Секс в началото, а сега съм влюбена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс в началото, а сега съм влюбена
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3625 пъти
Здравейте и от мен - на 24 години съм, той е на 26. При нас всичко започна по един много познат начин. Имах 3 годишна връзка, в която моя приятел ме изостави. За да го забравя реших, че е най-добре да почна да се виждам с други " клин клин избива" както се казва.

Много страдах по бившия си приятел, но това новото въпросно момче много ме разсмиваше и една вечер реших да го поканя в къщи. Познавахме се от 2 седмици и то само по ФБ и скайп. Той е голям женкар, с такава слава се носи в града ни, но аз знам че точно тези мъже искат да истински обичани. Всички ми казваха не се занимавай с него, ще спи с теб и ще те изостави, но точно тогава аз нямах сърце, защото толкова ме болеше и той просто неможеше по никакъв начин да ме нарани.

По това време той си имаше приятелка от 6 месеца, но мен това не ме интересуваше изобщо. Дойде да спи в нас и естественно като всеки мъж си поиска секс, но аз му казах че не се чувствам готова и ако е дошъл заради това да си тръгва. Той остана и цяла нощ ме е гушкал, след това 1 месец почти всяка вечер идваше, в която не сме правили секс, докато накрая аз сама пожелах това. И така продължихме да се виждаме пет месеца.

През нощите, в които идваше в къщи неспираше да ме гушка, да ме целува докато спим. Приятелката му се е обаждала няколко пъти разплакана и го моли той да иде при нея, но той не отиваше - оставал е при мен. Аз съм му казвала, върви тя има нужда от теб, но той сам избираше да остане. Питала съм го къде излиза и винаги когато ми кажеше, после проверявах дали е така - и се оказваше че не ме е излъгал за нищо. Когато спеше в нас, на сутринта от вкъщи тръгваше за работа всеки път. Хващала съм го да ми проверява телефона (което ме наведе на мисълта че явно не е безразличен).

През това време една вечер той ми каза че искал да си поговорим сериозно, тогава ме попита защо се виждам с него толкова време, неизпитвам ли нещо към него - и тогава аз му казах "Виждам се с теб, защото си ми удобен, ти си един женкар и аз не си падам по такива като теб ". От тогава нещата се промениха, той постепенно намали идванията и точно тогава аз се влюбих.

Почнах да му пиша смс-и, как искам да си ме гушка, да си гледаме филмчетата, но нещата бяха други вече. И така пишех му смс-и, той не идваше и ми каза да спра да му пиша за да не се наранявам по-вече, нямало как се получат нещата между нас. Опитах се да му обесня, но той се дръпна.

И точно тогава аз отидох да работя на морето, той се раздели с приятелката си и се хвана с една друга красива малка девойка, която имаше силикон в бюста. Бяха заедно 3 месеца и се разделиха. Докато бях на морето той дойде един път, обади ми се и ходихме на дискотека, след това ме закара до хотела, но без секс.

Сега се прибрах в моя роден град, не сме се виждали още, но той неспира да ми пише и да ми звани. Иска да се виждаме отново, за секс ми говори в смс-ите си. Но докато бяхме заедно, веднъж не съм му направила проблем за нещо, държах се като мацка - винаги се смеехме, гледахме филми. Като се засечем по дискитеките само здравей и това е, а като си тръгна след 20 мин той идваше да си спи в нас, а приятелката му си отиваше в тях. И той ме попита веднъж "защо до сега един въпрос не си ми задала за приятелката ми, не те ли дразни това, как може да не се сърдиш" и аз тогава му казах "не ти държа сметка и не те разпитвам за нея, защото ти идваш да спиш при мен, не при нея - това ми е достатъчен показателен фактор".

Сега се чудя да почнали пак да се виждам с него и лека по лека да се затоплят отношенията ни докато евентуално се влюби в мен, което мисля че със тази тактика е въпрос на време... такива сексуални връзки прерастват ли в истинска любов. Случвало ли ви се е и на вас???

Знае много добре, че имах силни чувства към него, знае че правим страхотен секс, прекарваме си много добре, той се разтоварва аз също - знае че има шанс да се влюбя пак в него, но въпреки това се връща, явно не е безразличен. Заради това не искам да питам старило... а именно вас, които имате опит в подобна ситуация. Благодаря Ви много. Всеки един коментар много би ми помогнал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 732f1c311c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжете са "елементарни" същества: Те не играят игри:ама аз сега ще се отдръпна да види, че ? липсвам и да разбере, че ме обича, нито пък разбират от намеци. Не можеш да промениш един мъж, знаеш, че той е женкар, а ти си мислиш: женкар е, обаче не знае, че аз ще се появя, той ще се влюби и това е. Не, той си ходи по жени, не е моногамен и да изпитваш чувства в такава ситуация не е добра идея.

Колкото до спането 1 месец, през който те е гушкал: това се нарича ловна тактика. Проверките на телефона ти му подсказват дали има конкуренция в леглото ти или не, а не защото има нещо към теб.

Помисли много добре колко голяма е вероятността да се влюбиш и ако е достатъчно голяма се отдалечи от този човек. Забрави го, защото от ограчка, ще стане плачка, усещам.
Лола

П. П. Надявам се, че всички мъже, които четат това, да разберат правилно употребата на думата "елементарно" в случая.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b09474f6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбрах... Нали каза в началото, че не сте правели никога секс, той просто спял при тебе... А накрая пишеш, че правите страхотен секс... Това не ми стана ясно. Иначе как може да му кажеш: "Ти си ми удобен, иначе не си падам по теб"... Естествено, че ще се отдръпне, особено ако е бил започнал да има чувства към теб. Колкото и да са идиоти мъжете, все пак се нараняват, когато има някакви чувства. Ти си го наранила и той затова е спрял да те търси и ти е казал, че нещата няма да се получат между вас. После явно е преоценил нещата като е минало време, обаче тия намеци дето ти прави за секс, може да са просто за да не го човърка, че никога не е успял да те вкара в леглото си и нищо повече... Така че внимавай, макар че не ми стана много ясно какви са ви отношенията в момента.
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dd2228c27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами аз изживях абсолютно същото нещо преди повече от 3 години. Сега съм на 23. След раздяла с момче, което обичах много, започнах да се виждам с едно момче с което се познавах от две-три седмици. В началото кафенца, дискотечки. После преспахме и продължихме по този начин половин година. Още в началото си казахме това е само секс и двамата сме наранени от предишни връзки.

С времето почнах да усещам, че не е безразличен. Когато беше с приятели и си пийне ми звънеше и почваше да ме разпитва-тогава работих на морето. Усещах, че ревнува, но не можех да разбера дали е от чувство за собственост или от любов. Не ми и пукаше, не исках връзка. Казах му изрично, че никога няма да се влюбя в него. Това го отблъсна.

Като се прибрах усетих липса, исках да го виждам. Звънях му... и това беше момента, в който си дадох сметка че съм влюбена до уши :) Дадох си сметка, за всичките моменти в които е бил до мен. Тогава когато бях наранена, тъжна, весела.. той не беше там заради секса.
Изслушваше ме и ми помагаше. Осъзнах че го обичам.

Поговорихме, сложихме картите на масата и си казахме или всичко или нищо. Вече 3 години сме заедно, сгодени сме и съм най-щастливото момиче. И до днес съм благодарна, че на време усмислих всичко и престанах да се преструвам, че не ми пука за нищо.
Така че, да.. може да е любов :) Нищо не губиш! Може това да е човекът за теб!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c5733c1785
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 1. Ти сама си противоречиш в собствените си изказвания. Но това си е женска логика и като такава няма проблем с взаимноизключващите се факти.
"Мъжете са "елементарни" същества: Те не играят игри" и "1 месец, през който те е гушкал: това се нарича ловна тактика.".
Тактиката каквато я описваш си е пак вид любовна игра. Слагането под общ знаменател е погрешно.

Повечето мъже са по директни от повечето жени и това е хубаво. Но не мисли, че нямало такива, които не играят игри. Познавам макар и малко, които играят много добре такива игрички. Дори и аз лично имах един период през живота ми през който правех "научни" експерименти. Точно такива отдръпвания, сърдения, лошо отношение сменящо се с добро. Сменям страст със студено отношение. Изобщо пълен набор от тестове. Още игрички с трета, която вкарвам умишлено в отношенията, без да правя секс с нея. Гледам реакции, анализирам.

От време на време и сега пускам по някое тест-че, но по умно без видими неща. Уж случайна ситуация да видя тя как ще постъпи. Също в небрежен разговор, когато е разсеяна уж случайно казвам думи, на които тя отговаря без да се замисли, защото е набрала инерция. И винаги гледам да не са директни и понекога и двусмислени, за да лавирам лесно ако се наложи. Внимателно подбран начина на изказване, уж казвам нещо обикновено и невинно, а всъщност много важен въпрос касаещ бъдещето ни.

Наблюдавам отношението и какво мисли по важни въпроси които ни засягат. Неща като реакцията и се наблюдават внимателно от мен в тези моменти, издайнически реакции, като повдигане на вежди, едвам забележимото намръщване, замислянето, паузите и.т.н.

Това го правя, когато не познавам добре обекта или искам да проверя дали не играе театър пред мен. Иначе ми е уморително да съм постоянно на щрек. Хубаво е, когато имаш доверие на човека до теб, но това се постига много трудно.
На авторката има какво да кажа, но няма да е сега, времето напредна.

К.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 732f1c311c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " Номер 1. Ти сама си противоречиш в собствените си изказвания. Но това си е женска логика и като такава няма проблем с взаимноизключващите се факти.
"Мъжете са "елементарни" същества: Те не играят игри" и "1 месец, през който те е гушкал: това се нарича ловна тактика.".
Тактиката каквато я описваш си е пак вид любовна игра. Слагането под общ знаменател е погрешно."

Между ловна,военна тактика и женската игра има разлика, К. Тактиката, както я описвам е заложена в природата им на ловци, което няма нищо общо с любовна игра, а с природата им на завоеватели.
Лола

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 27e641dabd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мисля, че се заблуждаваш, че си влюбена заради предишната раздяла. Той ти дава нежност и секс - ти си мислиш, че го обичаш. Не мисля, че имате бъдеще заедно но нищо не ти пречи да опиташ.
Момиче на 20 г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker