Дали изпитва нещо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали изпитва нещо?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2348 пъти
Здавейте,

Моята история е малко детинска ... и да си призная не съм очаквала, че на такава възраст ще ми се случи да попадна в такава ситуация, но очевидно съм грешила. :D Та... аз съм на 19 години - скоро ще навърша 20 и вече от месец живея в чужбина - уча. Аз винаги съм била стеснителна и сега ми е много трудно, а първите седмици беше почни непоносимо...

Живея в общежитие в което няма никакви чужденци (освен мен) и се чувствах страшно изолирана.
Почти не говорех- освен с едно момче, което се държеше и все още се държи страшно мило с мен. И това е моят "проблем". Имам някакъв опит с момчетата, но с това момче е съвсем различно. Той е най.. и го казвам без капка съмнение, най - милият човек, който съм познавала.

Той е този който по всякакъв начин ми помогна да се приобщя, на моменти дори ми беше като родител - може да прозвучи преувеличено, но е така. Изключително е симпатичен и от първия ден е приятел с всички. И моят голям проблем е, че... естествено... аз страшно хлътнах. Това е един прекрасен човек който съм сигурна, че всеки би оценил.
Но да не се стклонявам.

Не мога да разбера дали той ме харесва в по - интимен план или просто е душицата, която е с всички останали. Той е човека, който винаги се сеща за мен, винаги когато сме се събрали повече хора говори почти през цялото време само с мен. Всеки ден се интересува как съм, какви планове имам. Дори когато ми потрябва нещо... нещо елементарно като... чай примерно, е готов веднага да изтича до магазина вместо мен - и го е правил.

Виждам, че е изключително мил с всички, но към мен усещам някакво по... различно отношение. Или просто си въобразявам... Толкова съм объркана. Не смея да направя каквато и да било крачка, тъй като не се чувствам сигурна, а и не искам да "прецакам" отношенията си с този човек, в случей, че тълкувам всичко погрешно. Говорила съм с него на по - интомни теми. Виждам, че почти всички момиче тук имат някаква тръпка към него и дори съм го питала, как така не е предприел нещо с никоя от тях... Той ми каза, че просто е много придирчив. Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 62e81ab80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен те харесва. Не знам как да постъпиш. И само от любопитство-къде си? Ако искаш не ми отговаряй, но ми стана любопитно.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6fba53a3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от авторката: В Дания съм. :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 62e81ab80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дания е супер страна, аз исках да уча там, но все си мислех, че стандарта на живот е прекалено висок и не се осмелих. А и езика ми се видя трудничък.

В предният ми коментар не ми се навлизаше в подробности, но сега ще кажа някои неща относно момчето. Както казах мисля, че той те харесва.
П
ознавам такъв тип момчета. Те са много добрички и се отнасят добре с всички. Когато изпитат нещо по-специално към дадено момиче, те се стараят много да бъдат полезни с каквото могат и да са на разположение.

Имай предвид обаче, че такива момчета не правят първата крачка, някак си нямат смелостта. Затова бих те посъветвала ти да я направиш. Мисля, че това е което може да направиш. И не чакай повече. Давай, успех! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e6a108f719
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз мисля, че те харесва. Излезте някоя вечер разпитай го имали някое момиче което харесва, но се дръж все едно питаш от любопитство. Или накарай някой/я приятел/ка да го разпита. Има много начини.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 62e81ab80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Какви са разходите в Дания за 1 месец?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker