Защо изведнъж стана ужасно да имаш предпочитания? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо изведнъж стана ужасно да имаш предпочитания?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1342 пъти
Имам чувството, че има двоен аршин. В днешно време ако например кажеш, че харесваш по-светли, например блондинки или синеоки тъмнокоски си повърхностен и едва ли не е лошо. Но ако кажеш, че си падаш по негърки, арабки, индийки и ромки ти вдигат палчета? Красиви жени има във всеки етнос, но само на мен ли ми прави впечатление, че се опитват да циганизират и поарабчат западния свят? Да, аз съм за разнообразието, но изглежда под разнообразие се разбира по-мургави етноси да идват в Европа и въобще западния свят. А никой не се сеща, че например арабските и африканските страни имат нужда от разнообразяване на генетиката например със синеоки славянки?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 2e6943b0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Аз нямам такива впечатления. Проблемът ти вероятно е, че не получаваш вниманието, което си мислиш, че трябва да получаваш. Всеки според предпочитанията си, няма лошо някой да харесва по-тъмнокожи, няма лошо и по-светли жени, но е странно, че те дразнят различните от твоите предпочитания. Аз пък имам наблюдения, че посочените от теб етноси, определени като "циганизиращи" и "поарабчващи" често са обект на дискриминация, твоят изказ също има подобна конотация. Така че, ако обичаш, имай своите представи и предпочитания, позволи и на другите да имат.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c136e0b87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Прекаляваш с "Нетфликс" и Тик-ток. Излез навън и ще видиш, че никой не харесва негърки, циганки, зелени човечета и прочие.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a6b88fec61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Красотата няма етнос, но теб те тресат комплекси, защото не си достатъчно красива и си обясняваш всичко само с цветове, а всъщност чертите и общото излъчване са по-важни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5d1a6e5c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Така стана защото от 89-та насам генофонът в България се измени тотално. Сега основната част от мъжете са остригани като за влизане в казарма, с кафеникава кожа с бради с анцуг и маратонки. Това светъл със сини очи им е трън в очите и реакцията им е отбранителна, защото знаят, че такъв тип ги превъзхожда, а нали е страшна рядкост в България гледат да го стъпчат за да са спокойни ганчовците, че навсякъде е равно и само от олигофрени. В България колкото си по прост и изглеждаш като абориген, толкова по-малко проблеми ще ти създават другите.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c1ee3d7fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Така е заложено. Мургавелите ги тикат навсякъде, филми, реклами. Бяла жена с черен мъж най-редовно. Чак вече смешни стават.
В детските също. На запад много ги обичат, но истината е че има такива разплути крокита, че никой местен няма да ги барне, Ганьо пък съвсем нищо че е емигрант и 10 гражданства и къщи да дават. Само черен ще опъне една 150 кг. лоена топка. Нямат претенции, важното е дупка да има а как я намират не знам. Оная пък доволна, че иначе ако чака бял ще си умре девствена. Намират си ниша просто и се пъхат и всички са щастливи и доволни. Помъкват си родата, тя родата се множи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: db587578d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз съм от възрастните мъже израснали в различна социално-икономическа среда. Бил съм винаги стеснителен и срамежлив, най-вече съм се формирал под влияние на майка ми. От контакти, които съм имал с жени и момичета, които съм имал както по черноморието, на международни студентски бригади, както и от командировки в бившият Съветски съюз определено мога да кажа, че харесвам жени от славянски генотип и жени от далекоизточен тип /японки, виетнамки, китайки, но по-югоизточни части /. Имал съм познанства с момичета от Чехословакия, от гедере, латвийка, рускини и една полуузбечка-полурускиня, със леко дръпнати бездънни очи и копринена кожа по бедра и гърди, която наведена над мен рано сутрин ми казваше ""Алекс, какие у тебя теплые карие глаза". Една колежка, с която споделих, че харесвам от далекоизточен, азиатски тип жени, с ехиден глас ми заяви, че това е повикът на кръвта или зовът на степта. На въпросът ми защото така смята, отговора беше, ами ти когато се усмихнеш, очите ти се леко дръпват. Освен това добавяше, че в мен има и нещо от прибалтийските народи, което ме развеселяваше. Определено харесвам източно европейки. Не харесвам двойки негър и бяла жена, както и обратното. Не си падам по силно мургави. Може би случай, но съпругата ми също има голями кафяви очи и в определен момент, при усмивка придобиват далечен азиатски вид, но пък тя рядко се усмихва или изразява емоции. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 507ad1820b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   За мен е идеално това че идват по-мургави мъже. Никога в живота ми не съм харесвала руси и светлооки, нито като тинейджърка, нито по-късно. Мъже тип Лео Дикаприо и Брат Пит са ми "постни", нямат чар, като "умити чинии", както има една приказка. Виж Неймар, К. Мбапе, Никос Вертис, мъже са нещо друго. По-принцип светлите хора излъчват студенина. Тъмните са по-топли, имат силни черти. Тъмните жени нямат нужда да слагат силен грим. Имам руси колежки, ако не се гримират отдалече сякаш имат маски. Няма вежди, няма мигли, нищо не се вижда. Бледи като чаршафи.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 57e259f1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   7 Аз авторът съм мъж и едва ли не ако кажа че харесвам циганки ми ръкопляскат, когато кажа, че предпочитам скандинавска визия едва ли съм расист.

И тъмните може да са по-топли, докато не ти забият нос в гърба, те са по-отворени, така е, но и по-агресивни и кръвожадни направо. Масово се случва негри като Мбапе както гледа една жена и й се кълне в любов да вземе да я пребие и ще й открадне парите.

За арабите да не говорим, те си търсят бели жени да ги онождат, но когато дойде време за брак предпочитат арабка.

Иначе аз най-много харесвам славянски и скандинавски тип, но не рускини и украинки, а по-скоро хърватки, словенки и словачки. Тези трите са ми по-топли като нации от рускините, украинките, чехкините и по-красиви от сръбкините.

Ако е на въпроса самият аз съм с тъмна коса и очи, но някак като ми се сваля момиче като мен или по-тъмно от мен не ми е никак приятно, да, бих я минал, но за сериозни отношения не се виждам с арабка или гъркиня.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 57e259f1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   7 мъжът да е по-мургав от жената не е проблем. Проблем е когато жената е по-мургава от мъжа. Мургавостта като цяло се свързва с мъжественост и сила. Негърките имат повече тестостерон от бледите азиатки. Испанките имат повече тестостерон от скандинавките, дари имат косми и мустаци някои, а са жени, но съответно и испанците също са по-мъжествени от викингите.

За съжаление на мен постоянно ми се врат разни арабки, ромки и негърки, онлайн и в живота. Не искам мургави, а такива привличам. Нито съм толкова рус, че да ги привличам нали като пълната им противоположност, не знам защо така се получава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f7fa73aa79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   7-ми, ми нямаш проблеми, Брат Пит само трябва да се изпльоска по очи в калта в която има и малко машинно масло от някоя кола и ще изглежда като предпочитаният ти типаж. Трагедия.




Чорбаджията на курникът

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 05e63e1f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   до 9 - И при мен е така... Изглежда, че привличам черни, индиинци или мюсюлмани (онлайн и в живота), a те не са това, което бих предпочелa или искам, но след като прекарах време с тях, осъзнах, че те са много по-сексуални, по-мъжествени, по-човечни и по-умни от белите западни мъже, които са с сини очи и руса коса...
казаха ми, че ни искат защото сме бели, християни и европейци (в ЕС сме)... западняците вероятно биха им казали да се махнат веднага...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 57e259f1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   11 по-умни със сигурност не са, виж една карта на IQ-тата в света, най-простите са точно в Африка и някои Азиатски страни (с изключение на далечния изток, които са с най-висок коефициент на интелигентност). В Европа най-тъпите са в Южна Европа - Испания, Португалия, Италия, Гърция, Турция, а колкото повече вървиш към Скандинавия - толкова нараства IQ-то. Разбира се, обаче намалява екстровертността и емпатията също. Словакия и Унгария са златната среда от тази гледна точка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d26dfcf5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Никой не може да ти забрани да харесваш нещо или някой.
Не гледам новини и тъпи филми по тв, не си изграждам мненията според политиката и модата. И не се отчитам на никого за това. Ако има патешки мозъци да се водят по тях, техен си проблем, не ме интересуват.
Аз харесва бели мъже тип Пол Нюман и Робърт Редфорд. У нас повечето са точно обратното.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1e45539f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Освен да има вагина и да не е много стара, нямам кой знае какви изисквания...
Някоя?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: eb44971ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти да видиш ако си жена и кажеш че имаш критерии, пък камо ли предпочитания към това какъв мъж искаш - ще те изядат с парцалите.
Ако обаче сбъркаш и останеш сама/разведена/с дете всички мъже ще те питат къде си гледала и защо не си имала критерии.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 697f96e781
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   За разнообразие, понякога чукам циганки, но млади и красиви, до 20г. Представям си, че са индийки или пакистанки. За последните 10-на години, за 4 съм сигурен, че са родили от мен, а за други 2 имам съмнения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker