Той ме крие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме крие
преди: 1 година, 24 дни, прочетена 1371 пъти
Здравейте, в токсична връзка съм от 6 години. Първите 2 години всичко беше наред, човекът до мен винаги е бил доста нервен и агресивен, но първите 2 години някак овладяхме нещата. В последствие на някои събития в живота ни нещата между нас тръгнаха да се разпадат. Той започна да ме обижда и да не посещава публични места с мен. Проблемът е там, че и аз съм човек и имам своите граници и като реша да прекратя отношенията си с него и го блокирам отвсякъде започва да спи пред нас, да ме преследва, да се моли и винаги с рев и сълзи успява да ме обеди да не приключваме взаимоотношенията си. Следователно когато се оправим максимум след 1 седмица се повтаря същата история. Другият проблем е, че семейството му мисли, че е необвързан и категорично отказва да публикува снимки с мен в социалните мрежи(макар, че е доста активен). Толкова съм се молила да сложи наша снимка с цел да проверя как ще реагира, но категорично отказва. Не мога да разбера защо ме крие и в същото време постоянно виси пред нас. Казва, че го е срам от мен понеже имаше период в който бяхме разделени и тогава се опитах да опозная друг човек, но той успя да провали нашите взаимоотношения. Винаги съм му казвала, че ако не може да преглътне някои неща винаги може да си тръгне, но това не е опция за него. Той иска да не бъда с друг, да се виждам с него доста често, но никой да не знае за нас защото уж съм го злепоставила и се държи така сякаш съм длъжна да търпя понеже аз съм сгрешила.
Приемам своята вина, също съм наясно, че ако наистина се постарая да го разкарам без да омеквам пред рева и сълзите му всичко ще се оправи, но искам и мнението на 3-ти лица по въпроса. Не съм длъжна да търпя обиди и психически тормоз макар, че имам вина нали? ☺️ … Благодаря за отделеното време…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 24 дни
hash: bfad9f598f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   За каква вина става въпрос тук? Как въобще може да допуснеш някой да те манипулира така? Това е, с извинение една пиявица. От началото си позволила да се провеси над теб, а ти да оправяш проблемите с агресията му и да ги покриваш. Защо изпитваш жал към един жалък човек? Толкин добре го е казал - най-голямата слабост на добрите е жалостта [ към онези, които са твърде слаби за да вървят сами, които имат нужда винаги от извинение в лицето на друг]. Моля те, час по-скоро помогни на този жалък човек да се осъзнае като спреш да му даваш от енергията си. Колкото и да ти е влязъл под кожата и да ти е внушил че не можеш без него - ти това сама си си внушила. Спри да си хабиш живота с човек като него!

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 8fe583f32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   "Казва, че го е срам от мен... ", " но никой да не знае за нас защото уж съм го злепоставила... ", Wtf?

Колко години каза, че сте били заедно? 6? Ти да не си Пам от Ергенът 2? Пхахахахаха
Посмях се. S

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: d5158ccb52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   За мен е абсолютен мазохизъм да търпиш такова отношение, не знам с кой акъл го правиш 6 години. Вие действително сте в токсични отношения, той е с някаква форма на психопатия, а ти си станала съзависима. Просто трябва да се осъзнаеш, да намериш сили и да прекратиш всякакъв контакт с този човек. Какво трябва още да стане, за да разбереш, че си имаш работа с енергиен вампир, който те смачква психически и ти подбива самочувствието. Съветвам те, докато не ти е нанесъл трайни емоционални травми да се обърнеш към психолог и да потърсиш литература по този въпрос. Има и в интернет доста за връзките с хора с личностни разстройства, за емоционалната зависимост, манимупалциите, които такива хора прилагат. Ще ти се отворят много очите за доста неща. Характерно за такива психопати е да вкарват връзката в непрестанен цикъл на приласкаване и после на обезценяване. Обикновено такива хора имат проблеми с дрога, алкохол или други зависимости. Имах допир до такъв човек, но не издържах повече от половин година, и имам поглед върху това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 83733eb35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Човекът просто върти няколко наведнъж — за пред теб е обвързан, за пред другите обаче предпочита да не е. Такива „затворени“ и нежелаещи да споделят публично, че са с някого (когато, разбира се, уж са сериозни), обикновено са прикриващи се добре хиени, които наблюдават и инспектират за нови „жертви“ и „плът“. Бягай надалеч.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: b0c29fbd4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Този не е за връзка за 6 дни, камо ли за 6 години. Ти си луда, извинявай, за да го търпиш това отношение.

 
  ...


...
преди: 1 година, 24 дни
hash: ae6b6f9254
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тоя ще да е някой луд психопат, а ти си мазохистка или просто влюбена жена, а той се възползва.
Имаш вина, че го търпиш. Няма да се промени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: e5d7268011
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Сама определяш връзката ви като токсична, блокирай го и никакъв контакт повече.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 547f34c1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Убеждавам се че страшни мазохистки имало. Какво да ти кажем авторке? Стой да се гаври с теб.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 74808b2931
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вината ти е, че си пропиляла 6 години от живота си с този манипулатор и психопат! Разкарвай го веднага и категорично! Дано се отървеш лесно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: 972fec6bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Той те третира по-зле и от куче, а ти си мислиш, че имаш връзка цели 6 години.
Имаш тежка диагноза. Иди на клиничен психолог!
Ситуацията е подобна на онези жертви на насилие, които проявяват
Стокхолмски синдром.
Не знам как се нарича твоето, но ти все едно нямаш завършен Аз. Не можеш да кажеш "НЕ" и да стоиш зад думите си.
И така 6 години? !?
Този психар се изживява като The Punisher, унижава те, вменява ти вина, после разиграва сцени, за да предизвика съчувствие. Той е обигран манипулатор.
Скъсай с него. Ако пак спи пред вратата, подай жалба в полицията, за да му издадат ограничителна заповед.
Ти не разбираш ли, че този човек е ненормален???
Защо продължаваш да пилееш живота си с него?
Престани да се държиш като изтривалка.
Грозна ли си, дебела ли си, недъгава ли си, че стоиш затворена с този психар?

 
  ...

...
преди: 1 година, 23 дни
hash: e354c10824
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не те крие той. ТИ се криеш от истината 6 години. Самозалъгвала си се първите години, че нещата се овладявали. Като си се осъзнавала на моменти разигравал някакви мелодрами и ти като последна глупачка си му прощавала. Потвърждаваш поговорката, че не е луд, който яде зелника, а който му го дава.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: cd952c1fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Добре бре момиче, навън има толкова прекрасни свободни мъже, които ще те носят на ръце, защо си си загубила 6 години с тоя идиот?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: 24e99b3304
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не ти нямаш граници, ти започваш с това, че в токсична връзка. Слаба си, манипулира те, държиш си детински, молиш го да качи ваша снимка в соц. мрежи. Поведение на шестокласничка. Проблемът е в теб и утре ще ни занимават цялото общество с поредната жертва, пребита, но с лични граници и оправдания, аз мислех, че се промени. При теб това е 5 г.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 6309122eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Боже Мой...
Момиче, защо си причиняваш това? ! Този е ненормален идиот и те е размотавал толкова дълго, че и ти си загубила връзка с реалността покрай него.. Гледай филма "Стокхолмски синдром" с Тереза Палмър. Там точно се разправя за едно момиче, което е похитено от един психопат и тя хем се чуди как да избяга, хем обаче развива чувство на привързаност и спи с него. Твоята работа е подобна. То бива да търпиш да те правят на нищо, ама как не ти светна лампата 6 години, бе братче? ! Какъв е този мазохизъм, какво е това чудо..
Моля те, направи си най-добрата услуга и му бий шута незабавно! Всеки заслужава нещо по-добро. Никакви сълзи, никакво спане пред вратата да не те трогва. Бъди непреклонна, когато късаш с него. Единственият сигурен начин да се оправиш с такива с такъв душевен тероризъм, е да отрежеш всякаква връзка отведнъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker