Как да се справя с горчивината от предателството? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се справя с горчивината от предателството?
преди: 11 месеца, 21 дни, прочетена 1040 пъти
Здравейте! Жена съм на почти 30 години и ще се опитам да бъда кратка. Имам чувството, че изживявам нещата много по-силно от другите хора. Преди 7-8 месеца се разделихме с приятеля ми. Даже не знам дали ми е бил точно приятел, защото ми пращаше смесени сигнали, карахме се постоянно. Разбрах, че има профили в сайтове за запознанства, а той вмесно да се засрами - стана по-нагъл. Както и да е. Разделихме се, както вече споменах, но това, че някой се е държал с мен по такъв начин.. не ми дава мира. Излизам постоянно след работа, разхождам се, тренирам 4 пъти в седмицата, готвя си, не съм се занемарила. Даже много държа на външния си вид. И в един момент се сещам за неща, които той ми е казвал да ми срине самочувствието или някаква друга неприятна случка с него и се ядосвам. Не разбирам как хората могат да симулират връзки без чувства или да знаят, че вредят на някой, който има чувства към тях. Може би съм прекалено чувствителна, а може и да съм ненормална. Благодаря, на който е стигнал до края.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 20 дни
hash: ee2e13680c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ами права си, но то си е до човек. Има хора били в сайтове за запознанства, обиждали страшно и ти си мислиш примерно този човек вече се е усетил, ще се извини. Не само не се извинява, а следващите обиди по-брутални и профилите в сайтове за запознанства по-скрити. Както някой твърди "обичам те". Но ти не го усещаш, не го виждаш. Защото този човек ако те обичаше нямаше да се държи все едно си призрак и те няма в стаята. Ако някой те обича ти ще усещаш. Или някакви обиди профили и после не само, че няма извинение, но обидите стават по-брутални. Прекалено чувствителни са изкарвани хора, които не могат да правят дребни селски номерца и то са изкарвани такива именно от хората с профилите и обидите.

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: d6c01421b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Като си дадеш време. Кофти е да знаеш как някой с ясното съзнание се е изгаврил с теб, дали заради забавление, толкоз му е акъла ли, или слуша дружки. Или просто е несериозен, играч. Нарцисист. Сбъркан човек. Такива хора са милион пъти по-зле, отколкото изкарват теб. Един ей такъв ми разправяше колко съм лоша, а нито една жена не е задържал от космически брой свалки, както после разбрах. С някоя за по няколко месеца и после следващата. Ама в началото много сериозен, хрисим, срамежлив и т. н. Лисици и манипулатори.
Та, дай си време. Не се запускай. Всичко ще му се върне.

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: a071871c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Свали си егото, не се чувствай предадена. На всеки се е случвало по един път, на някои по-повече, живот, какво да го правиш.
Животът не винаги е лек, но трябва да продължиш.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: d0e0c7e015
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   ДО АВТОРКАТА: Не се самообвинявайте. От думите Ви разбирам, че сте високостойностно момиче. Не се занимавайте с този лигав плазмодий. Ще си намире истинско, честно момче има такива, даже може и в момента да се търсите. Тогава се дръжте здраво един за друг. Както казват руснаците-не ставайте "давалка". Такива има много, но бързо се амортизиран, при това не само физически, а най вече емоционално и душевно. Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: 873e5dd69f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не се отчайвай и не се отказвай! Бъди търпелива!

И си търси своя Човек!

И ще го намериш!

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: cc30c034ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз съм в твоето положение, огорчена от това, че мъжът, с който имах връзка, всъщност е имитирал чувства за да ме използва емоционално и физически, манипулира ме да му повярвам, за да получи от мен усещане, че щом го харесвам значи има стойност. Иронията е че той беше активния да влезе в отношения с мен, не съм му се натискала аз, напротив бях резервирана и доста пъти съм му казвала, че не държа да ми говори колко ме обича и всякакви други комплименти, нито аз съм злоупотребявала с думи, предпочитах да си ги спестява и да не ме вкарва в излишни илюзии, ако всъщност не е така. Казах му, че държа някой да е открит с мен и да ми каже, ако ще е само за неангажираща връзка, за да знам с каква нагласа да съм и аз, отколкото това малодушие. Но който си е подмолен и си е свикнал цял живот да прави това, очевидно няма как да вземе предвид едно такова открито предложение. И за няколко месеца разбрах, че става въпрос за болна игра, игра за задоволяване на его и нагон и избиване на комплекси. Такива мъже пускат едновременно кукички на сто места, нямат никакви скрупули да се обясняват в "любов" едновременно където им се отдаде възможност, защото много добре знаят какво представляват и че рано или късно ги разкриват, за това гледат да имат резерви, където да отидат когато поредната излъгана ги остави. Също като теб недоумявам, че има такива хора, които предпочитат да се преструват, че имат чувства, вместо реално да изпитват нужда от искрени такива, или като се знаят че не са по връзките, поне да нямат жестокостта да внушават, че искат такава, да си ходят по проститутки и да не си играят на чувства. Но явно сме имали "късмета" да попаднем на повърхностни мъже с такъв капацитет. Хубавото от този горчив опит, е че стойностният човек извлича уроци от това, излиза още по-осъзнат, докато те ще си останат на същото ниво-без семейство или с разбито такова, с връзки еднодневки и на стари години, когато вече няма как да подлъгват със същия успех, остават да си кукуват сами.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: cc30c034ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   И аз съм огорчена от това, че мъжът, който искаше връзка с мен, всъщност е имитирал чувства за да ме използва емоционално и физически, манипулира ме да му повярвам, за да получи от мен усещане, че щом го харесвам значи има стойност. Иронията е че той беше активния да влезе в отношения с мен, не съм му се натискала аз, напротив бях резервирана и доста пъти съм му казвала, че не искам да ми говори колко ме обича и всякакви други комплименти, нито аз съм злоупотребявала с думи, предпочитах да си ги спестява и да не ме вкарва в излишни илюзии, ако всъщност не е така. Казах му, че държа да е открит с мен и да ми каже, ако ще е само за неангажираща връзка, за да знам с каква нагласа да съм и аз, отколкото това малодушие. Но който си е подмолен и си е свикнал цял живот да прави това, очевидно няма как да вземе предвид едно такова открито предложение. Не бил само за секса, аз съм била достатъчно прекрасна, за да не иска други, всичко това се оказа лъжа. И за няколко месеца разбрах, че става въпрос за болна игра, игра за задоволяване на его и нагон и избиване на комплекси. Такива мъже пускат едновременно кукички на сто места, нямат никакви скрупули да се обясняват в "любов" едновременно където им се отдаде възможност, защото много добре знаят какво представляват и че рано или късно ги разкриват, за това гледат да имат резерви, където да отидат когато поредната излъгана ги остави. Също като теб недоумявам, че има такива хора, които предпочитат да се преструват, че имат чувства, вместо реално да изпитват нужда от искрени такива, или като се знаят че не са по връзките, поне да нямат жестокостта да внушават, че искат такава, да си ходят по проститутки и да не си играят на чувства. Но явно сме имали "късмета" да попаднем на повърхностни мъже с такъв капацитет. Хубавото от този горчив опит, е че стойностният човек извлича уроци от това, излиза още по-осъзнат, докато те ще си останат на същото ниво-без семейство или с разбито такова, с връзки еднодневки и на стари години, когато вече няма как да подлъгват със същия успех, остават да си кукуват сами.

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: f9746b5bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не се ядосвайте, моят и дете ми направи, защото мислел, че съм сгодна и заможна, и ще си живее безплатно, но го игра влюбен няколко години. Пълна драма.

 
  ...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: d793dd1500
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Оо радвай се, че бързо си му видяла истинското лице и си се отървала преди да ти натресе и семката си такъв... Представяш ли си ако беше по- податлива ти или по- хитър той и да те замотае за повече време, че и дете от такъв? !
Супер си си ти, гледай си живота! Разбирам ядат ти, не е просто разочарование, долавя се и нотката с желание за отмъщение, но за какво? ! Защото той е амеба или защото те е яд на теб, че си вързала макар и за малко? Никой не е застрахован от подобни, нито жени, нито мъже. Чукай на дърво и продължавай живота си по най- позитивни за теб начин!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: ee2e13680c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Мъжът, който с течение на годините, но късно ми се разкри буквално ме преследваше за връзка. Казах си хубаво, този човек не обича, този ще е човекът. Бях млада и наивна, а той с 10 години по-голям от мен. В историите му винаги другите бяха лошите, а аз се хванах на кукичката и му съчувствах. Исках да излезем на квартира, не можело нямали сме били пари. Карахме така. Забременях. С препоръка от лекар да лежа за задържане. Цялата ми бременност за мен се грижеше майка ми, на него му измисляха куп задачи у тях непрекъснато, които преди появата на детето, когато се шляехме по цели дни, нямаше. Не си остави време нито той, нито техните в Коста
о да се измисли къде да живеем и има ли да обзаведем детска стая или не. Е, сложихме едно креватче в моята. И майка ми се изнесе. Месеци след това по Вайбър му поиска пари проститутка, той много хитро го извъртя: смени си номера и било грешка. Говорих със жената. Ходил е месеца, в който сме чакали дете, а и преди това, ръсил е стотици левове по проститутка, а пред мен пееше песньовката, че нямаме пари. Все го жалих: бедничкият той. Не само, че не се извини, а започна да си позволява да се държи ужасно с мен, писа ми жена, позната негова за да ме предупреди как ме е наричал луда и буквално ми каза да сваля розовите очила за него. Сигурна съм, че е права, защото той използва думата луд да описва много хора. В неговият речник е. Та, от уж обичащият човек в началото няма и следа. Постигнал си своето да забремени едно младо и наивно момиче, настройва гората зад гърба й навред и действа с лъжи. Историята с тази проститутка много тежко я преживях, престанах да се храня нормално. Знам какво е ножа в гърба и разликата между неволна грешка и предателство. Това е предателство. И такива хора не само, че ме се променят, те нямат съвест. Може временно да се прикрият и обърнеш ли си гърба пак ще е с някоя проститутка или ще те очерня пред роднините си и те ще му вярват на лъжите. Докато е обиждал, обиждал а ти плачеш срещу този човек и не можеш да повярваш, че продължава, предвид състоянието, до което те е докарал. Подлецът винаги си остава подлец.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 19 часа
hash: 0898be4bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съжалявам дами за вашите разочарования. Аз пък съм от другата страна, и желая да споделя едно мое премеждие което от много години не ми дава мира. Жена с която съм бил 6 години и говорим за брак деца и др сериозно неща отиде в леглото на бившия си който се развел и тя първа Кипра да гледа чуждото дете. Дори логично обяснение не ми даде, и казах ок така си решила тва да е! Обиколи всичките ни общи познати да ме оплюе кво и що и кво ли не! Искам да ви кажа че и при вас жените има подмолни същества, и докато единия е гледал общото благо друг е гледа да е резервното колело в друго легло. Извода е майката си евало.

 
  ...
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: df59b59582
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Към 11 Трудно е да се преживее предателство, чувстваш, че някой е влезнал подмолно, като крадец в душата ти, играл си е с чувствата ти и после, все едно си никой. Хора-използвачи колкото щеш, важното е да го преодолееш психически и да не губиш вяра в доброто. А нея не я мисли, ще съжалява някой ден, защото да се връщаш там където нещо е било вече счупено, пак ще завърши зле, но теб не трябва да те интересува.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 2f34bc88c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   На 30 би следвало да знаеш, че има такива хора. Пълно е с тях. Единствено времето може да успокои горчивината и да - времето не лекува всичко, но вие все пак сте били няколко месеца 'заедно'. От описанието ти изглежда така, все едно този проявява нарцистични линии на поведение. Не показвай, че те е наранил, защото това ще го накара да се почувства специален, защото, видиш ли, е толкова неповторим и готин, че жена страда за него. Продължи да тренираш и да си живееш с живота.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 2a68d7d1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Такива животът ги оправя най-добре. Заслужаваш по-добро и то ще те намери. Най-правилните неща ти ги правиш - поддържаш се, спортуваш и излизаш. Оставяш миналото да умре и да изгние, живееш за днес и утре, не за вчера.

Иначе относно чувствитилността - мъж съм, но и на мен често ми се случва да си спомня някаква ситуация, в която съм се сблъскал с някой, който е абсолютен боклук и да ме хване яд, предполагам това е нормално за всеки мислещ човек. При мен обикновено става въпрос за някакви случки на работа, защото по някаква причина е забранено да пребиваш хората до смърт и трябва да се придържаш в рамките на добрия тон, вместо да им дадеш заслуженото.

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 6bce83dc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Да не ти пука, имаи същия на него огледален образ с този човек, има всякакви хора, търси си качествени хора, и
с тях бъди точна, деистваи, това е пътят към щастието в живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker