Мнение по темата за Палестинец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мнение по темата за Палестинец
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 994 пъти
Здравейте, аз съм жена на 25години (християнка). Женена съм с едно дете. От известно време се срещам с един палестинец, да кажем имам връзка с него от близо година. Наскоро той имаше жена, но ми представи документ с който ми показва че се е развел с жена си ( казва че е заради мен). Всичко ни е окей, разбираме се нормално.. но от време на време ми се струва не адекватен. Срещаме се всеки ден и той ми обяснява че ако не ме е искал, нямало да иска да се виждаме всеки ден. Твърди че ме обича също така. Но главно съм тук да попитам или по скоро да разбера как мислите върху това което сам ми казва, защото наистина аз не разбирам.
Казва ми, изведнъж че иска да се оженя за него.. че иска аз да му стана съпруга.. но не иска деца от мен ( тъй като той има 2 от предишния брак, аз също имам 1), след това ми съобщава че иска да се запознае с майка ми и иска да ме запознае с неговите родители? Какво да направя или по скоро как да го разбера. Много благодаря на отзовалите се.
Поздрави Б.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 2a320efa81
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Леле ако разбера, че ми изневеряваш с такава отрепка. То пък къде го намери този? Свършиха се българите и европейците, с които да се хванеш. На арабин вяра да нямаш, така ще ти кажа!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3da70be918
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   А защо е зора да се жениш за него?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a26b3c4b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Горкия ти мъж. Свършиха де мъжете, че с тия да тръгнете. Ти се омъжи и върви в неговата държава. Ще видиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d641007115
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не вървят ли нещата с мъжът ти?
Ти искаш ли де се развеждаш?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 763d9399d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Женена християнка с дете и се среща с палестинец?
Това фейк ли е, защото ако не е, здраво те хапе щъркелът...
Като приемеш исляма, ще разбереш защо си ни звучала налудничаво...

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6f81371197
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако историята е истинска, жалко за мъжът ти, който ти е гласувал доверие и те е взел изобщо за жена.

Събирай се с палестинеца, после като дойде мароканеца зарежи палестинеца. А па като дойде занзибареца се свържи с палестинеца отново и си направете тройка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9bdea31287
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   По 1 ви коментар той е приятел на мъжа ми, и дали аз му изневерявам или е взаимно ппц не Ви касае, аз искам мнение от различни хора.
По 2 коментар, не знам и аз това се опитвам да разбера, изведнъж той ми предложи.
По 4 коментар не вървят но търпя от доста време.
По коментар 5, нямам проблем да приема исляма, има си и особености но той не ме насилва да слагам хаджаб или да чета Коран!
По коментар 6, не мисля че някой е за съжаление след като сме заедно само заради общото ни дете, ние дори нямаме разговори. Защо да нямам друг мъж след като и двамата не сме щастливи заедно.
И отново казвам че искам да разбера различните гледни точки на хората, а не аз дали изневерявам или не. Благодаря!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f3dea4d299
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Какво да ти кажа? Всеки луд с номера си. И пак имам големи подозрения за достоверността на темата. Ако е вярно ми е жал за детето само с такава майка. Горкото докато навърши пълнолетие кой знае на какво ще стане свидетел. Или ще избягаш сама и то ще се срамува в училище, а децата ще му се смеят, че майка му е с палестинец. Защо раждате като сте такива неадекватнини? Че с палестинеца повдига темата за деца.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b602685bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да не би да иска да узакони статута си чрез брак с теб. Ти говориш за брак, смяна на религията, но не се разбира имаш ли чувства към този човек, какво очакваш от него?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9f3cd5f4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Коментар 8, не съм искала мнение за това как ще се чувства детето ми или пък не съм тук за да чета за това каква съм аз. Това че повечето " хора" различавате другата част от хората като ( цигани, роми, турци.. черни, бели), аз нямам проблем с това. Защо трябва някой да се срамува от друг човек ако има отношение и любов? Пък и никога нищо не се знае.
Коментар 9, имам чувства да, но понякога той се държи едновременно много близо с мен и много далеч. На моменти е, и не съм сигурна в неговите чувства. Но щом предприема по големи стъпки явно е истински.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b838f69184
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Като ти чета историята и малоумните действия... И в последствие реакцията на коментарите под темата разбирам къде е проблема...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: aeeb548f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Момиче, бягай с 300 и не си търси сама белята. Казвам ти го като жена и работила 5 години в арабски фирми тук, в БГ. Че ако почна да пиша, до утре ще е. Един забремени млада девойка още на 19 и си отглеждат бебето. Другите ги виждах как се хилят и похотливо гледат момичетата по улицата, кой знае какво са си обсъждали, не знам арабски. Мен не са закачали, защото бях значително по-възрастна, но всичко младо и в пола им привличаше погледа. Всеки втори мечтаеше да получи статут тук и да духне за Германия. Следобед слагат килимчета и почват молитви...
Вярно е, че хората все пак са различни. Един за 20 години тук не научил български, нищо не му разбирах... Друг от Афганистан, много лъчезарен, добър човек, приятели сме и досега, над 20 години е тук, никъде няма да ходи, има жена, дъщеря и внук. Български говори като нас. Перфектно.
Като цяло за приятели арабите са коректни и точни, но за връзка, секс, семейство едва ли. Никога не бих допуснала за себе си връзка с арабин.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2f3195e836
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Така, от написаното от теб разбрах следното, омъжена си за българин, имаш дете от него, но от повече от година му слагаш рога с някакъв арабин, който те баламосва и ти разправя приказки от 1001 нощ как ще се разведе, ще те запознае с майка си, ще те направи своя съпруга и ще живеете щастливо завинаги. Миличка, не си ли малко голяма да вярваш в приказки?
Да не говорим, че тук е пълно с разказите на жени направири грешката да се омъжат за араби. И после, олеле, какво стана, заключи ме вкъщи, отганичи ми връзките с приятели и роднини и ме третира като втора категория. Ти това ли искаш, да те заведе в Палестина, да те заключи в дома си под надзора на цялата си рода и да не можеш от къщата да излезеш без придружител? Да не говорим, че те никога няма да те приемат, най-малкото защото си имала друг мъж преди него, т. е. не си се омъжила девствена. А детето ти? Мислиш ли какво ще стане с него? Ще го оставиш без майка или ще го замъкнеш в Палестина при напълно непознати, които няма да го приемат защото не е от тяхната кръв.
Я слез на земята! Вече си майка и ако си достатъчно наивта да си провалиш живота, ок, но защо искаш за съсипеш живота и на детето си? !
Защото и в двата случая то ще е нещастно, в единия майка му ще го изостави, в другия ще го заведеш при чужди хора, които никога няма да го приемат. Ти изобщо помисли ли за това?
Или си толкова заслепена от приказките на тоя арабин, че вече се виждаш като арабска принцеса в дворец заобиколена от куп прислужници?
Порасни!!! Реалният живот на жените там няма нищо общо с живота от сериалите или от приказките на Шехерезада, нито пък е такъв какъвто ти го описва твоя възлюбен. Арабите са известни с това, идват в Европа и почват да свалят звезди на някоя наивница докато я излъжат да се омъжи и после става грозно. Ти това ли искаш? Да си поредната хванала се на номера как ще живеете в някакъв рай и животът ти ще е само цветя и рози. Хахаха! В 21 век, уж сме образовани жените, а още се хващаме на подобни приказки.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0686c76d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Коментар 11, къде е проблема?
Коментар 12, няма как да получи статут, аз не съм родена в България като за начало и не живея там...
Коментар 13, той се е развел ( показа ми документ), той и сега ме ограничава - чете ми телефона, придружава ме навсякъде ако ми се налага да изляза. Може би сте прави, но аз ако знаех какво му се върти в главата или поне малко отговаряте на това което съм питала би ми било по лесно. Детето си няма да коментирам.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ea2edd512e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   И аз се надявам темата до е измислена....
Мисля, че 12 и 13 са най- точни в коментарите си.
Ок, няма да обсъждаме изневярата ти, макар и да е предателство спрямо мъжа ти. Повечето араби са сексисти спрямо жените, а въпросът е защо изведнъж се е развел с жена си, за да се омъжи за теб? Така написано от теб звучи подозрително и вероятността клони да иска да се омъжи за теб, за да узакони статута си с брак или за някаква подобна изгода. Дори самият факт, че не си сигурна в чувствата му към теб, е достатъчен, за да не се омъжваш за него и то само след няколко месеца (паралелна) връзка. Рядко браковете след няколко месеца отношения просъществяват дълго, особено при такива големи различия като религия.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6595e0e1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Метни си един черен чаршаф пред огледалото.
Ако се харесваш така скачай в устата на дявола със затворени очи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker