Бременна съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бременна съм!
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 2019 пъти
Здравейте,
На 34 години съм и от няколко години искам да имам дете. Проблемът е, че в днешно време много трудно се намира мъж, който да иска семейство и дете. Всички са егоисти и търсят само секс.
Преди 4 месеца се запознах по интернет с мъж, с когото много си допаднахме. Ходихме 4 месеца, но наскоро се скарахме, защото живее в друг град, виждаме се рядко и редовната ни комуникация включва чатове. Виждаме се един - два пъти в месеца - напълно недостатъчно.
Днес съм в шок, защото разбрах, че съм бременна.
Нямам представа как е станало, защото не е свършвал в мен и не бях в оволация. Закъснява ми от няколко дни и тестът е положителен.
Първото нещо, което направих, е да се усмихна.
После започнах да се тревожа за всичко - какво ще стане, дали ще ми каже да направя аборт итн.
Проблемът е, че той е в труден период - от 1 седмица не работи. Неговите родители не ме харесват. Моите родители също не го харесват. Аз съм юрист, а той е фризьор. Всички ми повтарят, че е крайно време да си намеря мъж на моето ниво... Така острани е много лесно, ама напрактика мъжете на "моето ниво" са страхливци и пъзльовци. Само да усетят, че нещата между вас отиват към нещо сериозно и край. Не защото мен ме използват, с всички са така. По 10 гпдини не могат да срещнат жена, с която искат да живеят и на всяка намират кусири. Все не ми се получава с никой да е решителен, да иска семейство и дете. Аз непременно искам да имам свое и затова не е чудно, защо се зарадвах, когато видях теста.
Исках да се видим и да му го кажа наживо, но гой не вдигна. Комуникацията ни е слаба напоследък. Даже спря да ми пишв той първи, а преди не пропускаше. Накрая реших да му пратя снимка на теста. Отначло не повярва. Но след 5-10 минути каза, че не може да повярва, в шок е. Ще намери начин утри или вдригиден да дойде до София. Каза, че ще направи всичко възможност. Имал страшни проблеми. Майка му видяла, че съм звъняла и му направила скандал. Прекалено много му се бъркат в личния живот и за всичко. Той е на 30, те се държат с него като с 15 годишен, абсурдно е.
Наскоро разбрах, че ме е лъгал за някои важни неща. Каза, че работи в салона на баща му, но проверих и нямат фирма - нито той, нито баща му. Бил пътувал до Австралия на почивка - според Facebook точно тогава е бил в Анталия и са го тагнали.
Не знам какво е решил, но според мен той ще иска да задържим бебето. Той много иска да си имаме момиченце, направо си умира от щастие. Даже си помислих, че нарочно ми е направил бебе, но той казва, че не го е очаквал.
На близките ми няма да казвам скоро - няма да се зарадват, че е от него. Те от 2 месеца ме убеждават да го зарежа, да внимавам с него итн.
Истината е, че всички сме различни и това, което е добро за сеугите, не е добро за мен и обратното. Въпреки проблемите и негативната нагласа на всички, аз винаги съм се чувствала добре в компанията му. Никога не ми е било скично, винаги съм била специална, винаги съм се чувствала като сериозно гадже и бъдеща съпруга. Моите близки стигнаха до там да ми обясняват, че съм отчаяна и не бива да съм. Можело и друг да срещна, да не се хващам за него като удавник за сламка.
Ами не е точно така. Не се чувствам отчаяна. Много съм красива и имам набор от кандидати, които освен за секс за друго не стават. Ще дам пример с един бивш, койтп срещнах наскоро. Преди 10 години бяхме гаджета закратко - месец. За 10 години не можа да си намери никоя, с която да живее. Смятам, че красавци като него летят в облаците. Той е много хубав, интвлигентен, образован, от богато семейство итн. Такива като него хем са добра партия, хем ти съсипват живота. Той се опита да не целуне, аз се дръпнах. Имал 3-4 гаджета сега, че и на мене ми се бута. С такъв мъж има да се надявам още 10 години на брак и семейство докато узрее. Инфантилен е, както повечето мъже. Аз съм рационална, целеустремена и щом искам семейство, значи искам.
Има ли някой, минал по моя път, който може да даде съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 7cf035de38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Над 30, стига живя за чуждото мнение. Направи това, което ти смяташ за правилно и спри да мислиш какво ще кажат вашите, майка му или не знам си кой. Да, хубаво е да се съобразиш с неговото мнение, защото той също е родител на това дете, но на другите не им влиза в работата. Ако си решила да родиш, роди го, ако си решила да си с този мъж, бъди с него, ако смяташ да се разделите или да направиш аборт, пак си е твое право. Това е ТВОЯТ живот и ти решаваш.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: dd57dad702
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не мога да повярвам, че 34-годишна юристка пише това. Щом не можеш да си дадеш ясна сметка, в каква ситуация се намираш, и да защитиш собствения си интерес, то си представям, докъде си го докарала в юриспруденцията. Всичко вече в тази страна е трагедия, всичко.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a43068e8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо- честита радост! Аз мисля че не е проблем това че редовната ви комуникация е чат и не се виждате често. Има много хора които имат роднини, приятели, познати, съпрузи и съпруги в чужбина и това не пречи да запазят топли отношения. Аз също имам близки в чужбина.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9fc726c43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   - На 34 без дете и мъж. "Мъжете" искали само секс, а ти какво прави 15 години?
- Забивала се с фризьор, при това безработен, и от друг град. Не и бил на нивото, ама останалите били... "страхливци"...
- Направила бебе, щото не е чувала за презерватив и противозачатъчни.

Виновен? "Мъжете"...

Нека ти обясня нещо. Когато един мъж е привлекателен, има пари, успял е... къде чрез собствени усилия, къде защото неговите са го уредили... да, около него се въртят не 3-4, а поне една дузина жени. Не, жените хич не сте "мистериозни" или трудно предсказуеми - точно толкова елементарни сте колкото повечето мъже. Като видите, че някой мъж е харесван - хайде в харема. Такъв мъж няма нужда да се жени и да прави семейство. Не е "стахлив", гледа си интереса скъпа. Кой знае коя си му в списъка - пета, шеста... и няма да си наруши рахатлъка за теб. Т. н. ти "обождатели" са нищо повече от тъпкачи, с която може да се уреди всяка жена под 35. Но реално мъж който му пука за теб като човек - НЯМАШ. И не, не е защото такива били "мъжете". Мъжете които теб те търсят просто са такива, защото това предоставяш, и такива ги търсиш. Има достатъчно жени със свестни мъже - просто ТИ не си една от тях...

"Има ли някой, минал по моя път, който може да даде съвет? "
Голяма част от жените в днешно време... Ще си гледаш детето сама, поне си юрист, имаш пари...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6bc5a2cf1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да не съм фаталист, ама от прочетеното мога да си те представя като поредната самотна майка с количка из някой парк. Ако си юрист, трябва да си умна жена. Опичай си акъла навреме. Тоя човек хич не звучи като стабилният баща, от който ще имате нужда ти и детето ти.

//Sauvignon Blanc

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fc24d0de47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Така става, когато се гледат много романтични филми. Там искат дете и мъж, и хоп, 2 серии по-късно, съпругът вече сменя памперси, докато тя си говори по телефона с най-добрата приятелка, обяснявайки и колко е хубав живота.

Цирка си го събрала, остава да извадиш масичките за сувенири.

Някъде между следването на висше, адвокатската ти кариера и тичането по мъже си допуснала една грешка. Не си направила самооценка. Не можеш да кажеш, че всички мъже са еди какви си, само защото теб не те е огряло това, което искаш.
4 месечна връзка, предимно по интернет, там някакви глуспоти кой кво казал, какво излъгал, някаква овулация спомена и изобщо не си струва да се коментира.
Вметнала си някакви глупости за някакъв бивш, че сте се срещнали след 10 години. Казваш, че той се е опитал да те целуне. Защо?
За да го направи, значи или ти си такава натура че не отказваш и той го знае, или си ги избираш някакви хипер брутални и нагли.
Няма нищо общо с ергенлъкът, аз съм такъв и мога да ти кажа, че всичко е до човек, среда и какво искаш. Аз също искам семейство и дете, но не бих се хванал със всяка срещната само защото времето лети, защото съм се нагледал на "семейства".

От всичко написано разбирам, че бързаш прекалено много до степен да не знаеш какво правиш и къде се намираш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8a44b08d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Повтори теста. Може да е грешка. Дано да греша, но е възможно. Просто не си на 18. Нито той.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a50daa18c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   """ Ходихме 4 месеца, но наскоро се скарахме, защото живее в друг град, виждаме се рядко и редовната ни комуникация включва чатове. Виждаме се един - два пъти в месеца - напълно недостатъчно. ""Ако се направи, най-елементарната сметка на ниво първи клас, то излиза, че женица се е срещнали максимум 8 пъти с него, а минимум 4 пъти. Жената е доста вървежна щом "пуска" от четири или пет срещи. Трябва да е навъртяла доста километраж, или както казват някои, превъртяла е километража. Как го е допуснала, трябва да си води строго счетоводство, с кои, кога, къде, как, колко пъти и т. н. Ами нормално е бръснаро-фризьора да го облива студена пот. Както учехме по тактика, някога в НШЗО., ако при разузнаване осъществите огневи контакт с превъзхождащи сили на противника, спешно се изтегляте от зоната на контакт и водите при необходимост ариергардни боеве. Погледнато отстрани е забавно за публиката, но не и за самите участници. И аз веднъж съм се обливал с хладна пот, при такова съобщение от една позната и тогава само зъбите ми попречиха, за да не изпадне сърцето ми от устата. Беше си много драматично, като при мен ситуацията беше силно комплицирана и за двете страни, като вътрешно в себе си бях сигурен, че не съм аз. Ами вълнения, а тогава и абортите бяха забранени. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 279e38fa89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Честито! Спомням си предишната ти тема, в която се колебаеше между бащата на детето ти и друг мъж. Ти много искаш дете, а и щом е станало, значи така трябва. В никакъв случай не си и помисляй да го махаш. Пожелавам ти лека и щастлива бременност и едно здраво и прекрасно дете! Силна прегръдка!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 66c71bb99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Майка му, майка му.... На Бай Ганьо няма как да му се получи нещо в тоя живот щото мама ще му се кара или не одобрява еди си какво... Гледай си детето и се радвай на живота. Бай Ганьо и неговите проблеми с мама и това, че не се е реализирал в живота си е негов проблем. На запад има много успешни жени гледащи сами децата си. Ти си майка вече, ще се справиш с всичко в този живот.
Мъж на 33 над средното ниво за Бай Ганьо

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ee1858b4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Фризьорчето е мамино синче и техните ще ви съсипят живота. На 34 години си с последния влак, чакала си като повечето жени в днешно време да се наживееш, наебеш, да щракаш с палци, и като дойде последния момент кандидати бол и ще си оплетеме кошничката. Да ама не. Фризьорчето ще идва от време на време с хубавата причесчица и намазаната брадичка да си вижда детето и да олаби дисагите, а ти ще си тази, която ще изгледаш основно това дете.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f9046f4223
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Случило ти се е това което много жени жени не могат да постигнат за 20г въпреки, че се перча, колко независими и умни били.
То ти ти сама си го знаеш вече и от опит.
То в днешно време така стават тези неща бързо и случайно или никога!
Ако го нямаше тоя пич да ти напълни кошарата с твоите колеги щеше да се влачиш така още 20г. Ти сама го каза
С или без баща недей да правиш аборти, защото това може да се окаже единствената ти възможност.
Дано ти се роди здраво и хубаво бебе. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e251c00e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   За малко ми оставаше да абортирам второто си дете, нали знаете, комунизъм, безпаричие и аз реших, че няма да раждам второ...
Мъжа ми ме свали на земята, лека му пръст, сега мацката е на 38г. , реализирана майка, съпруга и шеф в голяма компания... не прави аборт, зарежи го тоя комплексар и си изгледай детето, всеки мъж може да направи дете, но не всеки може да бъде баща... успех!!!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2c40e0f5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Дано си готова да си главата в семейството, човека който ще доставя финансовата стаблиност, защото съдейки по това което каза, това фризьорче няма нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6c8213e743
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Еми, все пак ще ставате родители и може да опитате, 34г е добре за дете. Аз на 29 имах две вече. Няма идеален мъж, но е важно да ти е добре и да те харесва. Дано ви се получи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: deb7c58a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Така както го описваш този човек не е надежден и може би са прави родителите ти. Но щом искаш бебето го задръж, може и сама да си го отгледаш или после да срещнеш нов човек.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 83562058fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Авторка, дали да задържиш бебето, решаваш само и единствено ти! То е в твоя корем. Искаш ли го, за дръж го! Той не може да ти каже, а и не е изобщо надежден. Не разчита на него да е баща. И не взимай под внимание някои коментари, които като чета, се чудя да плача или дда се смея.
"на 34, кво си правила 15 години", "и ти си била като днеш ите жени ненаебали се и ненаживяли се".
Най-вероятно това са коментари на по-голямата част от днешните неможковците, които са не готови до 45, но пък знаят да критикуват жена на 34 без мъж и то точно защото повечето са въпросните" неготови". Няма как да обясниш на такъв австралопитек обаче, че може да си разочарован, да не намираш подходящ партньор и тн. И да, права си, повечето искат само секс и всъщност са осеменители, а не бащи. Жалка картинка.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 94877cc42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Това, което аз виждам за пореден път е високомерие. Добре, жена с професия сте, от тая професия не ставали. Този мъж ви е под нивото, но кой е виновен в случая? И двамата-той че се е хванал с преуспяла жена с вирнат нос и големи очаквания и вие че си търсите мъж под нивото. Явно той си го знае, това се усеща. Няма как да иска нещо по-срриозно, родителите ви като не го одобряват съвсем. За мене лично има хора, които каквото и да работят може големи постижения да имат в професията си. Тука чета обаче че не работи. Труден период-червен флаг е това. Може, може, ама при бившия тоя труден период 5 години птодължава, да не кажа цял живот.
Може наистина да има големи разминавания в нивото, но то тогава грешката е изцяло ваша. Станалото станало. На 34 щом сте с професия, родители да помагат раждайте, бащата като иска да го признае, като идка да участва. И без това вече бащинството в България е изцяло доброволно. Хора има по 10 години заедно, жената ражда и мъжът я изоставя, каква е гаранцията че ако бяхте заедно с някой, сртиозна връзка, нямаше да се стигне до същото.
Не можах да разбера за бившето гадже каква е драмата?
Авторке, ако сглупите да го махнете детето, може после да нямате, може да не срещнете подходящ, може и да срещнете, да градите семейство и накрая пак в същото положение, че и по-зле, защото годините минават, умората се трупа.
Гледайте си детето, бащата ако иска да участва. После може да си намерите някой, също с дете, не е нужно да кукувате сама.

Benjamina

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e4174fe1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ако имаш достатъчно пари нищо не ти пречи да гледаш детето си сама. За какво ти е такъв мъж като описания? Обмисли и дали да записваш името му в документите на детето. В един момент може да получиш предложение за работа в чужбина. Тогава ще трябва подпис от бащата, за да изведеш детето зад граница. И тоя тип може да провали всичко. Иначе е ясно че нямате общо бъдеще. Ако останеш с тоя ще имаш две деца.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 877abaa09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   за забременяването - честито, а за мъжа - не.
ще си го гледаш сама, няма да си първата, нито последната

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c31cd2c016
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Честито! Може с този човек да не ви се получи връзката и съвместното родителство, но причината да го срещнеш да е била именно, за да те зарадва събдата с така желаното дете. Вашите също ще му се зарадват, като се роди, независимо какво мислят сега. Пък неговите родители нали са в друг град, поне няма да ти се мяркат. Виж мъжа, обсъдете го, дайте си шанс, пък каквото стане. Най-важно е детенцето сега.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c3ae439fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Честито бебче! Лека бременност ти желая!
Ако останеш с него и дойде да живее при теб, е много важно да не го смачкаш като мъж, да не се почувства по-слаб и зависим, като заврян зет. Постарай се да му внушиш, че имаш нужда от него като мъж, като глава на семейство, като работещ и пълноценен човек. Види ли, че си самодостатъчна, несъзнателно ще те намрази задето неволно му изземаш функцията.
Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4144ba18f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Погледни истината в очите и не се надявай, че с въпросния ще намериш семейно щастие. Сама си знаеш, че той е компромис. Отгледай детенцето си сама и един ден щастието ти ще се усмихне и ще намериш мъжа за теб! Правилно са те посъветвали да обмислиш дали да го запишеш като баща, защото при всяко излизане в чужбина ще е нужен и неговия подпис. Не си сама, можеш да разчиташ на родителите си да ти помагат.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 490f941b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   днешно време много трудно се намира мъж, който да иска семейство и дете.

Това са пълни глупости, ограничаващи вярвания. Отвори някоя тема и там мъж пише, как иска дете, а жената не.

Низнам какъв юрист си, но това, че не си била в овулация и не е свършил в теб, т. е. явно практикувате прекратяване на акта, не е никакво предпазване, а можеш да забременее не само по време на овулация.

Следващия проблем е вярванията ти, ти си юрист, той не и на твоето ниво, защото е фризьор. Това отново са някакви ограничаващи вярвания.

И на тази възраст нашите, вашите, пък кой какво казал, намери си м ж на твоето ниво, но кусури винаги се намират, идеален мъж и връзка няма и когато разсъжданаш така си стоиш сама, защото все чакаш принца, които и родители ти да одобрят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 28 дни
hash: f69eddfdb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Какво значи "на твоето ниво"? С твоята работа ли? Какво му е на момчето, та разни юрдеци от ляво и от дясно да коментират? Нали ти си с него, не те?

Щом си искала дете, задръж го. Не е случайно. Поговори с него и виж как ще реагира. Жената може да забременее ако е имала контакт дори преди и след овулацията, има фертилен период. А тестовете може да са лъжливо положителни. Направи втори и по- добре кръвен тест най- рано две седмици след акта.

Едно ще ти кажа, перфектни мъже няма, нито идеални връзки, защото няма идеални хора. Пробвай се, така и така вече си бременна. И не си и мисли за аборт, ще съсипеш и своя живот, и този на детето.

 
  ...

...
преди: 1 година, 27 дни
hash: e3d7b27cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ето вижданите ли ЗАЩО жените си търсят принцове! Защото и родителите им (прости) на това ги учат, това е възпитанието - искат дъщеря им да е с баровец, директор на петролни компании и т. н. И какъв е проблема че той е фризьор??

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 5f152928a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 2, 34-годишната юристка пише "овОлация", ти не вярваш...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: dfdf2ad1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   26, разбира се, че родителите ни учат. Сега ли го разбра?
Никой не иска тъп, прост и беден за баща на внучето си.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 777a4097cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Проблемът не е в мъжете, че узряват за семейство около 40 години, а в жените, които почват с пубертета още от 10 годишни... И с техните очаквания, че след като тя вече е съзряла напълно на 20 години, то има очакванията, че и с мъжа е така. Навремето на мъжете им се е налагало да съзряват на по-ранни години не защото им се е искало, а защото от рано са почвали да работят, да воюват и да се сражават в почти постоянни войни. Сега няма подобни неща или те са в пъти по-редки, което благоприятства мъжете да запазят детското в себе си за по-дълго време. А жените, попаднали под влиянието на любимите си инфлуенсърки, които им преподават аморално курвенско поведение, навлизат в пубертета още на 10-11 г., Като се отчетат и хормоните, с които блъскат животните, от които се прави месо плюс цигарите, които момичетата пушат, то не е изненада, че момичетата на 15 г. са напълно узрели, а на 30 г. вече са толкова амортизирани, че вече бръчки им се появяват... И се чувстват стари и се чудят защо мъжете все още не са узрели. Проблемът не е в късното мъжко съзряване, а в ранното женско такова...

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 2229c6fbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   В подобна ситуация съм, като теб. Моят обаче е тик ток "звезда".
Всичко беше само за да се задоволи. Надали ме обича и т. н. Аз преспах с него, защото беше настоятелен. Нещо, което липсва на много мъже, които съм ги чакала.
Моето решение е да бъда независима и самостоятелна майка. Пък може да си намеря по-подходящ за партньор за съжителство. Съветвам те и теб - да си гледаш твоето щастие и прави, каквото си решиш. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 24 дни
hash: d872aa0a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   От авторката до номер 30 : Ще задържиш ли бебето? Жалко, че не се познаваме. Допада ми как мислиш. Истината е, че бългатите, особено тия в София, нищо не правят. Ужасно са пасивни за всичко. В чужбина не е така. Само тука е някаква мъка да си хванеш що годе добре изглеждащ мъж за гадже. В чужбина си ходят и с дебели, и с грозни и си ги обичат и се показват с тях навсякъде.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 2812b839e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Може да не си усетила, кога си е свалил презерватива преди да се изпразни в теб и така да си забременяла.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 31d3819946
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   До авторката, аз съм номер 30.
Да, ще го задържа. Радвам се и го приемам като благословия. А той просто беше осеменител. Мисля си едно инвитро колко е скъпо, колко жени мечтаят за деца.
Съжалявам и аз, че не се познаваме. Същите са и моите наблюдетия и опит с момчетата от София. В моето обкръжение са програмисти. Имат си свое чувство за хумор, гледат порно и са много пасивни в реалния живот. Флирта за тях е нещо непознато. И е мъка и загуба на време да ги предразполагам.
Радвай се на свобода и независимост.
Пращам ти много прегръдки и желая успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: 96de9b58d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   От авторката до номер 30: Благодаря ти и на теб!!! Успех и дано си много щастлива.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: f320c879b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   31 Изби Рибата
"... тука е някаква мъка да си хванеш що годе добре изглеждащ мъж за гадже... "
- Кофти работа Аа?
"В чужбина си ходят и с дебели, и с грозни... "
- Ще трябва да отидете в чужбина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker