Липсва ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липсва ми
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1142 пъти
Поредната банална история, имах дълга връзка. Разделихме се преди 5 години, от тогава не сме се чували или виждали. Тя поиска раздялата, знаете, несходство в характерите или очакванията и по-вероятно. В онзи момент дефакто нямаше значение мнението ми, за това и не съм я спирал или безпокоил.
Не съм някой ревльо, даже напротив обикновенно хората около мен ми искат съвети, услуги, както се казва силният човек. От друга страна ми е ясно, че аз не мога да споделя това на никой, защото ще ме сметнат за луд.
В голяма част от времето е нормално, като всеки друг човек, работа, хобита, всичко е наред. Но имам моменти като този, в които съм смазан и не мога да мисля. Липсва ми ужасно много.
Искам да я чуя, онзи нежен и загрижен глас. От друга страна е безумно да потърсиш някой след толкова време просто така ( повтарвям си това прекалено дълго ). Не ме разбирайте погрешно, надявам се да е щастлива, има това право и го заслужава. Може би има мъж, дете, може би няколок деца.
Доста упорито с времето си мислех, че с нея имаме кармична и телепатична връзка или поне такива бяха уликите на съдбата. Много вероятно е да съм се самозаблуждавал обаче, вероятно ако тя е искала е щяла да се свърже с мен.
Знам че нито написаното, нито какъвто и да било коментар могат да променят положенеито, но имах нужда да напиша всичко това някъде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 159c91a9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Казват, че когато мислиш за някого и той мисли за теб. Какво се случва в тия моменти, в които си като смазан?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 14aa139f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Защо не се бори за нея? Защо я пусне да си отиде? Защо не си я потърсил? Ей, това сте мъжете. Уж много искате някоя, ама като стане напечено, я пускате и не правите нищо да си я върнете. Чакате тя да ви потърси, все едно вие сте жената, а не тя.
Късно е за теб. Мацката ще си е намерила някой силен, борбен и ще я е оценил.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 77abfe52d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Поредното вайкане на мъж. Ами свържи се ти - ама не да изтърсишсамо едно липсваш ми. '. Ще прозвучи като пресетих се за теб". Това което те мъчи сподели-наблегни защо не си и писал досега какво се случва в твоя живот за да се отвори и тя за нейния
Има явно какво да се случва и ще се случва направи крачка и поне ще ти се пржасни каквото и да е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: db0efd9df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   От автора :
до 1: В тези моменти ме връхлита внезапно лисата и все едно съм я загубил днес, а не отдавна, което е нетипично за мен. Да не говорим че се е случвало на места, на които съм бил със страхотна компания и не съм се сещал за нея примерно две седмици преди това. Също така сякаш усещам присъствието и по някакъв начин, странно е не мога да го обясня.

до 2 и 3: Нарича се отговорност. Всяка връзка според мен би следвало да се крепи на това. Така че когато тя си тръгна изреждайки доста неща които не приема и очевидно аз съм причинителя на тези неща, нямам право да я притеснявам. От друга страна освен всичко да стана и досадника, който я тормози след връзката, не мисля, има доста теми и за това.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 77abfe52d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен грешиш. Любовта си е любов. Приеми грешките и отговорноста да ги поправиш. Да бяга всеки може. Явно си по чувствителен, и тя пък обидена от не достатъчно внимание. Възобнови любовта без нападки, разбери какво и липсва и обещай да бъдеш в живота и доколкото ти е възможно. Не реагирай по нейно настроение а с желанието да продължи вашата приказка дори и с препятствия.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 77abfe52d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Гледай да те понапие по яко страхотната компания, че да ти изтрие спомените. И без това не ти пука вече след като си приел "отговорността " да не поемаш вина, да не се интересуваш и досадничиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 14aa139f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   4, автора
Нарича се бягане. Чисто и просто бягане. Връзката се гради на компромиси и комуникация. Ти просто си я пуснал, сега се тюхкаш.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8c77f43597
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какви са тия съвети да се бил борил, с какво да се бори. На сила хубост не става. Ако приятелката му е искала да остане е щяла да му даде шанс, а не да си тръгне. Освободи се от миналото, пусни го да си иде, там му е мястото. Отвори се, изчисти съзнанието си за нещо ново и то ще дойде, кой знае къде те чака сега. Благодари на своята любима, че е била в живота ти, за нежността и емоциите, с които те е дарила и готово.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 14aa139f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   8, самият факт, че 5 години по-късно се сеща още за нея, значи че не я преодолял. Изобщо.
Жената си тръгва заради отношение, но почти винаги се надява някой да се сети да не я пусне, да покаже малко живец и да се бори за връзката.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 87254c3cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Авторе, чувството ми е много познато и ме държа 8 години. 8 години не исках никой около мен, защото не бях оздравяла... Но минава, всичко преминава някак си.

Няма лек за съжаление, ще трябва да мине време, търпение и много любов към себе си му е цаката.

Смятам, че си постъпил правилно. Когато някой си тръгне от теб, няма смисъл да се опитваш да го задържиш, а да останеш край него, когато раната е толкова прясна си е чисто мъчение.

Лола

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4fdd7e161a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 9. Не звучи сериозно това. Представи си че ние мъжете пък искаме жена, която няма да се чудим кога ще забегне. Вярно е че има всякакви мазохисти, но мъж с достойнство и трезва мисъл, няма начин да тича подир жена, която го зарязва или му изневерява ако ще да е най невероятната на света.
Авторе, прави ти чест че не си я потърсил и вероятно само ти си знаеш колко трудно ти е било.
Никой не е застрахован, живота поднася всичко, така че горе главата

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 77abfe52d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Подкрепям Н9 Авторе прецакал си връзката точно с отношение което е важно за нас жените
Едно е да изречеш-страхотен човек си, но заслужаваш друг да те направи щастлива. И друго е да преглътнеш егото си и да изречеш примерно-готов съм да те направя щастлива но не знам по точно как, помогни ми без да ме нападаш неоснователно. За да разбере, че си се засегнал и въпреки всичко стоиш във връзката заради обичта и не се отказваш.. Просто има различен смисъл в изказаните думи. Но не приемай толкова лично нападките-това е вик за временно недоволство.. а не директно нараняване.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 77abfe52d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторе много ми е странно съвпадението в състоянието в което и аз се намирам
Само, че сме в различни държави и нямам начини за контакт. Много си го исках, но това че го няма ме гневи и колкото повече се отдалечаваме толкова повече ме връхлита като сянка неговото присъствие. Все едно никога не си е тръгнал от живота ми, а мина толкова време
Дори ми е странно , че се озовах тук и чета себеподобно съвпадение. Но това чувство не ме е пуснало и ме обсебва като сянка непрекъснато извън моя контрол
И аз се допитах до доста известна астроложка, че не е за всеки това да го разбере и нейния отговор е това е кармична връзка в която има взаимосвързаност на душите които се търсят на силно енергийно ниво и от двамата независимо къде се намират. Пътят трябва да го извървят заедно с грешките израстват. Странно ми е всичко на явно има какво да се случва

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 14aa139f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   11 от 9
Защо да бяга жената? Сигурно просто са си говорили за някакви проблеми в отношенията и той просто е избягал, защото е по- лесно. Мъжки похват-бягаме, после се вайкаме колко някоя била ценна и сме я обичали. Каква полза да го осъзнаеш след 2-3-5 години?
Повечето връзки се провалят заради гордост, инат и лоша комуникация. Ето, той от гордост не я потърсил с години, и чака като изнежен тя да се сетила. Ами ако другата страна от гордост прави същото? Двама нещастни, горделиви хора.
Авторе, ако толкова лесно бягаш, след време така ще бягаш и от жена си, и от децата си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 14aa139f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   11, повечето жени обмислят дълго преди да си тръгнат или не. Наблюдават дали има промяна, опитват се да комуникират, да спасят нещата. Ама ако виждат, че на другия му е все тая дали ще е с тях, че няма да си мръдне пръстта за връзката им, защо да седят?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker