Много объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много объркана
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1298 пъти
Здравейте! Моята история не е особено интересна, но е много важна за мен.
Жена съм на 27 години, имам връзка с моя приятел от 4 години, живеем заедно, дори сме в процес на закупуване на жилище.
Проблема идва от там, че преди около месец с мен се свърза едно момче с което илизах преди повече от 5 години, но се разделихме, защото той е в София, а аз в Пловдив, бяхме малки и ни се виждаше невъзможно да подържаме връзка. Та откакто пак ми пише виждам огромна промяна в него, супер мил и загрижен, знае, че имам приятел с когото живея и се държи супер добре. Иска да идва да се виждаме, да прекарва време с мен, като "приятели" и да си говорим по телефона при всяка възможност.
Няколко пъти ми каза, че най-вероятно няма да може да ми бъде само приятел и ако има възможност би предпиел нещо с мен, дори при категоричен отказ от моя страна (не че не ми се иска, защото е страшно сладък и тогава много ми влезе под кожата).
Не искам да го губя като приятел, но и много ме е страх да бъдем такива, заради това, което може да се случи.
Искам да кажа, че не съм някакъв боклук, но този интерес от негова страна страшно ме ласкае. Стигна се до там, че не мога да спя и единственото за което мисля е той вече няколко дни. Той ми каза, че също ме е сънувал. Когато говрим може да говорим за всичко, дори ми каза, че има силно привличане към мен, но след последната му връзка още не е готов за нищо по-различно от забалвние, въпреки, че виждам, че не си говори с мен само заради това.
Усещам, че охладнявам към партньора си, а той реално не го заслужава. Да, факт е също, че покрай разправиите с апартаментите сме обострили отношения, но смятам, че не много справедливо. Но също така е факт, че само се чудим с това момче, как да се видим и да прекараме време заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 538261e8f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не си била боклук. Ами като не си остави момчето преди да си го заробила с апартаменти и кредити и си ходи при този от Пловдив. Жалка работа.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 39728986fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ти реално нямаш проблем, а сама си създаваш такъв. Отстрани звучи и изглежда супер к*рвенско. Къв е тоя, който знае, че си във връзка и иска да бъдете приятели, но и ти заявява неколкократно, че с теб не може да е само приятел? Пхахахаххаа
К... вата си е к... ва, не можеш да я промениш. Ако реално си такова момиче какво ни се жалваш тука? То е безсмислено.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 524eb21d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Привет,

Не се връзвай, той ти го е казал в прав текст - иска само да те "бодне". Не бил готов за връзка - че това го знае всеки какво означава. Я си гледай мъжа, който е готов за връзка и не си набивай излишни филми в главата, усещала си била, глупости. Ще ти развали връзката, а ти ще се окажеш сама на улицата. Ако искаш някой да ти каже "слушай сърцето си", то няма да съм аз. Слушай главата си! Човека е останал на сухо и почнал една по една да преслушва бившите си да си топне чушлето и да го върне на последната си, а ти явно си единствената достатъчно наивна, та да му се връзваш на глупостите. Това е, просто и ясно, нищо объркващо няма в цялата история, не знам какво ти си се объркала.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ab46e2189e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако беше на 17 години да ти кажа, че си пАтка и си неорентирана още от живота, но си на 27години и такива тънки дон жуановски историики как бил те сънувал, как искал да се виждате "САМО" като приятели, да си говорите.... Чак на мен ми стана смешно, сериозно!!!
Пусни си Steve Harvey, има много точно казано относно отношението мъж и жена приятели. Ние мъжете се Ви се правим на приятели само и единствено с цел да дойде момента, в който ще се получи "crack" при вас и ние ще сме там да се възползваме от това. Аз НЯМАМ жени приятели!
При теб този "crack" се е получил още с първият ви разговор, по-добре остави приятелят си и отивай при бившият си... После само да няма "всички мъже са еднакви". ;)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b5fd1896ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Разделяй се с приятеля ти, той не заслужава това. Може физически все още да не си изневерила, но в ума си вече го правиш. Постави се на мястото на приятеля си, той да си мисли за друга докато е с теб? Да иска друга? Как ще се чувстваш? Щом си хлътнала по друг е повече от ясно, че с приятеля ти нямате бъдеще. Освободи го от себе си, докато не сте си усложнили живота съвсем, още докато нищо не ви свързва. Дали апартамент или деца. Друг е въпросът, че този другия те ползва за време, в което е останал сам. Навремето си му вързала, значи пак ще го направиш. Такава му е логиката и както и сама виждаш е напълно прав :) Ж 37

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7af7630c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   При други обстоятелства щях да защитавам приятеля ти, но мъж, който не предлага брак на жена, а я използва за закупуване на общо жилище е измекяр, скръндза, използвач, мухльо и ксквото друго се сетиш.
Обясни му, че е твърде ангажиращо да влизате в подобни сложни финансови взаимоотношения без да сте втъпили в граждански брак. Ако започне да увърта, което съм убедена на 100%, че ще направи, ще си наясно, че те използва само за финансова патерица.
Мисля, че появата на това момче е свързана именно с факта, че си на път да се омотаеш в големи финансови каши и съдбата ти дава знак, за да поемеш по по-благоприятния за теб път.
А именно, да се разделиш с човек, който не ти предлага никаква стабилност в живота, а само те използва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 288b7c5875
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Той ти е казал, че иска само забавление. Какво не ти е ясно?
Ж

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3e161b88b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ""Искам да кажа, че не съм някакъв боклук, """ Е, не се самоопределяйте каква сте, нека другите преценят това, а това се определя от вашите постъпки. Номера със сънищата, с полето в съня, с цветята пак там, със синьото небе и Вие двамцата вървите хванати ръка за ръка и аз, който съм безпределно срамежливи стеснителен -съм го играл. Има и различни варианти на приказките, но винаги в съня ще сте двамата, а крайната цел на вербалният вихрушка от мили думи, има за цел да прикрие крайната цел, която е до болка ясна и на двамата, се нарича секс, но ако искате има и по друг глагол, който започва с е--не. Така, че при Вас е лесно, използувайте булевата алгебра, както и двоичната система. Единият е нула, другият е единица, вие преценявате, в така ситуация съветите са много безполезни, защото Вие така или иначе ще направите, това, което сте решили, а след това ще има кършене на ръце и вайкане от типът "Ох, какви ги свърших, какво голяма грешка направих". Може и да има продължение, "малка бях, защо му дадох" и други размисли на тази тема. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2ff89de962
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Защо изобщо си започнала да си чатиш с друг мъж, след като си във връзка? Да не говорим, че си продължила и до къде се е стигнало.

Съвета е ясен:

Или прекъсваш контакт с човека-хиена, никога повече не правиш същата грешка и живееш стабилен семеен живот

Или отърви приятеля си от човек като теб. Достатъчно си го прецакала с това да изгуби 4 години от живота му и да го караш на 27 години тепърва да си търси половинка. А ти после си блъскай рогата колкото си искаш.

П. с. като решиш да се разделяш с приятеля ти, моля те не му казвай, че е "прекалено добър" за теб. Просто му кажи че си егоист и че не можеш да осъзнаеш че в една връзка не всичко е цветя и рози. Обясни му как ти е трудно да асимилираш, че новата ти любов ще трае 3 месеца и после всичко ще е по старому, само че с друг човек, който вероятно му има нещо, щом е на 27 и няма жена, която да иска да е до него и ти ще си блеещото животно, което само ще се пренесе в саможертва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0a354e1a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Пусни му да те изчука и после направи разликата, дали ще продължи да те търси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker