Какво означава "приятел с привилегии"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво означава "приятел с привилегии"?
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 3113 пъти
Някой може ли да ми разясни какво означава понятието "приятел с привилегии. Това само интимни отношения срещу пари ли е или и срещу други облаги? Ако е така може ли да се направи заключението, че " приятел с привилегии " е вид проституция от страна на жената, но не с който и да е, а с определен човек който си е избрала тя за да извлича материални ползи от него за себе си.
По принцип във всяка една връзка жената гледа да се възползва материално, разбирам ги и ги оправдавам, никоя нормална жена няма да се остави някакъв мизерник да и виси и тежи на шията като воденичен камък, а ще гледа да си намери по-заможен, по-перспективен мъж в живота - така е устроен света.
Но това понятие "приятел с привилегии" интимна връзка с друг срещу облаги ли е, ако жената е обвързана със съпруг или приятел или ако е необвързана и свободна? Тоест може ли да се каже, че "приятел с привилегии" е втора връзка с друг само за извличане на облаги или тук е замесен и чисто приятелски елемент и "приятел с привилегии" е на основата на някакво приятелство и взаимни симпатии? Или е смесица между двете извличане на облаги плюс симпатия към даден човек?
Какво ви е мнението по въпроса?
Има ли жени които са имали или имат "приятел с привилегии"?
А това понятие "приятел с привилегии" отнася ли се и за мъжете, тоест "приятелка с привилегии" - тоест той да се възползва по някакъв начин от връзката им?
Последен въпрос - когато човек е в "приятелство с привилегии" и ако в същото време е обвързан, половинката му знае ли за тази връзка или всичко е скрито покрито?
Какво мислите по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6f096fba9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ти сериозно ли не знаеш, какво е "приятели с привилегии"?
Явно си много изостанал/ла в всяко едно отношение с информацията!
Модерен отворен космополитен личност няма, която да не знае, какво означава!
А именно приятели, които са в интимни отношения, но са само приятели и могат да се виждат с други хора, а те си остават приятели, доколкото един от тях не реши да се обвърже в моногамна връзка с друга личност.
Относно парите, не присъстват и не играят роля, може да има изключения и да си помогнат, но това не е задължително.
Просто казано приятели, които правят секс преживявания, но са само приятели!!!!
Това е означава "приятел с привилегии"!!!
И е срамота, ако си млад съвременна личност да не знаеш такива елементарни неща от живият живот!!!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 810b90802b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ти на колко години си?
Приятел с привилегии значи просто тъпкач. Не е важно свободен, женен, омъжена, деца, съпрузи.
Никакви любови, никакви връзки, облаги, услуги - просто секс и толкова. Редовен, безплатен и хубав и за двете страни. Ако не е удовлетворяващ, няма да продължи.
Срещат се, изплющяват се и довиждане до следващия път. Важно е да не се товарят един друг с проблемите си, с грижите си, а да се наслаждават и забавляват. Няма въпроси, ревности, чувства, сълзи, лъжи. Ако единият, обикновено жената, се влюби това е край. Ако на някой му омръзне- цивилизовано се разделят. Не си дължат нищо един на друг.
Ако си обвързан и си особено тъп, можеш да информираш партньора, че имаш приятелство с привилегии.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f78b40dbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не те знам мъжко ли си женско ли си... Това са изрази идващи от Америка, така че ти препоръчвам да използваш нещо наречено Google, дано си чувал/а...

Не, не е бълтаското "спонсориране". За него си има други изрази - sugar daddy/mama. Това за което питаш, е точно както звучи - разни познати, може би даже приятели, нямат химия помежду си, но нямат връзки, не ходят по срещи, просто решават да правят секс без очаквания. Примерно защото им е по-удобно, и по-безопасно, вместо да се забиват със случайни хора. В България не мисля че е част от т. н. ни култура, защото жените ни не се и опитват да се правят на емаципирани, меркантилни са, винаги търсят по-добрата партия, и чувстват подобно нещо под достойнството си. По-скоро биха киснали вкъщи, вайкаки се, отколкото да си губят времето с някой който вече са решили, че не засалужава "роматичен интерес". Но на запад, една по-емацинпирана жена ще си каже - дето ще си губя времето с някакъв загубеняк по-баровете, по-добре да го правя с някой познат който го знам що за стока е. Makes sense както казват, нали? Но пак казвам, това не е хакратерно поведение за българката, защото тя се опитва хем да е като западнячка, хем да е както преди - чрез мъж и секс да си осигури живота...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4c50a6ae63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   В разгара на нашата мила, модерна и динамична епоха, видовете човешки взаимотношения са толкова разнообразни, че вече почти нищо не може да ни учуди. И докато едно време беше достатъчно да си горд притежател на статуси като „обвързан“, „необвързан“, „женен“, „сгоден“ и „разведен“, то днес все по-често можеш да се натъкнеш на явленията „сложно е“ и „приятели с привилегии“. За приятелите, които са не съвсем такива, но не могат и да се нарекат наистина обвързани, са изписани куп теории, статии и са направени безброй анализи. Тези отношения открай време вдъхновяват създаването на романични комедии, по които се прехласват влюбени тийнейджъри, объркани младежи и отегчени съпруги.
Ако си решил наистина да се хванеш на такова хоро, се оказва, че не винаги можеш да го играеш докрай и хепи ендът изобщо не ти е гарантиран. На пръв поглед за онези, които не търсят сериозни ангажименти, това е идеалния вариант. Приятелство, дълги среднощни разговори, секс и никакви излишни драми и очаквания. Но както често се случва, и тук ситуацията може коренно да се промени.
Там където има физическа близост, рано или късно се появяват чувства. Абсолютно клише, но напълно вярно.
Поне единият от двамата хлътва стабилно. Тогава идва ред на неосъзнатата ревност, неуместните сълзи и терзания и нуждата да се превърне в по-важна част от живота на своя „специален приятел“. Мисълта, че някъде там другият може да има подобни взаимотношения с още някого, донася и първите пукнатини в недрата на сърцето. И се започват безкрайните вътрешни монолози, задават се едни и същи въпроси с излишни отговори. Ако любовта остане все така проклета и едностранна, цялата тази история ще завърши с гръм, трясък, ред сълзи, сополи и... провалено приятелство.
Дали си струва? Определено не.
Понякога и двете страни се влюбват, но се боят да говорят за това. Парадоксалното е, че намират смелост да прекрачат една доста по- сериозна граница лъжейки се, че „така е по-лесно“.
Резултат 1 - лавина от недомлъвки и разочарования, които правят приятелството и любовта на пух и прах.
Резултат 2 - Умерено закъснели признания и шанс за щастлив романс.
Истината (колкото и анти модерна да звучи) е, че след такъв тип „връзка“, не можеш да се разминеш леко с последиците от избора си. Дори някои да разправят, че има и изключения... Така, че пази приятелствата си чисти и искрени. Те сами по себе си са достатъчна привилегия. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 53d858b89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Означава приятели, които се срещат за секс, но нямат официална връзка и най-вероятно не правят почти нищо друго заедно.

Което лично на мен ми се струва странно, защото ако двама души правят редовно секс то си е някаква връзка. Особено за жените е трудно нещата да са само секс. Или ще има чувства, или ще е за привилегии, но само заради единия секс едва ли.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 039ce4e941
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Автора съм, мъжко съм, съжалявам че не съм толкова отракан и че съм неинформиран. Приемете, че има и по-задръстени като мен и не знаят понятия като "приятел с привилегии" какво означава. По нашия край на това му се вика, тъпкач или ебач, sorry за израза. Не съм искал да обидя никого с моята неинформираност. Затова съм писат тук.
Приятен ден и се извинявам ако неволно съм засегнал накого.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6ef4a822c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На по-прост език означава любовник/любовница според старите изрази.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker