ще се пробва с различни, ще ползва приложения да търси срещи и сам ще търси рускини и украинки, няма как да го спреш.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d85dc1b500
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Ами не е зле да влязат малко повече синеоки и русокоси гени в нашата нация, че много се изциганизирахме в последните десетилетия, много мургави станахме. Галена певицата примерно е циганка, както и повечето чалгарки - Преслава, Анелия и т. н. са все ромки или наполовина ромки.

А българките като се правите на важни украинките и рускините ви са проблема хаха. На мен лично иначе като хора рускините особено са ми студени, бих предпочел словачките... Най-големия минус е, че в Русия и Украйна има страшно много опасни полово предавани болести, това е единствения минус, иначе българките имахте нужда от конкуренция, че много сте надути.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5fe6b27487
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Моля за кратък отговор на следните въпроси:
1) По какво разбра, че всички мъже с тези професии са "читави"?
2) От къде разбра колко точно са жертвите от двете страни като официално потвърждение няма от никъде?
3) По какво разбра всяка една чужденка в държавата дали е "лека"?
4) Твоя работа ли е да диктуваш ежедневието на хората?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 58b8770b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Аз пък като мъж съм доволен. Наистина има украинки и рускини в София. Още не съм топнал наденицата ама има време.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 17419149df
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Дай Боже всекиму! Рускините и "украинките" са ходещо злато.

Ако трябва да избирам между българка и рускиня, няма какво да избирам, то е ясно.

Иначе за другото - жертвите са коренно различни. В Украйна са убити някъде около 900 000 души. Сега, тук не мога да ти кажа как точно е съставена тази цифра. Дали са само войници от редовната украинска армия плюс западните наемници и мобилизираните украинци от улиците на градовете и селата или към това число се вкарват и убитите и починали по някаква причина мирни жители. Ако си помислиш, колко народ само е измрял поради липса на лекарства, медицинска помощ, глад и болести, то числото може да е над милион. Иначе руснаци не са измряли чак толкова много. Предполагам десетки хиляди са, но едва ли над 100 000.

А и украинките масово избягаха в Западна Европа. Там ложетата на заможните и богатите жентълмени са пълни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f00a9db7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Темата е провокативна глупост.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: df2282ba66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Гордея се, че имам тъмна коса и големи топли бадемови очи с дълги мигли. В чужбина ме питат дали не съм персийка, италианка, испанка.
Доказано нося персийски гени, някъде от далечното минало, каквито носят много българи с големи кафяви или зелени очи.
Омъжена съм и имам деца изобшо не ке интересуват блудкавоте средностатистически украинки. Който го влече да се чифтосва с тях, но повечет
80% от населението на земята са тъмнокоси и с кафяви очи.
Не харесвам сивосини очи. От сините - трябва да са големи и с дълги мигли.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 76715cac05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Тази тема е писана от гей или жена. Нека идват повече славянки у нас, така или иначе сме братски народи отколкото талибани е прочие сволоч...

Dl

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7037048f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Добре дошли дето се вика.
Чак да дебнат програмисти. Никоя жена не е примряла за такива малкопишковци. Рускините и украинките обичат добрият секс, така че програмистите отпадат.
Търсят здрави потентни мъже.
Скоро за претенциозните българки ще останат замо разни прости и грозни бачкатори и циганори разни.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e1033b1599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   До 3, жена ми е синеока и русолява, българка си е, но си е верно, че повечето са тъмни.
Тя си го има за комплимент, но тия които съм харесвал или са ме харесвали са били тъмнооки и с черна коса.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f207246bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Радвам се! Дано ни оттърват от досадни Ганьовци, ама едва ли. Умрели за мъж по ханцунг с 1000 лева заплата, който ще ги третира като слугини. Тук е временната им спирка. Взимат каквото могат и си заминават. Иначе и адвокати и програмисти като са се втурнали към украинките та не можеш ги запреш :D :D Общо взето глупава тема.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 68a70cc856
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз съм стар човек, много стар. Имам известни наблюдения върху, някоя и друга представителка на по красивата половина от населението на съветският съюз, където съм бил в няколко командировки със средна продължителност на престоя, както и от плажовете на Златните пясъци. Никога те съм имал високо мнение за себе си, като обект на женско внимание, но ми си е случвало при командировки в бившият съветски съюз. Случвало се е още първата вечер, при посещение на ресторант-дискотеката към хотела, на масата, която е "резерве" само за нас и на която сме с един колега да се приближат две млади рускини, с интелигентни физиономии, облечени в крак с тогавашната мода, ботушки на висок ток, хубави поли, блузи или поли. Рускините са на нашите години, демек 28-29 години, казват, че са конструкторки. Водим си приятелски разговор, в който засягаме различни теми като литература, музика, мода, начин на живот, споделяме за какво сме в този, затворен за чужденци град, те са изненадани.. В началото някои неща им звучат екзотично, обясняваме за нашият бит, доколкото мога да го опиша. Те са любезни слушателки, внимателни и нежни, танцуваме някой блус. Пропуснах да кажа, че тази дискотека -ресторант е нещо като любимо място на местните "неформали" и разни други отворковки, и любители на западният начин на живот. Аз тогава говорих руски, толкова добре, че ме смятаха за гражданин на Съветският съюз от някоя от прибалтийските републики. Докато си говорим, а колегата ги черпи с "Боро", идват други колеги, включително и първата ми научна ръководителка. Времето напредва, рускините си тръгват, аз като прилично възпитан от майка ми отивам до гардероба, подава номерцата, държа палтата при обличане, целувам ръцете, а едната ми подава листче с техните номера и имена, и покана, че ако имаме желание да ни покажат градът, те с удоволствие, ще ни го покажат. Когато се връщам на масата има смесена реакция, онези юнаци коментират, че в градът сме по-малко от 12 часа, а аз вече съм "забил", което не е вярно. Някогашната ми научна ръководителка със загрижен и доброжелателен тон ми заявява да внимавам и да не си разбивам семейството, ами и аз не искам да го разбивам. Случвало ми се, при друга командировка, да празнуваме рожденият ден на комсомолската секретарка на станцията, в една огромна дървена къща, да се събуждам след нощ на песни и танци с доста тежка глава, а до мен в леглото да спи руско момиче /май беше рожденицата/, да се внимателно само-огледам, за да видя някакви следи по мен, но не установих такива, даже с бях с джинсите, само ботушките бях си свалил. Е, никоя не ми увисна на вратът, но пък и аз си харесвам нашите жени, за момичетата не говоря, защото те могат да са ми дъщери, за тях други да им берат грижата, аз съм до тук. Нека младите момчета да се постараят, всеки с времето си -моето е изтекло. Все пак не съм политик или бизнесмен, та на стари години да ставам за смях с млада жена, която може да ми е дъщеря. Аз съм стар човек, много стар. Имам известни наблюдения върху, някоя и друга представителка на по красивата половина от населението на съветският съюз, където съм бил в няколко командировки със средна продължителност на престоя, както и от плажовете на Златните пясъци. Никога те съм имал високо мнение за себе си, като обект на женско внимание, но ми си е случвало при командировки в бившият съветски съюз. Случвало се е още първата вечер, при посещение на ресторант-дискотеката към хотела, на масата, която е "резерве" само за нас и на която сме с един колега да се приближат две млади рускини, с интелигентни физиономии, облечени в крак с тогавашната мода, ботушки на висок ток, хубави поли, блузи или поли. Рускините са на нашите години, демек 28-29 години, казват, че са конструкторки. Водим си приятелски разговор, в който засягаме различни теми като литература, музика, мода, начин на живот, споделяме за какво сме в този, затворен за чужденци град, те са изненадани.. В началото някои неща им звучат екзотично, обясняваме за нашият бит, доколкото мога да го опиша. Те са любезни слушателки, внимателни и нежни, танцуваме някой блус. Пропуснах да кажа, че тази дискотека -ресторант е нещо като любимо място на местните "неформали" и разни други отворковки, и любители на западният начин на живот. Аз тогава говорих руски, толкова добре, че ме смятаха за гражданин на Съветският съюз от някоя от прибалтийските републики. Докато си говорим, а колегата ги черпи с "Боро", идват други колеги, включително и първата ми научна ръководителка. Времето напредва, рускините си тръгват, аз като прилично възпитан от майка ми отивам до гардероба, подава номерцата, държа палтата при обличане, целувам ръцете, а едната ми подава листче с техните номера и имена, и покана, че ако имаме желание да ни покажат градът, те с удоволствие, ще ни го покажат. Когато се връщам на масата има смесена реакция, онези юнаци коментират, че в градът сме по-малко от 12 часа, а аз вече съм "забил", което не е вярно. Някогашната ми научна ръководителка със загрижен и доброжелателен тон ми заявява да внимавам и да не си разбивам семейството, ами и аз не искам да го разбивам. Случвало ми се, при друга командировка, да празнуваме рожденият ден на комсомолската секретарка на станцията, в една огромна дървена къща, да се събуждам след нощ на песни и танци с доста тежка глава, а до мен в леглото да спи руско момиче /май беше рожденицата/, да се внимателно само-огледам, за да видя някакви следи по мен, но не установих такива, даже с бях с джинсите, само ботушките бях си свалил. Е, никоя не ми увисна на вратът, но пък и аз си харесвам нашите жени, за момичетата не говоря, защото имам дъщеря и за тях други да им берат грижата, аз съм до тук. Нека младите мъже и момчета да се постараят, всеки с времето си -моето е изтекло. Все пак не съм политик или бизнесмен, та на стари години да ставам за смях с млада жена, която може да ми е дъщеря. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 04fbabb2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ами чудесно. Нали тук е пълно със самотни мъже, че и девствени, тези жени ще им решат проблемите. Да се ориентират към тях. А и нали не искали да остават без мъж, значи ще се навият на тези дето нон стоп пишат тук дето били сами и не можели да си намерят жена. Тъкмо българките ще се оттървем от постоянното критикуване и недоволство на българсия мъж. Да си хващат рускините и украинките и да намерят мир и спокойствие най-накрая!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4608dfa1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Доста елементарна и смешна тема. Мъж съм, който е бил с не една или две рускини, полякини, украинки, белорускини и прочие. Някое бедно момиче от дълбоката украинска или руска провинция може и да опре до българин. Това са толкова хитри и безскрупулни жени, че свят ще ви се завие. По-голяма глупост от това да се хванеш с такава няма. Поредната провокативна тема или просто написана от някой чекибоец, който е видял някъде рускини и украинки и е изпаднал в екстаз. Принципно такъв тип мъже рускините и украинките подминават като пътни знаци. Пък, който няма с какво да впечатли една жена, нека да ходи да си профука парите по рускини, щом това му е мечтата.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d85dc1b500
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Така западнячките говорят за българките и румънките дето ходят да "шетат" там и да свалят платежоспособни (или поне представящи се за такива) чужденци. С какво БГ студентките в Англия, Германия и Холандия са по-различни, и те си търсят богати спонсори, да се оженят за тях като една астроложка Николета Йохансен дето е държанка на платежоспособен скандинавец.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ee67695937
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Глупости :) Тема - провокация.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8ea13247dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Две жени са се влюбвали в мен в живота... и двете рускини. И двете млади, и прилично красиви.
Как една българка не се влюби, все им е проблем, че нямам кола, че съм вегетарианец, че съм тва, че съм онова...
Духайте супата, това са истински жени... Украинките малко съм скептичен, те са повече материалистки от рускините. Но много обичат морето, кажи им ваканция на море и ако имаш пара в джоба да ги водиш, ще те "заобичат"
М34

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: cd84286789
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Нека дойдат бели, руси и светли жени, коментар 3 правилно го каза, българките са мургави, ходят на солариум и приличат на циганки. Нормално е когато жените се направят да приличат на черни маймуни, мъжете да търсят нещо бяло и русо. Има и българки с такива черти, но масово са чернилки и мургавелки като от някоя арабска държава. И виновни са те самите, защото се пекат на солариум като кюфтета на скара. Лятото на морето също се пекат като гущери и заприличват на Айшето от махлата. Слушат чалга, а чалгата е циганска музика, така че аз много ще се зарадвам ако се появят повече бели и руси жени, неслушащи чалга и неиграещи кючеци.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: abf706a6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз пък като мъж ще кажа, че избягвам украинки или рускини, много са ми надути и със самочувствие без покритие. Ето например миналата седмица в петък вечер, точно на 3-ти март. Влизам аз в един бар, и се споглеждаме с едно русо девойче, тя ми се усмихна аз на нея също. Реших да се запозная с нея, добавих я после в инстаграм и по едно време някакво момче дойде при нея и се целунаха с език пред мен... Меко казано останах потресен, при което тя после избяга на някъде а момчето ми вика "а, споко тя си е такава" и викам доообре... махнах я веднага и си отидох на другата страна. Рускини, украинки и сега даже и италианки доста се навъдиха... НЕ! Бягайте от тези жени с 300 и все едно ви гони двуглав питбул.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e7846c9540
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз даже имах гадже рускиня, ебати боклука. За кеф - препоръчвам с две ръце, за нещо сериозно - бягай далеч.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7fe2c84db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Мен не ме притесняват. Аз вече съм приключила с българските мъже. За българинът това са свестните жени - тези, които, както казваш ти, не ги интересува дали мъжът е обвързан или не, защото нямат морал, а ги интересуват само парите и/ или да си легнат с някой и понеже нашите мъже са евтини - поддават. Даже и на мен българчета ми казаха тук, че рускините, украинките и азиатките са по- свестни от мен. Като са по- свестни, да си ходят при тях и да внимават да не привършат паричките, че "свестните" украинки, рускини и азиатки ще изчезнат като пръдня на вятъра. Аз никога не съм искала да се хвана с мъж, заради парички или количка, даже когато някой типичен българин мине опасно близо с лъскавото си возило или задрифти, че да ми привлече вниманието, аз като една "истинска кифла" въртя очи от досада и си обръщам главата на другата страна, а не ми тръпка п*тчицата като на една "свястна и почтена" в представите на нашите мъже жена. Българчето не разбира, че с количка няма да впечатли жена с някаква стойност и някакви ценности, а с качества и поведение, каквито той няма и затова компенсира с колици и показност. За мен винаги любовта е била на първо място, но нашите мъжки са сбъркани до мозъка на костите си. За тях най- големите материалистки са най- добрите жени за връзка. Аз говорих и говорих години наред, че са в грешка, но все аз бях к*рвата и материалистката. Посраха се нашите "мъже" да ме изкарват най- гнусната и материалистична ш*врантия, докато си продължаваха да изкарват истинтките материалистки и к*рви добрите, а после да реват от тях и от счупени сърца и наранени чувства. Дори техният личен опит с жените не може да им отвори очите, след всички изневери и използвачество от "добрите" им жени. Просто толкова им е капацитетът на разсъждаване. Има си други държави, има си и мъже, които ще ме оценят, пък българчето нека си плаща за украинските, руските и азиатските кифли, пък за последните трябва да плаща и за семейстата им. От едни материалистки на други. Българска му работа.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7c2ef52ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторке, интересно откъде имаш тази така подробна информация. Ще споделиш ли? :D

За никого не е тайна, че рускините, но най-вече украинките, са едни от най-красивите жени. Просто имат хубави гени, а освен това, се поддържат и са младолики. В исторически план често са оставали много жени за един мъж и е имало жестока конкуренция. Освен това, животът там винаги е бил мизерен, и се е търсела изгодна партия, а не просто мъж. Което в културен аспект ги е накарало да прилагат всички женски тънкости на съблазън и флирт. Жена съм, но не им се сърдя. Този манталитет не идва от хубаво, а е инстинкт за оцеляване. Ние, българките, в мнозинството си сме различни, но имаме по-различна историческа съдба.

Ако смяташ, че ще оберат "читавите" мъже, тоест тези с повече възможности, значи не разсъждаваш много по-различно от тях. Има доста затворени, но стъпили на краката си, момчета, които са постоянно отхвърлени от нас, защото ги намираме за смотани. Да си го кажем честно. Тях това не ги интересува и се получава win-win ситуация. В тези държави много отпреди войната си имаше сайтове и се организираха събития, в които да се мачват със самотни чужденци. На чужденците се представяха като красиви жени, които са застъпници на традиционните семейни ценности като вярност към мъжа, създаване на семейство, домакинстване и т. н. Има търсене - има предлагане, това е.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f136180f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз пък само умерено притесненена.

Наистина има има много рускоговорящи жени в по-големите градове - по парковете из центъра се забелязват по-лесно. И определено са повече от руско-говорящите мъже пристигнали тук. Мисля, че се събират из парковете в центъра защото са пръснати из различни жилища по града и им по-лесно да се съберат със съграждани в парковете. Може би нямат толкова пари или желание да харчат за заведения.

Няма как част от тях да не останат тук, колкото и да им е целта западна Европа. Тук климатът е хубав, по-близо са до родните си места и езика тук им е близък. И няма как да не променят "пазара" на мъже. Но пък малко конкуренция може да е стимулираща.

Не знам дали "ловят" мъже, нито какви но и няма как вече някоя да не се е хванала с български мъж. Вече мина година от войната. Аз самата не съм чувала още за такива случаи. Но програмисти не харесвам - ако искат украинките и рускините да ги вземат всичките.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c722ff64e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Как го съчини това? Или и ти седиш във въпросните заведения да дебнеш адвокати и т. н. и от там си ги видяла. Дори не ми е смешно. Ако не е съчинение ( за развлечение просто ) , посети лекар.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f00a9db7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   19 - И къде са сега дълбоко влюбените в теб рускини? Женен ли си за някоя от тях или си сам?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f207246bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   17 - С това, че българките са по-красиви от неподдържани германки и англичанки, например. Била съм по програма Еразъм та знам за какво става реч. Ходеха с някакви шушлекови якета, размъкнати и наподобяващи ски екипировка. Българките - с палтенца. Германки и испанки като хипита с чанти подобни на платнената чанта на баба ти. Българките с Gues, O bag и подобни. Чужденките ако имаха бижута бяха пластмаси, не се гримирваха, рускините руси и бледи като чаршаф- ни вежди се виждат, ни мигли, ни нищо. С нокти изпилени до дъно и без лак. Ако харесваш хипита ОК.
И аз като 8-ми не се радвам че имам тъмна коса и очи. Кожата ми е бяла, но слагам малко по-тъмен крем. Сестра ми обратно - руса и синеока, та се радвам че не аз изтеглих късата клечка :D като бяхме малки една съседка ни наричаше северната кралица и южната принцеса :D. Не харесвам дори леко тъмно и светлооки хора, мъже и жени. Студени, безлични и бозави. Друго си е

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d85dc1b500
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   А някой може ли как мога да срещна словачка извън Словакия разбира се, идват ли у нас на морето или в Гърция?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d85dc1b500
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   29 пак не си доразбрала, говаря с какво са по-различни българките от рускините/украинките? И едните и другите си търсят платежоспособни чужденци, просто за вторите и българите са в тази категория.

Късата клечка си я изтеглиа ти, хич не харесвам мангалки като теб.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d85dc1b500
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   19 българките са красиви само в Западна Европа и може би на Балканите. Ако идеш в Словакия доста конкуренция ще имаш. И там имат и кафявооки и кафявокоси. Имат е руси с тъмни очи. И разбира се много светлооки. Аз такива красиви жени като там в България не съм виждал. Разбира се у нас са много по-красиви от колкото в Западна Европа и на Балканите, без Скандинавия, Словения, Хърватия и Албания, където също са много красавиците. Аз много искам да живея в Гърция, но не знам как ще търпя грозотията на жените им. Две нахални българки дето ест. не ги беше огряло със словак или някой друг чужденец в Словакия веднага ми се лепнаха да излязат с мен. Ами трудно им е да изпъкнат там, Словакия не е Германия.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 68654193b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Ако ни освободят от двама трима обитатели на сайта, обещавам да се запиша за легион в подкрепа на страната им )))
Не им ли стига войната удома - бомби пожари а тук ги чака... ракетоприземител )))

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a0966cda2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   28, сам съм защото аз пожелах така. Едната искаше да зареже хубава работа на московското летище и да работи с мен в Германия по фабрики. Обясних й, че няма няма как да стане. Бях само на 26 и не ми беше до женене. Сега съм на украинския пазар. И съм много доволен. Направил съм си труда да понауча малко руски, и сега дава плодове, защото не всички говорят английски.
Веднъж вкусиш ли хубавото, трудно бих се примирил с българка.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 22ed5325f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Към автора

Ми, аре - къде са? Искам да си хвана жена/жени за секс (без значение колко са и дали са рускини, украинки, беларускини, италианки, испанки и прочие) - само да са хубави, млади, добре сложени. Програмист съм, но на ниско ниво че пиша на не много популярна технология. Но работя хоум-офис. Излизам само привечер, за да си направя вечерна разходка да си накупя провизии.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 68a70cc856
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   До №24 // Black Sabbath // Не съм сигурен, че точно на 8-ми март е момента да се води подобна дискусия. Аз съм възрастен човек и предполагам, че с лекота мога да Ви бъда баща / по години.. Възпитан съм в уважение към Жената, била тя малко момиче, млада жена или на годините на моята баба. Но най-напред да Ви кажа, че нормалният мъж обича, подчертавам обича три категории жени: дъщеря, съпруга, майка и баби/ако са живи/. В останалите жени, той се влюбва, желае ги, иска да прави секс с тях, привличат го неудържимо. Да кажа така, бях срамежливо момче, с някакви комплекси, тренирах джудо, карах НШЗО, бях старшина -школник в един десантен батальон, , следвах и т. н. Но си бях загубен и стеснителен. Та моите наблюдения от международни студентски бригади, дълбоки запознанства на морето, командировки в бившият Съветски съюз , все пак съм бил в контакти както с латвийка, руските, гедерейски и чешки момичета, с една полуузбечка-полурускиня, определено мога да кажа, че най-разбран и вътрешно ненапрегнат съм се чувствувал с българските жени. Не съм някакъв сваляч, а тогава бях обикновено скромно и стеснително момче, а в по-зрелите години млад мъж със същата стеснителност и скромност. Специално полуузбечката ме впечатляваше с копринената си кожа, перфектните гърди и загадъчните лека дръпнати очи. Според една колежка, това било нещо като повика на степта. Персонално визираше мен, защото, когото съм се усмихвал очите ми придобивали, леко азиатски вид, което според мен е е точно така, а да допълваше, че съм бил еволюирал защото краката ми били прави и все пак съм към 1, 82-1, 83, но казахите, таджиките монголците, та даже и тези от Манджурия не са ниски. Желая Ви приятен ден и Честит празник на Жената, че за къде сме без тях-тези прекрасни жени. Между другото, извън темата, Black Sabbath ми е малко тежък. Предпочинам Pink Floyd, The Beatles, Rolling Stones, Deep Purple, Foreigner и т. н. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d63f6eb759
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Да. Напълни се, и? Хора са, бягат от бомби. Тук дойдоха най-бедните украинци или тези, които имат роднини тук, или имат някой имат. Надали смучат социални помощи като циганите.
Много отидоха в Полша, тия с парите са в Западна Европа, а старите хора си останаха там, да ги стрелят. Отвратително безчувствени сте.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 87effbdf40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Доволен съм от украинките, особено младите, вече пробвах две, умеят да се чукат. Ако ми падне трета, няма да откажа ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0ddb4eb2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Ами те са не само по-красиви, но и като поведение много по-привлекателни и женствени в сравнение с българките. Така че, нормално е да привличат вниманието.
Какво имате против тях?

ПС: Статистиката Ви за войната не е вярна.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0ddb4eb2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Много рядко в България може да срещнеш интелигентно и хубаво момиче. Може и в мен да е проблема, но поведението на масовата българка ме отблъсква. Излъчва простоватост, но в същото време и самочувствие, което не е покрито с красота или качества.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: dd34ca9f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   32, сериозно ли мислиш, че германките не са красиви?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker