Как да си намеря метълистка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си намеря метълистка?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1014 пъти
Здравейте, пише ви момче на 21. Интересува ме, откъде да си намеря жена метълистка за гадже? Аз обичам готик метъл и искам да си имам мацка, която да има същия вкус като мен и да се облича така. Друг въпрос е, че си падам по по-големи от мен жени примерно на по 35-40 години. Възможно ли е да си намеря гадже с тази комбинация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 4950ec2caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Май Сабат-ката ще ти свърши работа.
Ама не знам как да си размените контактната информация.
Правилата на форума не го позволяват.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1c44ecd7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Някои от красивите "метълки" можеш да ги видиш на концерт, в киното или театъра, но шансът да ти обърнат внимание според мен е минимален. Пробвай да заговориш някое момиче по време на концерт, все пак. Търси и във фейсбук групите за подобен стил музика - може да се запознаеш с някоя. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3af35c206b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В някой рок бар.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ef1c1615a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   1, приключила съм с подобието на български мъже. У нас и метълите харесват чалга кифлици, пък и то едни метъли у нас, пияни и заляни и тъпи на гъдулка....


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0390354823
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5, нали си имаше приятел.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4950ec2caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Сабатке, да не си хвана чужденец вече?
Сподели, какво пък са толкова по- добри?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4bd6d6b835
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Браво Сабат, че си спасила поне 1 мъж от твойта личност. Такава като теб и на най-големия враг не пожелавам.
Пичове спокойно, редовно виждам българки с чужденци на работа и повярвайте ми, всичките са абсолютни джендъри, но понеже е чужденец и има малко парички, та му връзват.
Нищо не сте загубили, тъкмо да отсеем некачествения материал, като тая злобната от коментарите, дето била приключила, щото е толкова голема убавица, че някой не е искал да е с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5f9908ee0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Авторе, аз съм на 33 и слушам различни вариации на метъл, но с 21 годишен не бих имала нищо общо. Прекалено малък си за връзка с жена на 35-40 г. каквото и да си говорим.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 890e8b7069
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   8, разбира се, външният вид е най- важният за българският "алфа мъжкар", но пък се сърди като малко момиченце, че жените, които ТОЙ харесва, гледат предимно прачикчите му. Ами, вие сте повърхностни и жените, които харесвате, също са повърхностни. В този ред на мисли: няма как да отсеете качествените жени от некачествените. Ще отсявате некачествени от по- некачествени, защото качествените ни изгонихте, понеже нали не сме 'убавици (сиреч, "поддържани" с грим, маникюр, боядисани коси, само и само да се направят да приличат на хора). Нещата в държавата ни стават все по- зле, така че качествени жени ще гледаш през крив макарон и само в сънищата си.
Не ми приписвай светогледът на "качествените" жени, които харесваш, от които си патил и от които още ще си патиш, защото толкова ти е акъла: за мен никога паричките не са били водещото за една връзка, нито първото нещо, което да търся в един мъж. Колкото и пари да има един мъж, ако той е боклук, то парите му няма да го направят по- добър, освен в очите на "качествените" за вас жени. Ако не ставаш, парите няма да компенсират или заместят неставането ти и това никоя кифла, к*рва или както ги наричаш ти, няма да ти го каже. От парички се вълнуват жените, които мъжете имате за качествени. Дори имам доказателства, че не парите ме интересуват, а именно, че три години бях с мъж, който нямаше много пари, нямаше и кола, а можех да бъда с такъв, понеже колкото и да ти се иска да не съм харесвана от никого, реално имах избор да бъда и с мъже, изкарващи повече пари, и мъже с коли. За тези три години, в които бях с бившия си по любов, се появиха такива кандидати, но аз като една "некачествена" жена, си останах с бившия по любов и му останах вярна. Но явно качества като "вярност" са кифленски и присъщи за курвите според вас, българските мъже, особено според коментара ти, пък да не говорим, че никоя кифла няма и да погледне мъж като бившия ми. Просто тези жени си гонят своите интереси, докато ти си достатъчно глупав да ме изкарваш същата като тях. Колкото повече се опитваш да ми изкараш боклучава материалистка, толкова по- смешен ще ставаш и ти, и такива като теб, защото това просто не е така и ти много добре го знаеш. Да, вулгарна и агресивна съм, тая омраза към българските мъже, но тя НЕ Е без причина, а е възникнала вследствие на подигравките и присмиването, просто защото като дете бях по- тиха (естествено, сега не съм такава) и защото като тинейджър просто отказвах да стана част от "нормалните" момчета и момичета, които живееха деградиращ и промискуитетен начин на живот, просмукан с алкохолни изпарения, цигарена смрад, а също някоя друга забранена субстанцийка. Но това, че съм агресивна и вулгарна не изключва това, че съм вярна и всеотдайна, а и с подходящият мъж, не съм такъв агресор. Хората и средата, в която се намираш, имат огромно влияние и това важи за всеки.
А за чужденците: това, че те не са агресевни баткоподобни маймуновидни същества като повечето български мъже, не значи, че са "джендъри" (дума, употребена не на място, но пусто бълХарско невежество; все едно да ти кажа, че си раса). За масовият българин доброто отношение и зачитането на жената като човешко създание, а не просто като дупка за п*шки и обект за плакнене на очи, е "джендърско" и разбира се - българинът е най- великият и другите не стават. Толкова е велик, че всичко що- годе читаво бяга от него и му остават най- нисшата класа приятели, но само за маса и най- нисшата класа жени, които той боготвори, пък после реве от тях и от тяхната "качественост". А жените са отражение на мъжете в една държава, така че за упадъкът на жените голяма вина имате и мъжете, дори и ти с това, че се опитваш да ме изкараш долнопробната златотълрсачка, каквато аз очевидно не съм, имаш вина и допринасяш за изродяването на българските жени. Защото тези жени, които търсим любов, искаме да си гледаме мъжът (и евентуално децата, макар и аз да не искам деца в това гнусно общество, защото не искам да ги гледам как страдат, тъй като не са "нормални" като другите), вие ни гоните с обидите си и тъпото си отношение, както и с неверните си обиди. Нали, ако ще ме обиждаш, поне да е нещо вярно и на място, а не някакви си измислици, родени от изтормозените ви мозъчета, като например че съм кифла.
И да, има много изнежени чужденци, но има все повече и повече изнежени български мъже, които контрастират на малоумните батки или на тези, които се опитват да им подражавате, с цел да си привлечете някоя "качествена 'убавица".
П. П. ако гледах само или основно парите в мъжете, нямаше да държа на мъж- чужденец, понеже има и много български мъже с пари, а и е по- лесно да се хвана с такъв в България, отколкото да търся мъж с пари в чужбина, или пък дори да издиря такъв тук. А тук не става на въпрос за пари, а за отношение, което липсва при мнозинството от българските мъже, както и при теб. Не всичко е пари за много от жените, но това ти няма как да знаеш, тъй като ти имаш точно тези жени за некачествени. :)


Black Sabbath

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker