Изневерих му и не знам как да постъпя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих му и не знам как да постъпя!
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 5343 пъти
Сигурно още като прочетете заглавието ще започнете да ме обвинявате, но вината не е само моя. С приятелят ми сме заедно от доста време. Живеем заедно, но напоследък имахме спорове и спречквания. За капак преди няколко седмици разбрах, че започва нова работа, но не от него. Ще пътува много, следователно по 15-20 дена от месеца ще съм сама. Скарахме се много жестоко, но преди да замине оправихме нещата.

След това случайно видях един стар познат. Преди години бяхме близки приятели, но не се бяхме виждали от много време. Излязохме с въпросният човек, той ми разказа за себе си и всичко се случи. Аз от своят страна излъгах и него, защото не му казах, че имам приятел.

Лошото е, че не знам какво ме подтикна да направя това. Защото съм самотна и почувствах този човек близък, или само заради кефа? Не исках да стане така, дори в момента се питам защо го допуснах.

С приятелят ми имахме много хубава връзка и наистина съм го обичала, но напоследък просто не се получаваше. Да не говорим, че от как сме заедно ме е ревнувал без да съм му дала никакъв повод. Изчезна нежността, всичко. Може би ги открих при "любовника си".

Чудя се дали да спра тази тайна връзка и да опитам нещата да потръгнат с приятеля ми, или с него да се разделим и да започна с този човек?
Малко късно си задавам въпросите, но всичко се случи бързо и непланирано. Просто в момента се чувствам обичана и оценена, а преди това ми липсваше.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3fe0ea6105
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дай шанс на "любовника". Важно е как те кара да се чувстваш мъж с когото имаш някакви отношения. Действай докато не е станало късно и току-виж от два стола тупнеш на земята. късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 08f57f401a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Добре де, не можа ли да изчакаш още една-две срещи и да не се хвърляш веднага на онзи?
Прекалено импулсивно и несериозно към двамата - нямам добра прогноза.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 89c0fcd9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените сте същества без достойнство и чест, да не говорим че начина по който разсъждаваш е като на някакво чудовище...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 765d329dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Надявам се приятеля ти да научи и сам да прекусне връзката си с тебе! Все пак той е жертвата в случая! А ти си поредната...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c97df34266
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен не си малко момиче и вече усещаш, че внушенията, които ни натрапват не винаги са правилни. Едва ли считаш, че "приятел" означава човек, изпратен ти по най правилния начин от съдбата. Самият факт, че те е ревнувал без повод, сега когато има повод, какво би означавало за него. Дали пък е най праведният мъж на света, за да си го позволява?

Сега си между два избира и това е най доброто -възможността, свободата да можеш да избираш. И то не като на парламентарни избори -каквото ти предложат, а пред свой личен избор, на човек за дълга връзка. Няма гаранция и за втория- "любовника", че ще е точният човек. Затова, не бива априори да отхвърляш всички възможности, защото и те не са безброй, въпреки наличието на милони мъже по света. Едни от тях няма да са подходящи за теб, за други -ти няма да си подходящата. Така, че не отхвърляй шансове. Никога, дори още повече при наличието на ревност.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: abfaabdfa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, нещата с приятеля т няма дапотръгнат: Ако запазиш тайната ти, той ще се чувства добре, а теб ще те гризе отвътре и по начина ти на държанеи, ще усети, че си гузна. Ако му споделиш, ще нараниш достойнството и егото му, ти ще се почувстваш по-добре, но той може и да не го преодолее, а ако го преодолее, ще те наказва несъзнателно всеки път.

Мисля, че най-добре ще е да останеш сама за известно време, да намериш себе си, да разбереш какво искаш ти самата и коя си ти самата и чак след това да се хвърлиш във връзка.

4“Жените сте същества без достойнство и чест, ". А как наричаш мъжете, които изневеряват на жените си и гледат да вкарат всичко, което има гърди на два крака в леглото си? Тези хора имат ли чест?
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ca922e75d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Първо виж какви планове си прави за тебе "любовникът" и тогава... Понеже може просто да иска да си прекарва ей така разни моменти с теб от дъжд на вятър.
До коментар 4: зле си...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a8e93002f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Знаеш ли, пробвай да изневериш. Втори път. С друг. Ако не знаеш как да постъпиш и тогава, пробвай с трети. Сериозно говоря. И след третия, ако ти все още чувстваш, че обичаш приятеля си-остани си с него. Ако го обичаш толкова, колкото мислиш кажи му какво си направила и ако той го приеме значи и той те обича. :)

Винаги е имало изневери, има и ще продължава да има. Аз не уважавам хората, които не могат да разграничават отношенията. Скарали се с официалния партньор, кривнал малко от семейното ложе и вече големите филми. Започва се едно обвиняване на човека, когото уж обичаш, че вината е в него, за да търсиш друг. Ама в тоя момент не мислиш за сладките моменти с любовника, нали?

Никой на сила не те е накарал. И каквото и да ти се говори тук или където и да е, сърцето си е твое. Изчакай да се стъмни, да стане тихо, отвори прозореца, загледай се някъде в далечината и в един момент ще чуеш сърцето какво говори. А то, винаги казва истината. Дори и тя да е такава, каквато другите не биха я приели. Дори и ти самата да не искаш да я приемеш. Рано или късно изпадаме в ситуации и сме по някакви перипетии, които иначе на нас не биха се случили.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7490da4733
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък нещо не разбирам какво, адйеба, означава тая дума "изневерих". Какво е съдържанието на смисъла й. "Вяра" -вярвам, някой ми казва нещо, ама то е вярно. Казва че ще прави нещо и го прави. Ама това, че прави нещо, значи ли, че нищо друго не прави? Или нищо друго не трябва да прави? Изневяра би трябвало да е, когато някой обещае нещо, примерно, че няма да счупи някоя ограда, а после иде и я счупи... не знам точно това лъжа ли е или изневяра, ма наистина не знам какво си се окумила. Съблякла си се пред още някой друг да ти напраи кефа, че това от кога е збранено? Я не се самоизмъчвай, ами виж н-р 9, че май трябва да си се поопознаеш по отблизо и да правиш това, което ти иде отвътре, стига да не караш някой на когото държиш да страда. Щото каквото и да правиш, се някой ще му е криво -поне на близките ти да не е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b4b7ee1acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Тръгвай си, момиче. Няма смисъл от досегашната ти връзка. Може да не казваш на досегашния си защо си отиваш. Той ще е разстроен, по - късно ще е щастлив без теб. Ако мислиш и за него - тръгни си. А ти - след "любовника" ще си намериш друг, след това следващ и следващ, докато се озовеш сама пред прозореца с плетка в ръка. И ще си биеш главата за сегашния. Но все едно нямаш друг ход. Изчерпала си всичко. Съдбата ти е на скитник - да скиташ от мъж на мъж без да се задържиш никъде.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 177afb642c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Че аз колко пъти съм се карал с моята и колко пъти съм бил самотен, скарани.... , че трябваше да изнаверявам ли?
Човек спре ли да ти вярва, търси друг. Което ме съмнява, че и следващия ще ти вярва... Според мен си такава натура.
Срещнахме се случайно... ходи ги разпрявай на филянкишията.
Курве си се родило и такова ще си останеш...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4e1a31ff51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Колко са жалки жените... За разлика от мъжете, които се водят от разум и по-малко емоции, жените се водят изцяло от емоциите, което значи, че най-малкото моментно състояние може да доведе до погрешни впечатления и решения. Постъпила си изключително гнусно спрямо гаджето си. Твоята постъпка говори за теб, той няма нищо общо с това, не е виновен, че ти си курва. Ако нещо между вас не върви, сядате и го обсъждате, това не е нито причина, нито повод да търчиш да лапаш на друг. Ще се подведеш по първосигналните емоции и ще си мислиш, че изпитваш нещо спрямо новия и ще ти е достатъчно да си тръгнеш от сегашния. И знаеш ли какво ще стане? След месец-два-три ще се събудиш и ще решиш, че искаш старото си гадже, ще се ядосваш колко тъпо си постъпила, ще съжаляваш дълбоко. Е, през това време ще се чукаш с новия ти, не е проблем за вас жените, но никога няма да спреш да мислиш за предишния, защото той не е сгрешил спрямо теб, а ти така си му се отплатила.

В началото ще се заблуждаваш, че новия човек е готин, приятно ти е, щото ще излизате, ще се хилите и т.н. Но равносметката ще ти се стовари на главата един ден и ще осъзнаеш, че си направила огромна грешка и че няма връщане. Ще опиташ да продължиш, ще пробваш с тоя-оня и ще навъртиш доста бройки. За миг няма да забравяш за онзи човек, който е давал всичко за теб, а ти си оставила ей така. Няма да спреш да мислиш за него и когато го виждаш, сърцето ти ще се свива болезнено, а той я те забележи, я не... Сигурен съм, че така ще стане, защото една курва постъпи така и с мен. Е, така стана и с нея... Пробва да се върне при мен, но не й се получи. Аз бях перфектен, без нито една грешка, а тя го видя твърде късно. Както се пее в една песен "...бъди щастлива със скъпите си дрехи, с лъскавите неща, желая ти успехи..."

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9945758801
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Знам, че темата е стара но може да помогне на други.

В МОМЕНТА В КОЙТО СЕ ЗАГЛЕДАШ В ДРУГ, ПО - ДОБРЕ ПРОДЪЛЖИ С НОВИЯ, ЗАЩОТО АКО ИСТИНСКИ ОБИЧАШ 1-ЯТ... НИКОГА НЯМА ДА СЕ ЗАГЛЕДАШ ВЪВ ВТОРИЯ!!! предполагам, че ме разбирате

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 55b57232fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Така както го описваш, не знам защо но у мен се поражда чувството че нямаш бъдеще нито с приятеят ти нито с любовника. Затова твърдо заявявам-Остави ги и двамата! Светът е голям и шарен. Един ден ще срещнеш подходящия.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b00fa722f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   13, мъжете се водели от разума? ! Айде бе! Сигурно за разума на долната глава иде реч. На една *жалка* жена без *достойнство и чест* се падат поне двама жалки мъже с *разум, достойнство и чест*, които заради едното чукане зарязват семейство, деца и всичко, което си струва. Зарад едната чужда дупка. Така че не слагайте куцо и сакато под един знаменател.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5e8fc39e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ето я общоприетата теза за изневярата:
- Гледната точка на мъжете:
1. Когато техен познат върти две мадами - "Браво бате, най-големия си. Плейбой от всякъде". Само че тази теза издиша доста стабилно в наши дни. Моите наблюдения са, че приятелите на мъже, които изневеряват, вече не гледат с чак толкова добро око на този род постъпки.
2. Когато жена изневери. - "Тя, К*рва, пачавра и т. н. " Като изтървем излишните силни епитети, това си е вярно.
- Гледната точка на жените:
1. Когато мъж изневери. - "Боклук, мръсник, чудовище... " Отново в основата си тезата е вярна.
2. Когато тяхна приятелка изневери. - "Ама мила, той е виновен. Той не те разбира, не ти влиза в положението и не те уважава. Подтикнал те е към тази постъпка и т. н. " ООО да мила, той е виновен, той не може да чете мисли. Той ти наниза чуждия х*й, не си ти...
От тук нататък няма смисъл да казвам мъже/жени, защото няма значение коя страна изневерява. Всички, които казват, че хората осъждащи изневярата са "псевдо моралисти" могат да ме цунат отзад. Този лаф им стои в устата, за да успокоят гузната си съвест.
Да авторке, изневярата е аморална. Номер 10, сега ще те светна какво е съдържанието на думата "изневяра". На база всичката ни еволюция и постижения като човечество, се предполага че сме малко по-напреднали от животните. Въпреки, че има животни, които правят двойки за цял живот и доста по-морални от нас хората. Когато започнеш връзка с един човек ти си с него, ВЕРЕН си му. Ако обществото беше решило друго яче, щяхме да сме като животните. Най-силните да получават всички мацки. Представи си как си вървиш по пътя с жена под ръка и по едно време изкача една бабанка шибва ти тва тупаника, направо и къса гащите и я оправя на пътя. Само защото е по-силен. Ето ти го смисъла на думата "изневяра". Когато си избрал да си с един човек, ти го уважаваш и си му верен. В моментът, в който решиш че искаш да приключите, сядате, говорите и толкова. Ама к*рвенски номера да му въртиш зад гърба, ще ме извиняваш. Има както женски така и мъжки к*рви...
Авторке, ако пък си решила, че имате проблеми и те те подтикват към това ти действие- сядаш и говориш за тези проблеми. Хората нямаме способността да четем мисли. Изговаряте си проблемите, ако пак няма промяна, значи се разделяте и толкова. Но пак не трябва да се стига до това да изневериш на човека до теб. Щом си тръгнала с него, значи с нещо те е привлякъл, вече не те привлича, остави го да си иде с достойнство, не го унижавай. Новият те привлича с нещо, хващай се с него, но не преди да си се разделила със другия си приятел. Въпреки че ти каруцата вече си я обърнала.
Казах че няма да намесвам разделението жени/мъже, но има едно нещо, което си важи предимно за дамите, или поне за повечето от тях. Не искам да обиждам никой, ако можете да ме оборите момичета ще се радвам. Та жените в основата на поведението си са като маймунките. Малки, сладки и игриви, но никога не пускат стария клон докато не са се хванали за новия. А това е гадно, най-малкото е нечестно. Освен това, както някой над мен написа, обичат да действат под влиянието на силни емоции. Един скандал за нещо, не толкова сериозно е достатъчен, да ги накара да "натрият" носа на половинката си...
В моментът, в който ти си изневерила на приятеля си си му показала, че не го уважаваш в позицията му на "мъжа до теб" и не го искаш в живота си. Какво ще правиш си реши ти... дали ще го оставиш, дали ще си с него. Ако останете заедно, намери начин да му кажеш истината обаче. Рано или късно ще се разбере, а тогава ще е много по-страшно. Казвам ти го защото имах досег с жена като теб. След 1 месец я хванах. Естествено аз бях виновен, защото еди си как съм и бил показал неуважение. На въпросът "Защо не седна да поговориш с мен когато видя че нещата не вървят? " не получих отговор. Гледаше ме неразбиращо като теле...
Хора разберете че в една връзка трябва комуникация. Това да се правите на обидени и да набирате напрежение и злоба, които в един момент ви бутат към правенето на глупости е най-тъпото нещо. За това имаме език- да говорим и разрешаваме проблеми. Ако не, поне да се разделим като зрели хора, а не да си правим маймунджелъци зад гърба... А ако говорите и пак не се получава- всеки по пътя си.
М24

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: acff217cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 16 и аз тъй викам.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 405df2b9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   ЕЕее не им ли писна на тея жени да изневеряват бе значи... после къде били истинските мъже???
Отговорете си сами!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 570815933a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   ВАЖНОТО Е КАК СЕ ЧУВСТВАШ ТИ АКО ТОЗИ ТЕ КАРА ДА БЪДЕШ ЖЕЛАНА И ОБИЧАНА БЪДИ СНЕГО
има една песен която е за любовта искам да прочетеш това много внимателно че дори даси спала с любовника си той те оценил много а приятелъти е затварял очитеси пред теб!
Не искам да си тръгваш
А нощта е толкова дълга
Всеки наш момент
Искам да спра, в това легло

Колко дълги са часовете
Когато ти закъсняваш
Побърква ме, очакването ти ме убива

Остани любов, остани
Искам повече от целувките ти
Имам нужда от тялото ти
Прави с мен любов, убий ме от удоволствие

Остани любов, остани
Да те желая така е порок
От който никога няма да се излекувам
Остани любов

От желанията се разболявам
Когато нямам твоята любов
Докато не чуя стъпките ти
И не те видя в прегръдките си
Чувствам се като затворник.

Колко дълги са часовете
Когато ти закъсняваш
Побърква ме, очакването ти ме убива

Остани любов, остани
Искам повече от целувките ти
Имам нужда от тялото ти
Прави с мен любов, убий ме от удоволствие

Остани любов, остани
Да те желая така е порок
От който никога няма да се излекувам
Остани любов

Зависим съм от устните ти
И това как ме провокираш
И твоите небесни очи
И твоята усмивка, и твоята коса
И начина ти да бъдеш себе си...
Пристрастен да те обичам.

Остани любов, остани
Искам повече от целувките ти
Имам нужда от тялото ти
Прави с мен любов, убий ме от удоволствие

Остани любов, остани
Да те желая така е порок
От който никога няма да се излекувам
Остани любов.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 568c691d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Номер 17 - не може да бъде казано по-изчерпателно и правдиво! Браво за начина на мислене. А вие останалите се поучете от него.

*Габи*

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2969ca96d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здравейте
Щом е имало изневяра значи нещо е куцало, пчелата не бяга от меда нали така. Според мен нищо не е случайно в този живот, както и тази среща с този мъж точно в този момент, това е било нещо като изпитание за връзката ти.... щом има една изневяра ще има и втори случай-запомни го добре. Изневярата не е голямата работа, напротив, няма по хубаво от това да намериш подходящия човек за себе си и да бъдеш себе си с нето, да можеш да си го позволиш най вече бих казала. Нещо ти е липсвало и заради това си била с друг, ако се върнеш към приятеля си то ще е от гузна съвест, но вътре в теб все нещо ще ти липсва и рано или късно пак ще се намери ново изкушение, а времето си минава и годините ти също. Избирай докато можеш мила, дори и този втория да не е човека, той се е появил за да те предпази от първия. Естествено ако няма нещо друго заради което да стоиш с този мъж.... желая ти късмет
Ж42

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e40496a992
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   За теб определението е една дума, използвана като нарицателно, много правилна - започва с буквичката К. К като Карлово. Сещаш ли се??

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker