Изневярата и размисли на мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневярата и размисли на мъж
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1928 пъти
Защо мъжете не могат да държат ципа си затворен? И наистина ли изневерите са главно мъжки патент? Виден психолог отговаря на тези и на още въпроси, свързани с брачното кръшкане. Не, изневярата не е само мъжки патент, казва терапевтът, според когото днес жените изневеряват почти толкова често, колкото и мъжете. Той разбива още един мит. Не, казва той, мъжете не кръшкат просто защото търсят сексуално разнообразие. Те търчат подир чуждото главно по три причини. Новите завоевания укрепват егото им. Мъжът тип „нарцис” търси в непрестанните афери най-вече утвърждаване на собственото Аз. Особено когато кариерата му буксува или пък, когато настъпи така наречената „криза на средната възраст”, нарцисът с всички сили търси нови завоевания, за да повдигне самочувствието си. Мъжете несъзнателно се боят от прекалената близост. Според психолога, когато на един мъж постоянната връзка му „отеснее”, той се хвърля в някоя нова авантюра, за да намали чувството си за зависимост. Неусетното отчуждаване Трето - най-често се изневерява вътре в несполучливи бракове, където партньорите намират утеха в чужди обятия. 60 процента от изневеряващите мъже и мнозинството от изневеряващите жени кръшкат именно в тази хипотеза. Неусетното отчуждаване и липса на емоционална комуникация създават най-добрата почва за брачни изневери. Но самата изневяра рядко е планирана. Обикновено тя възниква по стечение на обстоятелствата, като спонтанен резултат от среща с приятен човек. Като правило мъжете никога, не признават изневярата си, не споделят с приятели, близки роднини, като братя и сестри. Те даже и пред себе си не признават, крият тези спомени в най-дълбоките кътчета на спомените си. Като правило на мъжът не му трябва много, за да скочи в леглото на колежка или позната жена. Това той не го смята за изневяра, а нещо като приятелски жест, движещият мотив е най-разнообразен от моментно увлечение, от създали се обстоятелства, от проявен интерес от страна на жената, от някакъв импулс предизвикан от различни причини, от емоционален изблик от страна на жената, тогава той направо е непреодолим. Всичко това не му пречи да обича съпругата си и вътре в себе си да смята, че И е верен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 876581ccfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Бля-бля... Не бях аз, а обстоятелствата просто се стекоха така, нали...
Подобна "логика" може да се препише за всичко.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f5016995c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Каквито са мъжете, такива са и жените. Както има моногамни, така има и разхайтени разпоретени. Както едните имат морални ценности и държат на тях гордо защитавайки ги, така има и хора, които не им пука дали ще лапат пишки, стига да получават това, което искат. Всички сме различни.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73db7b1895
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   С казаното за мъжете съм съгласен. За почти всички от тях една извънбрачна връзка, е почти като приятелски дружба. Също съм съгласен, че понякога събитията се случват по начин, при, който мъжът няма полезен ход да се оттегли с чест и без да обиди персонално жената, тогава тя ще се превърне в негов върл противник. За мъжете такива почти мимолетни връзки, не са емоционално натоварени. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 40a8cc4c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   2, да, може всички да сме различни, но поне да се има смелостта да се заяви това на човека до теб и той да си търси подобен. Не може да причиниш умишлено не просто разочарование, а възможно е и тежка депресия с ужасни последици у другия и да кажеш "такива сме". Ако ти е отказвал дълго секс, ако сте имали разговор - добре, оправдано е. Иначе не. Това е все едно да ти бръкна в портмонето, да взема 200 лева и да кажа после "това е положението, какво да се прави". Много ще се ядосаш. Мъже, които изневеряват с проститутки дават горе-долу толкова по тях месечно. А че жена им може в момента да няма стотинка не ги и вълнува.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 491b73ac9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много е тънка границата на срама и морала. Един депутат пееше за "леките" нагласи на нашите избранници, а сега когато вече е сред новите си "колеги" смени плочата. Или морален безсрамник. Друта пък така ги "съобщава нещата" че аз почервенявам от неудобство и смут- цинична моралистка. Трите аспекта на нагласите при изневяра са факт, но защо е изключен обекта, главвата причина, мотива от женски род?

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 33858c1b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Една от най - главните причини мъжете да изневеряват е липсата на интимност от жената до него. Изключвам случаите, когато жената не може да прави секс по здравословни причини.

Втората такава е, че те не са се наживяли и ги е яд, че приятелите им са свободни, а те не са.

Третата - те са просто деца в тяло на възрастен.

Виждал съм и трите случая на живо и не е много готино.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 368508d671
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мъчно ми е за вас хора. С какви сте били във връзки, че всички да сте толкова наранени.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73db7b1895
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До №7, Може в мъжът да има някакъв комплекс насаден от майка му още от малък. В някои случаи, че той е грозноват и никоя никое момиче няма да го хареса или пък да е срамежлив по природа, което допълнително е засилено от майка му с нейните внушения. Може пък да е чел един роман от Жоржи Амаду "Пастири на нощта", където силно го е впечатлило едно мото: "Един мъж не може да спи с всички жени на света, но поне може да опита. "", може пък по-късно да се евключил в играта наречена любов,

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c0445c69fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Много бих искала само 1 ден да съм с психиката на един мъж, изневеряващ мъж, за да мога да разбера как се възприема изневярата. И как можете вие мъжете, да разделяте секс и чувства? Нима след един страхотен секс не се пораждат чувства, всичко ли е само въпрос на хормони?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73db7b1895
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   До №10 -Уважаема Госпожо, Не е достатъчна да имате само психиката на един средностатистически мъж, необходими са още някои неща.
До №8. Поне аз не съм наранен. Казват, че мъжете имали изследователски, приключенски и вечно търсещ характер. Колкото и да е странно и мъжете обичат /или поне аз/, да ги гушкат умни, добри, грижовни, мили, прекрасно образовани жени. Само да не ми пробутвате някакви полови, неолиберални и демократични сурогати. Както съм писал, цитирайки Жоржи Амаду " "Един мъж не може да спи с всички жени на света, но поне може да опита. ""Всеки полага различни усилия. Не е лесно да си мъж. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 40a8cc4c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Липсата на интимност вече не върви за оправдание, защото много жени по-специално правят секс, дори когато не им се прави, само и само мъжът да е задоволен. Давам пример със себе си, че когато родих секцио мъжът ми не изчака задължителният период, казан от лекарите, мисля че месец беше да не се прави секс. И правихме. В последствие се оказа, че е спал с проститутка, може и да не е една. Разкриването и последвалите няколко щата с нея ми донесоха тежка психологическа травма, дотолкова тежка, че за отрицателно време почти престанах да ям, свалих 25 килограма и се наложи да потърся психоаналитик, ако не желая скоростно да вляза в психиатрия. Психиатър ми назначи и успокоителни. Бях в ситуация, в която вътрешното ми аз крещеше за раздяла с този човек, нямаш топките и до момента да признае, с новородено на ръце. Може би направих грешката да остана. Ето ви един пример до какво може да доведе изневяра. С 10 години по-млада съм от мъжа ми, поддържам се и никога не съм му отказала секс, отказвал е по-скоро той.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8a3f27c2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Но когато при жените възникнат такива "приятелски дружби", които за тях не са изневяра, мъжете започват плачкат от счупени сърца, но за тях самите изневярата им не е изневяра, а "приятелска дружба". Не сте хора, а лицемерни животни без морал.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1efc6e3270
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   10 те мъжете обичат предимно себе си и кефа си. Жените са такива, защото имат майчински инстинкти и грижовност.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 962ee31a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Няма да забравя как едно типче на събиране на фирми от цялата страна ни в клин, ни в ръкав изтърси "Искам да те е. а". Познавахме се от 2 часа. И той явно помисли, че щом има фирмичка е баровец, и всяка пред която покаже колко пара има ще е с него. После от колеги разбрах че имал женица и дете. Не били женени, тя го вързала с детето заради парата му. Голям натиск ми беше оказван да му дам шанс , уж на шега, от колеги и негови приятели. Голямо говорене срещу женицата и защита на "бедния" излъган баровец. Общо взето жалкарска история. Добре че вече не съм сред тях. Но той още е със залта женица. Колко ли рогца има на главата. Но търпи заради парата затваря очите. Няма как да съжалявам такъв тип жени. Има ли една изневяра ще има и втора и трета... А тя стой и дундурка лапетата

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c0445c69fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До номер 11. Не исках постът ми да прозвучи нравоучително, не съм моралистка
" До №10 -Уважаема Госпожо, Не е достатъчна да имате само психиката на един средностатистически мъж, необходими са още някои неща. "
Кои други неща трябва да имам за да разбера как функционира мозъка на мъжа по отношение на секса?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3c3a05a55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Black Sabbath какво ще сравняваш двата пола, при жените е много по-долно и гнусно да изневерят. Мъжете попринцип им е позволено да чукат много жени, защото ако им направи бебе то ще се знае от кой е докато ако една жена спи с много мъже и некой от тях я забремени тя няма да знае от кой е и то се превръща в копеле.

Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73db7b1895
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   До №13 с ник "Black Sabbath"". Не знам какво толкова Ви подразни приятелската дружба, ами добре може и да служебна дружба, ако това Ви звучи по -успокояващо. Няма как дружбата да не е приятелска, когато връзката трае един курортен период, но пък запомняш за цял живот как гедерейското момиче в сюблимният момент, с прекъсващ шепот, прошепва в ухото ти "Йезус кристос". Същата или почти същата продължителност са връзките при командировките в Съветският съюз, и на двамата е ясно, че ще са мимолетни, но пък не се забравя копринената кожа на бедрата и гърдите на полуузбечка-полурускиня, и когато е наведена над мен, се губя в безкрайната дълбочина на тъмните И, леко дръпнати очи. Така е със всички, а просто другите в България бяха омъжени жени, какви драми да се разиграват, няма място за такива. Човек трябва да е много внимателен и да пази партньорката с всички средства. Както се казва следи да не се оставят. Никой или поне аз не "плачкам" за разбито сърце, някои даже казват, включително и майка ми, че нямам сърце. Да, ама не е вярно. Имам сърце и плача, само когато във филм или в живота страда момиче или жена, тогава сърцето ми и не само то плачат /плачкат/., защото аз смятам, че истинските момичета и младите жени са най-ценни за човешкият род, след тях в тази моя класация са жените и момчетата, а мъжете са на трето място по ценност / където съм и аз/. Останете със здраве, желая Ви успех. Слушам ги, но не съм почитател на Black Sabbath -тежък ми е, аз съм по -лиричен, примерно Doors, The Beatles, Foreigner, Pink Floyd и други. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5dabfba07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Аз изневерих, защото жена ми се стараеше да е най-несексапилната жена на света. Много е добра, грижовна и перфектна майка и домакиня, но никога не се държеше като жена. И тези скапани удобни дрехи. Ходеше вкъщи като клошарка, а навън супер невзрачно облечена. Аз пък исках да го раздаваме малко ВИП. Можехме да си го позволим. Имахме парите и положението в обществото за това. Не не се определям като комплексар заради това ми желание, защото всичко постигнахме с много усърдие, труд и лични качества и ми писна да съм скромен. Сексът, ако изобщо се случеше беше супер супер супер скучен. Сбърквах се да гледам порно и да лъскам. Всъщност не порно, а еротика, където жените бяха с хубаво бельо, с токчета, целуваха стрстно партньорите си и бяха малко кучки в леглото. Най-гадно ми беше, че моята жена изглеждаше добре в моите очи, но когато намекнех за нещо такова, казваше че съм откачен. Исках просто малко нежност и малко еротика, а не просто "да го ръгам". Като цяло съм романтик, но когато правех някакъв романтичен жест, обикновено срещу мен стоеше дърво. Или най-гадното - укор защо съм дал грешни пари. Последно се опитах да съживя връзката, като без повод подарих едно цвете на съпругата ми. И само едно безразлично "мерси". Започнах да се чувствам като безполово същество. И тогава срещнах "другата". За пръв път на стари години го направих с жена с хубаво бельо, която ме целуваше и докосваше по време на секс. И се влюбих. Сега сме разделени със съпругата ми и живея сам. Срещам се с "другата" и да си призная, не искам да живея с нея. И тя е добра жена, но някак си ми е чужда. Става само за секс, но пък става супер. За пръв път се кефя на себе си как го правя. Съпругата ми положи всички усилия да запази бракът ни, но беше вече късно. "Другата" е бивша гимнастичка, има перфектно тяло и накак си, повече ми допада като общуване и визия. Не можга да си представя, да не правя секс с нея. Пък и човек не може да избяга от себе си. Не обичам някой да прави нещо по принуда и не искам да принуждавам жена ми да бъде такава, каквато не е. Сега през цялото време изпитвам страшни угризения и съм на никъде. Като че ли имам три избора. Първият е да се върна при жена ми и да стана добрият раздаващ се съпруг(малко под чехъл), който получава секс три пъти годишно и да не съм ОК. Вторият е да се събера с "другата", да получавам страхотен секс и да изпитвам угризения през цялото време, че съм направил нещо много лошо. Пак няма да съм ОК. Третият е да събера всички пари които имам, да се кача на кабриото си, да пусна яка музика и да карам на югозапад, докато ми свършат парите и горивото и след това да започна нов живот, като забравя всичко. Това го приемам като бягство. Никога не съм бягал от трудностите, а съм се изправял срещу тях и съм ги побеждавал по един или друг начин. Пък и твърде стар съм и твърде разглезен, защото работя кто мениджър в офис, за да започна като строител в Италия или Южна Франция. Май пак няма да съм ОК. Но все пак мога да опитам да се откъсна от всичко и след това да го мисля. Цял живот съм бил супер отговорен и съм мислел за другите, като съм жертвал себе си. Докато не срещнах "номер две". Щеше ми се да не бях започвал изобщо цялата тази история.

Е, изповдах се и като че ли ми стана една идея по-леко. Благодаря за вниманието, както се казва в края на фирмените презентации.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 17f3b1768e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До 10,
"И как можете вие мъжете, да разделяте секс и чувства? "
Ми това и жените го можете. Питай някоя проститутка.
Поне в мен досега никоя не се е влюбвала.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73db7b1895
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Като изключа различните видове методи за следене и наблюдение , добре е преди да сключвате брак с някаква жена, която смятате за избора на сърцето Ви, добре е да вземете предвид няколко фактора, които определят какви жени да избягвате:Такива, които казват, че са изживели бурна авантюристична младост.. Такива, които ви карат постоянно да ги забавлявате или се оплакват, че им е скучно и досадно
Такива, които си признават, че са зарязвали гадже само защото не им е доставял достатъчно силни оргазми или са давали такива или подобни съвети на свои приятелки да го направят. Такива, които са издигнали оргазма на пиедестал, защото, ще настъпи момент, когато тя ще се превърне в търсачка на оргазми. Такива, които проявяват, чудеса и различни сексуално-полови техники в леглото, ако могат в рамките на няколко минути да Ви накарат да свършите само от фелацио, защото това навява мисли за продължителни и тежки тренировки, някъде с някого / да се разбира, че са в множествено число спаринг партньорите/. Други, с гордост споделят признават за твърде обширна предварителна сексуална история, или пък я крият и не казват нищо за нея, което значи явно има какво да крия.
Някои, прилагат през цялото време различни видове шит-тестове, някои от които са толкова елементарни и детински, но други плътно тангират до доброто възпитание. С тези тестове жената преценява до къде може да стигне, дали бързо да те замени, дали при продължителна връзка може да си "играе" с теб и да разнообразява живота си с някои други, а последствията за теб
Ако познавате някои от приятелките ИМ, обърнете внимание, дали повечето им приятелките са курви Понякога самата избраница разказва за тях, а понякога е достатъчно човек да е по-наблюдателен и да ги гледа как сменят гаджетата си като носни кърпички. Та те са ходещи на два крака биологични бомби. Тогава както ни учеха в НШЗО по тактика на полевото разузнаването, незабавно изтегляне от зоната на огневи контакт и водене на ариергардни боеве, кой както иска да го разбира, това важи в пълна сила на написаното по-горе. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c0445c69fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До Хан Крум, наистина си от средновековието. На мъжете им било позволено да чукат, и кой им го е позволил? Нали го правят с жени, различни жени. И защо нежеланата бременност е само отговорност за жената. Много ми е интересно мъже с такива разсъждения с какъв семеен и социален статус са.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 24f00e5805
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Десантчик, един ден, ако още не си ще намериш жената, която ще те накара да плачкаш.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 24f00e5805
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Десантчик, ако на теб ти изневеряват докато ти си командировка? Няма ли да имаш разбито сърце? Това ли е разбирането ти за семейство? Децата се отглеждат в мир и спокойствие вкъщи, пък любов навън?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c0445c69fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До 19, каква хубава изповед, истинска... Дай си шанс, това с вината вече е късно, изневярата не е останала тайна. А да избягаш надалеч, от сърцето си ням как да избягаш.
До 21. Това с проститутките не е сравнение, не знам до колко се счита и за изневяра. Проститутките правят секс за пари, много често са принуждавани чрез психическо и физическо насилие да упражняват професията си. Аз питам за мъжа как е само секс, после става, вдига си гащите и забравя. Все едно е бил в тоалетна. А казват, че никога не е само секс. Ето, номер 19 се е влюбил. Имах един познат, който казваше, че може да контролира това, та ми е интересно как става?
Десантчика е с малко его или пишка, друго не виждам от написаното от него

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b8df80b8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Абе и аз като жена така изпитвам много силни приятелски чувства към двама мъже.
По някаква случайност и двамата са едни високи, атлетични, красиви.
Вероятно същото важи и за жената на авторът. Какво ли би си казал той, ако разбере, че жена му е реализирала подобни приятелски чувства с други мъже?

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73db7b1895
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   До №25 " Десантчик, един ден, ако още не си ще намериш жената, която ще те накара да плачкаш. "" Няма как да стане, имам нещо като имунитет. Освен това обичам само съпругата си вече толкова години, а другите жени, харесвам, желая, може да се влюбя в нея, но не и да ги обичам. Веднъж една позната, вече в напреднал стадий на флирта, ме попита дали я обичам. Аз не обичам да лъжа и колкото и да омекотявах отговора и казах, че искам да я е-- и в случая на става въпрос за обич, а за обикновен секс. Така, че вече съм твърде възрастен, та някоя да ми разбива сърцето и да "плачкам". Както казах, плача когато млада жена, жена или момиче страдат. Съпругата ми има още по-твърд характер от мен. Не случайно подчинените И, а тя ръководи над 300 мъже, защото е технически директор в иновативна компания, зад гърбът И, я наричат "центуриона". Аз и съпругата ми семе инженери в областта на електрониката, дъщеря ни също е инженер в тази област, но по скоро софтуерен инженер. Тя работи в голяма чуждестранна компания, специализирала е на запад /3 години/, там направи дисертация има степен /Ph. D/. До №26, някои мои отклонения, не вреди на семейният живот, не се увличам до там, че да забравя кой съм, кои са съпругата и дъщеря ми. Освен това вие сте на възраст да ми бъдете дъщери, така, че си гледайте младите момчета, а такива като мен няма да промените. Ние старите сме минали през тежка казарма 2 години, а някои изтеглили късата клечка във флота -3 години, третирани сме като "унтерменшен"" е станахме най-различни има и професори, /аз съм старши научен сътрудник/, но има някои на дъното, но винаги сме харесвали момичетата, а хомосекшъните понякога ги понатупвахме. Смятате ли, че при 9 години джудо и две бойно самбо ще плачкам, важното е да не извърша нещо непоправимо. Ей, феминизма сътвори трудно поправими щети в женското самосъзнание. Разберете, че не сте равни на мъжете, вие сте много по-хубави и нежни, много по-ценни за човешкият род.. Бъдете такива каквито сте, а не се правете на мъже. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 94a33504e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Твоя психолог да си чете там лекциите. Изневерява се само заради разнообразието. Затова и най-вълнуващо е първото изчукване!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker