Приятелка проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелка проблем
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1082 пъти
Здравейте, жена съм на 32.
Имам колежка от 3 години, ходим заедно на пазар, на йога, фитнес и с времето се сприятелихме. Аз съм по-дейната, говоря повече, а тя е доста затворена. Паснахме си по това и може да се каже че сме си доста близки.
Тя си има приятел, заедно са 4 години. Познавам го, идвал е в работата да я взима, ходили сме на кино и на бар заедно. Откровено не го харесвам нито визуално, нито умствено. Смятам че е глупав, от тези които каквато и глупост да кажат седят и се хилят като зелки. Да го бъзикаш пак няма да разбере и пак ще се хили също толкова глупаво. Страшно скучен според мен, дори досаден. Много я обича, през 10 минути и прави комплименти до степен да ти стане неудобно.
Разбира се това мнение за него го пазя за мен и никога не съм споделяла какво мисля за него пред нея.
До сега тя го е взимала с нас, само когато той много настоява. Никога не говори за него, няма негови снимки във фейсбук, все едно не съществува. За някаква емоция в тона и да не говорим. Говорили сме си за мъже, примерно за някой преминаващ или за общ познат, там влага повече еуфория и емоции от колкото за човека до нея. Питала съм я, казва че е доволна от връзката си, че той е много добър човек за разлика от други, което за мен е като описание на недвижима удобна вещ, а не на човек с който живееш. В същото време аз все съм бясна на моя, все и разправям за моите случки, а тя никога не съм чула да му е била ядосана или да се оплаче от него. Звъни и през 2 часа да я чуе, което е 100% дразнещо, но тя реагира все едно работи в кол център, монотонен глас.
До тук нищо, което да ми влиза в работата, макар че знаете че тези неща се виждат и се дразниш като става дума за близък човек, защото мисля че мога да я нарека така.
Сега по същество. Все по затворена стана, все по-рядко се усмихва, личи си че не е добре. Говорила съм с нея, казва че всичко е наред. Във фейсбука лайква страници от рода на "да изцерим душите си", " несподелена любов" и всевъзможни други такива. Онзи ден както си седеше на телефона и гледаше нещо, просто се разплака, беше в шок доста време не съм я виждала така и се разстроих и аз. Питах я какво и е, тя не каза нищо.

От една страна ми е адски обидно, че не иска да сподели с мен, защото аз и споделям всичко. От друга не мога да разбера какво става и как трябва да подхождам. Ако подходя неделикатно, вероятно ще загубя приятелството си с нея, а после да седим една срещу друга ще е доста неловко.

Какво и е според вас и какво да направя за да и помогна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 0d4ccb00c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ти пък защо си мислиш, че на всеки му се слуша за твоите любовни драми? ! Може пък на приятелката ти да не и се слуша какво е направил и казал твоя. Да не сте в турски сериал, редовно да се оплаквате и хленчите? Може пък да не обича да споделя. Защо да му е бясна? По описанието звучи като рядко срещан, обичащ, нормален мъж. Може да си имат търкания, но поне не клюкарства като теб.
Интересува се от нея, не я пренебрегва. Това, което ти имаш за скучно и досадно, за други е спокойствие и любов. Твоят като постоянно ти лази по нервите, страшно си щастлива ли? Много обичана ли?
Просто тя е попаднала на свестен, ти на bad boy.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 05a2f30ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Според мен я остави да ти сподели само ако иска. Много жени са с мъже, които не обичат, но са им удобни, нищо смущаващо. Ако не става въпрос за домашно насилие, то и не бива да си настоятелна. Няма какво да ти е обидно, моите приятелки последно нещо ми споделят, а в същото време настоятелно разпитват за връзката ми, в която има проблеми и на мен това ми е обидно, за мен само питат, а ако ги питаш нещо казват "добре съм" и това е, друго нищо. Аз вече гледам да не им споделям нищо лично, защото разбрах, че ме обсъждат.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f3313c5423
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може би е влюбена в друг, който не откликва на чувствата й. Затова си седи с удобния, който я обича.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ce1095f852
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Женското приятелство е странно нещо и не, не всичко може да се сподели. Тя пред себе си вероятно не смее да изрече това, камо ли пред теб.
На мен ми прилича на типично поведение на нещастна жена, която е направила избор на партньор просто за да не е сама. Това не води до нищо добро, но всеки се учи от грешките си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4ce8088b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може да очаква брак след толкова време заедно, да иска развитие на връзката, а може и да е бременна и за нея да е неочаквано. Бременност без брак би била шок за много жени.
Може и въпросният господин да е сгазил лика, да й е изневерил о сега да се подмазва. Обикновено мъжете избягват да правят често комплименти пред други хора.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3d7130eb79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От опит знам едно- не давай непоискани съвети и не се меси в чужд живот да помагаш като не ти искат помощ.
Ако тя иска да ти сподели нещо, ще ти каже и без да я питаш. Не всеки обича да си разказва личните неща дори на близки хора и да ги ползва за кош за емоционални отпадъци. Това, че ти ѝ споделяш личния си живот не я задължава да го прави и тя. Гледай си там твоята връзка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5e535b6428
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Нейна си работа. Дори намеренията ти да са добри, няма какво да направиш по въпроса. Кажи й директно какво мислиш, без да й го натрапваш и толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e176aeebdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке писна ми да ти чета глупавите измислени истории. Ходите на кино и бар заедно, а приятеля й се хилил като зелка. Ти си горчивата зелка щом винаги си бясна на твоя приятел. Този факт ми показва каква жена си ти. Защо не кажеш кой е приятеля ти, ако въобще имаш такъв. Анализирайки ти речника в твоята история заключението ми е че ти имаш непоносим характер. Затова винаги си озлобена и никой мъж няма да ти обърне внимание.
Номер 1 добре ти го е казал в коментара си само, че е сгрешил в едно, че ти си попаднала на bad boy, а аз ще го поправя, че ти нямаш въобще никакъв boy, никой мъж не ти обръща внимание защото си грозна, опарничева, стара и отвратителна. И не си на 32г. а на 66г. навършени години през ноември 2022г. Ти никога не се научи да говориш искрено защото имаш отвратителен характер. За теб мъж няма. Престани с твоите глупави фалшиви истории. Моля коментара ми да бъде публикуван.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8a74b0f9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Как така в анонимен форум номер 8 знае толкова за авторката на историята?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker