Върза ми тенекия! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Върза ми тенекия!
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1730 пъти
Чувствам се ужасно, защото едно момче ми върза тенекия вчера. Познаваме се много бегло. Запознахме се преди половин година във фейсбук. Красив е, с хубаво тяло. Ухажваше ме, писахме си доста в началото, после спря. Потърси ме по Коледа, когато си дойде в България. Той живее в Германия и твърдеше, че мисли лятото да се връща за постоянно тук.
На Коледните празници му отказах да се видим, защото си имах приятел, но не му дадох обяснения. После ми писа два пъти, но не отговорих. Почна да ми разправя някакви неща от сорта на "Начеса ли си егото, като ти писах... "И му отговорих: "Ниво 10ти клас".
Онзи ден коментирах случайно негова снимка във фейсбук. Той се включи на лично и каза, че е в България за 1 седмица. Покани ме на гости в Габрово за уикенда. Много ми се ходеше, ама то чак с преспиване... казах му, че няма как да правим секс сега. Според мене той си помисли, че съм в цикъл защото попита кога ще мога. Поканих го той да дойде при мен в София уикенда. Той даже обясняваше как след тва можело да дойда при него в Германия за няколко дни. Почна да планира екскурзии с мене до Испания, Италия, да съм разгледала билети, хотели.... Изпитах силна тръпка към него. Много еее импулсивен и някакси това ме привлича подсъзнателно.
Разбрахме се да ми дойде на гости в събота, даже ми звънна в 1 през нощта да се уговорим. На следващия ден почна да пише пълни простотии... отивал да тича в гората, чистел, като приключи с чистенето ще каже кога тръгва. Не писа цял ден заряза ме така и писа чак в 11 вечерта.
Измисли си супер тъпо оправдание, че бил заспал и затва не е писал. Това много ме обиди. Уж много ме харесва, уж той ме покани да се видим в Габрово, а ми върза тенекия, все едно аз му се набутвам, което не е така. За мене тва са типичните плейбойски номера. Казах му първо, че лъжите му личат от самото начало... още с оправданието за чистенето става ясно. Второ, му казах Това, че се държиш зле с жените и те реагират супер емоционално, не значи, че са хлътнали. Самозаблуждаваш се. Ние сме емоционални, нормално е да се обидим и да реагираме по-чувствително за нещо, но тва нищо не значи, освен, че се държиш супер тъпо. Според мене той като чу, че няма да правиме секс, просто не му се е занимавало да се разкарва. То и само за секса, ако бях навита, можеше да не иска да се разкарва до София. Каза ми нещо, което ме накара да си мисля, че всичко е нагласено: "Много си сладка, когато ме искаш". Вместо да се извини, той ме сваля и ми обяснява едва ли не аз колко го харесвам, защото реагирах бурно. Малко е самовлюбено това и изглежда нарочно всичко, което стана в събота. Той може наистина да е заспал и да е бил с махмурлук, както твърди, но тва няма връзка с тва, че даже не си отмени уговорката с мен. Винаги може да намериш време да пишеш 2 реда, ако искаш. Според мене той абсолютно нарочно ме играе с цел да хлътна по него. Е как да хлътна, като се чувствам смачкана, сдъвкана и изплюта? !!?? !!??
Мислите ли, че съм му отговорила правилно? Много съм разстроена и още не ми е минало.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 21f8c87c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

1.   Играч, като огромна част от мъжете. Научи се да мислиш като мъж и да постъпваш като мъж и животът ти ще стане хубав. Човек те търси, колкото и му трябваш. Докато ти се терзаеш, тоя опъва други.
Другият път не се вглъбявай много.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a9b268a6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Мани го тоя глупак. Според мен директно спри да се занимаваш с него.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 852e1cf8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

3.   Момиче, ти бензина от Габрово до София и обратно знаеш ли колко е? Естествено, че няма да дойде, за да пиете кафе и да му обясниш какво си яла за закуска... Като не искаш, не искаш и толкова нито той ти е длъжен нито ти на него...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5cddf5cd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

4.   Твърдиш че той лъжел ( и си недоволна от това ) , а ти имаш приятел и си пишеш с друг. Как човек с никаква ценностна система (като теб) държи сметка за поведението на другите?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 367060bda6
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Напълно подкрепям н. 4. Иначе и аз не бих бил пътя от Габрово до София заради някоя, която не иска да спи с мене, само за да си пием кафенца като приятелки. Не, мерси.

А и какво се занимаваш с някой, който е очеизвадно, че те иска просто за единия секс и после ще ти бие шута? Много си загоряла явно. Needy.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 27b31ca6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

6.   Като си пишеш и се занимаваш с такъв, какво очакваш? "Изпитах силна тръпка към него. Много еее импулсивен и някакси това ме привлича подсъзнателно. " Това си го писала ти. Ами те импулсивните са така- сега иска едно, след малко-друго.
Чудя ви се на акъла- как вярвате на приказките в нета на всеки мазник, който ви баламосва? Само защото бил с хубаво тяло. За фотошоп чувала ли си? Даже и снимката може да не е негова.
Ако беше дошъл сигурно щеше да му пуснеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: a8b3506ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

7.   Е този иска само секс и направо си ти го е казал. Ти какво искаш от него? Връзка няма да получиш, най-много да му станеш пристан в София и като минава да те минава и теб.

Как можеш да отидеш на гости или да приемеш на гости някой, който не познаваш, е загадка за мен. Още повече да му кажеш "Няма да правим секс". Така си подкопаваш собствената цена. Не очаквай да те уважава повече. Моят съвет е да не се занимаваш с този, а със следващия Казанова бъди по-внимателна и умна.

И имай предвид, че такива мъже (красиви и нацепени) имат опашка от не-много-умни жени, които са готови да си легнат с тях на повикване. Няма смисъл да го играеш недостъпна с такъв, няма да мине номера. Както не е минал в случая. Не се връзвай на празни приказки (екскурзия до Испания - та вие не сте се виждали дори! ) и се радвай, че ти е вързал тенекия.


Такива мъже си знаят цената и знаят как да те обработят. Ако беше дошъл, щеше да ти каже пет сладки приказки и да те склони за секс. Щеше да преспиш с него и да се чувстваш още по-зле, отколкото се чувстваш сега. Тъй че си минала между капките.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fd49341188
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Много е самовлюбен този... или има и друг вариант - супер неуверен е и затова се държи неадекватно. Не знам. Времето ще покаже ако ти се занимава.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ba3e22d0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

9.   Свиквай, такива като него още дълго ще ти връзват тенекия.
Не е заради отказа от секс, а че не им се занимава да бият толкова път.
Жени под път и над път, ако си му на крака няма да те върне, но не очаквай нищо, пак ще продължи чат пат да ти пише, може и да спре, никой не знае.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7d059f34a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   Ниво 10ти клас.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1ae88c11dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Неговото ниво, ако е 10 ти клас, твоето е 8 ми клас втори срок. Прави му се на главна една година, сега дрънчи на ламарина- е какво да е? Какво стана с предишния? Хвана те на калъп, че чатиш с други момчета или ти омръзна щото е модерно или се правиш на оборотна!?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 22279c08f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   И двамата имате супер незряло поведение. Не споменаваш възраст, но съдейки от написаното, ако сте на повече от 20г. и се държите толкова неадекватно...
Първата ти грешка е била, че не си му казала, че си имаш приятел, вместо да му игнорираш съобщенията. Втората е, че виждаш, че става дума за някакъв смотан лигльо, който те разиграва и ти продължаваш да си губиш времето с него. Вързал ти е тенекия, защото си му дала да разбере, че няма да прави секс и е решил да не се занимава да бие път в такъв случай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 694a3524bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   До 12, на пича не му пука има ли си приятел, не му е за секса, щото ако е искал до сега да е отишъл и да прави секс с нея, тя при писане му се връзва, та на живо ще клекне още от първото здравей.
На пича не му се занимава да бие толкова път по принцип, но няма против да си четка егото с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f974a71ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Вие жените се изкарахте егати добродетелките. Знаете ли колко пъти ми е писнало кифладжийки само да ми губят времето в нета. освен да си чешат егото друго явни не им трябва. Може да са уж без приятел но само заради вниманието към тях пишат, от което човек няма никаква полза защото му бият шута като предмет който вече не им трябва. Искат да им пишеш в иста... само за да си увеличат бройката последователи. Е това е цялта работа! каквото повикало такова се обадило!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker