Как правилно да приключа отношения с такъв човек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как правилно да приключа отношения с такъв човек?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 967 пъти
Здравейте. По време на престоя ми в психиатрично отделение се запознах със сина на една от пациентките, който е с диагноза шизофрения. По нейна инициатива с него разменихме телефоните си и той дойде няколко пъти на свиждане при мен, а на 8-ми март ми подари прекрасна роза и се целунахме няколко пъти. След това ме изписаха по мое желание (всъщност бях прогонена чрез психически тормоз и клевети спрямо мен заради злобата на пациентки-връзкарки и нед*клатени сестри, защото бях най-младата и хубавата в отделението и мъжете ми обръщаха внимание, и ме изкараха мен най-големия боклук). Оттогава излязохме веднъж за малко да се видим с момчето, като аз нямах търпение срещата да приключи и дори го пришпорвах с оправдания. Дори той като тръгне да ме целува по устата го правя с нежелание. Той ми разказа, че онзи ден след като сме се целували седял цял час на пейката в парка и всичко му се струвало прекрасно, всички хора му се стрували добри и т. н. От начина по който говори разбирам, че приема нещата с мен много сериозно. Звъни ми всеки ден, снощи ми е звънял 5 пъти, но аз съм спала и не ми беше до нищо. Момчето е високо и снажно, дори бих казала, че е красавец, възпитан е и внимателен и се държи точно, просто аз не изпитвам тръпка и привличане към него. Онази вечер, няколко часа след като ме изпрати до нас го видях да стои пред нас и да говори по телефона дълго време. Преди бях пуснала тема, че съм влюбена в момче със същата диагноза (и все още имам силно влечение към него) и бях предупредена как сега няма да мога да се отърва от него и ще се обсеби от мен. За съжаление поради тогавашното му състояние или друга причина, нямах този ефект над него, но май с този се получи точно така. Нямам нищо против момчето и дори съжалявам, че не изпитвам никаква тръпка и привличане към него, защото е много добро, и в болницата всички ми казваха: "Много е хубав! Хубава двойка сте", ала аз просто не изпитвам нищо... Как правилно и най-деликатно да се отдръпна от него без да го нараня или да вземе да превърти и заради това да направи криза? Ако продължа да се виждам с него и да го целувам, ще му дам повод да си мисли, че има шанс да се получат нещата, а ако просто спра да му отговарям на обажданията ще е гадно. А и живеем в малък град и той знае къде живея...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 12f65b08b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Шизофренията е наследствена болест. Много често тези хора си тълкуват както на тях им "харесва" нещата. Общо взето прекалено много проблеми.

А теб не те знам какво не ти е наред, някой да те целува по устата и ти да не се дърпаш? Що не му се и надупиш? Като не го харесваш, давай директно и направо и го отрежи. Щото то освен да заживееш с него и да му родиш деца, какво друго е останало?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b3eadccd67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Целуваш се с някой, с когото не сте във връзка? Wtf

Ами вземи му пусни тогава да миряса, белким те остави.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a81e544949
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Надявам се това да е шега, защото предишната тема съм я чел. Не знам що за човек би позволил подобни неща и често да си влюбва в ненормалници. По скоро са болни фантазии, поне според мен историята е фейк

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2666cb8ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   2, подари ми роза и просто се случи, освен това бях друсана с куп лекарства, а и отдавна не бях целувала никого. Оттогава обаче той иска всеки път да се целуваме така и е приел нещата много сериозно. Дори не искал да си ходи в къщата на село, а искал заради мен да остане в града. Срам ме е, но аз дори не съм сигурна как беше името му. Освен това разликата ни е 16 години (макар че изглежда в началото на 30-те). Иии, не знаех, че трябва да си във ВРЪЗКА, за да целунеш някого.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 94c1f5b693
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката е лежала в психиатричното отделение също и явно се лекува от нещо, възможно е да и допадат мъже, които имат също такива заболявания.
От заболяване до заболяване има разлика, но наистина не е добра идея точно човек с шизофрения.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 21311bb289
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 3 и тя е ненормална, както изглежда.
В предната тема звучеше налудничаво.
Сега виждам, че и тя е пациент на психиатрията и явно там среща мъже. Самата тя има проблем.
В психиатрията не се разхождат обикновени хора, там постъпват хора на медикаменти, диагностицирани с депресии, налудности, шизофрении и т. н
Авторката трябва да се фокусира върху психичното си здраве главно, вместо да се тревожи кой мъж да се обсеби от нея. А изписването от болницата от завист вероятно се случва само в нейната глава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2666cb8ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   И в крайна сметка какво да правя? ! Как правилно да постъпя? Снощи пак ми звънна. Много ми е гадно, момчето ми подари такава прекрасна роза и ми направи комплимент и е наистина добро и чисто, а аз просто спрях да му вдигам. На мен самата не ми е до никого в момента и трябва да внимавам за себе си, ежедневните неща са предизвикателство за мен, имам проблеми със световъртежи, постоянно ми се спи и т. н. Но това не значи, че ако ги нямаше, щях да го искам. Просто да не му вдигам и като го видя да му кажа, че не съм се чувствала добре просто и в момента съм в такъв период? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker