Защо се държи така с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се държи така с мен?
преди: 11 месеца, 25 дни, прочетена 1568 пъти
Намирам се в нещо като "situationship". Не ме питайте защо не бягам от тази т. нар. връзка.
Единствено сме се натискали и не се е стигало още до секс (не знам дали ще се стигне, макар че го искам).
Проблемът е, че човекът, с който поддържам някакви отношения, има нарцистични наклонности. Все се шегува с мен, все едни бъзици... все не мога да разбера подиграва ли се, или просто е шега.
Още в началото на отношенията ни (беше ми приятел преди това, дългогодишен) му казах, че не искам да ме смята за играчка и да ме остави (понеже знам какво прави с жените) и че ако ще прави така с мен, по-добре да не започваме нищо. Това стана преди месец точно. Първите 2-3 седмици всичко беше ок, после обаче заминах за 4 дни на почивка в чужбина (бях го поканила, но си намери причина да не дойде) точно по Великден... и се промени осезаемо. Точно в деня преди да тръгна се понатиснахме доста и почти го направихме, но го спрях, защото имах здравословна причина да откажа. Той само каза "само ме надървяш".
После ми обеща да звънне.... не го направи. Започнах да се чудя дали нещо не му хареса или с нещо го обидих.
Върнах се и го усетих различен. По принцип често ходя извън страната и той все ми казва "сигурно имаш някой там".... "да не се омъжиш"... В деня преди да тръгна пак ми каза "щяхме да отидем някъде двамата в България, ама ти бързаш да пътуваш пак".
Върнах се, както казах, усетих го различен. Попитах го "съжаляваш ли? "... той ми отговори "не, не съжалявам". После продължих "ами тогава защо се държиш така". Той "аз съм такъв, като не ми е добре... го отнасят най-близките ми".
Иначе отново ми се натискаше, ама усетих някаква липса.
Днес стана нещо, което ме съкруши.
Ние не се виждаме всеки ден, само 2 пъти в седмицата. През останалото време му пиша. Но забелязах, че не иска да говори продължително.
И го попитах "умишлено ли ме игнорираш? " И започнах да го питам за статуса на отношенията ни. Той "да те игнорам - не, но имам работа... работи си и ти, фокусирай се, защото започваш да си мислиш глупости". Казах "главата ми е каша, ти не ми отговаряш".... "сама си го правиш".
Днес се видяхме... започнах да го подпитвам отново. "Не искам да говорим, пет пъти ме питаш едно и също... "...
После започна да ми показва как някакви му пращат покани за приятелство, ама били грозни. И му казах "ако не бяха грозни, щеше ли да ги приемеш? ". Той "да"... аз "какво ти пука грозни ли са, красиви ли са... ше си пишеш с тях ли? ". Той "да".
И аз направо откачих (може би преувеличих, ама не се стърпях) - "хубаво си поигра с мен, сега е техен ред". Той ме изгледа "какви глупости ми говориш, какво си внушаваш..
аз не си играя с хората". Аз "ами тогава какво правиш с мен, питам те нещо да се изясним, не ми отговаряш... ". Той продължи "няма да ти отговоря, така искам".
Честно казано се разстроих много. Знам, че е глупаво, ама...
После потеглихме с колата. Имаше мълчание.... и му казах "ще получа ли отговор на въпроса си"... той "когато определя".
После по едно време изцепи "в отворена връзка сме"... изгледах го и му отвърнах "значи ще се срещаш с други, така ли? ". Той продължаваше да се смее "по принцип се срещам само с приятелите си от мъжки пол"...
Малко по-късно му казах "такива ли са ти връзките - отворени"... и "откъде го измисли това? ", той "така ми дойде" и започна да се смее още по-силно.
И спряхме пред един магазин с много цигани отпред. Искаше да купя нещо за пиене и ми каза "слез да купиш нещо за пиене, ама ако ти скочат... трябва да ги запуквам"
И навръщане единият от циганите нещо се закачи с мен, но нищо сериозно. Върнах се в колата, а 'моят' човек гледал сцената през цялото време и ме подхвана "този каза ли ти нещо? ", аз "не, нищо".... той "стори ми се, че ти каза нещо... да слизам ли".... аз "стой си на задника, нищо никой не ми е казал... пък и нали сме в отворена връзка, какво ти пука кой какво ми казва". И пак се вкисна.
Не знам въобще какво правим. Казва ми "ти си правиш всичко", уж не му пука особено за мен, пък ме ревнува. И какви са тези шеги за отворена връзка.... шега ли беше, не знам.
Просто исках да споделя, защото ми тежи. Той стана важен за мен, привързах се много към него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 9dcfc6b4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Защото може. Защото си прекалено добра. Защото е нарцисист. Защото е незрял, играч и несериозен като огромна част от мъжете тук. Защото си избива своите комплекси върху теб. Защото някой приятел го съветва да разиграва така жените, за да е по-харесван и желан. Защото си връща на теб заради някоя бивша. Избери си една причина.
Безкрайно объркан и несериозен човек.

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 3acaafcd7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Нямате никакви сериозни отношения, не зная какъв съвет искаш по-точно.
Ако искаш се чукай с него, но сигурно ще те захвърли, когато му омръзнеш.
Затова бабите едно време са правели нещо само с годеници и съпрузи, за да не ги използват само за секс.

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: d14a4e39f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Върти те, просто иска да е на неговото. Хем да се начеши, хем разнообразие с други жени да има - Да държи и питомното и дивото в две ръце.
И очевидно го интересува само секса. Ако го беше грижа за теб щеше да каже "Как си, добре ли си", а не въпроси свързани единствено с личните му интереси, като това дали не си си намерила някой друг там някъде. Пълен егоист. Но предполагам като си ги избирате такива.. Представям си някой набит "батка" без врат върти BMW-то и виси в социалките да забива, а ти си се привързала, защото получаваш внимание.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 455ce7c4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Като знаеш какъв е, защо изобщо си била приятелка с такъв човек? Да не говорим за започване на отношения! И вече е минало доста време без секс. Ако смяташ че не си като него, прекъсни всякакви контакти. В противен случай или си като него, или си мазохист. Толкова!
Ж

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 10f600c100
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Днес стана нещо, което ме съкруши. Но забелязах, че не иска да говори продължително. И го попитах "умишлено ли ме игнорираш?

Поредната, която си мисли, че светът се въртъи и трябва да се върти около нея. Това дали мъжа е зает, дали има ангажименти или проблеми нея изобщо не я касае. Важното е да отговори иначе се почват тъпите разговори, в които пита защо ме игнорираш и какъв е проблема, струваш ми се променен и тн.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 4402c5ed64
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Такива боклуци - с лопата да ги ринеш!
Забележи само приказките му: "аз съм такъв, като не ми е добре... го отнасят най-близките ми"! Смяташ ли, че един човек със семейство би разсъждавал така? ! Та той е готов на всичко, включително на саможертва, стига на близките му да им е добре, да им е осигурено всичко - обич подкрепа, дом, пари, възможности! Смяташ ли, че твоят екземпляр е готов на това? Че с него ще ти бъде добре, че ще води децата на училище, или ще те отменя в домакинството?
С него ще имаш просто още едно дете (а най-вероятно е и само с това "дете" да си останеш, понеже едва ли ще допусне конкуренция за вниманието ти от страна на истински деца), при това - капризно, (пасивно или активно) агресивно, със знанието и опита да ти навреди и да те нарани...
Понякога, човек без дори да подозира попада на кофти екземпляр, та какво остава ако има някакви съмнения! Не 100, а 1000% ще ти е зле и ще страдаш с него. И запомни от мен много добре - нито ще можеш да го промениш, нито да го оправиш! Само ще си изгубиш времето и нервите, и ще си съсипеш психиката!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 1e68999a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Познато. Просто жените мислите че живота на мъжете започва и свършва с вас. Човека си има някакви проблеми, що трябва да ти се обяснява за всичко. Остави му пространство да диша, така най-много да го накараш да те отреже с тая несигурност.

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 53eb320e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не може да очакваш нищо от този. Всъщност, масово хората са боклуци и не може да очакваш добра връзка с никого.

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: e48331b5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Даваш му смесени сигнали..
Ако искаш нещо от този мъж, му кажи.
Дразниш го, после питаш нас защо е такъв:)!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: e1bdaa1c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката.
Исках просто да ми отговори нещо, не да се чудя какво става...
Можеше да каже "не ми се говори, остави ме за малко"
Първо ме бомбардира с внимание, разбиране и т. н., после се държи все едно и с мен, и без мен... все тая.
И не е като да не съм го предупредила, че няма да участвам в такива отношения, не е като да не ме познава.
Все казваше... да отидем някъде, ама никога не каза - къде, кога и т. н.
Досега аз го викам, аз го каня да излезем. И не, не е нето богат, нито "батка".... дори не е особено красив.
Вчера платих аз обяда... (както много пъти досега). Пита ме "защо плащаш, ти си жена"... какво като съм жена.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: d22207d55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Виж сега добре ме чуй. Първо когато някой ви обича и държи на вас вие избирате точно подобни мъже. Ти не виждаш ли или си сляпа, че за него си една от бройките му ако има друго момче и е свястно си избери него не всичко каквото лети да се яде.

 
  ...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: 9dcfc6b4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   12, къде ги тия свестните, огромна част са като тоя от темата-бройкаджии, несериозни и нарцисисти. Свестните момчета, ако ги има, са луднали по кифли и к....
Авторке, тоя е нарцисист, а ти си просто прекалено добра с него. Явно си доверчив и добър човек, а хиените надушват това.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: e1bdaa1c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 12, никой не ме обича и не държи на мен, така че не ме слагай към общия куп, за който намекваш.
Друго момче няма... просто аз отблъсквам всички съзнателно и несъзнателно. Той и това го знае, само ми каза... "аз не се притеснявам, че ще си пишеш с някого, защото ти отблъскваш всички".
И после в допълнение за отворената връзка каза също, че "нямаш друг избор освен да приемеш".
Той знае, че държа на него и едва ли не ще понеса, и приема, каквото и да ми "сервира". Приел ме е за даденост, знае, че винаги ще бъда там за него.

 
  ...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: cc39a95a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До авторката :::://// Аз съм от доста по-възрастното поколение. Поколението, при което, ако поемеш или имаш чувства към някое момиче/млада жена/ държиш на думата си, та ако ще Витоша на вулкан да се превърне.. Ще направя едно цинично определение, вашият обожател има характер, който се определя с една част от дамската анатомия, която всички мъже желаят бленуват. Докато при жените е орган при него е характер. Този е лигльо по постъпки и държание, когато го четях щях да повърна, толкова са му гнусни елементарните, лигави постъпките. Не го разбирам. По моето време, всяко момче щеше да е безумно щастливо и гордо, ако момиче му обърне внимание. Подчертавам за неолибералистите, обърне внимание, нищо повече. Момичетата преди казармата бяха твърде висока цел за нас, те бяха от друга по- висока лига, а ние бяхме момчета, влизащи за две години в казармата //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 месеца, 23 дни
hash: 829ecf076e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Гледам, пуснала си нова тема, но ще ти пиша тук. Махай го този идиот! Манипулира те, щото няма коя друга да му пусне в момента. Никога не забравяй едно важно нещо- винаги, при всякакви обстоятелства, ти имаш избор!!! Цени се и се уважавай, правилният ще дойде. Започни да тренираш и да се храниш здравословно, чети книги за самоусъвършенстване, намери си среда с приятни хора и т. н. Не се занимавай с посредствени, оцени себе си, не слушай тоя и оня какво ти говорят. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 23 дни
hash: 68fbf4434e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Добре че жена го пише това, защото ако мъж го опише, ще му скочат. Знае го що за стока е, той и показва всеки ден какъв е прост, ма "много се привързала"...

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 7db7afa646
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Боже, Боже! Момиче, ти не си в ред като повечето момичета. Като сте в отворена връзка - изживей го, бе! Какво по-хубаво от това? ! Излизай с други, намери си хоби, работи- живей си живота! Виждай се и с него. Много сте смотани, ей! Затова никой не ви иска.

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: 32e8d7cad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Е ти като не му пускаш, какво очакваш. Щом не искаш секс, тива е итхвърляне за него. Нормално да те игнорира. За отворената връзка се шегува. Прекалено рано се опитваш да му говириш за връзки. Вие даже и секс не сте правили още. Само ориятели сте.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 610116cc1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Сега виждам последния коментар.
Не съм му отказала, защото не искам. Отказах му защото имах причини в конкретния момент и нямаше терен за действие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker