Имам нужда от помощ и съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нужда от помощ и съвет
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 918 пъти
Здравейте!
Аз съм жена на 25 години, имам годеник, който е 4 години по-голям от мен.
С него съм от 2 години и половина, той е мил, мълчалив и леко сприхав човек, но го обичам. Уважава мен и семейството ми, никога не е бил груб към мен, старае се да ни осигури спокоен и нормален живот. Може би, вината за това, което искам да споделя от части е моя. Ние с него никога не сме имали кой знае какъв активен сексуален живот, не правим редовно секс, не изпитваме и нужда. Аз лично, спрях да търся вниманието му, защото получавах многократно откази. (Бил уморен, било му се спало, имал си други проблеми, не му било точно сега до това, не сме си били вкъщи на нашето легло, когато сме например на село, родителите му/ми били спали в другата стая, била съм досадна)ей такива оправдания. Аз свикнах, спрях да искам, а и той също. До тук добре, но в един от редките случай, когато правихме с*кс, за мен се случи нещо супер унижаващо. Както го правехме, той стана, облече се и излезе. Стоях като препарирана сигурно 4-5 минути, гола в леглото, не знаех как да реагирам. Станах облякох се и аз и след малко той се върна все едно нищо не е станало. Не повдигнах темата, а изчаках доста хитро бих казала. Като всеки един млад човек, веднъж не след дълго от тази случка той се беше доста напил, да кажем направо се беше отрязал жестоко. Прибрах го вкъщи, сложих го да си легне и действах. Зададох му въпроса, защо е направил така, отговора ме унижи тройно повече от действието му, каза ми, че съм му заприличала на предишната му приятелка и му станало неприятно, когато осъзнал, че съм аз. Проклех се защо попитах, пиян човек си казва истината. На следващия ден той дори не помнеше какво ми е казал.. Е мина време, аз така и не отворих темата повече, но някак изтинах. И тук идва моята вина, имам си аз една неизживяна любов.. С него все се гонехме и все не можехме да се хванем в правилния момент.. Започнах да го сънувам, да мисля за него.. Не искам нищо общо с този човек, но някакси се сетих за него, не знам кай наистина. Хванах се как и аз неусетно докато правим с*кс с моя годеник си представям, че го правя с въпросния човек. Не знам как да постъпя, не искам да наранявам никого, не искам да го обидя както той обиди мен. Как да спра да мисля за този човек? Моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: f9bc739f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не изглежда да имате хармонична връзка с твоя човек. Ако ти искаш и имаш нужда от редовен секс, а той не, то имате сериозно несъвпадение. Комуникацията на него определено му куца. А иначе за бившия, не се занимивай с други, докато си във връзка. Ако искаш ново изживяване е редно първо да се разделиш с настоящия.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fd3713eb32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Няколко неща ми правят впечатление.

Описваш връзката си като списък за пазар. Той такъв онакъв, прави това онова. С тези описания разбрах че спрямо твоя и на близките ти морал определяте човека като годен и одобрен за съвместен живот, както се казва по малкото зло.

После вече с разказите за твоя и неговата бивша, нещата се навързаха.

Вие не се обичате. Взаимен спасителен пояс, в който на никой реално не му пука за другия. Тренирате и си играете на семейство, с надеждата, че някога в бъдеще, нещата незнайно как ще станат по-розови.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: dcd5cbd47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ми за 2 години връзката ви е много зле. Като женени от 20 г. И какво и е било на момичето, за да реагира така, все пак жените са си жени?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c09c6f4326
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Здравей,

Лоша идея да пишеш тук, всички ще те посъветват да го оставиш, че очаквай и по-лошо. И вероятно са прави. Това да си представя бившата и да прекъсне полов акт, е верно си е унизително. Липсата на секс на тези години - неправилно, има нещо сбъркано. Казваш, че го обичаш - готова ли си в името на тази любов да търпиш тази ситуация и да се чувстваш нежелана? Ако си готова, тогава почвам да давам акъли как да си го избиеш от главата:

1. Отключила си защитен механизъм. Ще мине с времето, според мен.
2. През това време, пробвай да разнообразиш секса - за да имаш време да си представяш друг, значи не си достатъчно концентрирана върху това, което се случва. Бъди ти активната или пожелай поза, която те възбужда много.
3. Говори с него. Може би този съвет трябваше да е на първо място. Добрата комуникация е в основата на всяка връзка. Разбирам защо не би отворила въпроса с това какво ти и той си представяте, но говори за твоите желания и нужди. Сподели му, че не ти е достатъчен секса и вниманието. Понякога моя свършва бързо, но като види, че съм незадоволена ме довършва в ръка. Аз правя същото за него, не му отказвам секс или ако съм неразположена, а той има нужда - орална или с ръка. Важно е и двамата да сте задоволени. Мисля, че ако си задоволена от секса, няма да си се представяш с други.

Ако тези съвети не ти помогнат, то мисля, че наистина трябва да преосмилиш бъдещето си.

Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e3b3ee542b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не е той, миличка, просто не е той. Много си млада, не преглъщай нещата, които СЕГА ти правят впечатление, после ще са повече и по-силни.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0f651d15a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти, май, си объркала въпросите! Правилният въпрос е "какво правя с този човек? "
Нормално е да мислим за тоя или оня, все пак, не са ни отрязали главите.
Годеникът ти е мълчалив, но сприхав.
Не желае секс. Може би и не те понася, а мисли за другата.
Не е нормално, по средата да секса да хуква на някъде. Можеше, например, да каже че го е заболял корема, а не да се държи като примат.
Напива се до козирката.
Може би и двамата се напъвате да направите семейство, а да не сте един за друг.
Аз не бих правила такъв компромис, само и само, да съм женена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1d809af35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Пробвай да се къпеш по-често (или точно преди да почнеш да му предлагаш секс) Аз лично губя всякакво желание (а и възможност) за секс ако жената ми замирише неприятно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f415d508ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Миличка, това не е твоят мъж. Не. Редно би било да се разделите и всеки да поеме по пътя си. Най-малко е унизително мъжът ти да си представя секс с друга, но всъщност да осъзнае, че това си ТИ. Прочете ли добре? А сега си го представи отстрани.
Сексуалният ви живот е като на застаряваща двойка. Още си младичка, вземи се ръце и се раздели с този човек. По-хубаво сега. Ще те боли известно време, но ще мине, че дори и ще се чувстваш по-добре.
Номер 4 и номер 6 са ти дали доста добри аргументи. Всичко зависи единствено от теб, но моят съвет е строго за раздяла.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker