Да пиша ли на сина и? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да пиша ли на сина и?
преди: 1 година, 27 дни, прочетена 1186 пъти
Историята не е любовна. Става въпрос за моя братовчедка, с която сме близки. Помагала ми е много и дори не съм и се отблагодарил като хората, въпреки че тя не иска да повдигаме въпроса.
Става въпрос за сина и, който е малко по-малък от мен.
Така се случи, че с бащата се разделиха много отдавна и детето остана при бащата главно. В последствие си държаха връзка постоянно. В момента обаче той не и се обажда изобщо, нито иска да я види. В съшото време тя прявеше какво ли не за него.
Да не казвам и колко пари му дяваше, явно се виждаха, докато му даде пари. Сигурно и тя е прявила грешки, но все си мисля, че е нормално на 27-28 години да се държиш така с майка ти.
Ние с нея се чуваме и виждаме по-често, отколкото тя с него.
И винаги казва, че е супер, но я виждам, че има неща, които и тежат. Познавам го и него и се чудя дали да не му драсна 2 реда, за да му кажа просто да и се обади, защото си личи че е тъжна и не е нормално да загърбваш така близки хора.
Тя не е лош човек в никакъв случай, има си минуси като всички нас, обаче ми е тъпо да я гледам така, въпреки, че това са си техни отношения. Младолика е, даже бих казал красива жена, по-младолика е от мои съученички, а е над 45. Усмихната е, държи се добре с хората, в съшото време обаче ти казва и нещата такива каквито са, не ти скрива нищо и това съшо го смятам за плюс. Не е някаква побъркана жена, работи в здравеопазването, всеки ден е с хора.
Удачно ли е да се бърркам, как мислите? Не съм наясно каква точно е динамиката на техните отношения в момента, но той цял живот се държи без причина така. И все я успокоявам, ако стане дума. На коледа, като се видяхме с нея ми каза, че не е искал да говорят, зашото видиш ли бил зает, имал среша с родителите на гсджето му, а вече сме март и той е толкова зает, че не може за 5 мин да се обади да я чуе.
Явно е бил добре манипулиран от бащата и баба му, нямам друго обяснение. Лесно мога и да му вдигна скандал дето се вика и да го напраея за 5 стотинки, ама тогава още повече няма да и звънне, сигурен съм. За жалост съм му затрил номера и не мога да му звънна, мога само да му пиша в FB

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 26 дни
hash: badbbd1cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Драсни. Днес децата са отвратителни и нямаа зачитане към родителите. Не го обвиняйвай, напомни, че майката може да се чувства пренебрегната и той й е син, все пак.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 2ece89451f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не харесвам хората, които изоставят родителите си. Нито искам да имам каквито и да било отношения с такива типове. Но едва ли ще му налееш акъл. Имам съседка, която изостави майка си и създаде конкурентна фирма. Сега прави всичко за да докара фирмата на майка й до фалит.
Страшно подлярски номера върти. Не отиде да види майка си дори когато беше в болница. Роднините й говорят, но прогрес няма. Дори става по-зле.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 8b36a22784
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Откъде идва това желание да се врете и да се разпореждате с живота на хората, не знам! Нямате ли си свои проблеми, та искате да правите скандал на зрял човек, който не се бил обаждал на майка си! Нямам думи просто!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: 12f633d566
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Давай смело и без това няма как да стане по-лошо. Може да попиташ братовчетка си дали е съгласна.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 19ce7a27f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До 3

Ти си доказателството, че в тоя сайт са най-големите пропадналци, комплексари и безделници. Ако си мъж, добре че не си пред мене щях да ти разбия физиономията доста хубаво, за да разбереш, че не е ок да коментираш без да си наясно за какво става въпрос. Ако си жена, дори няма да си направя труда да те коментирам повече.
Къде пише, че искам да правя скандали бе? Става въпрос за човек, който ми е много близък и ми е помагал страшно много, а сега го виждам, че му е гадно, защото нейния пикльо се прави на оборотен. Това, че ти си абсолютен бездушник вече ми е ясно, само че не си прави труда да коментираш повече щом няма какво да кажеш.
Ставаше въпрос, че просто се чудех как да и помогна и се чудех дали да не го помоля да и се обади. Какво бъркане, какви скандали.
За какво ли си правих труда да пиша, като тука е пълно с такива като тебе, утайка на обществото с грозни души.

 
  ...


...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 61bfde585d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке, пий си хапчетата редовно и не обиждай коментиращите във форума.
Фактът, че след развода синът е останал да живее при баща си, а не при майка, е достатъчно красноречив, че историята не е точно такава каквато искаш да я представиш.
Мислиш си, че ще направиш добро, като се обадиш, а някой молил ли те е за това?
Непоисканото добро е зло, въпреки че намеренията ти да се бъркаш в чужди отношения на мен не ми изглеждат точно като добро дело, а по-скоро като действия на безработна или на пенсионерка, която се опитва да бъде полезна.
Не съм номер 3, но в общи линии го подкрепям.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 5669e86319
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не му пиши, ще започнеш да говориш като в коментара си. Тази жена за теб може да е светица, но за него да е била като мащеха. Децата на обущаря ходят боси има една приказка.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: f06875a119
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти не си човекът, който ще им оправи отношенията. И да му кажеш, и да й звънне насила, какво ще се промени? Нищо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker