Толкова ли много искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121508)
 Любов и изневяра (29793)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6487)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3191)
 Образование (7318)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18600)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова ли много искам
преди: 1 година, 7 дни, прочетена 1126 пъти
Дори не знам как да започна и какво да кажа, чудя се как ли би ви прозвучало... Аз съм момиче, имам приятел, заедно сме малко повече от половин година. Аз много го обичам. Последно време отношенията ни сa малко странни и студени. Никога не съм се спирала пред нищо, за да направя нещо, което би го направило щастлив, той не прави нищо за мен. Добре, аз не го правя, за да ми го върне, но не е ли редно поне да го оцени. Много ми е болно, винаги се страя за всичко, а накрая, дори отношение. Ще ви споделя една ситуация, която ме накара да се чувствам тъпо и не само. Неотдавана бях в Румъния и исках да му взема нещо просто ей така, като малък подарък и му взех горнище. Върнах се и му го подарих, заедно с някакви дребни неща. В първия момент той се ядоса и ми се скара защо правя това, дори не го видя. В крайна сметка взе подаръка. Попитах го "Няма ли да го видиш поне", взе го извади горнището и отношението му беше така все едно е милионер, едва ли не всеки ден такива, като мен му ги подаряват същите и съм му длъжна. Каза "Не харесвам този цвят, ще си го нося у нас" и го набута в торбата( 1. во, че има 2 парцала точно на кръст и почти винаги е с едни и същи дрехи... 2ро поне можеше да оцени жеста и дори да не му е харесало да каже поне едно благодаря, 3то дрехата си беше супер младежка, цветът му седи прекрасно и има дрехи в подобен цвят).
Така и двамата сме заети, аз съм доста по-натоварена и все пак се опитвам да намеря време само той да има желание. За цялата връзка се сети само на св. валентин да ми вземе едно цвете, защото му дадоха акъл. Казва "аз искам също да ти взимам неща за ядене, но не знам какво ядеш", всъщност знае, не веднъж е казвано и то не само от мен. Това, че също не сме ходили никъде и не сме празнували нищо(от вида 6 месеца, св. валентин) го оставям. (аз не искам да ми плаща сметките или подобни, говоря за самата идея). Добре до тук сигурн искам много(1 цвете от пътя и един бонбон). Последно време, дори не сме излезнали ей така почивните дни, акто сме по свободни само двамата, все вика някой от приятелите му и все от тези, които не хр. и няма дори какво да си кажа с тях, като сме заедно. Не е ли нормално поне да искам 2 часа заедно да се прегурнем да си кажем по нещо, да се видим. Има още много неща, които бих казала, но няма смисъл.
Как да спася връзката ни, нашите смятат, че вече се държи така, заради майка му, приятелки пък казват, че ме е взел за даденост и, че правя мн неща за него(тук, дори не съм казала една малка част от нещата, не ми е идеята да се показвам колко съм велика, зашото не съм, всичко го правя с много обич и желание)...
Благодаря за разбирането и отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 дни
hash: eb0809143d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не, не искаш много!
Искаш това, което е нормално, за едно добро, здраво и сплотено семейство - в което има обич, уважение, мир, разбирателство и любов.

Но вие не сте семейство!

Затова на този етап - нищо не можеш да искаш!

Просто преценяваш дали това е човека за теб, твоята половинка. или не е! И в зависимост от резултата - предприемаш и съответните действия!

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 8a543dbb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Друга има. Мъжете са адски хитри, като кръшват. Разиграват сценки с подобно отношение да се сетиш сама. Няма заети хора, има приоритети.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: d33ad7dab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ще ти го кажа така, колкото и банално да прозвучи. Мъжете са ловци. Обичат те да гонят. Ти му даваш всичко наготово, че и подаръци. От които той се чувства длъжен по някакъв начин. Той явно не желае подаръци от теб, не е далеч от акъла. Затова е реагирал така. Вместо ти да му подаряваш, след което да натякваш колко много си направила за него и че само ти правиш нещо, остави го да е водещия във връзката ви. Какъвто и трябва да бъде. Все пак е мъж. Остави го той да ти подари нещо ако желае. Това гледане кой на кого какво е дал е дразнещо. Любовта не се измерва така. Имаш грешно схващане за такъв тип отношения. Честно казано вероятно вече си му безинтересна и натоварваща. Най-логичното е да приключите агонията и за двама ви. А ти да помислиш занапред да се оставиш да бъдеш жената, а мъжът до теб да си остане мъж. Ще има повече успех. Ж 35

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 5d7a4fa912
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Всичко е въпрос на желание. Тези неща не ги прави, защото не защото не ги знае, а от липса на желание. Имам наблюдение над много връзки: болшинството в тях жени са като теб, а мъжете им скръндзи, дай да си кажем думата. Което не прави това явление нормално. Да, от майката на един мъж много зависи възпитанието му. Доста мъже, които се отнасят зле с жените си, а са контролирани за помощ и какво ли не от майките си, подсъзнателно връщат яда си на майките на техните деца, защото не могат да се опълчат срещу майките си и вътрешно са още малки момчета, дори да са над 40. Много мъже се оправдават, че дават пари у тях и са зле финансово, дори да си зле финансово малки изненади можеш да правиш за жената, стига да искаш, примера ти сбонбона. А и честно да ти кажа, когато на такива мъже родителите са под 70 здрави прави, къде са тръгнали да ги издържат, ако наистина е така? Защото със заплатите в България е трудно, дори невъзможно да издържаш родители и да имаш семейство, камо ли с дете или деца. Или в доста от тези случаи те зарязват жените с децата, защото "жени много, майката е една", само че и от майка до майка има разлика. Освен ако не си крайно бедна и инвалид, да паразитират на гърба на децата си значи да ги кастрираш откъм бъдеще. Твоят мъж не е изключение, но ужасно лош пример, ако не мислиш да късате то рязко престани да му правиш изненади.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 6a855088fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Няма нищо за спасяване! Разкарай го тоя бастун.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 дни
hash: e124c8bd4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ето затова ме е яд. Аз винаги гледам да се държа добре с хората от женски пол (без значение приятелки или познати), и ме приемат за даденост. Повечето от тях са обвързани и част от тях се оплакват от същото, от което и авторката на публикацията. Като не зачитате добрите младежи, които са готови да направят всичко за вас, търпете си надменните гаджета, които ви приемат за даденост! Авторке, или му кажи в прав текст да си оправи отношението, или го оставяш за известно време да е сам. Може би тогава ще те оцени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 2702056e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Погледнато отстрани ти се опитваш да поддържаш нещо което не съществува. Връзка на практика нямате, той не изпитва чувства чувства към теб, което е очевидно от поведението му. Дали майка му е повлияла или те е приел за даденост - няма значение.

При такова отношение не знам защо продължаваш да полагаш усилия честно казано. Той няма да се промени колкото и добре да се държиш с него. Време е да приключиш този фарс и да си търсиш щастието с някой който ще те оцени.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 8920585f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сори ама защо си с този мизерник?

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: d685d61e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   " Защото на този свят няма кой знае какво за постигане: в него царуват нищета и болка, а скуката дебне от всички ъгълчета онези, които са избегнали тази участ. Тук господства порочността и думата има глупостта. Съдбата е жестока, хората- жалки. В един така устроен свят човекът, който е значителен сам по себе си, е като светла, топла, весела коледна стая сред снеговете и мразовете на декемврийската нощ. Следователно няма по- щастлив земен жребий от този да притежаваш изключително богата индивидуалност и особено мощен дух, дори и животът ти съвсем да не се подрежда блестящо. "
Артур Шопенхауер
Парерга и Паралипомена
Афоризми за житейската мъдрост

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 дни
hash: 2cc27af893
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Поведение на мъж, който иска да сложи край. Но понеже повечето мъже нямат куража да го направят, предпочитат с отношение до такава степен да отблъснат жената, че тя да сложи края. И после да са чисти пред себе си, да се вайкат пред дружките как са зарязани, а реално те са го направили чрез думи и действия. Игнорирай го, дай му това, което иска.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 4b6b9555e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Съгласен съм с преждеписалите - нямата връзка! Имате познанство. Опитай да не му се обажаш известно време, ако ти се обади се дръж естествено, но не му се обаждай! Не му казвай какво искаш. къде искаш да ходиш особено какво си му дала, а какво си получила. Ако те цени, ще те търси. Ако не - по-добре да разбереш, че само ти си мислиш че имаш връзка!

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: ba946b3859
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Мисля, че в неговото отношение към вас последното нещо е любов! Няма смисъл да пробвате каквото и да било. Съжалявам, че го казвам, защото зная, че боли. Няма смисъл да губите време и усилия в такава връзка. Сложете край и не се обръщайте назад. Ще се отвори нова и по-хубава страница в живота ви!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 5a313d2e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   М30
Дано ти е олекнало след споделянето.
Съвет е много кофти да ти даде някой, при положение, че на чужд гръб - 100 тояги са малко.
На твое място, ако нямате дете - започни малко да спортуваш, придобии самочувствието, което си имала преди ( забелязвам, че има доста спад, не го казвам с лошо ) и си му кажи нещата, които си описала тук, насаме.
Ако насреща няма отзив и опит за промяна, този човек не е за теб. Тъжно или не, ще си доста по-добре след, като се оттървеш и за отговор на въпроса си - не, не искаш много - искаш минималното.

П. С. отново не е съвет - ако се чувстваш, че те страх да не останеш сама - намери си някой страничен и като намериш, това което търсиш - сменяй :)

Успехи!

 
  ...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: 9e19937196
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторката, ти може да го обичаш колкото си искаш. Но това няма да направи любовта ти споделена. В тази връзка ти си сама и колкото и да се напъваш няма да се променят нещата. Той не показва дори елементарно уважение към теб. Каква връзка е тази, в която хората не се уважават? Заедно сте само от 6 месеца, как се виждаш след 6 години?
Бих ти казала едно- ако искаш да не страдаш, отнасяй се с другите така, както те с теб. Давай толкова, колкото получаваш, не всичко от себе си.
Връзка се създава и крепи от двама, каквото и да правиш ти е безсмислено, ако другият не го иска. Затова не си губи времето, а го зарежи.

 
  ...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: fe8c6fe3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Шут в гъза и следващия.
Този няма дори елементарно уважение към теб. Дори повече ще те уважава като му биеш шута, защото ще покажеш че ти поне имаш някакво самоуважение.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: 667daf6157
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мене ти изневерява. Имам доста опит с такива като него. Личи му по реакцията на пидаръка и по това, че се е забил вкъщи, никой да не ви види.

 
  ...
преди: 11 месеца, 23 дни
hash: 1cf195d187
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   За мен този първо е простак, заради цирка със суичъра.
Аз рова поведение не го разбирам, но не само не звучи като любов ами по-скоро, като омраза.
Определено при вас нищо не е както трябва от това дето пишеш и наистина не се разбира за какво се натискаш да си с този бурсук.
Сега си представи ако си омъжена някой ден за този екземпляр какъв срам и унижения те чакат в бъдеще или ако сте пред хора.
Направо да се чуди човек що за отношения са това.
М38

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker