Толкова свестен, къде отидоха чувствата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова свестен, къде отидоха чувствата?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1505 пъти
Здравейте. Преди 3 години се влюбих в богат, умен, свестен мъж. Ходим от 3 години, носи ме на на ръце. В началото бях толкова влюбена.. а сега.. просто си казвам стой където си обичана и обгрижвана.... не съм влюбена вече, а от скоро живеем заедно 2 седмици... отделно имам много силни чувства към мой колега, който иска от мен само секс. Не съм спала с него.. на 40 тип вечния ерген е.. защо иска само секс, а не се влюбва не знам, красива съм, мила, добра.... и какво да правя с приятеля ми, мисля, че ще ми липсва ако го оставя, друг такъв свестен... защо съм толкова объркана? С колегата сме приятели, иска само секс и толкова заявявал ми го е директно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 15cf54fd60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Тичай след дъртия ерген, тичай, та той затова е стар ерген, защото не е стока - женкар с тежка характеропатия.
Ще те опраска няколко пъти и като му омръзнеш ще те захвърли като мръсен парцал.
И все пак 3 години връзка, и едва от 2 седмици живеете заедно? Много странно, но когато човек е влюбен иска да се буди до любимия и да прави секс с него всяка всечер и всяка сутрин.
Дали и така нареченият свестен или е имал паралелни връзки през всичките тези години?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 134df697d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Вече всички такива теми ми изглеждат като фейк и опит за провокация.
И все пак, ако приемем, че е истина жените наистина действат точно така. Винаги искат дивото, готова е да зареже всичко само за да я изчукат и захвърлят.
И после съшитв тия се сърдат на мъжетв и ги обиждат, че мишо не ставало от тях. Е за какво един мъж да се обвързяа, като каквото и да ви даде няма угодия.
Отивай при втория и не лъжи приятвля ти. Писнало ми от курвенски номера и да ви слушам тъпотиите.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 51a8f9fe39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не можеш да имаш всичко. Ако питаш нас, няма да ти решим проблема. Или се разделяш с богатия или отиваш при дъртия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: a59ad056e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Те, хората са го казали- много хубаво не е на хубаво. И ето го примера. Има от "всичко по много) но ако може и от другото- забраненото, ей така за разнообразие. Това е - фаца има пипе- хич. Я да търчеше ежедневно между детската, училището, работното място и обратно, та да те видим щеше ли да припадаш по "вечния ерген"!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bf1044a8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ми гледай си мъжа, че накрая ще си сама. Тоя не мисли за теб, а за себе си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 885b17c5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Еми то в живота винаги е така. Не харесваш гаджето ти. По-скоро си търсила някой не само за секс. Но те такива са скучни и са зле в леглото. Никъде не каза сексът с него да е уникален или поне много хубав, защото не е. Според мене не го зарязвай, защото няма да намериш нещо по различно. Всички сериозни мъже за сръзка са много зле - дебели, смотани, скучни, с малки пишки, несексуални. Ти харесваш колегата, щото те привлича сексуално. Ако мъжът ти беше секси плейбой и ти взимаше ума от секс, нямале и да погледнеш чуждото. Явно ндщо ви куца в леглого, плюс, че ви е скучен животът.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c1af06f930
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Изстинали са ти чувствата към човека, който те обгрижва. Пък ти се влюбваш в друг, който освен секс друго няма да ти предложи. Кармата е малко коварна ;) Помисли си в каква ситуация можеш сама да се вкараш и как ще се чувстваш... ако ми разбираш тънкия намек.

//Sauvignon Blanc

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: efc563cc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Положението е отчайващо за младите мъже. Още веднъж разбирам защо искам да остана сам. Никое човешко същество реално не го желае ама положението е повече от отчайващо.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6d8e0c3c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Или просто си такъв тип - влюбваш се лесно и бързо ти преминават чувствата ( което значи, че след колегата ще има друг, после друг и т. н. в сравнително кратки срокове ) или преди три години изобщо не си била влюбена в сегашния ти мъж, просто си изпитвала възхищение по отношение на негови способности, умения и т. н. , но не е било любов. Помисли го така - след време и към колегата ти ще спреш да изпитваш чувства и ще ти стане безразличен. Тогава защо да си разваляш сегашните отношения - бъди вярна на човека, с когото си. Ако пък ти е станал непоносим, раздели се и толкова. Не си закотвена никъде. И по отношение на него би било по-справедливо да го оставиш ( да си търси друга), ако не го обичаш. Иначе само ще го залъгваш да си мисли, че има връзка и жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 98c1f99a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Хахахаха, това трябва да е шега.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f50d2639a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Само аз ли не разбрах нищо от историята!?

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6044618d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ми като иска само секс, дай му само секс.
Кво толкова сложно за решаване?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 25544972fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Знаеш ли къде сгафи със сценария? Там където говориш, че ти искаш сериозна връзка, а той отвратителният ерген искал само секс. Всичко това разбира се без да сте консумирали грешната ябълка. Това е невъзможно, даже нелепо. Нещо като в турските сериали предполагам, секс след брака, преди това договорките :) Чисто невъзможно от към ситуация предвид причинно-следствените реакции.
Предполагам си жена, така че другия път като скалъпваш някакъв сценарий се раздай повече.

От ерген на 44. Всъщност понеже прочетох вече коментари с квалификации за ергените ще се разгърна малко, разбира се от моя гледна точка, не знам как е при ергените по принцип.
Ако приемем че има героиня, такава каквато си я създала в тази история, най-вероятно няма да искам и секс с нея. Не за друго, дрънчи на кухо, ако ще да е и Мис Свят, макар че описаното има много допирни точки с доста жени от днешните дни. Представи си ситуация, понеже аз съм преживявал такива, как нещо което дрънчи на кухо, седне да ти говори кой колко умен бил, или пък се самопохвали че тя е голям капацитет.
Това че съм ерген не значи, че си го подявам на всичко което мръдне.

Успех със следващата история и се постарай повече.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b5364ce618
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Даааа, странно животно е човека. Или пък може би така сме устроени. Аз съм мъж и приятелката ми е супер - мила, образована, с перфектно тяло, защото се е занимавала с акробатика и прави секс уникално. За три години обаче ми писна и започнах да се заглеждам по един боклук в работата. Колежката ми говори на диалект, с голям задник и увиснала отвсякъде, но на мен ми е страшно сексапилна и мисля да я чукам. А никога не съм харесвал жени с наднормено тегло. Никога и не съм бил с такива и дори не зная как се прави секс с дебела жена. Ама ме тегли отвътре.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c6031cdc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Много ми харесва един израз на руски """стала давалкой после встречи"", което на български кореспондира, че "след срещата тя е стана дашна / без да подбира/". Забелязва се една постоянна и налагаща се тенденция в изискванията на жените, като първо и най-важно изискване за жените е изведено без никакъв срам, "да е богат", или пък "богат е", винаги, задължително се подчертава, че той трябва или е "богат", това му придава ореол на желан и неустоим за жените. След това следват още някои други физико-ментални изисквания, като да е висок, да е красив, а някъде далеч от призовата тройка на изискванията, може и да следва, "да е умен", някак скромничко и ненатрапващо, като нещо незначително, като дребна екстра, без която е още по-добре, защото умният може да анализира и да прави изводи, което не е желателно в повечето от случаите. До №6, а може ли да не е дебел, а атлетичен, не плешивец и умен, а като изискване към определена част от анатомията му, да е значително, над средното ниво, по признание на партньорките му, с които се е познавал. Е, вярно, че не е бил от най-верните, но за това той не е виновен, а създавалите се обстоятелства. Та той обичаше и продължава да обича съпругата си, с която заедно остаряват, обожава дъщеря си, която вече е зряла жена, , добър софтуерен инженер с докторска степен //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c04e0ba24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Значи все повече се убеждавам, че вие жените угодия нямате! Колкото и да ви носи на ръце човек, колкото и да ви обгрижва и обича все очите ви шарят в чуждото! Имаш избор: или оставаш при човека, който те носи на ръце, или отиваш при колегата с риска, когато ти се насити да те захвърли като непотребен боклук! И ако избереш втория вариант, остави мъжа от първия, нека си намери друга жена, по-добра от теб!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 25544972fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ще ти разкажа за сестра ми, ще ти е интересно.
При нея все трябва да има някаква драма, която почти винаги води до някакви неприятни последствия не само за нея ами и за всички около нея, , било на любовния фронт, било в професионалния. Има някакви положителни периоди 1- 2 години и след това винаги казва че започва отначало, нов живот и винаги пак завършва всичко по същият начин.
Обяснявам си го, че такива като теб, като нея и още много други просто не можете да живеете пълноценно, даже мисля че знам защо.
Не казвам че сте лоши, че сте еди какви си, защото не вярвам в това, че едни хора са добри, а други са лоши. Просто имате страшно много противоречия в самите вас, не можете да се справите със себе си, не можете да мечтаете праволинейно, днес е едно утре е друго. Като успеете да изпълните някакво свое желание, то тутакси вече не носи адреналин, а като не носи такъв, изпадате в депресия, която дори да осъзнавате че сте си причинили сами, не може да понесете и започвате с нови мечти, желания, докато всичко не се повтори.
За вас думата отговорност е само инструмент, когато трябва да говорите колко сте велики, нали все пак сте красиви, умни, добри, но на дела никога тази дума не се прилага в точния момент.

С мъжете систъра е много интересна. Първо беше някакъв мъж касичка, който да я избави от родителите ни, не можела да ги понася и как да е иначе, като живееше при тях, те плащаха всичко, но пък и правели забележки, искали да бъде поне малко отговорна.
След 3 години реши, че не може да живее с някой, който не обича, независимо че той я носеше на ръце. Целия този процес не засегна само нея, защото нашите бяха много обезпокоени. Тя не им каза, че реално не го е обичала никога, ами им каза, че той я биел, не се държал добре с нея, защото знаеше, че те няма да я разберат и щяха да я "тормозят" търсейки и сметка.
След това разбира се намери тези силни емоции, които искаше. Намери един пич, доста красив и се влюби в него. Обичаше го до полуда, ревнуваше го, беше готова на всичко за него и в този момент си помислих, че най-накрая си намери майстора. Да обаче мина пак някакъв период от време 1-2 години и започна да казва, че той не и бил на нивото, видиш ли той тъпче на едно място нехранимайкото, а тя голямата работа, с нова висока длъжност. На такива длъжности трябвало животът да е друг, примерно вечерни срещи по барове, събота и неделя задължително Рим за отпускане на напрежението.
Така на третата година вече беше сигурна, че не иска да е с него, макар че много го обича, защото само с любов не можело да се живее и независимо че лично видях колко я боли че го оставя. тя просто захвърли всичко. Разбира се пред нашите каза, че той и е изневерил, за да не я закачат, а това не беше вярно.
Така намери следващия, неин колега на висока длъжност, екскурзии по 2-3 седмици до Франция, после Испания и така пак 2-3 години. Заряза го, защото и бил симпатичен, но имали различия в характера, това е официалната версия. Моята теория е, че не можеше да продължи връзка с този, защото навсякъде виждаше предишния, ровеше в нета търсейки някакви неща за него, фейсбуци даже искаше от мен да и намеря хакер да му разбива профила.
В този си период се отдаде на няколко кратки връзки, но според мен ставаше все по-зле. Запозна ме с някакъв съвсем нормален мъж, средностатистически, свестен но нищо особенно спрямо критериите и. До ден днешен е с него. От това което виждам не го обича, не мисля че има някакви мечти и очаквания спрямо него, няма представа какво и е в главата. Тя се старае да си поддържа имиджа, нали е голямата работа все пак, но вече не е същата. Все търси да е сред хора, гледа да работи много и до късно, графика и е винаги претоварен. Според мен просто я е страх да остане със самата себе си, дори за малко. От друга страна ми се вижда че даже физически се променя, няма живец в нея, носи се като сянка.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ab04337038
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Фейк отвсякъде, ама хич не може да ги съчиняваш, чиче.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7d0ce8bee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   И кое те влюби в колегата?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6044618d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ми то като гледам, жените в днешно време си хващат един за съпруг (разбирай с пари или грижовен) и един за любовник.
За съпрога изискванията са най ниски- и типичното "добро" момче става. Любовника пък не може да го има за дълго понеже него и други жени го искат.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: eec167e009
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Оная фалшива тема за актьора с жълтите зъби не предизвика желания успех и чичото реши да пусне нова с цел хейт срещу жените.
18 - Нищо й няма на сестра ти. Просто не може да се живее само с пари, нито само със силни емоции, нито с някой с който не се разбирате. И защо да живее с някого, с когото е нещастна? Не сме в соц времето. Когато жената трябваше да търпи и мълчи. Това е новото време. Огледайсе наоколо и кажи колко от заобикалящите те двойки с деца ще останат заедно до смъртта. Около мен залагам само на 1-на. Браточвед ми и жена му, с която са от ученици заедно. Ама пак не знам дали утре няма да кажат, че са се разделили.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker