Да го зарежа ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го зарежа ли?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1141 пъти
Здравейте,
Имам приятел от година и половина. Напоследък ми се върти в главата идеята дали трябва да си продължаваме връзката.
Причините са следните: Не ми харесва много сексът с него и по-точно не успява да ме доведе до оргазъм. Казала дъм му много пъти кое ме възбужда, но не се получава. С други мъже не съм имала проблем, а когато мастурбирам също свършвам много пъти, затова не мисля, че проблемът е в мен. Връзката ни се поизчерпа и някакси е в застой и няма развитие. Виждаме се само 1 седмично. Като се видим все е в нас и той бърза да преминем към секса. После си приказваме или правим нещо друго и си тръгва. На моменти даже се чувствам използвана за секс, което е малоумно. Той ми се обажда всеки ден, пишем си, но срещите наживо са рядко - 4 пъти в месеца. Никога не излизаме с други хора, което е скучно. Едвам го навих веднъж за дискотека - аз съм купонджийкаа, той не. Никога не ме целува навън и пред приятели. Той не иска да се разделяме, държал на мене много, ама не е готов и за съвместно съжителство. Още сме малки за това - и 2мата сме на 21 години, но на мен ми минава пре, главата такова нещо, а на него не. Напоследък почна даже да ми изглежда грозен, преди не ми се струваше такъв.
Какво бихте ме посъветвали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: f036d4277a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Мисля, че има още 5-6 като теб за безплатен секс и без ангажименти.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fef24b6e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Честно казано ми звучиш доста досадна и мрънкаща. По-скоро го зарежи, вероятно заслужава някоя която го цени.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b3d751f565
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Той опъва и други, това е. Мъж на 21 да кара без секс е съмнително. Пък и не се старае за теб. Какво съжителство? Млада си за това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1cdf188750
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Т. е. този мъж не ти доставя никакво удоволствие. След разговора ти с него се вижда, че не се интересува дали ти доставя удоволствие ( тъй като нищо не се променя). Директно казано, той идва при теб, ползва
тялото ти, за да се задоволи и си тръгва. Вижда се с теб, когато има нужда от задоволяване. Не възнамерява да имате връзка ( това не значи непременно дете, а по- скоро живот заедно и не, не сте малки за съвместно съжителство ). И ти се чудиш да продължаваш ли с него? Наистина ли?
А иначе е нормално да ти казва, че иска да продължите и да не приключвате. Нали после ще трябва да търси друга някоя готова да го задоволява, без да получава нищо от него. Я намери, я не. Логично да се опитва да те задържи.
Ти обаче с какъв ум стоиш и търпиш това.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a5621eee80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8478ea68c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Давай със следващият, още си млада, имаш още 5-6 години да ги въртиш по 5-6 на година. Това са 25-36 парчета, все ще попаднеш на някой богат, безумно красив, свръх интелигентен, чувствителен, безкрайно романтичен, щедър, обичащ децата, всеотдаен, грижовен, майстор в кухнята, безумно влюбен в теб с огромна паламарка, с която те докарва всеки път до множествен оргазъм и ако не намериш такъв, тогава си клиничен случай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 10b2211011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ти всъщност нямаш връзка с този човек, а той те търси, когато е свръхзакъсал за секс. Не бих търпяла мъж, с когото не си подхождаме сексуално. Подобно отношение може да е компромисен вариант, само ако сексът е супер и ако нямаш друг мъж на разположение.
Разкарвай това влечуго веднага!
Не си губи повече времето с разговори с него.
Едва ли годините са на преклонна възраст, че да правиш секс само 4 пъти в месеца.
От понеделник до петък 4 пъти правихме секс, а сме женени от 21 години и сме около 50-те. Събота и неделя също.
В една връзка сексът не върви ли от самото начало, не си заслужава да инвестираш никакво време и усилия в нея.
Не ме ли кара мъжът до мен буквално да полудявам от желание, докато е около мен, просто не става.
17. 03.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8478ea68c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом е започнал да ти се струва грозен - зарязвай го! Пък и да ти се обажда всеки ден е досадно! Не те заслужава.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 00044faf1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Няма да коментирам героят в историята ти, защото нито ще е полезно за някой, нито ще има смисъл.

Казваш, че не го обичаш, не го харесваш до степен антипатия, не харесваш битието му, обаче стоиш до него. Доста удобно за теб нали?
От една страна така изразхождаш излишната енергия в теб, която нямаш никаква идея какво да я правиш, плюейки го, дебнейки го за още и още негативни черти, с които да е все по-виновен. От друга страна ти си наясно че ще се разделите много отдавна. Но какво пък толкова, по-добре секс рядко с него, от колкото никакъв. Просто стоиш във възможно най-рационалната и изгодна позиция за теб, чакайки да се появи следващия, прехвърляйки се без угризения.
Това се използва от страшно много хора, върши временна работа, като все повече се затъва до степен, в която ще пускаш теми или ще споделяш с приятелки, че си станала неемоционална, че всичко ти е все тая и все такива подобни. В края на този път ще лъжеш всички около теб, най-близките ти, тези които мнгоо те обичат и дори себе си Всичко това защото, ще ти напиша след малко. Тръгнала си по кофти път и не, няма да е виновен настоящият ти приятел, няма да е виновен следващия, нито бъдещият ти съпруг.

Живей с морал, човещина и достойнство. Отиди още днес при него и му кажи в очите, че всичко приключва, не по телефона, лично.
Вероятно няма да е като сегашния лесен рационален изобр и дори може да се депресираш, защото ще трябва да канализираш някъде всичко в теб и да решиш какво да правиш със себе си, а не просто да мислиш за някой друг, дали обвинявайки го, дали мъчейки се да го обичаш, без значение. Научи се да си добре сама, само тогава ще можеш да си добре с някой друг.
Научи се да постъпваш правилно, независимо дали ти е комфортно и какви ще са последствията. Обичта към друг, не настъпва от самосебе си, тя е следствие от това как обичаш самата себе си.


Може да съм ти баща, написах всичко това само с цел да ти помогна, макар че четейки това, вероятно няма да ти хареса. С този младеж е лесно, не го обичаш, не те задържа нищо и реално няма да има последствия за теб към момента. Но прехвърляйки се от връзка във връзка и търсейки най-изгодната ситуация за теб, някой ден ще срещнеш някой, който ще значи много за теб, наистина много. Отначало ще е хубаво, неописуемо хубаво, после ще дойде момент с реципрочна по сила болка и ако ти не си се научила и не си готова за това, ще направиш най-лесното отново, което ще съсипе живота ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: db8a1331f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Според мен изобщо нямате връзка така, както го разказваш. Тя е само в главата ти и реално този човек се възползва от теб.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1a206df5a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мда-а-а-а, доста забавно четиво. """Не ми харесва много сексът с него и по-точно не успява да ме доведе до оргазъм. Казала дъм му много пъти кое ме възбужда, но не се получава. С други мъже не съм имала проблем, а когато мастурбирам също свършвам много пъти, затова не мисля, че проблемът е в мен. """" Веднага го напускайте и спешно хуквайте към онези оргазмените. Вие така или иначе ще отидете пак при тях, ама не го вкарвайте човека, евентуално и децата в такива схеми. От написаното оставам с впечатление, че сте навъртяли доста километраж, за малкият брой години.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 44bce25581
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   След като се срещате веднъж в седмицата, за другите дни си намери друг или даже други. Излизай с тях, прави секс и така ще ти стане ясно какъв е проблема.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9c63daa265
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз направих такъв труден за мен избор- обичах много един мъж, но той ме нараняваше, търсеше от мен точно това, което и другите тук са написали- да му бъда опция за секс и да има с кого да си помпа егото, когато се чувства самотен. И в цялата тая малодушна игра си служеше без капка съвест с думи за любов, обич и други такива сладки приказки. Тъжно е че има хора, които търгуват по този начин с чувствата, но такъв е животът. Обвинявам се, че се подлъгах, не мога да си простя все още, но не мога да върна времето назад. Оставих го, не ми се живееше повече с илюзии и фалш. Дано Господ да вижда и да има някакво възмездие за всички такива боклуци, които постъпват по този подмолен начин.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 00044faf1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 13. Оставила си го, защото си изпитвала яд от това, че не оправдава очакванията ти. Човека може да те е обичал, но да е разбирал живота по друг начин.
Никога не наричай някой, който си обичала боклук, така плюеш на себе си и избора да си била с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker