Телепатична връзка след насилствена раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Телепатична връзка след насилствена раздяла
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 5574 пъти
Здравейте /отново/!

Вече съм писала тук, и навремето получих много и добри съвети. Сега отново ми се иска да споделя нещо, итново по същата тема, като обаче смятам да пропусна, поне за сега, същинската част от историята... Все пак мъничко можа да споделя:

След много колебания от моя страна, реших да продължа една връзка... Тогава обаче се намесиха външни фактори и ние бяхме насилствено разделени!

Любовта преди това беше на лице - не само от моя, но и от негова страна. Това, че не сме тинейджъри, както и че и двамата имахме предишни /отдавна разтрогнати/ бракове, може би може да внесе яснота по въпроса какво точно означава НАСИЛСТВЕНО раздерлени.

И на това място ще споделя още нещо... Докато бяхме заедно и редовно се виждахме, можехме да комуникираме само с поглед, на въпрос зададен от мен отговора беше винаги пределно ясен, не говоря за въпроси, на които се отговаря с ДА или НЕ.

Познати и непознати казваха, че сияя, едва ли не, че излъчвам светлина. Неговите очи също винаги "светеха"...

До един момент, в който предшестваше раздялата. Тогава разбрах какво значи да "учасне погледа" на жив човек.

Няколко седмици, след последната ни среща, започнах да "чувам" негови реплики... Двучи наистина откачено, зная, но е факт. Познавам начина му на изразяване и със сигурност мога да кажа, че това не може да бъде самовнушение или нещо подобно. Понякога е просто въпрос, на който, ако не отговоря, продължава да се повтаря... докато отговоря...

Друг път е нещо като "визия", виждам го за части от секундата пред очите си и после всичко изчезва.

Понякога го сънувам, но не само него, той просто е включен в сънищата ми. Разговаря с мен, и с хората, които сънувам. но НИКОГА не разбирам, какво казва той... като картинка без звук...

И защо всичко това не приключва?

Повече от година мина, откакто го видях за последен път. Не зная къде е, в коя страна и на кой континент се намира.

Кажете ми само... имал ли е някой от вас подобни изживявания? Има ли това някакво значение, или просто ще продължи, докато тази любов не отмине?

А и колко време е нужно, за да надживее човек такава връзка?

Не се смейте, на това, което пиша... и моля, ако решите да ми пишете, нека това да бъдат смислени коментари!!

Рая

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: f55d2dfb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имате връзка помежду си. Това е любов. Аз имах подобно преживяване, само че беше като тунел. След раздялата едвам се измъкнах от там. Той също го е чувствал. Ужасно е, но понякога няма начин. Погледа ми угасна, света се срути. Едвам оцелях. Няма да го забравиш никога, приеми реалността и не се плаши

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 625cab73e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко това е нормално, не се притеснявай.
Сара

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ed2078dc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Нямам представа на какво се дължи, но и при мен се е случвало след подобна на твоята ситуация. Не съм го споделяла с никой и мислех, и все още мисля, че си въобразявам макар фактите да сочат друго.

Около седмица, преди да се разделим изненадващо, без да има каквито и да било признаци за края усетих какво ще се стане. Видях кога, как и за какво ще се разделим. Бях като гръмната когато стана 1:1. След месец погледа ми привлече случайно само непознато момиче на обществено място. През главата ми мина картината как това е новата му изгора, как са заедно и се смеят. Попитах го дали има вече друга жена, отговорът беше с учудване "Кой ти каза? ".

Не след дълго ги видях заедно със същото онова непознато момиче от тълпата. Седмица преди да науча за раздялата им вече си го усещах вътрешно. Много е налудничаво, но се случва. От тогава, макар да се засичаме много рядко и случайно в ежедневието си, винаги знам кога мисли за мен, кога ми се ядосва или съм далеч от мислите му.

Усещам 2-3 дни преди да се реши да се обади как умува и се колебае, а минути преди телефона да звънне ставам ужасно нервна и буквално си чакам с телефона в ръка.

Спомням си веднъж как си бях легнала, телефонът ми се зареждаше в другата стая и как станах от леглото с усещането, че той се опитва да се свърже с мен точно в този момент. В другата стая видях, пропуснатото от въпросния човек преди 10тина секунди.

Имам и други усещания за предстоящи събития, понякога мога да доловя някаква мисъл на човека срещу мен, която той премълчава. Няколко пъти съм отговаряла на въпроси на странични хора за техни си предстоящи неща и в 90% от случаите съм точна. Но сетивата ми са най-силно изострени за моя човек от край време.

Аз съм здравомислеща и честно казано не си вярвам, но ставащото противоречи на здравата мисъл. На периоди е, понякога усещанията намаляват, друг път се изострят. Вече свикнах, не обръщам внимание и никога не говоря открито за това с близки и познати. Знам само, че започнах да се усещам така малко преди раздялата ни.

Не мога ти дам съвет или обяснение, исках да ти кажа, че не си единствена. Ще следя темичката ако се намери някой по-компетентен да каже на какво се дължат тези изживявания и дали отминават с времето.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c3173ae27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Където е горяло пак ще гори няма понятие като насилсвена раздяла когато е силна любовта рано или късно надделява

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 97cf842437
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Доста ме впечатли споделеното от номер 3. И аз съм имала подобно преживяване, усетих раздялата с моя бивш месец преди да се случи, в момента, в който той ми каза, че се е запознал с еди кое си момиче, аз вътрешно знаех, че ще бъдат заедно съвсем скоро. Много е странно, не мога да си го обясня по никакъв начин. Още по-странното е, че усещах, че ще се разделят, в главата ми постоянно изникваше едно изречние "всичко свърши" и година и половина след началото на връзката им получих смс от него, който гласеше точно това- "всичко свърши". Разбира се, не се зарадвах така, както си мислех. Усещала съм и кога ще ми звънне или изпрати смс. Може би е много силна интуиция, а и мисля, че хората, които са били заедно дълго време изграждат много силна духовна връзка помежду си, която не се къса лесно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f31ef2fb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Колкото и нелепо да звучи всичко съм съгласен с всичките коментари нагоре. Като че ли това се оказва нещо нормално ии... ще отнеме време докато това нещо изчезне, колкото ии .. д е :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1d7d965839
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Oт авторката отново...

Първо искам да благодаря за коментарите.

Но после искам да добавя следното: не сме били заедно твърде дълго време, но времето и начина на първата среща бяха много НЕслучайни: запознахме се на дата, от типа аа.аа.аа, в час аа, до секундата точно!

Срещата беше с много хора, които не познавах до този момент. Въпросният мъж не ме впечатли с нищо, освен че като че ли ме удари ток, когато срещнах погледа му, първото ръкостискане беше съпроводено от нещо като топла вълна, /относно ръкостискането зная от него, че и при него го е имало това нещо/, но нямам представа какви са били неговите подбуди за сближаване/.

Самото сближаване също продължи изключително дълго и без оромни количества нищо незначещи думи или евтини свалки, не мога да го предам, опитвам се да намеря думи, но такива няма... но още тогава започнах да "чувствам" или да разбирам това, което той мисли./

Най-интересното е, че никога не сме си казвали, че се обичаме, не и на глас. Градяхме планове, и то не за маловажни неща, но никогане сме си казвали тези 2 думи. Не и тях. Но всичко останало, което всъщност изразява любов. За себе си с пълна сила твърдя, че чувствата ми бяха и все още са много силни и определено не беше /единствено/ сексуална страст, но и нея я имаше естествено. Просто за мен желанието не е основание да се сближа с някого. За неговите чувства съм също относително сигурна, освен естествено, доколко е бил ръководен от сексуални страсти.

Бих искала да спра дотук, докато не прочета мненията ви в този момент, а по нататък съм готова да продължа дискусията.

Отново Ви благодаря за коментарите, които очаквам с нетърпение

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0ca9de11b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Това, което мислех докато чета написаното от теб беше, че това е някаква неизживяна любов може би от минал живот. Не знам дали това е възможно, но това което ти описваш много ми звучи като дежа вю. Може и да е силна интуиция, но ако е просто интуиция ще е така и с други хора, няма да е само към един човек...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 83d55c9c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не е неестествено и ненормално. Просто сте срещнала своята близка, сродна душа. Всички описани "симптоми" потвърждават мнението ми. А разговаряли ли сте с него за това?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0015bf6405
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Лелеее, все едно чета своята история!!! Моята раздяла с Х протече при много неприятни обстоятелства, а той дори твърдеше, че ме мрази. Емоционалността ми даде да разбера, че това далеч не е бил краят. Не бяха минали и четири месеца, когато сънувах пророчески и телепатичен сън. За да не изпадам в подробности, аз виждах под формата на дигитален текст и настроения в скайп неща, които той чувства и мисли.
Първоначално видях в съня си снимка с компанията му, както и "любовни" емотиконки с женско име до тях. После обаче, Х смени курса. Появиха се слефните неща на латиница:
не е редно да те обичам
i dont want to miss her
продължавам да търся щастие в минали дни
погледни и виж, че още бленувам те
ехо.... (тук четях мнооого отблизо и ми се наби това многоточие от ЧЕТИРИ точки) ти си нещо много повече за мен

Последното се редуваше с моето внезапно пристигане в хола ми, където пишех на листи по много пъти нещата, които обича в мен, дори и те да са го ранявали.
По време на съня освен компютърния екран виждах лицето на Х, чувах гласа му.
Последваха сънища, в които усетих целувката му, парфюма му. А 4 дни по късно... той ме потърси чрез свой приятел.
Така аз два месеца събирах смелост, факти, изводи и плодове на тази наша астрална проекция. С Х се засизахме ежедневно, ала се подминавахме всеки път, следяхме се тихомълком с любопитен поглеф. Извиках го да излезем. Той по глупав начин реагира на въпросите ми, а и дори се опита да ме дразни. Но аз знаех, че именно за мен е страдал и мен е обичал, макар и да не си призна. До ден днешен нищо не се е случило, отново сме непознати. Но тази астрална драма не спира да тече и ме изненадва всеки път, той продължава да пита за мен и да ме дири с поглед. Моля се само да има своя положителен развой за нас двамата все някога.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 дни
hash: 47012f180f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз пък бях сънувала два-три месеца преди раздялата ми с бившия, че той се жени за жена на име Вася... Събудих се обляна в студена пот.
След няколко месеца се разделихме. След още няколко той се запозна с жена на име Вася. Сега живеят семейно, може би някой ден и ще се венчаят...

 
  ...
преди: 11 години, 1 ден
hash: 60da559d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много интересни постове. Склонна съм да вярвам на това, че едно такова общуване е възможно, но и вредно. Мисля, че човек трябва да се постарае да превъзмогне любовта си към минал партньор, и то доста усърдно. Според мен това само пречи и е голям тормоз да чуваш и виждаш човек от миналото си и не води до нищо добро. За да се случи любовта отново, трябва да я допуснем като изчистим съзнанието си, иначе не става. Не си заслужава да мислиш за някого, който по една или друга причина, е вън от живота ти, щом резултатът е само терзания, тъга и все такива работи. Колко по-добре се чувства човек, когато е необременен и освободен.... копнеещ да срещне любовта в лицето на непознат човек

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0ca6ca924f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Прочетете информация за Пламъците Близнаци (телепатията между тях), на Български няма много статии, но на Английски има всичко. Отидете на гледачка/ естрасенс да ви изясни типа на връзката.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c618aa7fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мислех, че съм луда честно. Дори отидох на психолог след това, което ще ви споделя. С приятеля ми бяхме заедно малко време, но бяхме от този тип връзки, в които знаеш, че нещо по висше ви е събрало. Дадохме си уроци, след това се събрахме за още и още. Та, така на няколко пъти. Във времето, в което сме били разделени, имаше моменти, в които усещах едно гъделичкане. Все едно знаех кога точно си мисли за мен. Случвало ми се е да го усещам тъжен и после да ми потвърждават, че вчера не си бил телефона цял ден и никой ме змаел какво се случва- бил изпаднал в дупка. Един ден тръгнах към центъра и знаех, че ще го видя. Имах среща в 7 вечерта, а нещо отвътре ме караше да побързам, да стигна в 6 и бях под страшно напрежение, имах топка в корема. Като стигнах на въпросното място, седеше точно срещу мен, сякаш се бяхме разбрали. Не се и очудих. Няколко дни преди да се съберем след 8 месечна раздяла с никакъв конткакт помежду ни, усещах страхотно напрежение. Беше сякаш чакаш нещо да стане, усещаш напрежение, но не знаеш какво точно ще стане и как да го забързаш. Взех си 3 почивни дни, не можех да издържам на чувството, че ще избухня птвътре и без да знам причината. Имах вътрешна представа, но не и давах гласност понеже си мислех, че полудявам. В същите тия три дни ме потърси. После така се и раЗделихме. Една сутрин се събудих и му написах "знам". 1 минута по-късно получих съобщение от него, което гласеше раздялата. Той не беше видял моето съобщение, защото е бил зает да пише обяснение. Пратили сме го горе долу в един и същ момент. Сега също усещам някакви неща. Имам чувството, че му говоря и може да ме чуе. Не от онзи странен вид телепатия, просто вярвам в енергията и запазването й. Също така при нас винаги се повтаряха 2 числа, на които се случваше всичко. Винаги. Направила съм отчет за 5 години назад. Останала съм с впечатление, че сродните души никога не завършват заедно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker