Как да го оставя след като го обичам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го оставя след като го обичам?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 893 пъти
Здравейте, момиче на 23 съм. Във връзка съм от 3 години с един от най-близките ми приятели. Съседи сме и сме израснали заедно. Връзката ни беше като в приказка първата година, но след това.. всичко се промени. Дали аз съсипах нещата, с поведението си, дали той също си е бил виновен, но през последните 2 години не спряхме да се караме, да се разделяма, пак да се събираме, но като че ли няма край всичко това. В началото се карахме постоянно, защото го хващах да ме лъже, друсаше се с приятелите си, аз бях твърдо против и той затова се криеше. Много пъти се опитвах да го оставя, нарочно си свалях тиндър уж за да го разкарам от главата си, но той се разкайваше обещаваше че повече няма да ме лъже, и всичко се повтаряше пак и пак. Ужасни отношения, постоянно стоях на тръпки за фа разбера за следващата му лъжа. След това ескалира положението, хванах го да си прави среща с друга, докато аз бях на море с наще. Тогава вече бях твърдо решена, че повече не го искам, край с нас. Но пак, нали съм мека мара, той пак се разкайваше, аз започнах да го оправдавам и хоп, пак се събрахме. Нещата за няколко месеца се задържаха добре, той беше това, за което толкова време мечтаех. Личеше си че съжалява за постъпката си и видях коренна промяна в него, докато един ден не ми взе телефона и не прочете стари чатове от преди, когато си бях направила тиндър. Ами малко след това го хванах да си пише с няква и оправданието му беше, че ми го връща задето аз преди него съм го правела. сложих за пореден път край на възката ни, но този път той не се разкая, спря да ме търси, спря да пише.. цял месец бяхме разделени без да се виждаме. Аз буквално умирах… не можех да го преживея, бях съсипана, не минаваше, а по -зле ставаше и накрая не издържах и му писах да се видим. Ами събрахме се отново, но той вече не е същия. Спря да се бори за мен, спря да ми дава нужното внимание, за всичко което не му изнася започва да се сърди. Ако аз се разсърдя за нещо той чака аз да му се извиня… абе положението е зле. Като че ли той осъзна че аз съм тази която не може без него и вече не си прави усилие да ме задържи, защото знае че аз няма къде да отида. Не се чувствам обичана, желана, постоянно го моля да се видим, той все ме отбягва, студен е с мен вече. Не спира да се вози с мотора си, а за мен все не намира време или ако се видим ще бъде за максимум 1 час и това е. Искам да го оставя някак.. искам да види че не съм толкова отчаяна, че мога и без него, но ми е много трудно. Имаме общи приятели, нямам с кого друг да излезна. Липсва ми постоянно, чувствам се като лепка.. искам да спра, но как? Какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 8081818d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Човекът взима наркотици.
Всичко останало, дето си го надрънкала са глупости и лапешки истории.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0c74dbc073
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Изгледай "Блясъкът на чистия ум" (филм) на английски - Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1216772122
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Взема наркотици, вероятно има връзка с друга и отношенията Ви са ужасни. И ти питаш как да го оставиш? Чудя се как някои доброволно стават бърсалки на друг.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6446ec7815
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Станала си емоционално зависима, защото връзката ви е токсична. Това обикновено се получава когато единият партньор има някакво личностно разстройство или е със зависимост, напр. към хазарт, наркотици, алкохол и т. н. Мозъкът ти е свикнал на този режим- да има драма, обезценяване, после сдобряване и отново и отново същият омагьосан кръг. Бягай, само ще се задълбочи страданието за теб, ти вече достатъчно си се унижила да му приемаш изцепките. Какво още искаш да се случи, да стигнете и до бой ли?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 86072b1fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хванала си една ръждясала бракма, където всичко й е развалено, и си мечтаеш да обикаляш света с нея. Бракмата ти от 2 години не може да излезе от града и буксува на едно място в калта, та даже вече и дори не си прави труда да върти гумите. Е какво очакваш?

В момента ти я дърпаш тази бричка в калта и си мечтаеш как някой ден магически ще стане здрав, издръжлив и надежден автомобил. Надявам се осъзнаваш колко неадекватно изглеждаш отстрани.

Ако искаш да имаш щастливо семейство с някого, трябва да търсиш ред добри качества в половинката си. Този твоя е точно обратното- пълен с кусури. Как изобщо очакваш нещо хубаво да стане?

Няма смисъл да пишем и да даваме съвети дори. Ти просто си от онзи тип и нищо няма да се промени. Целия ти живот ще мине в посредственост и ядове.. и надежда. Че някой ден той ще се промени. Че сопола където друса и се занимава с други жени ще се окаже принца на бял кон. Това даже и в приказките няма да го видиш.

Много жалко за децата ви някой ден, които ще имат кофти детство "защото на мама й е трудно да спре да се занимава с боклуци". Много жалко, наистина.

Мислете с тая глава!!!!

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2ac9fed574
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мъже, четете ли внимателно до какви последици води пълното пренебрежение и незаинтересованост към жените?
Можете да се друсате, да чукате други жени, да сте напълно студени и те пак да са луди по вас. В никакъв случай не пропоръчвам наркотиците, но е показателно че ДРАМАТА/ ЕМОЦИИИТЕ (добри и лоши) са хероина за жените. Давайте им ги редовно, на малки порции, и душата им ще бъде ваша завинаги (комбо с луд секс)

ДО момента никога в този сайт не съм прочел тема от жена "Как да си го върна? Той правеше всичко за мен, обичаше ме безрезервно, а аз го оставих"

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5debf51ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не ти трябва този наркоман. Съжалявам, че го казвам, най-голямата червена лампа са наркотиците. Че изневерява, лъже, манипулира и е студен, не го оправдавам. Но, момиче, стой далеч от наркомани.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker