Много съм самотен и имам нужда от секс. Да си направя ли профил в Тиндър? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм самотен и имам нужда от секс. Да си направя ли профил в Тиндър?
преди: 11 месеца, 12 дни, прочетена 1722 пъти
Здравейте, пред дилема съм? На 18 съм, и си нямам приятелка. От две години съм в самостоятелна форма на обучение. Вече ще завършвам. Нямам си приятелка, и въобще не мога да си намеря. Не съм много атлетичен, и не съм много уверен в себе си. Повечето на моята възраст, са надути и гадни, и за нищо не стават. Аз нямам самочувствие. Аз знам че жените си падат по някой мъжкар. От няколко месеца тренирам ММА, ама за тонус не за да съм някакъв състезател., и то не дава много резултати. Дори не искам много сериозна връзка, имам нужда от секс. Загубих си девствеността с една проститутка, щото бях много отчаян, но не смятам вече да ходя по проститутки, защото е достатъчно само веднъж. Питам ви да си направя ли профил в Тиндър? По принцип съм страшно предубеден спрямо тези запознанства в интернет. Първо щото хората там са грозни. Второ поради причината, че там има хора, които на години са по-големи от мен. Трето заради това че много малко хора има на моята възраст там. Но не знам и не съм сигурен. Какво мислите за това приложение? Аз по принцип съм консервативен човек и традиционалист, с вярването че истинските и стойностни свалки стават навън в дискотеките. Ама не ми се ходи в дискотека или в чалготека. Днескашно време само простотии се случват и някакви сбивания. Там са само някакви пияни наркомани и простации. Момченцата мутреят и се правят на големи гъзари, а момиченцата са надути мъстии. Какво да правя? Как да подходя? Струва ли си да правиш профил в Тиндър или в който и да е сайт за запознанства?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 61345dc9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Момче, успокой се. Имай търпения. В Европа се настаняват милиони мюсюлмани. Скоро ще дойде халифатът тук. Ще издаде заповеди, които ще се спазват от всички. Жените ще ходят със забрадки по улиците. Отново ще се върнат старите разбирания за живота и любовта.

 
  ...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: ca3619b06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Пич с това мислене нищо хубаво не те чака. Жените са "мъстии" ма ги искам хахаха "не съм много уверен в себе си" ама смятам другите за надути и тъпаци. "Аз по принцип съм консервативен човек и традиционалист, с вярването че истинските и стойностни свалки стават навън в дискотеките" ама ще си правя профил в Тиндър макар да смятам че там хората са грозни и дърти хахаха
Всички дето се чудят да си правят ли сефтето с проститутка да видят до къде води това.

Оправи си мисленето уважавай околните намери си интереси (да тренираш ММА щото си чул че жените на такива кълват не се брой) Бъди добър с околните помагай им намери си среда и приятели и както казах най вече интереси и жените сами ще дойдат. Ако не давай с платените - по тиндър и в нета са основно такива или самотни и невзрачни домакини.
Жените с интересен живот не се занимават с онлайн глупости

 
  ...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 2b669651d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Приятел, по-симпатично не можа да го напишеш ; ). Споко и смело напред, малко само си сбъркал с проститутката - остава ти за цял живот едно евтино преживяване. Недей повече. Едно момиче което те хареса веднъж ще ти даде повече самочувствие от всеки ММА спорт. А впрочем един приятел ще се жени от запознанство в тиндър, така че - не бъди токова предубеден към всичко, към дискотеките или тиндър. Излез и не се страхувай да сбъркаш, не прави компромис с ценностите си и морала, но без и да те поробва също.

Пишеш като абсолютен 18 годишен, така че съм уверен че нещата ще се наредят за теб както не очакваш! Далеч от субстанциите, и близо до дисциплината. Момичето трябва да го свършиш няколко пъти поне, преди да ти дойде на теб. Това не става без дисциплина ; ). А ти вдига тестостерона зверски и после и останалите момичета ще те сърсят чного повече. Защо не започнеш с нещо по-лесно, не търси принцеса? Някоя кака, която на драго сърце ще те посвети малко? Ама не проститутка, а да си те обича... ще видиш колко е яко ; ) дерзай смело!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 3517e16ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Не, не си прави профил там. Освен ако не изглеждаш наистина много добре.

Много пичове бъркате нещата и със социалните мрежи като цяло. Ако човек изглежда добре, ще го заговарят дори на улицата.

Жените ще направят всичко възможно да ги заговориш и ще поддържат разговора с теб.

 
  ...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 71354bebcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако си търсиш мъжка любов, ще намериш в Тиндър и прочие, защото е пълно предимно с мъже като теб...
А в дискотеките никакви свалки не стават, най-много да черпиш някоя, която вече е полупияна и да отидете в тоалетната после, ако имаш късмет.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 5fc865dc28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако имаш пари за премиум версията на Тиндър, то може да пробваш приложението. Безплатната версия на Тиндър е орязана много и ако мислиш, да я ползваш няма смисъл. Аз лично се отказах от приложинието понеже ми показва профила на жени от Румъния, Мексико и рядко на жени от моя град и така получавам харесвания от жени жевещи надалеч от мен. Нямам нищо против да изляза с чужденка но да живее в България в моя регион.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 67f21802ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   И в 15 сайта и приложения да си направиш профил, няма никоя да ти върже. И не толкова защото не си бил с мускули, натрениран и пр. от сорта, а защо си изпълнен със злоба и негативизъм, а такива хора никой не иска покрай себе си. Животът ти сега започва, но излъчваш хейт като 50 годишен дърт ерген-женомразец. Никой не ти е крив, че нямаш самочувствие, неуверен си, саможив и без социални умения. Никоя не е длъжна да те харесва и да ти дава секс, без ти да предлагаш нищо- дори елементарно добро чувство, човешко отношение, топлота, уважение.
Като не харесваш дискотеки и посетителите им, има и други места и събития- театър, опера, концерти, представяне на книги, изложби, състезания. И на тях ходят млади хора. В нашия град в момента има изложба на завършващи ученици на твоите години и са забележителни момичета и момчета. Други са доброволци, засаждат дървета, помагат в кучешкия приют. Защо не си в такава среда? Или и там не са достатъчно добри за теб?
Като чета с каква нагласа си, с профил или без е все тая, не мисля, че ще получиш каквото искаш, освен срещу заплащане.

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: dceea81e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Вие не сте наред. Как можете да влизате в тия сайтове за запознанства, не ви ли е страх, че ще се окаже некой педераст/травестит? Аз колкото пъти влязох там, все такива ми излязоха, а си бях променил настройките да ми дава само жени.

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 43107f9aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На мен с нищо не ми помогна миналата година и след няколко месеца го изтрих. Не идват на срещите и ми връзваха тенекия.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: fcedc4c451
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Усеща се много насъбран негативизъм в теб към другите. Ясно е, че си се разочаровам, всички сме се разочаровали, но не позволявай това да те настройва срещу всички. Няма как всички определени групи да са грозни.... За интернет си прав като цяло.... Ти искаш просто секс, насочи се към проститутка... За просто секс младо момиче като минимум ще иска да си много хубав, да я черпиш наляво-надясно... Вариантът за теб, по мое мнение е проститутка.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 64d227c4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ми как си със височината, сантиметрите в гащите и парите и догава се гласи за тиндър. Или ще станеш поредния симп който поставя лайкове!

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 1b1a2a2a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Тиндър не е сайт за проститутки, макар, че има и такива, прикрити като масажистки, например.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: a81b3a6f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Намери си проститутка и с нея си прави яко да е. Няма смисъл да си търсиш обикновено момиче, защото да се променяш тепърва е ясно, че няма да стане. В Тиндър има яки гаджета, но всичко е до подход. Трябва да искаш реална среща, ако търсиш нещо наистина забавно, защото виртуалното е приятно, но е доста по различно от реалното изживяване, имаи смелост и самочувствие, това да си наясно с реалното усещане, няма по хубаво нещо, защото ще си опитал, няма значение какво ще е като развитие, дали връзка интимна или секс чат пат, важното е да ти се случи, да го пишеш в графа изживяна емоция, защото животът бързо минава, после на зряла възраст има само съжаление, за всичко хубаво, ако не е изживяно.

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 94f403fce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Такива сайтове не работят поради простата причина, че 90% там са мъже. А от десетте процента жени поне половината влизат, само за да си вдигат самочувствието и нямат никакво намерение да излизат на срещи. Отделно че въпросните останали 5% жени връзват само на топ 1% мъже.

С две думи ако си в топ 1% мъже ще чукаш курветини (там сериозни жени не влизат), ако не си, ще си цъкаш с месеци с надеждата някоя грозна дебелана, която иска да си докаже, че все още някой би се прежалил за нея да ти върже.

Виж, ако си гей, бързо ще намериш партньор там. Педали бол.

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 2345ae6675
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Доказано е, че подобни приложения са направени за да печелят техните създатели пари. Както и всички сайтове за запознанства. Макър, че аз съм имал връзка, която е почнала в сайт за запознанства. Но това беше преди 10 години. Точно тогава започанаха тия сайтове да се разводняват и се напълниха с фалшиви профили или такива дето искат да им пратиш няколко хилядарки за операция на майка и и прочие. Там дебнат доста хитри и манипулативни жени, дето чакат някой отчаян мъж за да му вземат някой лев. На скоро мой авер ми каза, че се запознал с някаква в Тиндър, излезли, тя си поръчвала най-скъпото цяла нощ и на сутринта когато той се надявал да топне чушлака тя най-брутално го разкарала.


Няколко съвета от мен:


Не бъди добър със всеки. Хората ще се възползват само от теб така. Бъди гадняр от време на време, така ще те уважават. Добрите момчета винаги са в губеща позиция.


Млад си, научи се на търпение. Аз минах през няколко връзки, до като открия точната жена. Чукай до къде какво можеш, защото ще дойде да бъдеш само с една жена.


И слушай себе си и вътрешното си АЗ. Думите на хората са винаги с цел манипулация.









Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 52e137a288
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторе-не искаш повече по проститутки да ходиш, но от поста ти се разбира, че точно на проститутки искаш да ходиш-само, че безплатни, защото ти се скръндзят мизерните пари -да платиш за секс. В тия сайтове за запознанства-са точно проститутки умрели за секс и тъпи галоши, които си търсят безплатни компаньонки.
Като искаш секс-карай на ръчна!

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 711d35fec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   А ти защо си в самостоятелна форма на обучение? Ако беше в редовна форма, щеше да си общуваш с връстнички и все някоя щеше да те хареса.

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 0b2f3ed12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Момче, звучиш супер нормален, така че вярвам, че ще си намериш момиче. Някаква написа, че искаш само секс и да си платил на проститутка. Не, не искаш само секс, според мен искаш приятелка, но си разочарован от хората и ценностите им. Отдавна не съм ученичка или студентка, не знам какви са младите, честно казано, но вярвам, че има нормални и сред тях, и не всичко е пари, коли, Инстаграм...
Някой беше предложил да ходиш на театър, на походи, да разхождаш кучета от приюти, да садиш дървета - това са варианти, но пък не е задължително хората там да са много по-различни и стойностни от хората по заведенията или хората в Тиндър... навсякъде сме хора, не забравяй това и не съди за качеството на един човек по това, че чете Хемингуей и събира боклук разделно :)
Все някъде трябва да има момиче, което ще заговориш, а то ще ти отвърне с усмивка. Пробвай. Но не бъди сам. Като ги гледам децата са все в компания, така че ще е странно да излезеш сам където и да било, и да заговаряш момичета. Хващай се с няколко приятели и почвайте - паркове, спортни събития, планински походи, концерти (на открито) не в заведения... идва лято, на морето също е вариант.... докато обикаляте и ви е готино, междувременно може да си намериш приятелка :)

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: ab00646ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Има огромна разлика между това да си самотен и да ти се прави секс. Сексът не е магически лек за всяка болест, а резултат от силна интимност между двама човека, но днешно време се раздава като дъвки (за съжаление). От начина ти на писане мога да ти гарантирам, че не си готов за друг човек, защото едвам търпиш себе си. Сам казваш, че не си атлетичен, не си уверен, отишъл си на проститутка, наричаш хората грозни, мразиш тези, които ходят по дискотеки (и вероятно всеки с нормален социален живот). Казваш, че си традиционалист, а говориш за тиндър, дискотеки и свалки. Единствено качествените отношения с близки и партьнор лекуват самотата. Почни да се занимаваш с неща, които ти харесват и остави животът сам да те запознае с хора, покрай хобитата и заниманията ти. Също така спри да седиш в интернет и да попиваш глупостите. Хората в истинския свят далеч не са толкова развратни, колкото би си помислил. Има курви, мутрафони и гадни хора като цяло, но те са просто едни 15%, които много силно се набиват на очи. Нормалните хора понеже не го правят, си мислиш, че не съществуват. Също така имам съмнения, че си "консервативен" и "традиционалист" не защото си такъв наистина, а за да можеш да плюеш по другите на още едно основание. Традиционният мъж уважава другите, помага на по-слабите, обича и се грижи за жена си, поема големи отговорности и се занимава активно с себеподобрение, а не с плюене по света.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: cc01ae9422
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   19 - Себеподобрение. Това е много добре премислена дума!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 447db99912
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   От Автора:Какви ли не критики посрещнах, злоба и какво ли не. Вие как очаквате един добър и свестен младеж да преуспее в едно болно и опростачвано общество? Бил съм "негативен" за това че тези били тъпаци, обиждал съм ги бил, тези в дискотеката водели "нормален социален живот ". Вие ходили сте в дискотека днескашно дни? Там има селяния, простащина, друсане. Преди няколко дни в парка близо до дома ми, видях няколко младежа да се друсат с т. нар балони с хелий. Ако за вас това е нормален социален живот, аз съм магаре боядисано тип зебра. Но за едно сте прави, спирам да вися в тия сайтове и в този също, като гледам какви глупости се пишат тука, особенно по политически теми, ОБИЧАЙНИТЕ РУСОФОБСКИ ГЛУПОСТИ, се убедих. И за друго сте прави, спирам да мрънкам. Животът е един дявол, и се управлява от дявола и сатанистите, колкото и да ви звучи като конспиративна теория, и е напълно логично на добри хора като мене, да им е трудно. Лошите и безскрупулни хора, особенно в България преуспяват, защото първо тука няма наказание и второ щото след тези 33 години колонизация, българите най-вече младите поколения деградираха. Останете си със здраве. Благодаря на тези, които не ме обиждаха тука и на добронамерените им коментари, ще помисля върху техните съвети, особенно благодаря на номер 18, 15, 19.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: be23017133
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Странно е, че има хора които вярват в Тиндър заблудата. Там почти не се реализират срещи, а ако някоя жена излезе с мъж, то той ще е някое изгладено момченце от IT средите, доближаващ се по маниери и облекло до Западните момчета. Като се разпишеш с някоя гъска от Тиндър, бързо ти става ясно защо в България населението се топи. Достатъчно е да прочетеш, че е завършила Нов Български или че има висше като цяло. Толкова тъпи парчета са, че просто удряш дъното там. И повечето са напълно заменими и няма никаква полза от връзка с тях. Задели си една хилка и си плати две нощи по 500лв при яка пи*ка. Сайтовете за запознанства нямат никаква успеваемост и едва един процент хора изобщо се виждат на живо. Факт.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker