Измъчва ме мисълта, че един невзрачен мъж постъпва така с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Измъчва ме мисълта, че един невзрачен мъж постъпва така с мен
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 4439 пъти
Здравейти скъпи приятели, много обичам да чета вашите коментари и се радвам, че помагате на хората да разрешат проблемите. На 30 год. съм имам дете и съпруг, който много ме уважава и ценни. Мисля че изглеждам много добре поне това е мнението на хората около мен. Културна и възпитана жена съм. Не зная какво ми стана, но започнах флирт с един човек, с две год. по голям от мен, харесвах му погледа зелените очи, исках го, изпитвах луда страст по него.

Какво може да доведе една жена до такива страсти незная. Не блестеше нито с много ум, възпитание, образование и т.н. но много ме очарова. Той подаде и аз се хванах по скоро на лъжите му. Отначало започнахме разговори по gsm sms, той беше много мил и грижовен към мен и стигнахме до секс, правихме луд и много готин секс, но всичко това не трая дълго. След една седмица намаляха вижданията започна да намира извинения, че има работа, след което намаляха и обажданията, а ми е много чудно как първата седмица нямаше работа.

Аз се бях влюбила много в него харесваше ми исках да бъда с него стоях до телефонаи чаках да ми се обади, но уви. Много голямо разочарование преживяхи се питам защо, не че си правя комплимент но съм красива и изискана дама, а той също не искам да го обиждам но като него до кофата с боклук е пълно макър че и такъв аз бях луда по него. Търси ме единствено вече и само когато трябва да правим секс. Моля ви дайте ми съвет измъчва ме мисълта, че един невзрачен мъж постъпва така с мен ЗАЩО..........

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: f11685a953
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Постъпва така с теб, защото ти му позволявш. Сама виждаш, че само те използва - тогава какво правиш още с него ??? .....

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 67a5101619
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Позволяваш му, затова. А му позволяваш защото ти харесва. Защото когато имаш спокойствието и всичко ти е нормално и върви добре вкъщи, започва да ти е еднообразно и си търсиш разнообразие.

Мъжете по същия начин - дори и да имат най-красивата жена и най-добрата съпруга ходят и се развяват настрани за развлечение.
Такъв е живота!
Кой прав, кой крив, всеки си има глава, някои я ползват!
Ж24

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 989473598f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Явно сте си допаднали в сексуално отношение, за мъжете това е много важно, затова и продължава да ви търси, но бяга от по-цялостно обвързване - срещи,вечери и т.н.
Много мъже на днешно време ценят свободата си независимо дали са женени или не, търсят бързият,неангажиращ,лесен и хубав секс, ако може и терен да осигурите - направо сте номер 1. Не искам да Ви обиждам, преживяла съм подобно нещо, трябва да си дадете сметка, че Вие го обичате, а той е с вас само заради секса и или да го приемете като факт и така да продължите ако ви е хубаво с него, или да скъсате тези отношения. Вие сама се познавате , знаете чувставата си и сама трябва да вземете своето решение. Ще се радвам ако съм помогнала макар че нищо ново не казвам.Желая Ви успех, каквото и да решите.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 31fa71ec5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Постъпва така защото светиш за него в такава светлина. Мъж който е свалян от жена с дете и съпруг ...никога няма да и вярва и да иска нещо сериозно с нея. Виж ако той те беше свалял щеше да пази повече уважение към теб. Постъпила си като курва и получаваш внимание и отношение като такава. Боже как може да сте толкова зле жените..... зелените му очи....... ебати аргумента. А ако секса с него ти е добре ...това в превод значи че с мъжа ти е зле. Да си беше оправила мъжа вместо да въртиш свирки за едни очи. Най вероятно мъжа ти ти пази честа ти неговата не. Другия го усеща това. А иначе забавлявай се ама не търси щастие. С толкова плитко самочуствие ще получаваш плитко щастие.
Много съм добър.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 5e57fa84ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 4 благодаря ти за коментара, който си написал и просто ти се възхищавам за това което си ми отговорил, съгласявам се че истината боли но си е истина приемам за много вярно, че постъпих с него като курва и той така ми отвръща, но знаеш ли аз съм красива, интилигента с горе, долу добра професия, а той е много прост обикновен и глупав човек а аз подтикната от някакъв семеен проблем в къщи погледнах към него именно заради тези неща които ти ги изброих по нагоре и реших, че той като е така изостанал в някой отношения в сравнение с мен ще ми бъде в краката но уви ето какво се получи аз излязах наистина една курва.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 40a8d320f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, искам да ти разкажа и аз моята история, която страшно прилича на твоята - може пък двете заедно да вникнем в същината на проблема и да си помогнем взаимно. Ако искаш мога да ти дам скайпа си :) Горе главата!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3982ce39b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие сте к***, иэневерявате на мъжете си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker