Харесва ми доминантния секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесва ми доминантния секс
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1479 пъти
Здравейте на всички!

Темата, която засягам е табу, но ми е интересно потребителите на сайта какво мнение имат, ако има и специалисти, които могат да дадат компетентно мнение ще е чудесно.

Предполагам, че не съм единствената с подобен тип предпочитания. Адски много ме възбужда доминацията в секса, гледайки клипове, в които мъжа използва обидни, мръсни думи, заравя партньорката в краката си, писинг, общо взето държание като към нещо безполезно или като към предмет ми е супер възбуждащо. Удряне, плюене, подигравателен смях дори ако щеш - всички тези неща ми действат супер стимулиращо и ме влудяват. След което пък ми става гузно, че съм гледала и съм си мислила подобни неща. Чувствам се зле и се самообвинявам.

В живота пък никога не бих допуснала някой да се държи по подобен начин и естествено неуважителни поведения веднага стопирам. Бих се радвала на романтична връзка, където се разхождаме, хванати за ръце, правим си изненади, подарява ми цветя, грижи се за мен, вечеряме заедно, но стане ли въпрос за секс по-доминантното е това, което ме влудява и ми ускорява пулса.

Тъй като романтичния партньор, който е грижовен и доминантния любовник са противоположности и два различни човека, а и усещам чувство на вина, което се появява при подобни доминантни преживявания, бих се радвала да изкажете мнение как мога да се отърва от тези мои фантазии..? Благодаря за добронамерените коментари предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 9578d49782
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Защо да се отърваваш? Супер си, нищо ти няма.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 763aa6a61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Още една, която е чела и гледала Петдесет нюанса сиво, 365 дни и прочие.
В порното им се плаща да играят. Лично за мен е унижение, избиване на комплекси и никак не е секси.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9714772f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз искам точно такава жена, но уви. Българката е скумрия. А и ти сама си слагаш ограничения. Което само значи, че няма да достигнеш до желаното удоволствие от секса. Не пречи мъжът да е кавалер, а в леглото да "уважава" жена си подобаващо. Ако имаше начин, щях да ти покажа как се случват двете неща едновременно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f989000db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   И аз съм с такива предпочитания като теб, когато гледам порно се възбуждам от сцени, в които жената е доминирана и обект на груб и невъздържан секс, в повечето случаи от няколко мъже, които я третират като курва, с която да правят всякакви перверзии. Когато правя секс, също предпочитам мъжът да е по- груб, нежен секс много не ме възбужда. За жалост до сега не съм попадала на приказливи мъже по време на акта, дори когато съм ги карала да ми говорят мръсотии, много не им идва отвътре, казват някоя и друга реплика, но колкото да ми угодят, личи си че не им идва отвътре, нито пък издават по-шумни и възбуждащи звуци по време на секс, свирки или при свършване, мълчат си. Мечтая си някой да е толкова страстен, че ясно да му личи когато изпитва удоволствие, но явно или така е само по филмите, или аз съм попадала все на такива. Нищо ти няма, просто когато сме възпитани в някакви норми и някои неща са табу, избиват в скрити фантазии. На запад не са така патриархални като тук, има суинг общностни организират се генгбенг партита, хората си се отдават на разврат и не го смятат за нещо нередно. Тук понеже сме малка държава и всички са си братовчеди, хората не смеят да се развихрят така и са пълни с предразсъдъци.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: eb336fc0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Спокойно има романтични мъже които са и доминантни я леглото.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 18c06dd0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм така, с тая разлика, че сексът трябва да е хем нежен, хем мъжът да те доминира и едва ли не изнасилва, което е още по извратено. С други думи харесвам нежно изнасилване.
Мъжете в България са доста зле в леглого, ако не си забелязала. Освен че повечето са с малки пишки, нямат много опит. Клатят се там, правят каквото са видели в порното и това е. За такива фантазии ти трябва обигран мъж със солиден километраж в леглото. Иначе ще изгкежда смешен. Не ти ли се е случвало да си с някой консервативен и сдържан, който се орави на секс машина и на такъв доминантен тип. Не се получава. Сещам се за един, който първо ми се молеше за секс, после като се навих с триста зора, се държеше като кучрнце. Съблече се, скръсти ръце и чакаше да му кажа какво да прави и кога да почне. Аз се правих, че оправям леглото през това вфдме, но честно казано.... смотанякът си е смотаняк!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 94d9e2489d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Страдаш от биполярно афективно разстройство, затова имаш полярни желания.
Само мъж с психически разстройство може да бъде нежен романтик и брутален насилник.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 847e498452
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Няма да говоря много за табу-то, освен да ти потвърдя, че не трябва да те е срам или да искаш да се променяш, всичко в леглото е ок, ако си с човек, на който също му харесва.

Нещо друго бих искал да е центъра на коментара, а именно каквото са ти казали и други коментиращи - грешиш в мнението си, че нещата, които търсиш са противоположности и различни хора. Американците доста развиха Дом-Съб културата (Доминантен и Събмисив/доминиран) и много правилно започната да изпращат информация към останалата част от секс обществото, че истинската доминантност е да пазиш, закриляш и да уважаваш желанието на доминирания, реално той казва кога да се спре или до колко му е ок каквото и да е. Доминантния секс е игра - ти всъщност не искаш някой да се отнася с теб като с боклук по принцип, а само в леглото като част от играта. Точно си се вписва в определението с някой да си имате огромно доверие и да имате мръсни отношения в леглото, но след това да те гушне и пак да си неговата принцеса и да се държи добре с теб до следващия път когато да ти разкаже играта в леглото.
Търсиш съществуващ човек, много имат същите фантазии и е въпрос на доверие между вас. Каквото си правите в леглото да си е ваше и да се освободите напълно там, понеже знаете, че човека срещу вас никога няма да прекали, ще спре, ако помолите и няма да има някакво негативно мнение после, защото всичко е говорено и сте се съгласили, че го искате и е ок. Само така може да се изживеят наистина фантазиите от твоя тип, не с някой непознат, който да се гаври с теб, понеже не можеш да го правиш с хора в живота си, за да няма мнение после и да не знаеш какъв е и до къде ще стигне или дали ще спре, ако ти стане неприятно. Намирай си доминантен мъж и си живейте щастливо животите. Не става дума някой да се държи неуважително с теб като цяло, а да те носи на ръце и после да те направи на кучка в леглото ви, след което пак да те целуне и да заспиш на гърдите му.
Гонете си щастието, хора!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 61af951150
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Не се притеснявай за тези свои мисли. Да бъдат доминирани, е една от най-често срещаните сексуални фантазии при жените, включително и на мен. Аз не харесвам чак плюене, обиди и такива екстремни неща, но ме възбужда да се чувствам малка в ръцете му, да ми показва, че той командва, да ме натисне и да усещам, че завися от него.. Това ужасно ме възбужда (чак се възбудих, докато го пиша), както и да е.
Няма нищо извратено в това да ти харесва, когато мъжът те доминира. Наслаждавай се на секса спокойно.
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: efec70f357
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Благодаря много на всички за коментарите, освен на номер 8.
Явно не са толкова неприемливи нещата колкото си въобразявах, че са. Може би има основание книги и филми на подобна тематика да са така успешни. Забраненото винаги е някак по-сладко. :)

Номер 8, съмнявам се, че кратка история е достатъчна за "компетентното" ти заключение. До колкото знам има определени критерии за подобна диагностика. Със сигурност мнението ти не звучи добронамерено и е жалко, че хора като теб се подвизават в сайтове за взаимопомощ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker