Изневерих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих
преди: 1 година, 18 дни, прочетена 2557 пъти
Имам нужда да излея душата си!
Знам, че най-вероятно ще бъда критикувана и неразбрана от много хора, но понякога сме безсилни пред нещата, които се случват когато най-малко очакваме!
Омъжена съм от 12 години и имам две прекрасни деца. Като цяло със съпруга ми нямаме проблеми, дори вече не се караме, не спорим. Работим заедно последните 10години буквално всеки божи ден. Нямахме нищо в началото и с цената на много труд и безсънни нощи успяхме да си стъпим на краката и смело мога да кажа, че си имаме всичко!
Някак през всичките тези години се отдалечихме, в момента сме по -скоро бизнес партньори, отколкото мъж и жена. Темите ни на разговор са изцяло за работа, плановете ни са свързани само с работа и с това почасово кой ще гледа децата и кой ще работи, понеже нямаме роднини на близо и свикнахме да се оправяме сами. Не ходим по почивки, не гледаме телевизия, рядко вечеряме заедно, всички празници, поводи, рождени дни ние сме на работа, и това много ми е тежало през годините! И няма как да го променя, той не иска да го промени защото работата е целия му живот и аз някак свикнах! И децата свикнаха рядко да го виждат!
В един момент реших, че щом той не иска да прекарва време със семейството си и да направим живота ни малко по-нормален , аз ще започна да излизам с децата по-често, ще си намеря някакво хоби за да ми е по- леко и на мен! Предполагам се досетихте, че нямаме приятели, нито ние нито децата заради затворения начин на живот, който водим!
Моята страст е музиката, тя влезе в живота ми още когато бях на 6! Всичко приключи когато се омъжих! Реших лека-полека да се върна към това мое занимание, поне за 2 часа седмично (защото половинката не е съгласен да отсъствам повече ) и живота ми се обърна на 360 градуса!
Той беше преподавател в групата, в която попаднах. Първата година не е имало нищо повече от погледни и усмивки!
Но нещата се усещаха във въздуха! Всичко се случи много бавно!
След една наша изява той просто дойде в съблекалнята и ме целуна! Последваха много сериозни разговори и още в началото се разбрахме, че няма вариант да си развалим семействата! Свалихме картите на масата и се разбрахме, че ще се виждаме за час-два веднъж месечно и всеки се прибира при семейството си! Не сме си длъжни, не си държим сметка, не се притесняваме извън уговорения час.
Трябваше да е просто едно забавление и разтоварване.... но не стана така!
Скоро ще стане година от както имаме някакви отношение, а сме се виждали за секс точно 3 пъти.
Всичко се обърка и аз съм на кръстопът!
Денят ми започва със съобщение от него и след това и се чуваме задължително, после завършва със съобщение за лека нощ! И така всеки божи ден... Наближаваме 40-те и двамата, а се държим като тийнейджъри... Можем ли се виждаме някъде за 5 минутки.. и сме като зажаднели един за друг! Целувките му са най-страстните, най-нежните.... а най-обичам, когато ме помилва и ми каже в очите, че и днес съм най-красивата жена на света! Понякога просто ми звъни и ме пита:Къде си? Ела да те видя, имам огромна нужда от теб, ела да ме заредиш, да
ти видя хубава усмивка и да продължавам със задачите!
И така всеки ден аз си чакам моите 5 минутки, на някой паркинг да го видя, да го усетя, да го прегърна...
Всичко е толкова красиво, дори не мога да го опиша с думи, и най-вече е взаимно!
Когато сме в залата е невероятно, най-хубавите два часа са за мен! Той много ме подкрепя, вижда потенциал в мен и много ми помага да продължавам да се развивам!
След всички тези хубави емоции, които си открадваме се прибираме при семействата си, и двамата умислени, и двамата не знаем по кой път да потеглим и как да се случат нещата по най- правилния начин!
Мисля, че отдавна и двамата прекрачихме границата, а си обещахме да не влагаме чувства! Трябваше да е просто едно забавление....
Мисля, че е време да приключим но и двамата не знаем как! Говорим постоянно на тази тема, но не успяваме да вземем решение, а уж сме големи хора! На мнение сме, че няма как да си развалим семействата заради децата и да се съберем и да продължим заедно напред! Но трябва да спрем и да ги лъжем!
Как се прекратява такава връзка? Връзка в която секса не е в основата на всичко!
Всичко е толкова силно, толкова истинско и толкова красиво!
Имам нужда от съвет как да си стъпя на краката и да оправя тази каша!
Аз, която винаги съм твърдяла, че никога няма да изневеря сега си блъскам главата и не знам какво да правя!
Моля, ако някой е бил в подобна на моята ситуация да ми даде съвет!
Как да прекратя тази изпепеляваща любов!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 18 дни
hash: c7a8124703
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ще я прекратиш като се разведеш и се ожените. Това е най-бързият начин. Разбери че ако имаше любов между вас с мъжа ти, нямаше да има място за трети. Ако се чудиш между първата и втората любов, избери втората.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 50c92b83f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ти си жена мечта! Поне, докато сте в колата, правиш ли му свирки?

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 362bc16866
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Сигурно си била от моралистките, които обясняват как изневярата е най-долното нещо, ала-бала и накрая им се завърта животът. Затова как беше, "никога не казвай никога". Винаги съм мразел изневярата, а с течението на живота и неуважението и незаинтересоваността на партньора, все повече ми минават такива мисли. Макар да не съм го правил все още и не знам ще го ли някога, обаче съвсем по друг начин гледам на нещата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 18 дни
hash: af5f032f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ти, която не изневеряваш - си изневерила. Тоест, имаш доста висока представа за хората, или поне - за себе си. Не ставай нейна плячка, на представата си. Не изпадай в цикъл на самообвинение и емоции, виж пътя си напред рационално. Без да се заблуждаваш от емоциите си. Затова и пишеш тук.

А в момента си плячка на този човек, който очевидно те е свалил, и те ползва да се "енергизира". Кара те, да си мислиш че е взаимно. Но и да е взаимно - липсва ти познанието, за да разбереш че любовта и секса са свързани. Като сте се изебали, са ти се задвижили животинските механизми, които всеки човек си има. Сега на подсъзнателно ниво искаш дете от този човек. И докато не се случи това, тялото ти няма да те остави. Освен ако ти самата не си силна и не прекратиш тази връзка. Която пие от семейството ти. Защото в момента вместо да потърсите отдушник на проблемите си чрез семейството, ти го търсиш отвън - тоест, няма как да се включат механизмите и при съпруга ти, за да усети че нещо не е наред и да потърси да се поправи. Ами сега ти бягаш от проблема.

Довреме, това може да ти донесе облекчение - като да вземеш аналгин. Но не може да водиш целият си живот на базата на аналгина. Намери сила и остави този човек. Станалото станало, всички ние като хора трябва да се жертваме за другите, най-вече за децата си. Спрем ли да го правим това, със обществото ни е свършено.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 28997253bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Само ти го виждаш силно, истинско, красиво!
След време ще го разбереш:)

 
  ...


...
преди: 1 година, 18 дни
hash: fc42bc568b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Хората все бързат. Бързала си със съпруга си, както сама казваш, не сте се карали, не сте се разправяли и е нямало защо, описа го като добро приятелче, което ти е направило деца и който е помагал в отглеждането им, не го описа като човек, който си обичала някога.
Тоя любовника сега запушва тези празнини натрупани през годините. Вероятно е любов да, но закъсняла. Той деца, ти деца, опцията да зарежете половинките си и да живеете заедно е немислима. От друга страна все някога ще стане калъч, ще се разбере от хората до вас и тогава вече нещата ще са доста различни като усещания.
Не те съдя, всъщност те разбирам, но не виждам какъв правилен ход имаш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: a24c1b8bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Предполагам, че някои няма да приемат еднозначно, но аз смятам, че една вярна, работлива, честна и грижовна жена е най-прекрасното, което може да се случи на един средностатистически мъж. В някои от случаите мъжът може да не е най-верният съпруг, но един мъж по мое преценки през живото си обича, подчертавам обича само дъщеря си, съпругата си, майка си и ако има бабите си. Това са жените, които той обича, останалите той ги желае неудържимо, влюбва се, харесва ги, иска да прави с тях секс, но първите обича, това е дълбокото и дълготрайно чувство, което е някъде дълбоко в неговата душа. Останалите чувства са пламък, които гори, но като право е по -кратковременно. В почти всички случаи, мъжът иска, да премине през живота, хванати ръка за ръка, с жената, която обича. За съжаление в съвременният америкатогейски и неолиберален свят, критериите, на които трябва да отговаря един мъж, нямат нищо общо с чувството любов. В повечето случаи, има само бездушни, финансови интереси и неприкрита алчност. Гадничко и гнусничко, но такава е реалността. Даже и в коментарите на уважаемите, съвременни представителки на прекрасният пол се забелязва това. / не говоря само за тази рубрика/ Като първи и най-важен, и определящ критерий, винаги е изискването "да е богат", а след това, за да не звучи толкова гнусно и търговско ориентирано се добавя на "висок и и хубав", тоест по-ниските и субективно по-грозните нямат право на връзка.. Кой знае защо няма изисквания за добро възпитание, високо образован и култура, да е мил, да е нежен, да е смел, да е всеотдаен, като, че ли тези качества са излишни и само пречат на търговският договор. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: b027ec5763
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   поредната фантасмагория, дайте на една жена да пише разкази за несподелена любов, изневери че и да се вживява в мислите на всеки един там... с две деца почти гимназия пък тя с хормоните на тинейджърка, то ако ставаше така в живота

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: a24c1b8bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Една сентенция""И докато мъжете разказват истории, които никога не са преживели, жените имат истории, които никога няма да разкажат. "" Всеки да го разбира както иска и може. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: d76179242b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Я колко е смела, да си има любовник, ама да не си разваля семейството.
Веднага му поставя условие, щото ще загуби и деца и пари и всичко.
Винаги маймунката държи и двата клона. Благодаря на Господ, че не съм женен и че нямам деца от жена като теб.
И винаги вината върху мъжа. Видиш ли не и обръщал достатъчно внимание. Как па не чух една да каже исках да го накарам отново да ме хареса и да разпалим връзката.

 
  ...

...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 0279e2f909
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Напълно те разбирам с години си търпяла липси, които са ти тежали като внимание, страст, разговори и т. н Имаш нужда да се почувстваш жива и си срещнала човек, който ти е дал това за което копнееш, но и то прегаря. Ако си го изживеете, докато се изчерпа и приключите приятелски запазвайки хубави споени, без да има други наранени е най- приятният вариант, но риска е голям и едвали си заслужава.. По- добре да се стегнете и да приключите сега преди някой от хората до вас да е разбрал. А с мъжа ти е редно да седнеш и да проведеш сериозен разговор как се чувстваш и докъде ще ви доведе това..

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 654b727a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Браво! Аплодисменти! Поредната от безкрайната редица на живеещите с един, които се трескат с друг.
Не знаеш как да си прекъснеш страничната връзка? Много просто- кажи на мъжа си. Той ще ти я прекрати.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: a97e27e21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   За една година писане на съобщения, съпругът ти и неговата съпруга още ли не са се усетили, или и те си имат любовници.
Прекалено наивно разсъждаваш. Ако за теб 3 пъти годишно секс е достатъчен, за този твой любовник дали е.
Имал семеен бизнес и ако мъжът ти те надуши, оставаш без работа, а и вероятно без дом.
Никак не ми се вижда розова перспективата пред теб.
Имаш ли поне 6 -цифрена сума свои пари по банковата сметка, за да се справиш, ако бъдеш изритана заедно с 2-те ти деца.
На този въпрос трябва да отговориш на себе си, а бе тук. Той е за размисъл.
Расбирам, че само с работа и без почивки не се живее. Това си е пъкен кошмар, но и ти не си се противопоставяла, щом търпиш подобен живот.
Да имаш семеен бизнес, не означава да не ходиш на почивка.
За какво ти е тогава бизнес, ако бе ти дава бикаква свобода?

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: a24c1b8bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   "Изневерих" -е добре ще имате "конгратулейшънс", само не хвалете. Развръзката предстои с неочакван край. Не съм моралист, но се чудя как една майка целува децата си за лека нощ децата си, като само преди 2-3 часа със същите устни е правила фелацио на някой мъж. За съпруга не говоря. Някога, когато бях млад, с цялата си наивност, зададох този въпрос на една позната, но тя ми се разсърди, развика се, таки, че се облякох и си тръгнах. Ами трупа се житейски опит. Не разбрах, дали съпругата и майка е истински влюбена извън семейство или търси, нова "тръпка" и някакво измислено изживяване, с което да погъделичка егото си. Ще припомня един куплет от една забравена песничка на Стефан Воронов.
""Всяка игра почва така -
с малко случайност и смях.
Ти си избра мойта ръка -
твойта ръка аз избрах.

Беше сама и за това
плахо поканих те аз.
Ти се засмя, кимна с глава,
после танцувахме валс.

И може би една любов отмина край нас, ...
Забелязвате ли, че в тези няколко думи се описва цялата ситуация. Няма да коментирам и думите "карти на масата", които кореспондират със заглавие на една книга на Агата Кристи и се знае как завършва за главното действуващо лице. Такива истории в големият си процент, завършват за влюбената много трагично, като понякога тя губи живота си, като правило от измаменият съпруг. Силните емоционални изживявания водят до силни ответни мерки. Когато една жена от скука или душевна празнота, въпреки семейство, деца и съпруг започва такава връзка, отстрана изглежда много егоистично и гнусно. След това много често следва един трагичен за извършителката край. Даже и най-кроткият мъж може да търпи викове, персонални обиди, натяквания, но стигне ли се до изневяра на жената обикновено, когато разбере, убива жената. Женската изневяра е много по-страшна от мъжката, най-малко, че мъжът не може да забременее и да донесе чуждо дете в семейството, което законният съпруг тънейки в неведение да отглежда като свое. Някъде ми се мярна статистика, че процента на такива деца в семейството е между 18% -25% за различните държави. Тук не са включени медицинските случаи. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 4852437116
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 11. Имаш ли идея как изглежда всичко това отстрани?

Освен че е направила един куп глупости, сега ти я оплакваш, колко била търпяла, колко е страдала, как и липсвало страст и разговори :)

Ми ще и липсват, когато си е избрала човек до нея по интерес или заради това че човека е добър, там да си има някакво приятелче, не по любов, а от суета и глупост, за да не е сама, Ама то и по любов не ви отърва, защото където има емоции, винаги има и болка, ама вие не искате болка, искате да сте принцеси, да не ви боли, да имате перфектното семейство, да имате перфектния любовник за емоции, това е вашето щастие, за това винаги е толкова далеч. Щастието обича смелост и голямо сърце, а не глупост на поразия и оправдания.

Смешно е и е видимо за всички които ви погледнат, дори на улицата. Върви някаква готина мадама с вирната глава, сложила най-модерните си дрехи, сложила най-предизвикателния уж незаинтересован поглед, а след нея се влачи чехлю, типичния плужек, който носи голямата чанта с провизиите и, който се вижда че би направил всичко за нея, на всякаква цена. Щастие неземно, хора достойни за съжаление :)

Искате такъв живот, животът ви го поднася, какво още искате?

С авторката няма какво да стане. Иска не иска ще приключи всичко, рано или късно, било от нея или от него. После пак ще е с мъжлето и децата в къщи, още по-самотна от преди, още по-объркана. И това с времето няма да минава и нито разходки, нито материални облаги ще помогнат. На празен човек живеещ без емоции няма кой да помогне.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 8c6d5f575a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   През годините сме сядали да говорим за проблемите със съпруга ми много пъти. Повече от всичко съм искала да си заздравим брака и да водим един спокоен и пълноценен живот. Не веднъж съм споделяла как се чувствам и какво ми тежи, но отсреща не срещам разбираме. Той смята, че работата е над всичко и че няма вариант да променим начина си живот! Държи да съм плътно до него и това му е достатъчно! И аз съм! Години наред работим без почивка, няма събота няма неделя. Работата е много тежка, над 12 часа сме на крак, нося тежести като някой хамалин, а съм 50 кг, защото не му се дават излишни заплати! Само това го радва, да вижда, че работата върви и правим пари. Вечер се прибираме буквално на четири крака, страшно изморени и двамата! Децата често са сами ( на 8 и на 10 ) и това много ми тежи, затова и се старая поне за малко да ги изведа на вън да поиграят и после са обратно вкъщи в стаята си затворени!
В един момент аз просто приех ситуацията и се примирих, че ще живеем по този начин. Затова и нямаме никакви проблеми, всеки си върши задачите и не закача другия с излишни странични неща! Не казвам, че той е виновен, и двамата имаме вина за случващото се помежду ни!
Малки са ми децата, не искам да живеят с разделени родители, не го заслужават! Затова търся вариант да се справя със ситуацията и да прекратя отношения с въпросния господин!
Трудно е, когато срещнеш мил, грижовен и възпитан човек, с еднакви интереси като теб! Усмихнат, позитивен, търсещ постоянно вниманието ми и това как да ме накара да се усмихна! Човек, който всеки божи ден се интересува от това как съм, как ми е минал денят и дали всичко при мен е нормално!
Говорили сме, че един ден, когато всичко това приключи ще запазим приятелски отношения, но този ден така и не идва, а всичко продължи прекалено дълго!
Никога не съм мислила, че ще изпадна в такава ситуация, но както по- горе някой написа :
“Никога не казвай никога “.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 8c6d5f575a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Към 13: Имам солидна банкова сметка, да! Имам и имот в който мога да се преместя с децата! Не си мисли, че всичко в този скапан живот е пари!
Секса е бил само 3 пъти, заради това, че много трудно бихме се откъснали за два часа без да ни забележат. Както казах работя по около 15 часа плътно с мъжа си, той от своя страна е с пълен график от 10 до 22, и аз се чудя как изобщо успяхме да се видим и три пъти. По думите му, неговата съпруга е прекрасен човек, но е ревнива до болка, той е постоянно следен от нея, защото работата му е свързана основно с жени и тя не може да свикне с това.. Това още повече усложнява нещата!
Не ме е страх да остана сама с децата, просто не искам да им го причинявам. Самата аз съм дете ма разведени родители и знам какво е …

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 4852437116
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От 15 до 16 авторката.

Как ще заздравиш нещо, което никога не е било здраво? Как ще говорите за нещо, което е било такова от самото начало? Е да, искала си човек с бизнес, сигурност, намерила си го. Чак го обвиняваш че ръководи бизнеса си еди как си, обиняваш го, едва ли не за всичко, а реално не виниш себе си, че си се хванала на това хоро без любов. Каквото и да направи пак няма да ти стига, просто защото не усещаш нищо или да усещаш е за кратко. Мислиш си че мъжът ти променяйки нещо, ще промени и теб, колко наивно. За любовника няма какво да говорим и той е мимолетен.
Преди малко върших някаква работа и видях нещо, което е точно обратното на всички глупости които си написала и думи не са нужни да усетиш. Двама души, на видима възраст 40-40 как играя федербал на една поляна. Отначало си помислих колко нелепо изглежда двама с леви ръце да се мъчат да уцелят някакъв предмет. После се загледах в тях и видях че двамата грееха, хич не им пукаше кой какво си мисли. Вероятно нямат това което ти се стремиш да имаш, да обясниш, но имат това, което е единственото смислено нещо на тази земя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: 147eafc474
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Разбирам те, защото съм била в сходна ситуация като твоята. И аз бях изпаднала в емоционална безисходица като теб, с мъжа ми сме от 13 г. заедно с дете. Работя, изкарвам даже повече пари от него, върша си семейните задължения, не съм материалистка, не ми е важно човекът до мен да е богат, да ми задоволява някакви прищевки и т. н. Винаги съм разчитала преди всичко на себе си в този живот. С времето обаче настъпи липса на човешки контакт между нас и във физически и емоционален аспект. И не е да не съм правила доста опити да намерим път за изглаждане на тези проблеми. Ние рядко се караме, той не е конфликтна личност, но е по-интровертен и не говори много. Ако аз не съм била активна да търся и секс, той няма да се сети. Не съм грозна, той не е възрастен, няма здравословни проблеми, но колкото и пъти да съм се опитвала да говорим за тези проблеми, той предимно мълчи или отговаря едносрично. Питала съм го, ако не ме обича вече, ако не го привличам като жена, да ми каже и да не се мъчим в някакви фалшиви отношения. Той отрича, но когато го попитам защо тогава така се получава, той няма разумен отговор, няма и друга жена, просто някаква инертност го е обзела явно, което обаче не мисля, че е правилен начин да стоят нещата в едно семейство. Мислила съм си, че трябва аз да взема решение да се разделя, след като не виждам нещо да се подобри, но детето е основното, което ме спира, защото не искам да расте като мен без баща, а той е добър баща и тя се чувства добре с него. Също като теб в тази лична безисходица, в която се намирах, реших, че явно изходът е да задоволя самотата, която чувствах, с друг човек, който ми показваше, че ме харесва и емоционално ме караше да се чувствам жена. Имахме нещо като отношения няколко месеца, предимно на писане, чуване и 3 пъти секс. Разликата от при теб обаче беше, че той ме излъга, че е сам, но както се оказа в последствие явно се е опитвал да забрави предходна връзка и е правил опити да си я върне и от цялата работа останах с впечатление, че ме е използвал да бори мислите си за нея. Не беше проблем и да имаше връзка, аз самата му казвах още в началото, че нямам право да очаквам да няма никой, след като съм обвързана, но държа да съм наясно с това, за да няма после усещане за неуважение и лъжи. Аз бях коректна с него от самото начало, не съм го лъгала, че нямам мъж или, че го напускам, не съм и съм му говорила захаросани приказки. Той обаче не постъпи така с мен. Реших че и така не става, въпреки че имаше привличане с много воля прекъснах контакт. Това, което разбрах е, че това не е изход от проблемите и не е начина, за мен решението е или оставам с мъжа ми и приемам нещата такива каквито са, без да търся разрешение чрез страничен човек, или продължавам сама, дори и с риска да не намеря повече някой, който да ми бъде сродна душа.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 964c9f2e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От 13.
Ситуацията, в която се намираш е абсурдна.
Работиш по 12 часа на крак, вдигаш тежко и тежиш 50 кг?
Това не е бизнес, а бачкаторство.
Не разбирам, как успя да родиш и да отгледаш децата, докато бяха малки, след като си единственият служител на мъжа ти и други няма? Тогава все някой трябва да е работил вместо теб.
Изобщо съдружник ли си във фирмата? Кой прибира парите и разполагаш ли поне с 3000 лв. заплата, че това хамалуване частично да е оправдано.
Съветвам те да пуснеш тема за дисковата херния и колко боли, какво е качеството на живот с нея и т. н., защото с такъв вид работа, това ще си докараш и на моменти ще се чувстваш като инвалид.
Какво имаш всъщност?
Един нещастен изтерзан живот, лишен от всякакви радости и емоции, пълна скука, само работа и домакинстване, никаква нежност и пълна липса на секс.
Две нещастни деца, чиито родители още не са ги завели на почивка, но иначе имат семеен бизнес...
На твое място други биха се побъркали, а повечето изобщо не биха търпяли да вдигат всеки ден тежко и да са по 12 часа на крак, само и само мъжът им да се изживява като бизнесмен.
Аз съм от онези заклети моралисти, които ненавиждат изневерите, но теб няма да те поучавам, за теб ми е жал.
Мъжът ти е експлоататор и деспот.
Други отдавна биха избягали през глава.
Но историята с т. нар. любовник е свръхнаивна.
Той си играе с теб. Нито един мъж няма нужда от сладникави съобщения цяла година и само 3 пъти секс. Или прикриваш, че всеки път при кратките ви срещи го обслужваш под друга форма- орална или мануална, без ти да получаваш оргазъм. Време да седнеш с мъжа ти и сериозно да си поговорите какво да промените в живота си.

 
  ...

...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 4852437116
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До 20. Викаш ти кръшкаш на мъжа ти с непознат, ама си имала претенции и очаквания, този непознат да е коректен с теб. Ти колко да си коректна към човека до теб, този който се грижи за детето ви и този който заспива до теб?
Най-забавно е когато някой не може да оправи отношенията в които се намира, но е решил че там отвън има някой, който може да му даде всичко :)
Празни хора, с трагични действия, с голямо самочувствие :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 16 дни
hash: e410fbb9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ето защо мъжете предпочитат да чукат омъжени жени, защото са глупави и наивни. Правила секс само три пъти, а свирки тридесет пъти

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: ab3554a1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Времето ще си покаже, мила. Каквото трябва да стане, ще стане. Вие не сте ли говорили с приятеля ти за евентуално бъдеще? До някъде е хубаво, че сте имали само 3 срещи за интимност, това означава, че той не гледа на теб като сексуален обект. Но и са твърде малко, за да разберете дали си пасвате и там, а е важно

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: a24c1b8bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Коментара е съзнателна провокация, чиято цел е да покаже абсурда на някои твърдения. Нека разгледаме следната теза в два варианта. ВАРИАНТ 1-В един прекрасен миг всички мъже на нещастната планета Земя изчезват. Там където е нощ ще има малки сценки от типа. Събужда се жената и не чува до себе си познато похъркване, първата и мисъл е, че онзи нещастник съпругът И има някакъв проблем с простата и е до тоалетната. Да ама той не се връща, става тя, отваря вратата, а вътре тъмно и "нещастника" го няма. Започва нещо средно между гняв и безпокойство и най -вече къде е. Първо предположение, че тихо се е измъкнал и е отишъл при онази "фльорца"от горният етаж, чийто мъж работи в "бяла "Европа, това вече е кара да се взриви от гняв, отива, звъни, фльорцата излиза, но онзи и там го няма. В това време някъде се чуват глухи тътени, избухват пожари, но няма сирени на линейки и пожарни. Утрото настъпва по всички прозорци женски глави, и се задава въпроса, къде са онези "нещастници" съпрузите им. Като е добрият вариант, защото там където е било ден картината е апокалиптична, тежки камиони се качват по тротоарите и смачкват само пешеходки, самолети падат, но вътре само жени, огромни кораби се блъскат в пристанищата или в други, защото екипажите са изчезнали, масово умират пациенти на операционните маси, защото внезапно хирурзите са изчезнали. След настъпилата паника започва бързо да има проблеми с тока, водата, комуникации и т. н.. няма готовност никой да поеме тези дейности. Скоро спира тока, газта, водата, комуникациите, спират аецовете. Изчезват храните, животните се разбягват изчезват всякакви храни. Женското общество се връща в началото. ВАРИАНТ2. Изчезват мъжете, няма как да не се отбележи, че е страшна драма. Мъжете остават без жени, шири се педерастията, но-функционалността на системата, макар и накуцвайки действува. Извод: Ако си представим цивилизацията като един небостъргач на 50 етажа, то при изчезването на мъжете, цивилизацията ще е на ниво половин метър от тротоара. При изчезването на жените цивилизацията на мъжете ще спадне с 10 етажа до ниво 40 етаж, но ще функционира. Това показва, че двата пола един без друг не могат да съществуват. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 дни
hash: b40cdded1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Решението е връзка с новия мъж, децата растат, изобщо няма да те разберат след време, всяко ще поеме по своя път в живота, да останеш с мъжът ти заради децата, няма смисъл. Щом сега нещата са така, в бъдеще ще е още по зле, вариант да откриеш готин мъж, отново, е малко вероятен, няма гаранция и, че мъжът ти няма да си хване някоя друга жена след време и да останеш сама на стари години, което не е приятно. Мисли за себе си още сега, след време ще е късно, щом имаш и финансова възможност да се грижиш за децата и без мъжът ти.

 
  ...

...
преди: 1 година, 15 дни
hash: 39a3c90757
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До 13. Не ме питай как родих, на магия с количката в обекта съм била винаги. Има двама, които продават, а черната работа я вършим ние с мъжа ми. Палети със стока поръчваме, разтоварваме и т. н Свикнала съм на това темпо, може би и съм показала през годините, че мога да се справя с всичко. Проблеми с кръста има много, не закъсняха, но съм го приела. Нали трябва да правим компромиси в името на децата, семейството и общото бъдеще! Споделих в какво се изразява работата ми за да добиете представа какво ми е ежедневието! Фирмата е на мое име, доходите ни са доста над 3000, заслужава си много всичко, което правим, но мога да кажа, че по -добре бяхме в периода, когато си брояхме стотинките.
Аз реших да застана плътно до него, и не съм дала назад за секунда! Някъде между тази цялата хамалогия да изградим стабилен бизнес и да си стъпим на краката се изгубихме! Той започна да иска още и още, и в същото време не иска ги харчи, само ги трупа!
Не вижда, че децата растат, че имат нужда от забавления, разходки, време със семейството! Аз от своя страна се старая да внасям някакво разнообразие в така скапаното ни ежедневие, но той не желае да участва. Предпочита следобед да си легне да почине за час - два и после да продължи с работата! Отказах се да го променям! Спрях да правя каквито и да е опити, той е на 40 почти, няма да се промени!
Поддадох и съжалявам! Но с въпросния господин се чувствам жива, като нов човек! Мисля, че ако си играеше с мен щях да усетя! Но може и да съм заслепена в момента, не знам. Всячески ми показва заинтересованост, загриженост и уважение! Коментирали сме, че трудно се случват нещата, но той е на мнение, че живота е пред нас, за никъде не бързаме и трябва просто да се насладим на краткото време заедно и може би и затова ни е толкова хубаво , защото е почти невъзможно! Не съм го обслужвала нито орално, нито мануално по време на кратките ни срещи! Не отивам да го видя за това, както и той не е с такива очаквания, определено! Когато сме имали повече време сме си отделили нужното внимание! :)

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: 39a3c90757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   До 24
Говорили сме, че децата ни са малки и не е удачно да постъпим егоистично.
3 срещи са твърде малко, да, но при нас е почти невъзможно, предвид ежедневната заетост и на двамата и твърде ревнивата му съпруга, която го следи на всяка крачка! На мнение е, че ще има много наранени по редицата, но пак не се знае един ден как ще ни завърти живота! Задълбочиха се нещата, търсим се постоянно, имаме нужда един от друг и затова смятам, че най- правилно е всичко да приключи, за да няма излишни драми, за да не се тормозим и ние, че не може да се насладим един на друг!
Знам, че трябва да избера спокойствието на децата!
Въпроса е, че и двамата не знаем как да го прекратим!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 дни
hash: 39a3c90757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До 15
Не съм търсила мъж с бизнес и пари. Както казах в началото всичко сме си постигнали сами и сме тръгнали буквално от нулата. С времето парите го промениха много, стана твърде алчен и ненаситен! Единственото нещо в главата му е как да изкара още и още!
Нашето начало, колкото и да беше трудно, беше хубаво! Той не беше такъв в никой случай!
Шапка свалям на хора като тези с федербала, но са твърде малко. На човек много малко му трябва да е щастлив, просто ние хората като че ли спряхме да виждаме радостта от малките неща в живота!

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: ab3554a1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   До Авторката, децата, нали всичко правим в тяхно име. Но един ден те ще поемат своя път и така е редно, да градят своя живот и семейство. От всичко най мразя родители увиснали на шията на децата си. За това не отхвърляйте възможността да сте заедно. Както казах, времето ще покаже каквото трябва да се случи, да се случи.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: 8b061a4071
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Пише ти жена, вдовица от 25 години. Седни си на гъза и си гледай семейството. Имаш всичко, а сама се вкарваш в несъществуваща драма, която е само в главата ти, а не в реалния живот. Ясно е, че съпругът ти е омръзнало, но едва ли си престанала да го обичаш. Не си мисли, че любовника ти е идеален. Мъж, който изневерява на ревнивата си, но прекрасна жена, както ти е казал, ще изневерява и на тебе един ден. Ако пък вече не обичаш съпруга си и ти е опротивял, разведи се с него и не го лъжи. Сама пишеш, че всичко е твое и имаш достатъчно имоти и пари. Тогава какво те спира? Не се оправдавай с децата си, децата ти ще имат баща и след развода, по страшно е да нямат баща. Любовника ти никога няма да се разведе с жена си и както на тебе ти приказка сладки приказки, така говори и на нея вечер в леглото. Не си мисли, че си специална за него, просто си лесна. Двама души, когато се обичат не се запълват с празни приказки и не се оправдават с децата си, те застават пред света обявяват любовта си и се събират заедно.
Когато бях на 27 години загубих съпруга си, останах сама с две деца- бебе на три месеца, а по голямото на две години. От този момент нямах ден покой. Сама без помощ, безпаричието беше вечен мой спътник. Работех по 20 часа, включително и чистене на входове. Никога не теглиш заем, пари от никой не поисках. Години наред съм стояла без секс и не съм умряла. Никога не съм си помислил да преспя с мъж само заради единия секс, а като ли, ако е женен. Измъчих се, но отгледан прекрасни деца, които поеха своя път в чужбина. Тяхната обич ми стига. Спаси семейството си. Това твоето е келешлък, а не проблем. Много жени биха искали да са на твое място. Намери път към сърцето на съпруга си отново.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 15 дни
hash: a24c1b8bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   До №33. Адмирации госпожо. Такъв добър анализ както на ситуацията, така и на емоциите не се срещат често. Трябва да се знае, че всички мъж е играл тази игра и то не веднъж. Лъжата и мимикрията се превръщат в негова форма на живот. Ако някой му напише сценарии той ще се провали, но в тези случаи той е и сценарист, и режисьор, и изпълнител, и публика, все едно гледа спектакъла от първият, заедно със съпругата си. В тези минути той толкова се е вживял в лъжите си, че ако го подложите на детектор на лъжата, ще излезе, че казва истина.
//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 61f27b36dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   33, мисля, че не сте в позиция да давате съвет за тоя случай. Съжалявам, за животът, който ви се е наложил да живеете, но той няма нищо общо с този на авторката. За да си щастлив трябва да са ти задоволени всички потребности, като първите са физиологичните. При вас не са били, но това не означава, че ако мъжът ви е бил жив, щяло да е друго. Била сте млада, можело е да потърсите друг мъж, колкото и да е рисковано за децата ви. При авторката не е въпрос на физическо оцеляване, а на духовно. Само с физическо не се живее, особено като не е проблемът там. В един момент сърцето ще плати за тая липса, която е търпяло цял живот.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: e410fbb9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   До 35. За какво духовно оцеляване на авторката пишеш. От кога физическата изневяра стана предтекст за постигане на духовна известност. И мъжът ми, казва: "ако правим по често аналан секс ще ти се отвори третото око", да, ама не, толкова години и нищо. И от кога физическото оцеляване не може да се съчетава с духовното развитие? Айде, стига глупости.
Авторке, прочети много добре написаното от 33 и си помисли. Една жена, може да прави със съпруга си чудеса, стига да желае и да знае как, а с любовника си нищо, освен секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 дни
hash: ab1f3d7dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Съпругът ти е съпруг само по документ, иначе си е просто бизнес партньорът ти. Важната му роля е, че е баща на децата ти, но не си длъжна да съжителстват с бащата на децата ти. Трябва да е добър баща, не добър имитатор на съпруг за пред обществото...
"Изпепеляващата ти любов" просто се зарежда с теб. Ахх представям си изпепеляващата му романтична, креативна душа- не миже да те има когато поиска- уууууй муза, такъв изпепеляващ мерак, така близо, а така далеч. Глътка въздух извън долните задължения- откраднат, красив грях, тайна, която задвижва кръвта малко по- бързо, слиза надолу и изключва горната глава....
Не бъди наивна! В момента в който може да си те "позволи" по всяко време и на всякъде, ще има нужда от нова глътка свеж въздух, зареждане с друга енергия, далечна муза, която да го "обветря" всеки ден по пет минути на някой паркинг и веднъж в месеца по "така".
Зависима си от лъжливите емоция, която "романтикът" ти предоставя, имаш нужда от нея. Но не защото имаш нужда от него или го обичаш, имаш нужда да си обичана и ти е ок да се лъжеш, че е точно така с този мъж, особено като имаш за съпруг човек, за който и ти самата си просто удобство явно. Вие нямате живот на двойка, на съпрузи.
Вариант: да чукнеш по тиквата съпругът си като му кажеш, че се замислям за развод защото и без това нямате семеен живот извън работата и децата, а това можете да го правите и без да живеете заедно. Така можете да си дадете шанс да откриете любов. Ако това не го разтърси и промени неща за да те задържи и влюби в себе си... е, по- добре наистина да се разведете.
А с другият: намери начин да си откраднете 1 седмица само заедно и ще му видиш малко повече от истинското лице и "мъжество". С и или без съпругът ти, любовника ти явно става да се зареждаш и ти макар и в с лъжовна емоция, но като временен и осъзнат вариант.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker