Беше само секс, нищо повече... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Беше само секс, нищо повече...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3921 пъти
Здравейте!!! На 19 съм като за начало. Една вечер се прибирах от работа и моите приятели бяха се събрали пред нас (те са по големи от мен). Там беше и човека, за който ще ви разкажа... та така бяхме се събрали и пиехме по чаша бира, говорих ме си и на мен ми се дояде шоколад и понеже бях пила никой не ме пусна да шофирам и трябваше някой да ме закара и се улучи точно човекът който исках :)

Тръгнахме ние, стигнахме до магазина и всичко беше на ред. Тръгнахме да се връщаме и той спря в една уличка и ме погледна и се усмихна, а аз много го харесвах направо се разтапях като го видех... и та усмихна ми се и аз му казах "искам да ти кажа нещо?" той каза "да кажи?", аз се усмихнах и казах "нищо, хайде карай" и той тръгна.

Слязохме от колата аз ядох шоколад и пих бира и ми звънна телефона-една приятелка искаше да ида до тях да се видим... понеже бях пила както казах вече и не ми дадоха да карам аз казах "хайде някой да ме закара" и го погледнах него и казах "хайде ти"... той не беше много съгласен, защото съпругата му гледаше от терасата какво става, но тръгна... през целият път мълчеше... когато стигнахме аз тръгнах да слизам от колата и му казах "ти си човека от скайпа", защото преди това си бяхме писали там и аз му разказвах как си харесвам някой и си споделях много... неговият поглед, когато му го казах беше все едно срещу него идва камион с 200км... и слязох.

На следващите няколко дена нищо, след това ми звънна да се видим и аз естествено се съгласих, беше на работа и в почивката се видяхме поговорихме за ставащото той ми обясни как не може да има нищо между нас и накрая понеже виждаше колко много го искам ме прегърна...

ХОРА имах чувството, че излитам беше невероятно, а беше само прегръдка. След 2 дена се видяхме и правихме невероятен секс... аз си мислех, че нещата ще останат така, но се влюбих и то много... и сега до ден днешен в продължение на 3, 4 месеца се виждаме 1, 2, 3 пъти седмично понеже съм студентка и съм в друг град, чуваме се всеки ден по 4, 5 пъти, вярно женен е не е до мен, но много ми е хубаво, когато съм с него, много ми е спокойно и на него също.

Казва, че до сега не е изневерявал и даже не знае как е позволил да се стигне дори и до срещата, но сега му е много хубаво, и ще кажете, че е заради секса, не е защото се виждаме 3 пъти!!! Радвам се, че го срещнах и да ви кажа не съжалявам все още за нищо свързано с него... :) а беше само секс...!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1e7ffb188d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човека си има жена не помислихте ли за нея тя сега как ли се чувства искам да я утешавам. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 864dfcde94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Eми кво да ти кажа.. явно си човек егоист без съвест. Мъжът е женен и си го знаела, познаваш и жена му явно - подло и типично курвенско. Нали знаеш, че някой ден когато се омъжиш и на теб ще се случи същото, защото всичко се връща?
Не съжаляваш за нищо казваш... има време да съжалиш, когато те зареже защото е ЖЕНЕН все пак!

А относно мъжките глупости: "Преди не съм го правил, не знам как се случи".. толкова ли си наивна да вярваш на тия глупости или се заблуждаваш, че ти си нещо по-специално за него? ...
Момиче на 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: de411aeb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Помислих естествено!!! а на него защо му е трябвало да се стига до това, ако е бил щастлив и се е чувствал добре с нея???

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7d588ae1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо ли? Още нямаш опит с мъжете или се правиш на ударена. Повечето мъже нямат много скрупули и лесно се поддават, повярвай ми! Нямало е мъж, когото да не съм поискала и да не съм имала, говоря ти за секс, естествено. Но, за разлика от теб, знам добре правилата на играта и мога да разделям секса от чувствата, самата аз съм семейна. Малко разнообразие не вреди никому :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker