Как да предизвикам ревност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да предизвикам ревност
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1299 пъти
Здравейте
Как предизвиквате ревност в мъжете си, ако живеете заедно. Подчертавам ако живеете заедно. Защото такива трикчета да го търсиш по-рядко и тн не вървят много когато една двойка е в съвместно съжителство. Просто привтелят ми ме е взел за даденост. Не прави нищо за мен, не инициира нищо, знае че аз винаги съм насреща, по принцип не излизам много най много еднъж седмично снприятелка и то все през деня (спрямо работата ни), така че вечер да изляза то няма с кого за да го накрам да ревнува и да се почуди как така излзиам вечер. По принцип не се контя много- мислих с това да започна за да се чуди за кого защо, не защото има за кого а просто как да кажа “да го посъбудя” от зимния сън и спокойствието в което живее, защото не ми харесва че ме приема за даденост. Имате ли други съвети? Не казвам да предизвикам някаква болна ревност а прпсто леко да го жегна, колкото да се разпали страстта така да го кажа. Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 01322d9b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Според мен да караш някого да ревнува е загубена работа. Той не те ли обича? Не те ли харесва? Не иска ли да си прекарва времето с теб? Ако не, това е сериозен повод да се замислиш искаш ли да си с него все още. Най-добре да поговорите и да адресирате проблема, вкл. и двамата да положите усилия да прекарвате повече време заедно, да излизате на вечеря, да правите нещо яко заедно, специално - навън, в леглото...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 79f8e4b95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Идеята ти е глупава, защото не можеш и не е редно да караш някого насила да се променя. Ако нещо не ти харесва във връзката си го казваш, няма ли резултат си тръгваш. Просто е.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f030a60b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако искаш сама да си “сложиш таралежа” в гащите, почни да му даваш ИЗЛИШНИ поводи и другият път ще те видим как пишеш “ревността му е прекалена”. Маджата е вкусна, когато не е пресолена.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cbfddbfab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо мислиш, че ревността е признак на любов? ! По-скоро е болно его и проява на собственост към другия човек във връзката. Според мен трябва да инициирал положително неговия интерес наново. Грижи се за себе си, имай хубаво тяло, лице. Обгрижван го, готви му хубава храна, да усеща любовта ти през нея - красиво поднесена и вкусна. Рядко мъже не харесват това. Остави я тая ревност

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9d78a35dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   После защо има домашно насилие. Е. ти кукувиците са някои жени. Сами си търсите поводи за разправии. Не я кефел спокойния живот, еми като не те кефи направи си регистрация в сайт за запознанства и 'забрави" да затвориш страницата. Така като мине покарай компа ще види че си го търсиш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2a5a27cf1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Гледам коментарите и си давам сметка колко малко хора са способни да влязат в обувките на отсрещния. Още по-малко пък са имали сериозни връзки и знаят какво е да живееш с някого повече от 6-7 години.
Към авторката - загубил е интерес, взел те е за даденост. Можеш да го провокираш като заминеш закратко на екскурзия с приятелка, ако смените обстановката двамата някъде. Изпаднали сте в рутина и на него вече му е скучно с теб. Мъжете са като децата. Като си играят с една играчка твърде дълго, им омръзва. Трябва не да го караш да ревнува, а просто да му полипсваш малко.
Просто отиди някъде и после като се върнеш не бъди все насреща, както сама се изрази, а се занимавай с някакви лични неща - намери си хобита, прави нещо различно от висенето вкъщи. Така няма толкова да разчиташ на него като внимание, а и ще бъдеш интересна. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1c38b49cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е нужно да има ревност, просто си живееш сякаш може и без него, хобита и така.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 065be0303a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Мъжете са точно като кучетата, може да не си глозгат кокала, но и не си го дават. Ако видят, че друг мъж заглежда жената до тях, която вече са приели за даденост и сами не забелязват, започват да се борят за нея.
Много добре действа промяна в обичайната визия - сешоар при фризьор, нови нюанси в косата, по-секси дрехи, дискретен, но освежаващ грим, нов приятен парфюм.
Ако не спортувате, запишете се на спорт.
Нещо различно от обичайното ежедневие, нещо което да накара другите мъже да се заглеждат.
Помагат и изненадите в секса. Съблазнително бельо, активни действия, внасяне на разнообразие или ново място. Ако все се чака мъжът да поеме инициативата, може би е време да го събудите с активни действия...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 842fb810af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много внимавайте с тази предизвикана ревност и какво си пожелавате. Това е игра с огъня и белята става за миг. След това като правило жената е потърпевша. Изблиците на ревност, понякога завършват със смърт за жената, което е разбираемо.. Все пак тя е в пъти по слаба физически от мъжът. Става от играчка -плачка, а да говоря, че и вие може да "стъпите " накриво. и да се увлечете в тази "игра". Все пак балканските мъже не са точно като европейските, те са по-първични и директни и някои неща не прощават, още не са прехванали неолиберализма в подходящи размери. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 47bc43ff62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   От авторкага
Номер осем най добре е разбрал/а какво имам в предвид. Затова казах да отговарят хора които цивеят с партньора си. Ние сме заедно от 4-5 години вече. Не казвам че не го обичам или че искам да си тръгна от връзката. А точно че забелязвам че ме взима за даденост, случно му е според мен, нямам много финансова възможност за излизания. Та затова попитах за разни трикчета

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e84a1e89c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Доста тъпо според мен. Не сте семейство, а той вече живее като отегчен съпруг. Спри да го обслужваш и да правиш всичко за него след като не получаваш нищо насреща. На твое място щях да си събера багажа и да се махна.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5d57976d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Той много добре те знае каква си.
С тия трикове и насилено излизане най много да станеш смешна.
Те бръмчалките, на които искаш да приличаш не се спират

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cbfbc57c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Подбуждането на съмнение за изневяра е голяма грешка и не само няма да постигнеш целта си, а може и да го загубиш.
Щом вече живеете заедно, тези трикове с предизвикване на ревност не работят, любовта никога не е резултат на страх, страх от това да не те загуби. Мъжете обичат жената която се грижи за тях и си казва с думи точно и ясно от какво има нужда самата тя, с времето се научават да правят правилните инициативи за дадената жена.
С моят мъж сме заедно 28 години и той не може да влезе в асансьор с мен без да ме целуне, а живеем в блок на висок етаж, следователно поне два пъти дневно съм целуната. Дори да сме се сдърпали, или да се връщаме от пазаруване с ръце пълни с торби с покупки, той посяга да ме целуне, съответно никога не се дърпам от целувката, като ритуал е вече над 15 години. Сигурно се сещаш че първите 12 години не бях целувана в асансьора, е научих го като ми отне около 4-5 месеца при всяко возене да казвам "искам целувка" с глезещо мусене и да я получавам, след това се научи и сега не може без този ритуал. Всичко което искаш да ти се случва редовно просто го превръщаш в негов ритуал.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4d240e2b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Смея да твърдя, че не е "Само номер 8 ме е разбрала", а "Искам да видя определено нещо и несъгласните просто не разбират".
Разбираме. Просто ти казваме, че ревността е отровна и ще ти развали връзката. Но ти ако не го знаеш това, съвета е безсмислен - ти няма да го повярваш, усетиш, разбереш. Това, че не сме жени като теб и номер 8 във многогодишни връзки не означава, че ревността не е червен флаг навсякъде. Подарък от съдбата са отношения лишени от нея, а сама да я вкарваш във вършяща нормално, макар и скучно връзка е... детинско. Може да няма път назад. Само това помни като си избираш действията.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ee503eb390
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Разкажи му как са ти направили комплимент непознати хора. Така неутрално ще го накараш да се замисли, че си хубава!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e84a1e89c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 8 хубаво те съветва да заминеш някъде, само гледай да не се върнеш внезапно и да го завариш с някоя в леглото. Докато ти си играеш, той може да се прасне наистина. Тъкмо ще види, че без теб му е по-добре.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 98f1fff6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   "Как да предизвикам ревност" или "Как да си съсипя връзката"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker