Ако той говори за бившите си, ще продължите ли да излизате с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ако той говори за бившите си, ще продължите ли да излизате с него?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1251 пъти
Имах поне 2ма такива, все едно още са влюбени в тях. Те или говорят за нея и какво му е направила (а той естествено е невинна жертва), или той ме сравнява с бившата си и след това казва, че била по-красива или каквото и да било. Струва ли си да излизаш с такъв човек? Той говори за бившите си, но все пак иска да се среща с мен, което е наистина странно. Просто ги зарязвам.
Друго нещо е, че не е честно към мен, който нямам опит да живея в сянката на бившите му и чувствам, че не мога да се меря с тях... или да ги надскоча.
Мисля, че тя не беше подходяща за него, или той се държеше зле с нея, или наистина се влюби в някаква зла кучка, която просто се възползва от него, но той вижда само добрите неща в нея, въпреки всичко... и в същото време той просто игнорира добрите неща за мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 574d39ce80
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Такива не са стока. Явно не го е забравил, или се хвали. Ако е забравено, човек не говори. Ако искаш да си с някого, изобщо не говориш за такива неща, тъпо е.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5bc1282c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Ако още веднъж те сравни с бивша, му кажи, че явно не й е бил на нивото и затова го е зарязала и понеже и ти скятал, че ти е под нивото му казваш "сбогом". Тръгваш си демонстративно и го зарязваш като улично псе.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6d2b44cff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Не! Опитвала съм се, но не мога просто. Не ми се слуша колко са били гадни, той си ги е избирал все пак. Той е излизал с тях, целувал, спал и т. н. Такива са му вкусовете за жена.
Не искам повече да се меря с нечии идеали за жена, да слушам сравнения и колко някоя си го е наранила. На който са му толкова скъпи бившите, да си стои с тях.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 073e626677
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ми то попринцип жените сте си такива, няма какво да се чудиш. Даже обожавате, когато един мъж е бил с много жени преди вас, а вие да сте учителките и "звероукротителките", които да го кротнете да си остане с вас и вие да сте му последната, с която ще бъде. Един вид да спечелите някакъв трофей, за който сте се преборили с много други жени и най-накрая да се чувствате, че сте си и се чувствате гроди от това. С колкото повече жени е бил - толкова по-добре за вас. Неопитните или тези с малко опит са ви скучни, щото нали никоя не ги ще и са ви прекалено лесни, и затова ги прескачате и минавате директно на серийните и опитни ебачи. Вие обичате да има колкото се може повече конкуренция за един мъж и да се избивате с всичките други квачки за него, защото така ще се почувствате пълноценните "победителки", които с големи усилия са се преборили за него, и с кръв и пот са си го заслужили за себе си. Така така, че не, не ти вярвам, че ти било гадно мъжът ти да ти разказва за бившите си. Напротив, смятам, че много ти харесва и даже те възбужда да слушаш, с коя чашка сутиен е била бившата им, колко тясна е била, колко млада е била и т. н. Колкото повече драма, интриги и скандали, т. е. "тръпка", толкова по-добре за вас, направо ги обожавате.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fa0702ea06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Когато партньорът ти говори за бивши пред теб, показва колко му е културата или колко малко може да се владее, от там не е трудно да се прецени психичното и умственото му състояние сега и занапред.
Когато същият започне нееднократно да те сравнява гласно и да ти казва с какво си по-лоша от бившите му, това вече говори, че ти самата не си в добре кондиционно умствено и психично състояние.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5f08c71b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   А нима мислиш, че човека не е живял преди теб?
защо да не говори за тях? какво толкова има, нали сте хора и си говорите? а щом излиза с теб и не му е приключила връзката преди месец то тогава означава в повечето случаи че иска да излиза с теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: af57957376
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз ходих с един който уж беше приключил с бившата си, ама се оказа, че май емоционално две години не са му били достатъчни да я превъзмогне. В началото се преструваше, че не се сеща за нея и в един момент почна така лекинко да ми споменава за нея уж злобни неща, но аз се усетих, че държи така защото му е засегнала егото, много е гадно да усетиш, че някой те е ползвал за заместител. Макар че той ме търсеше и отричаше, аз му нямах вече доверие, нямаше смисъл да седя с него и да се чудя в кой момент ще ме предаде с някоя друга. Зарязах го окончателно и спрях да му отговарям на съобщенията

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f62d04a47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не е много приятно... определено искам някой само с един бивш и до там (разбирам, че той е имал живот преди мен, но не ми се иска да чувам за миналото му). Но не съм виновнa, че той ги избра и тя се държеше лошо с него. Звучи сякаш прехвърля цялата вина върху мен, а аз дори не знам кои са. Но мисля, че това е червен флаг, затова бягам от този тип мъже...
Номер 4 - не си прав, това са типовете мъже, които ме заговарят, вероятно защото имат толкова много опит, затова са достатъчно уверени, за да ме заговарят, но няма смисъл някой говори толкова много за бившите си, вероятно за да покаже, че е желан от жените... едва ли не голямата работа... а то просто някакви леки момичета са му се хвърляли...
всъщност бих искала мъж без бивши и да е чист, но такива трудно се намират...
повечето хора се проебават много рано и оттам имат и много неуспешни връзки, но аз не съм му виновна...
Можеше просто да си остане с тях, като не съм според идеала му... за какво трябва да ми губи времето... или приема и търси нова или си остава сам, или да си е стоял при бившата. Никой не му е виновен!
Съгласна съм с номер 3, 2 и 1.
Авторката

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a6e97b97bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   6, теб, ако те кефи да слушаш как някой е опъвал гаджето/ как е пускала и какви неща са правили в леглото- твое извращение. Ако те кефи да слушаш колко му бил голям/ големи гърди има- твое извращение. Колко пари, каква кола и т. н. - твое извращение. Да си пази снимки и да ги зяпа- твое извращение. Да знаеш къде са ходили, какви подаръци има- твое извращение.
Всеки си има минало, но не е нужно да се знае с подробности. Мен ми трябва да знам кога е приключил предната връзка и това е. С времето може да се сподели повече, но бегло. Едва ли има човек, който иска да се бори с призраци на бивши и да обира пешкира за травми, за които не е виновен.
Авторке, споменаваш някаква зла жена- ми той я е избирал. Никой не го е насилил да е с нея. Мъжете ги кефят подобни отпадъци, които ги мачкат, изневярават с кой им падне, доят ги за пари. Това е мечтаната жена.
Следващият път като ви сравни или заговори - прати го да спи пред вратата им.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2a0934e29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моето лично мнение е че за отминали хора трябва да се говори, когато и двамата сте окей с това. Едно от най-тъпите неща, което жена може да прави е да говори за бившите си без да я питат (мъжката ми гледна точка). Предполагам, за жените това не важи в пълен смисъл, заради пустото ви любопитство, но все пак всякакви такива сравнения са неуместни или тънък опит за манипулация.

//Sauvignon Blanc

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d7e26a3dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   За съжаление из родните ширини върлуват много мъже с психични отклонения, най-вече с нарцистично разстройство на личността.
На тях любимо занимание им е първо да свалят звезди на дадена жена, да я притеглят към себе си и след това полека загубвайки интерес и затъвайки в скуката на собствената си същност, да я карат да се съмнява в себе си, да се сравнява с други жени и като цяло - да се чувства зле.
Прочети за този тип мъже и много неща ще ти се прояснят.
Няма смисъл дори от среща с такива хора - колкото по-надалеч, толкова по-добре за теб.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5f08c71b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 10,
никъде не казвам, че ме кефи подобно нещо.
Но за мен темата бивши не е табу.
Защо да не зная с кого е била преди мен, защо да не знам защо връзката е приключила. Не ме интересуват подробности, защото ако е с мен сега значи е направила своят избор.
Темата бивши е разговор, който се води 2-3 пъти и след това не се загатва. Изчиства се. Но е наивно някой да мисли, че хората не са сравнявани на база на опита им.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: af57957376
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Към 12 Много вярно казано. Аз попаднах на точно такъв психопат- сваляше ми звезди, то колко ме обичал, как нямало такава жена като мен, а после като видя, че имам чувства започна да си излива помията върху мен. Почна да ми говори за други жени, за бившата си, която я плюеше, а зад гърба ми е правил опити да поддържа контакт с нея и кой знае с още колко. Още не мога да си оправя самочувствието след контакта с това същество. Лъжеше за какво ли не и се правеше на много сексуален, а дори не му ставаше като хората.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a6e97b97bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   13 от 10
Не знам какво ти помага, ако знаеш подробности за любовния живот и защо са приключили. Тъпо е и безсмислено. Сигурно искаш да знаеш и имена, пък да ги видиш как са изглеждали и куп други неща, които не знам как биха те накарали да се почувстваш добре.
Лично аз не искам да слушам подробности, защото така имам чувството, че не приключил и още иска някоя си. Ако плюе тях, ще плюе и мен. Както и, че ще очаква да го излекувам и да му помагам да се съвземе от предишната.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f62d04a47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 14 и 12 - да, звучи близко до моя опит... не усетих чувства към него (мисля, че не мога да се влюбя лесно), но все пак навреди на самочувствието ми и той ме накара да се чувствам така, сякаш не съм достатъчно добрa и той се задоволяваше с по-малко. Заслужаваме много повече от това. Имам доказателство, че ме е изнудвал във Фейсбук и когато майка ми видя съобщенията, тя каза, че това е психологическо насилие, така че имам доказателства.
Той каза, че ме обича, след което продължи да говори за бившите си (вероятно се опитва да ме накара да ревнувам или да съсипе самочувствието ми, за да може да ме манипулира). Той беше пълен нарцисист, груб и егоистичен.
Беше трудно да избягам от него, но го направих, дори трябваше да го заплаша с полиция, ако не ме остави на мира. Жалко, че привличам такива мъже... баси късметa...
Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3e4de6cd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   "Той толкова много говореше за бившата си, че чак и на мен почна да ми липсва". Но шегата настрана. Не съм била във връзка. Но ако гаджето ми почне да говори за бившата си просто ще му кажа, че ако му липсва толкова много е свободен да се върне при нея. Е, няма лошо в това да разбера какво е станало между тях, ама да говори за нея постоянно, не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker