Студено отношение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121409)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Студено отношение
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1305 пъти
Здравейте!
Ще се радвам, ако някой отдели 5 минутки, за да прочете историята ми и да ми даде някакъв съвет, че съм в задънена улица.
Ще се опитам да бъда кратка.
Та, имам „сериозна" връзка от 2 години с господин, който е малко по-голям от мен.
В началото всичко беше както по филмите, бяхме лудо влюбени един в друг, искахме всеки един миг да прекараме заедно, постоянно идваше до родният ми град, както и аз отивах при него, за да се видим.
Но стана така, че от 8 месеца живеем заедно и оттогава нещата не вървят както трябва.
Започна да се държи студено с мен, по цял ден си играе на телефона или на компютъра... имало е дни, в които не сме си казвали и една дума. Правя опити, за да завържа някакъв разговор, но получавам само мълчание от негова страна. Вече не си споделяме, не се подкрепяме. В повечето се случай се държи така все едно съм невидима за него.
За секс няма да говоря, защото правим секс два пъти за две седмици, а понякога и толкова не правим.
Имаше един период от време, в който отношенията ни се бяха пооправили, но решихме да се запишем на латино танци заедно, малко след като започнахме да посещаваме уроците по танци, той отново започна със старите номера. В школата има една жена, с която постоянно танцуват заедно, когато я види, ако има един начин да й се хвърли на врата. Когато заговорим за въпросната госпожа той я нарича „жена ми".
Няколко пъти, въпреки че бях до него, той не покани мен на танц, а покани съвсем различни жени, които бяха на другият край на залата.
Една вечер инструкторката ни по танци беше организирала парти в един бар, аз му казах, че няма да отида, понеже не се чувствах добре изобщо... цял ден лежах и повръщах, а моят хубостник се облече и тръгна към барът.
Също така преди винаги ми е помагал във всеки един аспект, а сега трябва винаги с кавги да го карам, за да стане и да направи нещо.
От една седмица съм при семейството си, понеже имах нужда да замина нанякъде, за да премисля нещата внимателно... за тази една седмица ми е звъннал точно 2 пъти. На Цветница имах имен ден и той прекрасно го знаеше, но дори не ми написа един ред, за да ми честити именния ден.
Няколко пъти съм се опитвала да проведа разговор с него... какво се случва с нас, какво го тревожи, има ли нещо изобщо? И всеки път излиза с думите, че бил стресиран от работа. Притеснявало го заболяването, за което се предполага, че имам, въпреки че не е 100% потвърдено... страхувал се, че един ден съм щяла да остана прикована на инвалиден стол и всичко щяло да падне върху неговите плещи - не искал такъв живот.
В главата ми е пълна каша. Пълно е с въпросителни, на които нямам отговор.
Толкова много ме наранява с държанието си, а на него не му пука!
Чудя се има ли смисъл все още да се боря за тази връзка? Какво да правя оттук нататък? Има ли според вас намесена жена?
Благодаря на всеки един от вас и се извинявам за дългият пост, но просто имах нужда да споделя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: fcef20fe90
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Какъв мазохизъм от твоя страна, явно вече си на години и те е страх да го оставиш, друго обяснение нямам!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 90b10b6d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   От Авторката: млада жена на 25 години съм. Не от страх не го оставям в миналото си, а защото все още го обичам.
А и все още вярвам, че нещата могат да се променят.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fa581b597a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   При сериозно заболяване 80% биха се замислили дали да останат с партньора си, ако няма деца, общо имущество и т. н.
Сега е моментът да излезеш от тази връзка.
Мъжете са силно бъзливи, егоисти и медицински инвалиди.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 966fe08f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Изобщо не знам защо си с този човек. Нито те цени, нито те уважава, нито изобщо има нещо към теб. По-добре сама, отколкото с човек като него, сериозна съм. Зарязвай и си живей при вашите, пък един ден ще си срещнеш точния човек. Това е просто не загуба на време и нерви, ами чисто престъпление спрямо личността ти. Защо го позволяваш това?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2a865d69f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Вероятно не иска да е с теб повече. Но не иска да изглежда така сякаш той те е изхвърлил. Иска да си тръгнеш сама. Иска с поведението си да успее да те прогони. Ако се заинатиш да останеш, ще започне и по-зле да се държи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 99faa7eee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   лесно е да си с някого, когато той е добре, когато е млад, красив и щастлив...

имам обратния пример бях с една жена която беше на дъното, в депресия и прекарвах време с нея, извадих я вярвам силно от дупката в която беше. повдигна глава и ме заряза и си хвана друг, който не би я погледнал докато беше в дупката си.

мисълта ми е, живота си минава бързо и хората масово са егоисти и използвачи, не знам как може да обичаш човек, който не те цени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 07abe99c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Явно съвместното ви съжителство го е накарало да види у теб качества, които не му харесват, а и болестта също може да е част от причините. Мъжете болни жени не обичат да гледат и то след дълги години брак, та сега ли. Въоръжи се с любов към себе си, задействай егото си и се опитай да се отдалечиш от него и забравиш. Дал ти е доста сигнали, че е загубил интерес.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e89525fb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 6. Било ти е неприятно със сигурност, за съжаление ми е познато. Докато беше забавно, весело с излизанията, с дискотеките с безгрижието, нямаше никакъв проблем. Когато трябваше да и се помага, щ също нямаше проблем. Когато обаче аз стигнах дъното дори временно, тя просто си тръгна и да, скочи на друг.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9736f76a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До номер 3, само като ти види омразата човек може да си представи колко е противно с теб и такива като теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 18048d285b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Това като прочетох за заболяването как реагира, ми стана гнусен този господин. Всеки може да го помисли на негово място, но да го изтърсиш пред другия е садизъм. И то точно в момента, когато предполагам ще се изясни имаш ли това заболяване или не да се държи по въпросния начин? А от стрес ли не ти написа два реда за Цветница? Или е решил и да си спести пари за подарък? Как така ще те дразни по този начин на танците? Това е умишлено да дразниш и раняваш някой? Как така на теб ти е зле, а той се облича и отива на танци? Този човек садист ли е, психопат ли е, какво е? Рядко го пиша с такава тотална категоричност, разкарай го този човек не само като партньор, а изцяло от живота си. Такива като него заслужават да са сами и без приятели и околни като нямат грам емпатия, човечност и зрялост.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3ff47b427a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И сега ще се намери някой да каже, че сами си ги избираме такива, 10% от мъжете, красиви, богати, бла-бла... Не, съвсем не е така. На мен ми се случи същото и нито е красив, нито има пари. Работи за 1500лв. и изглежда най-обикновено. Няма вид на утрепка, нито на красавец, нито е с мускули, нито е дебел... най-обикновен средностатистически мъж на средна възраст. То не бяха мили думи, жестове, различен бил (сам го казваше). От началото не му повярвах, но му дадох шанс и накрая си показа истинското лице. Заряза болната си майка, после започна да излиза с приятелите си, да пие, да пуши трева, да ме игнорира, да ми казва, че съм луда.
Забелязвам еднакъв модел на поведение - държат се добре, все едно са читави, после като си повярват, че си им сигурна - се показват като егоисти, агресори и изобщо различни от отношението в началото (първите няколко месеца) а когато им го кажеш, изкарват теб луда.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 005422a88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   До 11. Съжалявам, но такиав си ги избирате. На читав мъж няма да му е удобно да се натрапва с много, много мили думи, нито да навлиза много в пространството на другия, особенно в началото. Читавия мъж се вижда отдалеч, пожелавам ти да срещнеш такъв някой ден, ще видиш разликата. Също така читавия мъж рядко сваля жени, въпрос на възпитание.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 85f8861076
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мъже, четете и записвайте.
Това е успешния модел на поведение с жените - пълната незаинтересованост. Приятелката ти има имен ден - просто забравяш. Отивате на танци, а ти каниши различни момичета - класическо изпълнение. Включваш стелт моуд и се покриваш 2 седмици - точно по учебник.

Без значение какви ги дрънкат жените - виждате поведението им. Не само че авторката няма да направи нищо по въпроса - тя обожава този мъж. Защото на него просто не му пука и ще остави като куче. А, да и междувременно спи с други жени.

И обртаното - много важно мнение на номер 8 (и отново показателно за поведението) - правиш добро, помагаш ѝ, даваш всичко, накрая тя си тръгва с друг и ти все едно никога не си същестувал.

Такива са времената в които живеем, това са правилата - всеки сам за себе си. Дали е правилно или не -няма значение - има значение дали се съобразяваш с правилата на играта или биваш смачкан и захвърлен.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8116cc4b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 12 от 11
По какво се познават отдалеч?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker