Скорпионки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скорпионки
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1344 пъти
Защо все ме привличат жени от тази зодия!? Ето поредното момиче, което харесвам се оказа скорпионче :) Толкова е мрачна и прикрита, веднага познах, че е от тази зодия. Изглежда тъжна през повечето време и в същия момент цялата й същност крещи самочувствие. Засмее ли се става друг човек, обожавам да я разсмивам.. Но защо не ме допуска до себе си, какво крие.. Не сме деца виждам, че е преживяла доста. Харесва ми как разсъждава, интелигентна е, издържа се сама. Личи си, че е стойностен човек, просто не допуска лесно хора до себе си. Моля дайте ми съвети как да постъпя с нея, как да стопля отношенията ни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: a7b799ad08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Време просто е нужно. И внимавай да не я разочароваш, понеже падне ли ни някой в очите... просто умира за нас. Прекалено много разочарования сме имали повечето от този тип жени (не е от зодията, други са си факторите) и не търпим лицемерие, лъжи, игрички и други подобни.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 32c95eb7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Авторе-накара ме да се усмихна, защото се припознах в описанието, понеже съм същата:) Реално слънчевият ми знак, тоест зодията ми е в знак Рак, но съм си чист Скорпион, поради факта, че в цялата ми Рождената астрологична карта -имам силен акцент на знак Скорпион-Луната ми е в Скорпион, Плутон ми е в Скорпион и т. н., а също и доста планети по косвен начин -чрез управителите им. Астролог съм, но и преди да започна да се занимавам с Астрология, още като ученичка, докато си четях неща за различните зодии и оставах впечатлена как ВИНАГИ отговарям на всичко свързано с описанието за знак Скорпион, но не и Рак. И едва по-късно, като започнах да се занимавам с Астрология-разбрах защо това е така:)
Затова и ще установиш, че има хора от други зодии, с които се запознаваш, но ти се струва, че все едно са Скорпиони, това е заради разположението на планетите от Рождената им карта -в този знак, и съответно същото важи за всички останали знаци.
Сори за малко дългото предисловие, ха ха. Съветът ми е -да си винаги искрен и честен с това момиче и винаги да й казваш истината, без значение колко тъжна е истината, Скорпионите-държат на нея! Те са силни характери, потайни, мистериозни, магнетични, притежават ИЗКЛЮЧИТЕЛНО силна интуиция. Дори да си мислиш, че си заблудил с нещо някой Скорпион, вътрешно той ще знае истината и известно време ще те върти на шиш или просто да ти даде шанс-сам да кажеш истината, но ако пропилееш тези шансове... , накратко-влезеш ли веднъж в черния списък на някой Скорпион-без значение по каква причина си влязъл в този списък, а повярвай всеки Скорпион има такъв списък вътре в себе си, влезеш ли там-оставаш вовеки! Скорпионите са много злопаметни, дори някои да не го признават.
Изключително страстни по природа-страст във всяко едно отношение-силно обичат, силно мразят.
Скорпионите харесват-СИЛНИ ХАРАКТЕРИ, каквито са те самите! Харесват ИНДИВИДУАЛИСТИТЕ! Държат, както на истината, така и на това-да показваш към тях привързаност, че само те съществуват за даден човек, в никакъв случай не пренебрегвай представител на този знак или с такава енергия в рождената си, астрологична карта! За Скорпионите е важно-да се чувстват обичани, да са с приоритет, да са на първо място за любимия човек.
Тайната на това някой Скорпион да спре да е потаен, защото факт-има я крайната потайност, прикритост, дори за дребни неща. Но за да бъде открито с теб това момиче-първо трябва да ти има АБСОЛЮТНО ДОВЕРИЕ или нещо близко до абсолютното... За целта-ти трябва да й разкриваш първи-свои много, много лични и болезнени неща, които не си разкривал пред други. Да не я лъжеш-за нищо! Да й показваш постоянно колко е важна за теб, как ти е първи приоритет-винаги! След време ще видиш, че лека-полека тя сама ще започне да ти разкрива разни неща и да ти се доверява сама-без ти да я притискаш. Друго важно-запомни, че почнеш ли да притискаш един Скорпион-без значение за какво, той с десеторна сила ще дръпне в противоположна посока! Скорпионите -НЕ обичат никой да им налага мнение или да им казва как да живеят или да правят нещата. Скорпионът е краен ИНДИВИДУАЛИСТ по природа! Знакът е свързан със силна обсебваща енергия, силна ревност, подозрителност, мнителност, недоверчивост, емоционалност и т. н. Не й давай и минимални поводи за ревност, че ще почне една игра на нерви, която повярвай-Скорпионите са много издръжливи и могат да играят игрички до безкрайност, но го правят само, ако някой пръв ги е заял за нещо или е подложил на изпитание самочувствието, достойнството и доверието им. Предателството е равнозначно на това да станеш мъртъв- за човек с такава скорпионска енергия. Предателството НЕ се прощава!!!
Скорпионите са страшно манипулативни, такива тънки и фини схеми и манипулации могат да въртят, и то продължително време, че свят ще ти се завие, не звезди, а цели галактики може да видиш посред бял ден!
А пък -дори само да си помислиш, че можеш да направиш на глупак човек от тази зодия или с този акцент на знака-в рождената си карта, ами накрая ще видиш кой е бил истинския глупак... ха ха ха! Казвам ти тези неща, като съвет и да си предупреден-въпреки, че ти вероятно си имаш добра база от наблюдения, щом все от тази зодия си харесваш момичета. Факт, че знак Скорпион -придава на човек -силен магнетизъм, личи си и в погледа, и в поведението, в самата енергия на такъв човек:)))
И да си довърша мисълта от началото на коментара ми-видиш ли момиче с Луна в Скорион в рождената астрологична карта-това е двойно по-силен Скорпион от онези чието само Слънце е там(а това лесно можеш да разбереш-в интернет има онлайн безплатно -програми за изчисление на картата, дори да не разбираш от Астрология, поне теоретично ще видиш позициите на планетите по знаци, защото човек НЕ е едната си зодия; зодията определя съвсем малък процент от характера на някого).
Накратко съвета се свежда до това да бъдеш искрен, да не я притискаш за нищо, нищо да не й налагаш, да не я лъжеш, да й показваш и доказваш, че тя ти е приоритет номер едно, да й споделяш твои тайни, да си добър с нея и определено да не си посредствен тип, защото Скорпионите ги влече различното, индивидуализма в човек, мистериозното и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 11ef5abc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Говори ѝ за секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5285854b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   :D Спрете с тези зодии и може би ще имате хубав живот.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 57012baae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   В последните 15 години връзките ми са били само с мъже скорпиони, от които и мъжът ми, с него сме вече 12 години, та цял том мога да напиша за тази зодия. Не знам за жените скорпиони, но мъжете си имат своите особености, не мога да кажа, че тези с които съм била се припокриват в чертите на сто процента, но това което ги е обединявало е че са по-прикрити, имат обективна преценка за хора и ситуации, не са въздухари, по-сериозни и прикрито чувствителни са. Като цяло не обичат да бъдат критикувани. Извън тези няколко неща обаче доста различни са били, мъжът ми е много добър и отговорен човек, докато предишното ми гадже беше егоцентричен и арогантен човек, склонен към драми, конфликти и да търси негативното.
Така че не се фиксирай само върху зодията, това не е определящото, гледай конкретно се държи с теб и дали това ти допада.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cdb4e16919
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Скорпиони e курви, при това от ненаситните, ако съдя по тези, които познавам. Падат си по извращения и групов секс... Твоята може да е скромна, кой знае.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ce86776d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не слушай н. 3... Да говориш за секс на скорпион толкова рано само ще го отблъсне. Да те са високо сексуални, но не с всеки срещнат. Абсолютен автогол ще бъде този ход

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 37443215b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Звездите ми говорят. Това е срам и позор за хора на 21 век!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 28bbac216f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз пък обичам рибки, скорпионките са ми прекалено големи курви и уруспии, не мога да ги понасям. Хем изневеряват на поразия, хем държат мъжа да не изневерява и да им бъде верен. Двойни стандарти и наглост до пръсване. На мен ми трябва вярна, послушна и покорна жена, която да изпълнява заповедите ми и да си знае мястото, не някоя гювендия, дето да не си знае бройките. Овен съм.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 36684c9f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Номер 2 беше ми полезно това което прочетох! Аз съм слънчев знак везни, а скорпион са ми планетите Венера Марс и Асцендент а! Тъй като казваш че си Астроложка нека се възползвам... Какво ново казала за знак Скорпион е тези планети и Асцендент?
Знам че Асцемдента е лицето и личността с която се представяме пред хората. Е как ме виждат те? Н съм отмъстителна е интерес на истината! Много съм страстна и обичам да флиртувам! Изключително чувстеителна и съм чела че Скорпионите могат да унищожат за секунди каквото са изградили с големи усилия или да започнат да насочват гнева срещу себе си и да сринат психически? !
Ще се радвам да науча повече за собственият си характер и да знам как и къде да се усъвършенствам!
Благодаря предварително!

Жена на 25

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 36684c9f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Н 2 какво ще кажеш за партньорство жена везни и мъж лъв? Изобщо за мъжете лъвчета?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3853883e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Бегай докато е време!! Нищо хубаво не те чака.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: cf255c6164
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз пък обожавам моята скорпионка, тя е всичко което искам от една жена. Ненаситен съм за нея. Умна, красива и с характер. Вече 7 години любов и страст. Мисля да остана с нея завинаги. Разбира се и тя има своите недостатъци, но кой ги няма? Дори и те ми харесват... Омагьоса ме с погледа си, за който умирам! Има млади и по-красиви жени, но има нещо необяснимо в нея. Естествено не всичко е идеално помежду ни, понякога се караме, все пак съм овен, който не отстъпва лесно. После няма такова помиряване... За мен е най-равностойната партньорка. Авторе не знам на колко сте, мога да те посъветвам да не се отказваш, да си смел, да не я лъжеш и да не се подиграваш с нея. Така спечелих моята принцеса. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 32dba1521c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Не понасям скорпионки, освен за секс. Изучквам ги и после бягам, че хапят.

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 495dff7bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторе какво стана?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker