Повод за ревност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Повод за ревност?
преди: 1 година, 26 дни, прочетена 1048 пъти
Здравейте, обръщам се към вас с молба за обективни отговори и съвети за ситуацията. С приятеля ми живеем заедно от известно време, и двамата работим + учим, така че често се случва графиците ни да са разменени и да не се виждаме толкова често. Все пак, всяка вечер сядаме да обсъдим как ни е минал денят, кой какво е правил и като цяло се стараем да си отделяме време. Той наскоро си смени работата, където работи с повече жени, което принципно не е проблем. Напоследък обаче често споменава, че все му прави впечатление коя как се облича, колко добре изглежда, с какво деколте/впити дрехи е и така нататък, и то по няколко пъти в разговора. Говорила съм с него преди, че това не ми е приятно и ако ролите бяха разменени, нямаше да е толкова спокоен. Тъй като съм с него, други мъже не ми правят впечатление по този начин, независимо как изглеждат или се държат. Последния път се пошегува, че някоя ще тръгне да го сваля, при което аз отговорих, че не ме интересува, ако нещо такова стане. Той се засегна и отвърна, че не ме е грижа за връзката ни и че напоследък се държа студено. Твърди, че има нужда да споделя такива впечатления, за да не му тежи. Въпросът ми е как бихте постъпили в тази ситуация?

P. S. Тъй като работя предимно с мъже, за него преди това беше повод да ревнува, но сега е една идея по-добре. Все пак, чувствам, че има двоен стандарт, като се вземе предвид гореописаното. Ще се радвам на всякакви съвети. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 25 дни
hash: 1a4e368e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ами не виждам защо трябва да ти споделя, същото е все едно да му говориш някакъв какъв задник има и прочие. Тъпо е, би трябвало ти да си му фокус, а там да гледа работата. Нормално е да се загледа и аз се заглеждам по хубави жени.
Ж 33

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: b1e1acd77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Виж дали ще си вземе поука от това, което си му споделила, че не ти е приятно да говори пред теб такива неща и ако продължи, мисля че няма смисъл да си късаш нервите. Или действа по детински и го прави нарочно, за да те накара да го ревнуваш, или си е женкар, който не се и крие. И в двата случая издава невъзпитание и липса на всякакъв усет, което си е червен флаг. Аз ходих с един такъв, който доста често коментираше външния вид на жени- актриси, някакви познати и непознати, абе общо взето нещо ако се засегнеше разговор на тема жена, гледаше да я окачестви на външен вид или ако ставаше въпрос за минали случки нямаше да пропусне да спомене, че е имал секс с еди коя си. Доста неприятно се чувствах, някак си обезценена, въпреки че непрекъснато и по мен се възхищаваше. Един ден ми писна и му казах, че не е ок за мен това и той ми каза "Ама аз съм мъж" и аз го попитах на него дали ще му е приятно да му говоря за мъже, кой какви мускули име, колко му е голям и т. н. Накрая се оказа, че явно си е болен женкар, който гледа да тъче на няколко стана, защото го хванах да ме лъже, че уж не контактувал с бившата си. Скъсах с него, това са си нарцисисти и комплексари, които искат да се изкарат големите мъже и да вкарват чувство на несигурност.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: b7cf63c3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти нямаш приятел, а използвач и женкар. Такива неща се говорят само с мъже, с гаджето е абсурд. Просто ти гледа сеира и си измисля проблеми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 25 дни
hash: f2a4ee5d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Обидно е, но обърна ли внимание какво облекло го е впечатлило. Сигурно трябва да промениш своето, да си купиш нови дрехи, някои по-женствени блузи с деколтета, рокля, пола, друг панталон или клин, а не само дънки. Трябва да се погрижиш повече за външния си вид.
Трябва и да се погрижиш да е сексуално задоволен сутрин, защото това е поведение на мъж, на когото системно му липсва секс.
Грубо и вулггарно ще прозвучи, но сутрин трябва директно да го хващаш за пениса и да потушаваш сутрешната му ерекция.
Той се държи като разюздан нерез.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 044db649c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да спре да ти разказва за колежките не значи, че ще спре да ги заглежда. Пак ще зяпа като невидял жена. Дали ще остане само с гледането? Ти си помисли какво те чака, ако свържеш живота си с него.

 
  ...


...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 925f379a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като спре да говори, тогава ти си наостри вниманието за около него. Сега да не говори ши??? Това жените нищо не разбирате и после поредната тема че се карате

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: bed38a2b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ако си така добре в секса, както във фантазиите, ще си най добрата, но едва ли. Радвай се, че ти споделя, защото при фасоните и забележките, които му отправяш, скоро ще спреш да чуваш, коя как изглеждала. А още малко след това ще бъде с колежка, а ти ще ревеш тук, че всички мъже били еднакви.
Много е вероятно да споделя не за да те дразни, а защото те чувства много близка и не очаква фасоните, които си му дала.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 95090f0fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Повод за ревност? По-скоро е сигнал, че двойката ви няма да се задържи. Дали днес, утре или след повече време - според мен нищо обнадеждаващо не вещае отношенията ви в перспектива. Но живот има и след раздялата. Каквото и когато и да стане - горе главата, успех и бъди щастлива!
Ж

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: fbd74d6809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ревността казват е несигурност в самия теб. Ако нещо е твое, и свободен да е, ще се върне. Завържеш ли го, ако иска ще разкъса оковите и ще избяга. Опитай се да превърнеш тази ревност в сексуална енергия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 19 дни
hash: a9e84d1405
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Според мен човека си чеше крастата и умишлено те кара да ревнуваш лекичко, за да види че ти "пука" и му е вътрешно приятно. Мъж съм и съм ги правил тези неща и аз неволно

 
  ...

...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 11683c1aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Иска да ревнуваш, не се връзвай. Щом много говори, значи не прави нищо. Но е доста детинско поведение.. Той продължава да те ревнува и иска и ти да се чувстваш така. Добрата новина е, че те обича и не иска да те загуби.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 62a0f49ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ревнувай го наушким, да го усеща и редовно го празни да няма сили за глупости. Иначе, както е тръгнал скоро ще изчука някоя и друга коляжка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker