Има ли свободни мъже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли свободни мъже?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 4011 пъти
Защо всички мъже около мен вече сa във връзка и имат приятелка... Всеки път, когато харесвам някое момче, се оказва, че вече има приятелка. Защо мъжете не ме канят на среща? Защо не ме ухажват? Защо привличам мъже, които говорят за бившите си през цялото време? Не разбирам какво става...
Къде се крият младите необвързани мъже?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 1 година, 1 месец
hash: 27089535a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Ти си мега карък. В България е пълно със свободни мъже. Да кажеш, че си в Русия някъде, разбирам. Ама тука... Огледай се малко по-хубаво, заприказвай някой симпатичен непознат. То да се чудиш как някой не те е натиснал на улицата, а ти се оплакваш от липси...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2ed308b2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Бас държа, че си резнала всички свободни, щото не са твой тип нали?
Въпросът ти е къде са всички свободни яки мъже, които аз искам, топ 1 %? Задай го честно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c71e1c1c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Не мисля, че проблема е в теб или в мъжете. Просто такива са обстоятелствата. Социалните мрежи (ех тоя банален израз) ви създадоха усещането, че около вас има тълпи от мъже и са на крачка разстояние, но в действителност читав мъж, добре изглеждащ е постоянно зает и дори да е зает пак има избор, което го доказва с твоята тема.

Има мъже и съм сигурен, че можеш лесно да ги намериш, но ще е с компромис - я с финанси, я с външност... И не мисля, че някой е виновен за това. Според мен мъжете средно ниво вече започнаха да се усещат, че не бива да пишат под всяка снимка, както и на всяка жена, защото биват обезценени. Затова и много жени на 25, които не са съумяли да се държат добре с мъжете си ги губят и мъжете им отиват при някоя друга. После мацката се усеща, но е късно.

Ти не казваш какви години си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f21d5f8cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   За какво ти е да си обвързана? Да слушаш за бивши? Да го ревнуваш и той теб? Да се дразните взаимно за нещо? Мъка е на днешно време.
Не мога да разбера хора, чийто смисъл е да не са сами и търпят всякакви гаври заради някой си. Ми по-добре сама, така никой не ме тормози.
Иначе не ги знаеш пък тия необвързани мъже какви травми имат пък те. Примерно имах нещо кратко с един. На вид нормален, ама после се оказа, че травмиран от някоя си, че го е страх да има връзка, че ми търси кусури и т. н. И за какво да си го причинявам?
Ако срещнеш някой, не се втурвай сляпо и не се вглъбявай много- много. Тези ухажваници са ги прилагали на много преди теб. С гаджета, и без гаджета, пак може да си е женкар. Гледай действия.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 17c5344d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Говориш за мъже а казваш, че като срещнеш някое момче се оказва, че вече си има приятелка. Не търси момчета а търси възрастни мъже. Може би някой закъсал мъжага ще ти обърне внимание. Защо не кажеш на колко си години, може би си остаряла за момчетата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 412ffa9370
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

7.   Що не я канели на срещи, не я ухажвали.. чакай малко бе, а ти какво предлагаш първо? Мрънкане, разходи и драми? Такива работи полов орган от всяка можеш да си намериш. Необвързани мъже има страшно много, дори повече от обвързаните. Ама явно проблема е в теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3a9d012646
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Между 20 и 35-годишна възраст има към 22 хиляди "излишни" мъже, за които не съществува теоретично жена на тяхната възраст... така че твоята теория, че всички са обвързани, е пълна глупост.
Защо мъжете не те канят на срещи? Защото не знаят, че съществуваш? С колко нови мъже се запознаваш на ден, седмица или година? Едно време мъжете са преследвали жените, сега ти смачкват самочувствието вербално, ако ги огледаш дори на улицата и забележат, хахах, затова само някакви свалячи или простаците търсят запознанства, а те нямат самодостойнство – за да им върже някоя, се пробват със стотици жени.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7030d20123
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

9.   Пълно е с млади необвързани мъже. Радара ти регистрира само красивите мъже, сред които необвързани реално няма - жените ги взимат отрано. Хубав мъж се краде.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b574ef9efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Четох за това и пише че виждате само обвързаните мъже.
Жените са по-привлечени от мъже, които вече имат връзка по някаква причина. Много странно.
Мога да намеря свободни мъже само ако пишат, че са необвързани във фейсбук или в сайтове за запознанства, но в реалния ми живот не. Всички ли искат леки жени, не разбирам... наистина ли всеки иска да има връзка в ранна възраст (след гимназията)... те са много скучни хора честно казано...
Да, забелязах, че най-красивите мъже вече са заети и може би в началото търсих някой красив. Тези, които са свободни, нямат външен вид (те са дебели и без мускули), нито характер, негативно мислене (мисли за миналото си с бивши, не дава шанс на ново момиче), те са безотговорни и несериозни, пиш4 ми глупости в facebook, бързат с всичко и не може да ме накара да се влюбя. Смисъл просто не стават и си личи...
Да, съгласнa съм с номер 5 - Сигурно съм по-добре самa... приятелките ми, които са обвързани изобщо не изглеждат щастливи. И донякъде наистина такива са ми били обстоятелствата... както казва номер 4 (с които също съм съгласна).
Имаше подобна тема тук, която видях "Има ли свободни жени", но е от мъжка гледна точка...
Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b574ef9efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   иначе да, може би просто нямам късмет (карък съм) или това е съдба (други ми казаха, че не ми е било писано). Някои жени имат целия късмет на света с мъжете, а други едва получават минимума.
Авторката

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: dcd20944f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Аз съм свободен, но вече не съм първа младост на 40 съм.
Често чувам от жени на всякакви възрасти, дори доста младички " Много си хубав", случвало се е и от непознати. Вероятно имам повече обожателки от повечето 20-30 годишни хлапаци. Не нося розови блузки, не ходя на фитнес (макар да съм строен) за да трупам мускули, не правя нещо просто защото съм чел някъде, че жените така харесвали.
Избягвам запознанства с цел секс. Някога имах период в който от любопитство преспивах с много жени за кратко време и установих че това не е за мен. Колкото повече ходех, толкова повече се депресирах.
Имам няколко преследвачки.
Мога да преценя дали една жена иска нещо от мен за около минута, езика на тялото никога не лъже, а в съчетание с това какво казва и как го казва, мога да преценя как да подходя към нея, ако искам.
Когато харесам някоя жена и изобщо в комуникацията избягвам да правя комплименти, да не говорим да бъда по настоятелен. За мен мъж, който сваля звезди и говори един куп парадоксални глупости на някоя жена не уважава себе си, не уважава и личното пространство на човека отсреща. От друга страна жени, които допускат такова поведение имат комплекс, имат ниско самочувствие, самоконтрол и не могат да се похвалят с интелект.

Не обичам големите компании. Не обичам да водя разговори за времето, за неща от обща култура, не обичам да си губя времето в празни приказки на теми които нямат значение. Не обичам лицемерието, не обичам лъжите и се старая да отвръщам със същото. Имам малко приятели, приятелството ни е от много години.
Рядко излизам по дискотеки, фешън кафета и не мечтая за екскурзии.
Имам високотехнологична, добре платена работа, имам хобита и никога не се чувствам самотен. От опита ми и това което съм преживял, за да имам дългосрочна и градивна връзка с жена, то тя трябва да е заета поне колкото мен, да си има хобита и да не мисли, че аз съм патерица на която просто ше се облегне и така до края на живота ни. Нямат шанс жени, които търсят някой за да им оправи живота, да ги кара да се чувстват по-добре или щастливи, защото за мен това е непостижимо, отделно говори и за доста съмнително минало, налични мисли, метежи и дефицит на основни базови мисловни процеси.
Осъзнавам че е време или даже е минало за дете и че с времето ще е все по-трудно за дълготрайна връзка, но цял живот правя това което е правилно и каквото трябва и не бих направил нещо, само защото нямам късмет от към тези взаимоотношения.
Много хора и от двата пола спрямо емоционалните си състояния правят компромиси, избират по-малкото зло, притеглят на везните. Могат да бъдат с човек който не обичат, но който им дава това, което им липсва. Не ги съдя, не анализирам, просто такива двойки се виждат от километри, аз не мога така.
Ако имам жена до мен трябва да я харесвам физически, трябва да не ме отегчава, за да мога да я обикна, което вероятно значи, че ще трябва да е с над средностатистическа интелигентност. Не държа да готви, да пере и да ми е някакъв вид прислуга.

Стана много дълго, за това спирам :)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 098e501fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Защото свободните мъже сме смачкани вече тотално от вашите социални мрежи и чат глупостите ви и въобще не искаме да се запознаваме вече нито на живо, нито по чата, нито никъде!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b574ef9efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Вие може би сте забравили, че навсякъде жените са повече от мъжете...
Авторката

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9ab48f2db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

15.   Винаги съм се изумявал от самочувствието, просташката наглост и чувството за величие на някакви селяндурски, кръглоглави, анцугирани лумпен -дегенерати. Те се смятат за дар божи на жените, ама само в техните очи. Момичето може да е от добро потекло и произход, от семейство до, което могат да стигнат само с пожарникарска стълба, момичето може да има добро образование, а не такова от разните нароили се през последните години университетчета в областта на социология, политологията, икономиката, маркетинговите проучвания, демокрацията и още ред други порнографии. Такова момиче няма да тръгне с анцуглия, на нея и трябва момче с култура, добър произход, възпитание, образование и т. н. Момичето може да е математичка, физичка, химичка, лекарка, учителка, програмистка, софтуерен инженер, биоложка, генетичка и т. н., онзи чупи клечки от плетът, за да си чисти зъбите. Хайде де, такова момиче няма работа при описаните по-горе. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 25e2e3e492
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

16.   Свободни мъже има бол. Свободни жени няма, и то млади такива, в детеродна възраст, защото всичките се въртят като разгонени кокошки около един и същ обигран ебач. Затова за повечето млади мъже в България не остава никаква жена, и са принудени да го карат на чекии. Но пък за сметка на това на ебача му се угажда всякак, със различна путка всяка вечер да му е на халал, готвят му, чистят му, перат му миризливите чорапи, че чак му раждат и деца, всяка по 1 от него. И тук влизат двойните стандарти на жените, когато същите тия "умни" и "интелигентни" жени заявят с най-голяма гордост, че нямало да правят всичките тези неща за някой нормален мъж с обикновена външност и обикновени доходи, който не е нацепена мускулеста, татуирана, дрогирана батка със изкуствени, надуваеми мускули и мааща кючеци и гюбеци в Студентски град от залез до изгрев слънце, а на втория. С това генофондът се замърсява перманентно, защото жените все по-често избират за бащи на децата си не нормални мъже, а мускулести, брадати, татуирани и дрогирани наркомани, следователно децата им надледяват същите наркомански гени на бащите си и като порастнат стават същите дрогирани боклуци като тях, и почват да правят бели на обществото. Първият и най-пресен пример за това, който ми изниква сега е убиецът на Милен Цветков. Пълен наркоман и дрогирана отрепка, ама той не е виновен, че се е родил такъв, нито, че го е убил. Виновна е само и единствено майка му, която напълно целенасочено и без ничия чужда намеса, сама е избрала да роди на дрогиран наркоман, мутра и убиец, и да го дари с дрогирано, наркоманско копие на него самия, което да извършва същите престъпления като него. Затова, макар и косвено, много жени са виновни за смъртта на много хора по улиците прегазени, намушкани, застреляни и какво ли още не направени, защото именно те самите са избрали да родят тези дрогирани копелета, извършили всичките тези убийства. Не само това, но и се опростачва населението, защото жените раждат само от умствено изостанали имбецили, а не от интелигентни мъже, и това вече се вижда ясно и с просто око. Повече от 80% от подрастващото население е неграмотно и не може да пише и чете, не може да смята, а някои от тях даже и азбуката не знаят. И това е в резултат на анаболите, с които татко им ежедневно се друса, като по този начин трови и техния организъм с тези боклуци и това невъзвратимо отключва редица автоимунни и наследствени заболявания. В резултат на това се раждат безполови джендърчета, асексуални и импотентни педалчета, лесбийки, зоофили, наркомани, пияници, крадци, побойници, убийци и престъпници. Но пак повтарям - вината за това, че са такива не е тяхна, а само на МАЙКИТЕ ИМ, които съвсем нарочно и целенасочено са избрали да ги заченат от някой наркоман, мафиот, мутра, престъпник и убиец, и само те ще плащат цялата цена, за развращаването и опростачването на нашия народ.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cbddcda244
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   Няма свободни мъже. Всичките до един сме заети да бъдем искрени, съвестни и отговорни.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 34e756eb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

19.   Всички симпатични, атлетични, добре облечени - разни паралии, са заети или около тях се въртят разни жени, като мухи на...
Защо никоя не иска мен?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f71c0780f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

20.   Аз спрях да търся вече. :)
Ударих 30 преди няколко месеца. Имам си малък бизнес, квартира, приятелския ми кръг е тесен и стойностен, семейството ми все още се държи и са здрави милите ми, аз също дишам още и мога да правя любимите си неща - това ми е достатъчно за момента.
Не всеки има късмет с намирането на любов, пък било то и когато става дума за наистина добър човек с някакви хубави качества. Не опира до това изобщо. Всичко е до късмет и попадане на точното място в точния момент, с точния човек.
Ако ми се случи някога - добре дошло.
Но не мисля да спирам да живея докато това стане - ходя си на кино с приятели, из планината, имам си куп хобита и се старая много в работата си. Живея изцяло в момента и му се наслаждавам.
Нека спрем толкова да се фокусираме върху това да сме обвързани и повече мислим за това да сме щастливи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 29c1ebb8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   има ама не ги харесваш

"where have all the good men gone"

lmfao

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a9206a0da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   Н 13 - Кифльо си направи страшна реклама! С га очакеа да ми се юрнат на вратата че и на врата! Хаха

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b574ef9efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   До 20 - аз също станах на 30 и ми се иска отново да спра да търся любовта, тъй като всичко е същото както когато бях на 20 (няма свободни мъже около мен, тези, които ме харесват, аз не и обратното, момчетата, които говорят с мен, са обсебени от бившите си, само грубияни ми се лепят и така нататък). Не можех да повярвам, че това все още не се случва на мен, а на други хора. Мисля, че не е било писано, не можеш да принудиш някого да бъде с теб или да те харесва достатъчно, за да иска връзка с теб. Нямам късмет с намирането на любов, но гадното е, че виждам двойки навсякъде и приятелите ми имат връзки... което е толкова странно, защото е трудно да намериш любовта... Иначе имаме други неща от хората във връзки. Предполагам, че ми е по-добре самa.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9081f4c61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

24.   И това е измислена тема на някое отчаяно БГ мъжле, което просто иска да плюе по жените, просто защото "не му върви" и защото "всички жени са к*рви".


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1bc6c8c2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Н 22, той и на 50 г така ще си чака...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bfef5348ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   Има свободни мъже колкото щеш. Аз съм мъж на 32 и съм свободен по свой избор след последната ми дългогодишна връзка, завършила с измама и подигравка от нейна страна. Ще ти кажа кои мъже са свободни. Най-честно това са интелигентни мъже, на които им липсва увереност или които са си откровено смотани и задръстени. Очевадно е, че никоя жена няма да хареса такъв по съвсем логични причини. Други свободни са простовати селски момчета-бачкаторчета, които, ако нямат в социалната си среда подобни на тях момичета, си остават ергени. И третият тип свободни мъже, които са напълно нормални са такива, защото много от българските момичета са с много ниско ниво на култура (без значение от образованието им) и имат някакви нереални и сюрреалистични очаквания към тези мъже. Този трети тип свободни мъже, които нито са възпитаните смотльовци, нито пък диви селяци в чужбина доста лесно си намират момичета, просто защото са истински.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9d3d086909
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Абсолютно убеден съм, че 15 си харесва сам коментарите във всяка тема. Повечето, като този тук, нямат нищо общо с въпроса и обсъжданото, той си плямпа неговите несвързани глупости и после 5-6 оценки 5/5? На какво? Той човека пише по други теми, все едно е на лепило.
Написаното има известен смисъл, макар и помпозно и въздухарско, но не е по обсъжданите теми. Почва пича да си развива теориите, ама връзка със земята = 0. И айде отиде пак в космоса...

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bd5d62aaaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Аз съм млад, аз съм необвързан, аз няма да ти говоря за бивши гаджета (защото никога не съм имал). Но мен няма как да ме срещнеш, защото съм интроверт, работя хоум офис, излизам само колкото да си направя разходка, да се раздвижа и да си напазарувам. Обичам да релаксирам играейки Asphalt 9, докато на заден фон от тв-то звучи я Хелс-Китчън, я Ергенът, я Опасно изкушение - много забавен турски сериал (за разлика от всички останали), я Мен не ме мислете. :)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2ed308b2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   До Сабат,
е обикновено ти си тав дето всички мъже обичали кифли. Плоско изказване на една отчаяна от мъжете жена
Разбрахме ти мнението за мъжете, еземи смени плочата, че чак е противно за четене

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: fee5142701
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   На някои такава им е съдбата, какво да се прави. И аз съм така, на 27г, но пък моята "брилянтна" логика е следната: до 30 се живее на Макс, ако през това време дойде "the one", окей, ако ли не, на 30 хващам някоя удобна -> деца и тва е. Успех. Мъж съм, забравих да спомена.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b3876b3757
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   "всички мъже около мен"
"Всеки път, когато харесвам някое момче"

Недоумението ти се крие в тези две изречения, които ти идват едно след друго, но някакси мозъкът ти отказва да направи връзката. Тези които ти харесват са много нисъм процент от "всички мъже" и е научно доказано, че точно обвързаните мъже са по-атрактивни за жените, докато "свободните" ги избягват...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 811f5aca8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   Абе, авторката.... нещо не си наред с главата. Жените са повече от мъжете защото има много бабки. БАБКИ! Ти ако си мъж бабка ли ще искаш? Има десетки хиляди мъже в повече от жените в детеродна възраст - излишък, в страната ни.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b574ef9efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   До 31 - Мисля, че харесвам грешните мъже... а тези, които ме харесват и са свободни, явно не ги харесвам и не знам кои са (странно как могат да харесват непознатa, но не ако се познаватe от години)...
Да, доказано е, челa съм изследвания за това (обвързаните мъже са по-атрактивни за жените), но няма начин да открадна мъж от приятелката му, предполагам, че тя е някаква натегачка готова на всичко да не е сама и с всекиго е готова и за това го е взела и не го пуска (макар, че те им изневеряват зад гърба им със свободната секси жена и търпят или се правят на ударени)... по-късно разбрах, че на мъжете им е по-изгодно да са обвързани, повече отколкото на жената (има кой да се грижи за него като майка, да готви, да чисти, да го подпомага финансово, когато не може да работи и т. н. )
От майка ми разбрах, че трябвало да се влюбя в свободен мъж, а то почти няма такива хаха
Авторката

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f6f3990498
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

34.   Мъж съм и по мои наблюдения е пълно със свободни мъже, като не малко от тях са доста читави. В смисъл, че изглеждат добре, социални са, с добри професии и т. н. Не се имам за някакъв спец по жените, нито имам претенции, че мнението ми е меродавно, но поне по мои наблюдения една голяма част от жените си падат по мъже тип "тарикат". Тоест допада им да се държиш просташки, да псуваш, да прецакваш околните и куп подобни неща. Ако се държиш възпитано и мило, много бързо ставаш скучен, безличен и т. н. И тук говоря за жени с образование и солидни професии, не за ученички. Осъзнават се, но късно, защото вече имат по едно-две деца и няма мърдане. Други пък уж са свободни, уж всеки ден търсят любовта, но дори една дума не можеш да размениш с тях, дори в съвсем различна насока, нямаща нищо общо със свалки и запознанства.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b574ef9efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   До 34. OK. И къде трябва да отида, за да намеря свободни мъже?
Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f21d5f8cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

37.   Мъже има, ама или въздишат по някоя бивша, или са толкова увредени от връзки, че ги е страх и ти прехвърлят своите си травми. Ако не си кифлоч- не си жена за тях, пък камо ли човек.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cbddcda244
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

38.   В представите на жените такава, която НЕ Е "кифлоч", е 90-130 кила сланина, дебелобузеста, с увиснали гърди, мощен целулитен задник и със самосъзнание на горката онеправдана жертва. Това не ѝ пречи да въздиша подир яки пичове, които се поддържат и са значително по-високи и по-тесни от самата нея. Дебеланата всячески страни от себеподобните мъже и после се оплаква: "Няма свободни мъже! ". Всяка жена, която е стройна и поддържана, в очите на целулитената трътла е "кифлоч", "скелет", "плоска дъска" и прочее цветущи епитети.
От друга страна, в представите на нормалните мъже жена, която не е "кифлоч", е... нормална жена, т. е. средно телосложение, средна хубост, без крайности като изкуствени джуки и цици или десетки килограми сланина. За разлика от повечето жени, които имат вредния навик да залитат към двете крайности, мъжете не са слепи за мнозинството жени, които са по средата и не са в двете крайности.

------------------------------------------------------

Номер 35 (авторката), просто заговори някой мъж, с когото сте НА ЕДНО НИВО. С други думи, ако ти си средна хубост (около 5/10), се огледай също за мъж с външност 4-6/10. Ако обаче си търсиш мъж, който е няколко нива над теб, е съвсем разбираемо, че ще оставаш разочарована и най-много да си наебана от някой готин пич, който не те иска в живота си, след като вече си му пуснала бързо-бързо и без никакви условия от твоя страна (онези същите условия, които поставяш н СЕБЕПОДОБНИТЕ ти мъже). Знаеш, че при жените привлекателността рязко спада след преминаване на 30-35 години, а и мъжете са желани не просто заради външността, а и заради редица техни качества (тук дори не намесвам парите и материалните неща).
За нормалните мъже е достатъчно жената да бъде средна хубост и не толкова да има някакви невъзможни за постигане качества или изпънато тяло като от корица на списание, колкото да НЕ притежава следните пороци:
- да не е лицемерна в общуването;
- да не дебелее от вредна храна и да не страни от движението/спорта;
- да не е злопаметна устатница;
- да не изневерява;
- да не е вечно чакаща на мъжа готованка;
- да не е страстоубийца и мързеливо дърво в леглото;
- да не е космата мърла;
- да не е параноичка и истеричка, вечно търсеща свади и драми;
- да не е толкова тъпа да нарочва хората за някакви само заради зодията им;
- да не вярва във врачки, черни магии, окултизъм и прочее;
- да не е върла пушачка с катранени отлагания в белите дробове;
- да не е пияндурница;
- да не е болестно вманиачена по обществените мрежи (Instagram, Tik-Tok и прочее) и турски/индийски сапунки;
- да не е с голям навъртян километраж;
- да не е с големи татуировки, с крещящи цветове на боядисаната коса, с неженствена прическа, с обеци на носа/веждите/брадичка/зърната, да не сатанистка и прочее неприсъщи за една стойностна дама поведенчески признаци.

Това е достатъчно на повечето нормални мъже. Повтарям: НОРМАЛНИТЕ МЪЖЕ! Просто една нормална жена, което да е разбрана и да не ги срами в обществото.
Иначе за посредствените тъпкачи е ясно, че искат разголени пластмасови кучки, но нормалната жена не би следвало да се вълнува от тъпкачите и техния вкус за разкрачени жени, нали така? :) А защо постоянно четем оплаквания на жени средна хубост относно тъпкачите и избора им на кучки, си остава загадка и до ден днешен. :)

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b574ef9efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

39.   До 37 - Да, мисля, че това са типът свободни мъже, които говорят с мен, които току-що описахте. Първите 3 момчета, които искаха да излизат с мен, винаги говореха за бившите си, но сега срещнах нови свободни мъже, които не говорят за това, така че е възможно. Но на тази възраст, на която съм сега (30) е трудно да се намери някой без бивша приятелка... когато бях на 20, първият, който излезе с мен беше такъв... беше наистина странно, тъй като нямах толкова опит в тaзи възраст. Имам нужда от някой, който не е травмиран от бившите си и не живее в миналото си. Определено нещо им се е случило и затова са свободни и травмирани от жените, но аз не съм виновнa, за да хвърлят цялата вина върху мен, те са ги избрали и може би не e трябвало да се втурват във връзки... дори не ги познавам...
тъпото е, че още не са ги превъзмогнали и бързат да хванат нова като мен... но така пак няма да се получи успешна връзка, ако не се е възстановил първо от миналото си с миналата... Определено искам някой с минимален опит... в крайна сметка не съм длъжна да я замествам.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 93ead4e17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

40.   38, грешиш. Жената, която не е кифлоч, сама си покрива сметките, сама си купува дрехи и не казва:"Мило, искам това, купи ми". Тя не търси спонсор. Тя не изневерява, тя не се глези. Но това пък ви е адски скучно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 309c73f8d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

41.   Кифляк ще си останеш само с претенциите! Тази жена мечта е само в твоето въображение и фантазия!
Ясно е защо не привличаш цените! Дори НОРМАЛНИТЕ и свестни!
А повярвай аз имам мнение за себе си високо! Аз съм една от малкото изключения които са на изчезване и трудни за намиране! И не го казвам от мое име а от името на хората които ме заобикалят и уважават!
Жена на 25

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8d67d20881
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

42.   40 мъжете, не обичат да дават, голяма част поне. Всички си търсят такава, която работи и се издържа. Та това да и купят нещо е някакъв филм, даже и се сърдят като си купи нещо със собствените пари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e88efefb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

43.   29, факт е че харесвате кифли, иначе нямаше да се оплаквате от тях. И не, няма да сменя плочата. Да не ти казвам през какво ми е, че ви е противно да четете коментарите ми, че няма да публикуват моя. И на мен ми беше противно, когато ми се присмивахте и подигравахте, когато даже (макар и в редки случаи) сте ми посягали. На никого не му пукаше, че и аз съм човешко създание, че ми е противно да се държат с мен като с втора ръка човек. Сега си връщам, обиждам ви, дразня ви и на живо в очите ви се присмивам на разбитите ви сърчица, както и на златните ви кифли с жалките си опити да се направят да приличат на хора с фалшивите мигли, грозните надути джуки, ярко боядисаните нокти и коси и там другите клоунски способи. Това е моята справедливост за несправедливостта спрямо мен.
И напоследък все повече и повече мъжеп*тчици идват да си говорят с мен, дори когато съм седнала на пейка в парка и чета книга (изключвам, когато бъда питана за посоки, колко е часа, имам ли запалка, тогава се държа добре), пращат ми поканки във фейсбук, пишат ми. Стигне ли се до третото, директно блокирам, а странното е че разни мазни чалга момченца, които са се снимали с колиците си, също понякога ми пращат покани. От к'ъв х** е това? ! Нямате място при мен. Хайде, киш при парясниците в дискотеката и по моловете. Единствената причина, поради която ви допускам в живота си, е (метафорично) да си избърша седалището с вас и да ви захвърля и то, когато аз искам. Ето, сега съм в настроение да се заяждам с теб, и го правя.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b574ef9efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

44.   До 38
грешиш. Обикновено най-красивите жени остават сами, защото мъжете се плашат от тях (доказано е от изследвания). Други хора са ми казвали, че съм красива, но нямам тяло на модел (ниска съм - 1, 57 см), така че ако получавам комплименти за красотата си, не виждам какъв е проблемът...
Oбикновено са най-грозните и дебели жени с ужасни характери, които получават мъжете от това, което забелязах (мисля че са използвачки и манипулаторки, или се използват взаимно). Свестните и добри момичета почти не привличат внимание, вероятно защото са скучни и обикновени, тях главно някакви насилници и простаци ги заговарят. Повърхностният човек може да иска модел или кифла, но това си е негов проблем, други може да я харесат заради нейната личност...
Авторката

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cbddcda244
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

45.   Номер 41, още от първата ти дума веднага прозира истинското ниво на твоя нрав. Оттам-насетне всякакви оправдания и самохвалебствия са излишни.
Предпоследното ти изречение ме описва отлично. Съществуват още много, ама много такива мъже; просто те не са оценявани по достойнство от масата жени.
За каква "жена-мечта" пишеш? Кои от изброените от мен в мнение 38 пороци са непосилни за теб?

Цитат:
"Ясно е защо не привличаш цените! "
Цените са въпрос на взаимна договорка. Вчера, например, за 5 часа работа проектирах една предпазна капачка за копче и взех 200 евро чисто. Миналата седмица за 300 лева промених десетина тръби на една метална рамка и ми отне около час работа. Преди това една седалка я проектирах за два дни срещу 1500 лева. Сладка работа, пък и ми е хоби. Не ходя на работа всеки ден и бачкам само по няколко дни в месеца, но това е положението. Имам непостоянни доходи. :)

Освен ако не се случи нещо непредвидено и всичко върви по план, като дойде време да основа моята фирма за развойна и производствена дейност, стойността ми ще се увеличи значително (съвестен и точен като човек сега, а занапред и със стабилни кинти) и тогава ще имам труден избор с коя от всичките 25-30-годишни жени да се обвържа. За жената се мисли с 10 години напред, затова такива на по 35-40 години не са в полезрението на мъжете на възраст около 40 или малко повече години. Какво да я правя една такава "съвременна стара мома", след като само след 10 години ще е на 45-50 години? Кога ще се опознаваме, кога ще има здравия организъм да ражда млада поне две деца?
И не само здравето на раждащата жена е важно за плода, а така също и нейната женственост и привлекателност за мъжа. Почти всички мои наборки изглеждат значително по-възрастни от мен. Аз не съм красавец, но не съм и състарен. У наше село се люби страстно, качествено и по много, така че няма място за преждевременно състарени жени, които с пороци като цигари, алкохол и редовно запушване на порите с тежък грим са се прецакали рано-рано.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 25c3d62cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

46.   Аз моят съпруг го срещнах на работа.
Работех в едно кафене зад бара, той сутрин преди работа минаваше да си купи кафенце.
Привлече ме височината му. Той пък ми харесал усмивката.
Говорехме си. Даже не ме е ухажвал. Говорехме си за филми, за планината, обсъждахме някакви понятия от живота.
Той тъкмо беше приключил дълга връзка, аз също. Не търсехме нищо един от друг. Просто си говорехме.

Вече сме 12 години заедно.
Израснахме заедно, борихме се, мотивираме се взаимно, растем. И не спираме да си говорим. За филми, за планината, за ценности, обсъждаме различни ситуации, човешки характери.

Този мъж, който беше “увреден от бившата”, обикновено бачкаторче и изглежда като бияч, който кифлите отхвърляха заради евтината кола, а тези, които уж се нямат за кифли, но са с онова надуто его на “ученото момиче” - пренебрегваха го заради мръсния работен гащиризон, с който идваше след работа.

Мен ме искаха много. Всякакви.
Но аз ей този човек си избрах. Защото до него усетих сигурност. От него лъха на сила. На Завет. Скала.
Годините ми доказаха, че съм взела правилното решение.
И ако утре фалираме, и целият ни свят се срине, ще знам, че ще се погледнем и ще си кажем: “Добрееее! Давай от нулата”

Авторке, не търси връзка на всяка цена, свободни мъже и страст. Търси човека, с когото ще сте екип. Онзи, на когото ще се възхищаваш искрено, в когото ще виждаш най-добрия си приятел.

Ж. 35

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 05c32f4997
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

48.   Дядо Кифльо, отговарям на всичките ти описани критерии без един :))) с ръка на сърцето мога да го кажа, без да преувеличавам.
Но с още по-голяма ръка на сърцето мога да кажа, че не бих ти обърнала внимание, ако ще да си последният мъж на земята, имаш доста дефицити, които дори не осъзнаваш. Не случайно си кукуваш самичък.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f21d5f8cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

49.   42, мъжете не дават на нормалните жени. Иначе на кифлочите дават всичко, после реват колко харчели по някоя. Който и мъж, бил с кифлочи да питаш, ще ти каже колко давал, какво купувал и къде я водил. Ама същият този мъж тръгне ли с различна от кифла- стиснат и половина. Ще я обижда, тъпче.
Същото е с дрънкането за бивши и травми. Който още милее- да спи пред вратите им. Или да ходи на психолог.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cbddcda244
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

50.   Номер 43, това, че преди 10 години са те гърчили някакви мухльовци В ТВОЯТА СРЕДА, ти го бъркаш с някакъв тъп реваншизъм към всички останали мъже СЕГА. Насъбралата се в теб мрачна злоба ти пречи да бъдеш обективна и не се усещаш как си се превърнала в същото "нещо", каквото са били в детството ти тъпаците, от които се жалваш редовно из тукашните теми. Щом това те грее, твоя воля. Те били гадняри, сега ти си се вманиачила да си гадната и доволно потриваш ръчички. Ами, хубаво.

--------------------------------------------------

Номер 44 (авторката), противоречиш си. Хем мъжете се боели от красивите жени и не ги заговаряли, хем пък и свестните и добри момичета главно някакви насилници и простаци ги заговаряли. И какво излиза? Нормалните мъже не заговарят нито красивите жени, нито свестните и добри такива, а главно малкия дял насилници и простаци вършели това. След като красивите, свестните и добри жени се оплакват от насилниците и простаците, защо тогава бързо скачат в техните кревати (някои дори ги търпят в продължение на години), пренебрегвайки с лека ръка нормалните мъже? :)

--------------------------------------------------

Номер 48, дотук показваш със сигурност 3 от изброените пороци (сама се сещай кои са те), а не се знае и още колко от другите са присъщи за теб. :) Излишно е да се буташ при мен, защото нямаш шанс.

--------------------------------------------------

Номер 49, кои точно мъже не дават на нормалните жени? Помисли си добре, преди да ми отговориш, понеже в случай на лъжа лесно ще те оборя, а ако бъдеш искрена, с готовност ще се съглася с теб.
Не те зная с какви кочове все си избирала да се чукаш, но осъзнатият мъж, дори и да е бил нараняван от жена или жени в миналото си, не позволява на някакви си травми да замъгляват неговото съзнание, камо ли да пренася душевен товар върху настоящата жена до себе си.

За пример мога да ти дам това, че когато съм във връзка, жената на моето сърце е единствена за мен и докато се държи на ниво, постепенно се превръща в моя идеал за жена. Аз точно определен идеал за жена нямам, нито робувам на предварително зададени строги изисквания за външен вид. Без преувеличение ще заявя, че когато съм имал възможност, съм харчил десетки пъти повече пари за моята избраница, отколкото за себе си. Но това е било, защото жената не е била нагла и просеща си почерпки и подаръци. Всеки читав мъж сам се сеща да е щедър, но и не понася да му бъде натяквано да е такъв насила. А травми по бивша не съм имал досега, понеже аз разсъждавам трезво, във връзката съм винаги себе си и няма как да ме нарани това, че е имало основателна причина (или причини) да не сме вече заедно. Щом се е стигнало до раздяла, значи най-удачното решение е всеки да си търси щастието с друг човек.

Много мъже могат да потвърдят, че дали Иванка, Сашка или Марийка ще изцежда силите им с пълни програми, особено значение няма, стига да се отнася към тях искрено и да е надеждна в дългосрочен план. Много жени не могат или на инат не искат да осъзнаят, че всяка от тях има дупки и не е незаменима, но адски малко жени са стойностни като отношение и точно това прави една такава жена смислен избор за изповядващия същите ценности мъж! Когато тя е такава пред него, изключено е той да се отнася зле с нея или да изневерява. Но забележи, че ключовото тук е той да бъде действително свестен мъж, а това пряко зависи от избора на жената! :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bfaadf4b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

51.   Вече много бг мъже предпочитат да се занимават с чужденки. Казвам ти го защото абсолютно всичките ми приятели са така. И аз също съм един от тях. Просто те са по-отворени към света, не ти губят времето в излишни чатове и гледат мъжа дали има мозък в главата, парите не ги вълнуват ама никак. Даже често пъти като излизам с чужденка на среща и съм си вадил портфейла да плащам са ме гледали лошо и са ми казвали, че по-скоро искат да делят или те мен да черпят (това не важи за украинките и рускините - те са жени с отвратителен характер). Най-вече попадам на чехкини или полякини, ако съм по морето. Иначе в един от големите градове, в който живея попадам на гъркини, туркини, англичанки, испанки... всички до една чаровни.

М 24

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 80d9717dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

52.   Ех, Кифльо, много бързо забрави, че те видяхме на снимка и всички твои хвалебствия от сорта на "изглеждам по-млад, отколкото съм" и "не съм състарен" бързо рухнаха пред истиността на фактите. Изглеждаш на около 43-45, на колкото и приблизително си. Ако беше отхвърлил 10-15 излишни килца и си беше направил по-младежка прическа, сигурно щеше да изглеждаш по-привлекателно, но уви. Съжалявам за лошата новина, но 25-годишна мома би те загледала само заради парите, ако ги имаше. То и ти затова се комплескираш на тема пари. Познавам един мъж като теб - на твоите години, външност, комплекси и душевна празнота. И той като теб си мечтае, че с пари ще си купи по-млада спътница в живота. А даже не е толкова заядлив като теб. Слез на земята и работи върху себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 03a5763c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

53.   До н. 52-Коментарът ти ме изкефи:) Абсолютно си права, но за съжаление чичо Кифльо, просто не може да разбере, че има много хора в този сайт, които му казват тези неща, обаче той си мисли, че една-единствена жена все му пише и все тя го споменава. Адски е самовлюбен и то БЕЗ ОБЕКТИВНА ПРИЧИНА! Добре си го казала това с парите, защото и според мен-именно поради финансово безпаричие, избива комплекси разни и се прави милионер едва ли не, разправя, че бил, , надежден'', ами колко надежден да е като дори за възрастта си се скъсва да лъже, въпреки че отдавна си е дал рождената дата тук в сайта, продължава в разни теми да пише как бил младеж, още 30 години нямал, а той вече почти на 50 г.

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 17c5344d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

54.   Има много свободни момчета, но ти си много стара за тях. Защо не си посочила възрастта си в историята. Момчетата не хараесват стари жени, които за нищо не стават освен да крякат като патки.

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker