Дали не съм закъсняла? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали не съм закъсняла?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3243 пъти
Здравейте!

Аз съм жена на 45 години. Разведох се преди 16 години /мъжът ми много ме тормозеше и биеше, дори носът ми счупи/ и до ден днешен съм все сама. Като чели не намерих сили да се доверя на друг или не съм срешнала подходящия човек.

Имах три връзки за този период, но и трите се разпаднаха. Увлечена в отглеждането на двете ми деца, срама, че съм разведена /поне в началото/ безпаричието, желанието да се измъкна от тази ситуация, не ми дадаха възможност да намеря човека до себе си.

Сега след толкова години, когато вече имам големи деца, собствен бизнес и достатъчно средства, за да се издържам, усещам една огромна празнота и умора. Умора от това да се боря с живота сама и празнота от това, че няма с кой да сподела радостите и несгодите стоварили се върху мен през деня.

Мисля, че имам всичко освен някой, който да ме обича. Мислите ли, че мога да срещна такъв човек? Че не съм закъсняла? И има ли такива хора все още?

Благодаря !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: faa878157a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В България - не мисля. Намери начин да движиш бизнеса си от разстояние и заминавай някъде. Ако трябва зарежи всичко тук.. нека децата ти да се спраят със започнатото и построй живота си в друга държава. Не е късно, ако си м/у хора с отворена мисъл и съзнание за хубавите неща, независимо от възраст и пол. Тук сме тесногръди !
Желая успех :*

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a115031695
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Рядко са добрите хора всеки жив човек има нужда от щастие зная какво е самота

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b41baf5fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейте.. започвам направо... аз съм на 23 години и мисля, е вашата възраст е прекрасна.... Там, където живея има толкова много самотни госпожи около и над педесетте... Та те сега изживяват втората си младост. Сега е времето да изживеете и вие вашата. Децата ви са отгледани.. нямате мъж на, когото да прислугвате, чистите, готвите и съобразявате с него, а това е прекрастно...

Моята майка, жива и здрава да ми е ме е отгледала сама, помня мизерията, мухала по квартирите и изморените и очи, вечер когато се прибираше от работа.. Винаги съм й повтаряла колко ни е хубаво сега без татко и колко много се радвам, че можем да не си оправяме леглата.. по цял ден да се разхождаме.. вместо постоянно да бързаме за някъде, защото татко примерно е гладен и т. н и т. н.

Бих дала същият съвет и на вас, ако позволите. Огледайте се за разни екскурзии, в Европа и извън нея... една такава почивка непременно ще ви зареди с много положителна енергия. Преди време с майка ходихме на една такава почивка на остров.. тя се промени до неузнаваемост след нея... сега я виждам, че пак е психически уморена.. но или не й се свидят парите.. или намира някаква друга причина...

Ами желая ви от все сърце всичко най-добро. Простете ми поста, по детски найвно писан... исках просто да ви вдъхна кураж...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d6e5b072ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се! нали за любовта няма възраст?
Поздраления за това което си постигнала! И само напред!
Упсех!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 24a434c752
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си закъсняяла има много хора като теб само дето ти не ги познаваш... запозай се с повече хораа и ще намериш тва което търсиш... УСПЕХ!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: db71e712b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Живейте госпожо, докато дишате не е късно! Дано оттук нататък сте много щастлива и изживеете невероятни мигове. Заслужавате го.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1d5816c0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Донякъде съм съгласна с номер1 ноооо... според мен не е задължително да си зарязваш всичко постигнато и да бягаш надалеч! Тук не сички сме тесногръди... намери си среда като за теб! ... хора сякакви... ;)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5790e323ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не просто мисля, а съм убедена, че можеш да срещнеш такъв човек!
В никакъв случай не си "изпуснала влака". Ако имаше определена възраст за срещане на подходящ партньор, то всички жени/ мъже, надхвърлили 25-30 и останали сами, биха били отписани от и за любовта. Просто е различно сега. Не би го срещнала в дикотека или в университет. А по-скоро на работа, по време на пътуване или семинар, на екскурзионно в планината, а и на доста други места.

На твое място не бих се концентрирала върху липсата на човек до себе си, а върху максималното оползотворяване на хубавите години, с които все още разполагаш. Аз имам доста близки - както приятелки, така и колежки, на възраст между 42 и 55 години. Всяка от тях изглежда и се чувства по начин, който зависи от онова, което прави за себе си. Уверявам те, че планинарките и посещаващите курсове по танци и йога си личат отдалеч. Страхотни са! Жизнени, стегнати, хубави. И промяната в тях се случва пред очите ми!
Ако насочиш обичта, която искаш да дадеш и получиш, към себе си, ще привлечеш и хора, които да искат да са около теб. И ще срещнеш и любовта.

Плюсовете ти са, че децата са пораснали и не са залепени за полата ти. А също и че си по-уверена в онова, което искаш от живота и търсиш в един партньор. Възрастта ти е оптимално добра, за да направиш нещо за себе си - ако разполагаш с известни финанси и време.

Не забравяй, освен това, че по-добре е да си сама (свободна!!), отколкото впримчена в непоносим брак (скучен, нехармоничен, надупчен от компромиси). Затова се възползвай от свободата си да дадеш на себе си всичко, което си си отказвала, докато си се грижила за децата и бизнеса си.
И вероятността да Го срещнеш многократно ще се увеличи :).
Кураж и целувки от мен!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 18123d492d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не знам дали сме тесногръди, но днес срещнах 60-годишна двойка, която ще се жени скоро.
Всичко много хубаво, докато не ме светнаха, че на мъжът това му било практика, после продавал имотите на съпругата, изпивал каквото могъл и се развеждал, докато срещне следващата жертва.
Никога не е късно за любов и за сродна душа, само бъди внимателна в изборът си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 74df9cd2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изобщо не мисля, че в чужбина хората са по-различни, но финансово може би са по-добре. Поне това не е проблем при започване на връзка. Може по интернет да намериш някой партньор, който като теб е сам и си търси компания.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6ae3cbcaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мисля, че на човек каквото му е писано - това ще бъде. И аз съм сама (макар да съм на 20), знам какво е самота и празнина. Знам какво е да ти липсва единственото, което искаш. Мисля, че ако го искате достатъчно силно - не е късно. Но търсете ВИЕ! НЕ чакайте да Ви намерят!
Тони, 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3caca4c99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да Ви кажа честно не знам как се търси. Не ходя по заведения, или ако да то е на някоя бизнес среща, не ходя по кафета, общо взето никъде на ходя и нищо не правя и приятелите си згубих покрай работата, все нямах време, все трябваше да работя и май само това ще ми остане.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: faa878157a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не не.. без отчаяние. Нищо не ти пречи да си избереш, някое хубаво лъскаво кафенце (около съдебната са пълни с костюмари), да си вземеш книжка и да си постоиш 2-3 часа. Започването на някой курс - езиков, танци, бойни изкуства .. няма значение, също е вариянт. Ще срещнеш нови хора, ще предложиш някакво излизане .. така става - постепенно.
Стискам палци

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3caca4c99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Дали ще се получи?
Нямам вяра в нищо и в никой!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 67ea315c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   След като сме живи, ще успееш! Когато умрем, някак и защо да поправим нещата. И не е необходимо да заминаваш никъде, и тук има свестни мъже(изключвам себе си, аз определено не съм от тях), но трябвада търсиш и преценяш хората.

Започни да излизаш повече и да увеличаваш своите контакти. Не подценявай и сайтовете от интернет! Но искай от човека срещу теб всякаква информация за него, като не прекаляваш да искаш всичко наведнъж! Ще го уплашиш, или ядосаш. И след това проверявай тази информация, задължително. Задавай въпрос на който вече знаеш отговора, и дано този отговор не се разминава.

Бавно и внимателно. Не избързвай! Така хората се плашат и много трудно отговарят на всеки въпрос. Но пак ти казвам-има много свестни мъже и жени в България, просто им дай шанс, и ти самата направи усилието до откриеш такъв човек.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 595c3e75f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Като прочетох историята се сетих за формулата за щастие, цитирана от известен журналист: Здраве, хубава професия и споделена любов. Много просто и ясно, но за жалост толкова трудно осъществимо за дълго в един живот...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3caca4c99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не вярвам на сайтовете за запознанства. Дори незнам кои са те, а и имам чувство, че там няма да намеря нищо.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 67ea315c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Както вече ти писах (номер 15), ще проверяваш задължително хората в тези сайтове, но наистина там има и много добри и коректни хора. Колкото и да не ти се вярва, има!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 779cfba830
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Как да стигна до тези саитове?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: aa3eb09f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Еее, не и давайте такива кофти съвети, сериозно. Наистина не се забивайте в сайтове за запознанства. Болшинството са много, ама много фалшиви с прикрити намерения, фалшиви данни, снимки, обещания.. Тя е била много време сама и отдръпната от мъжете като цяло, сега е много по-лесна плячка за такива господа. Всъщност регистритайте се, за да релаксирате, за да си чатите, но не и конктретно да си търсите някого. Не се доверявайте прекалено..

Мен ми се струва удачно да се запишете на някакъв курс или спорт, нещо което обичате.. там ще срещнете съмишленици, нови приятели, контакти.. Сега има толкова много разнообразие от забавления и начини да разшириш хоризонта си. Възползвайте се от тях..

Лоша

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3caca4c99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Най добре е да си остана така. Ще си спестя доста неприятности а и не съм готова за този свят!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2b30dacad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ами госпожо защо тогава ангажирахте толкова хора да мислят за вашето бъдеще и проблем, и да ви дават съвети, след като вие си решихте да си останете в изходна позиция?

Лоша

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker