Към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към мъжете
преди: 11 месеца, 6 дни, прочетена 1418 пъти
Здравейте! Искам да попитам мъжката аудитория тук. Винаги ли разбирате когато жена е влюбена във вас. Ако отговорът е да как реагирате в такъв случай, ако я харесвате и съответно ако не я харесвате? Благодаря ви много!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 00bd933d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Тя може да е влюбена и пак да се самосаботира и да не е с дадения мъж. Или пък да слуша приятелки, майки и да се прикрива.
По принцип иначе се усеща веднага, както и жените го усещате. Видимо е. Поведение, маниери, леко притеснение, ако разбира се искрено е влюбена, а не е само интереси.
Но пък аз имах една случка в гимназията. Бяхме на по 17-18 вече точно преди да завършим. Заминахме на екскурзия в чужбина с друго училище, а от същото това училище имаше мацка, която адски много харесвах.
Никога не бяхме говорили, само се бяхме виждали. Та накратко, една вечер докато бяхме навън тя просто ме награби и започна да ме целува и каза, че винаги ме е харесвала адски много, а най-готиното е, че беше взаимно. Няма да го забравя този момент, защото мислех, че е висока летва за мен, а то се оказа, че тя ме харесва още по-отдавна, та така изкарахме половин година бурен романс, после заминах за чужбина. От тогава повече ги разбирам, когато ме харесва ;D

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 442062db44
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Винаги! Като послушница в манастир се държи. Мила и внимателна. Прецизира изказа си. Не се конфронтира и не взима отношение по теми които не я интересуват или не е компетентна. Обратния вариант на горе описаното пък трябва да ни светне на нас, мъжете, че трябва да бягаме с повече от 200 от субекта.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 334f487646
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Досега всички жени, които са били истински влюбени в мен (не просто на думи), сами са искали да ми правят свирка. По това ги разпознавам лесно. Също така, изразявали са желание възможно по-скоро да заживеем заедно, но свирката е най-точният показател. Естествено, до това не се стига току-така, защото преди това трябва достатъчно добре да сме се опознали като хора с течение на общуването помежду ни.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 99ac5d0725
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   От авторката към номер 1 точно това беше идеята ако аз си мълча и не казвам че харесвам даден мъж, да не съм с него и както се изрази ти да се самосънотирам дали вие усещате по някакъв начин нашите истински чувства дори и без да ви се казва с думи дори и да ви избягваме и т. н.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 99ac5d0725
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   До кифлоприземителя веднага със свирка не става и заживяване заедно доколкото знам мъжете се плашите от директните и прибързани неща.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 02d93c4922
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Мъжете са известни с това, че не знаят кога ги харесват или обичат, защото за разлика от жените те предпочитат да се разберат с някого вербално, а не театралничене по каквото жените си падат - обикновено младите се хилят, а по-възрастните гримасничат, но е трудно да се разбере дали просто искат внимание или има нещо повече. Отделно, че някои жени лъжат, че са влюбени, а се чукат с по няколко мъже паралелно, защото се чудят как да си разнообразят живота.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 00bd933d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   От 1 до 5

А ти защо мълчиш? Дава ли ти знаци, че не те харесва, че не иска да е с теб? Говорите ли си или както в моя случай само сте се виждали?
При мен химията между двамата беше много силна и явно просто тя реши да рискува първа. Може твоя човек да е по срамежлив, знам ли.
Ние мъжете обичаме нещата в прав текст, не обичаме игричките. Вие обичате да играете и да искате ние да се сетим, че има нещо, но това не винаги е възможно. Има случаи, в които съм си мислел, че дадена жена не ме понася, а то накрая се оказвав, че ме харесва, но така се е държала, че ме провокира и аз да се държа зле. Луда работа.
Познава се, ако общуваш постоянно с човека, но ако не си с някой постоянно и се виждате от дъжд на вятър, то може и никой да не разбере, че си падаш по него. Имай предвид, че и много мъже са наплашени и вече не могат да различат доброто и приятелско отношение от флирта и харесването. А жените сте много добри в това.
Една усмивка, малко разговори, може да накара някой да си мисли, че го харесваш, а ти просто да си се държала любезно. Затова ако не си директна, то поне прояви по-сериозен интерес. Поне го покани да излезете примерно, за да може разграничи двете неща.
Не разбирам много каква е целта ти, дали искаш да има нещо с този човек или просто от любопитство питаш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: f4a8a4752a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   До 1. Мислиш ли че има толкова глупави жени, че да се само саботират? Да обича някой и да се дърпа, що за глупост, на такъв човек никой не може да му помогне, някакъв мазохизъм.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: f4a8a4752a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   До 5-авторката.

Абе ти имаш ли акъл? Ще обичаш някой, ще се дърпаш и ще питаш дали той усеща че ти се дърпаш?
Спи спокойно няма да усеща, радвай се за това че този който обичаш никога повече няма да се занимава с теб. Луди хора.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 334f487646
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Номер 6, тези от мъжете, които се плашат от прямото общуване, са коренно противоположния тип на мъжете, които спадам и аз. А прибързаните неща не виреят на едно място с разума.

За да заживеем заедно с една жена, трябва първо с течение на времето да сме си показали и доказали взаимно, че се спогаждаме като общуване, че споделяме общи възгледи за живота и можем да преодолеем своите различия, каквито има при всички хора. Дори и е полезно по-отрано да имаме някакви разногласия и да установим доколко успешно бихме съумели да минем заедно през едно такова изпитание, даващо ни знак, че и в напрегнати за нас моменти ще съхраним уважението помежду си. Свирката е една накрая - след установяване на всичко гореописано.

Ако всичко е по мед и масло, разбира се, че хората се забавляват и са заедно, но мнозина подвиват опашка при първата по-сериозна житейска трудност, защото не притежават доблест, не желаят да поемат отговорности и "чувствата им" са били само на думи - докато ги е устройвало да са с другия човек. Затова аз имам една подходяща фраза, която най-точно описва начина, по който обичам да изразявам себе си: "Говоря с действия! ".

За мен ухажването е нещо, което съпътства връзката през цялото време, а не го възприемам просто като някакъв си ритуал в началото на опознаването с цел да се покажем най-най- за пред другия човек, когото искаме да впечатлим с неестествено за нас престараване. Защо да се лишаваме от всичките приятни усещания от флирта (нямам предвид 18 ) и милите жестове на внимание, след като можем да си ги доставяме колкото ние искаме във времето? ! Виждам какво се случва твърде често при много от двойките и семействата и със сигурност имам желанието за хармонични отношения, които в крайна сметка зависят от нас двамата, а не от странични хора.

В човешката природа е заложено до известна степен да угаждаме на себелюбието си и поради него имаме тази особеност понякога леко да надценяваме своите възможности. При едно такова самозабравяне е отрезвяващо за нас отвреме-навреме "да падаме отвисоко" и да получаваме нагледен житейски урок как трябва да сме по-умерени, смирени, разсъждаващи за последствията, с желание раздаващи се за човека до нас (но е хубаво и да усещаме същото насреща), взискателни преди всичко към себе си. Имам си достатъчно трески за дялане, затова избягвам гръмките обещания какво мога, какво бих дал и сторил, оставяйки на жената до мен да прецени най-добре според това какво тя усеща през призмата на собствените си разбирания. Ако някой път я разочаровам с нещо, по-скоро ще е някоя набързо казана дума, която не се вписва в нейния речник или в представите ѝ (това е минусът да си казвам всичко от-до, без нарочно въздържание с цел да си придавам вид на по-добър), а не с грубо отношение, изневяра или обида с цел да я нараня. Моето отношение към жената е същото, каквото аз желая да усещам от нея.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 2cc77a9765
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   до 5.
Е за това има много мъже, които са сами, предпочитат да са без жена, но искат да им е спокойно, чакайки да се появи някоя нормална.
Какво ти пука той дали знае? Нали няма да си с него, нали искаш да си ледената кралица без емоции? Аман от игрички, повръща ми се от жени, които не могат да надраснат 14 годишна възраст по акъл.
По-добре че не го търсиш, ще му скъсаш нервите с тия простотии и игрички, той не е виновен че ти акъл нямаш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 756a1b4715
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Ами как да се разкрие, че е влюбена, ако той не е. Ще е конфузна ситуацията и за двамата. Физиологично мъжът е активния и предлага, жената приема.
Кифлоприземилтел, това, че флиртът продължава цял живот трябва да го прочетат повече мъже, че като се оженят и заживеят с жената, се успокояват и флирта е само при поднасянето на салата и ракията

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 334f487646
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Номер 14, няма значение дали и колко мъже ще прочетат думите ми, защото вътрешната нагласа на човек се изгражда по лично желание и е неподвластна на външно влияние или на подражание.
Ако една жена избира с разума си и има правилна преценка, ще бъде с винаги уважаващ и ухажващ я мъж и няма да се налага да търпи поредния негодник до себе си, който ще я отразява единствено когато тя покорно му поднася салата, ракия и половия си орган. Всичко започва от личния избор, основаващ се на изповядваните ценности!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 11 месеца, 16 часа
hash: d3ad037271
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Може де се каже, че аз съм страхлив в емоционален план. Когато бях млад винаги ме е било страх някое момиче да не ме обиди. Така, че може да се смята, че не знам или не забелязвам кога една жена или момиче е било влюбено в мен, ако изобщо е имало такива. Не съм от типа, който може да възпламени такива чувства в момиче или жена.. Наречете ме смотаняк, дърво, талпа, пън, но такава е реалността. Не смятам, че в мен са били влюбени "гедерейските " или чешки момичета на Златните пясъци, може да са ме харесвали или по някакъв начин, да сме взаимно привличали, при кратките летни контакти.. Същото се отнася и до рускините, латвийското момиче Инга, полуузбечката-полурускинята, при сравнително продължителните командировки, най-вероятно са ме харесвали. Знам ли?? Веднъж една колежка ме нарече, емоционално, недоразвито и незряло момченце, беше странно, защото тази колежка винаги търсеше конфронтация с мен, по всякакви поводи. Значително по-късно друга колежка каза за нея, че тя е била влюбена в мен и силно огорчена, и обидена от моята незаинтересованост или по -точно съвсем приятелско, и колегиално държание. Едва ли е вярно. Случват всякакви неща между хората. Човек може да се размине с голямата си любов и обич, просто за миг, но могат и да се срещнат, и да са заедно цял живот. Съдбата си прави странни шеги с хората. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 часа
hash: 4aaf9af4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Излизаш на среща за реално опознаване, ако се харесате имаш отношения с нея, ако не оставате в приятелски отношения.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 2 часа
hash: 2cc77a9765
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И това съм го виждал, голяма сапунка. Семейна жена, отдавна изстинало всичко в семейното огнище, не останало нищо, никакви чувства към човека до нея.
Харесва си един колега, от километри се вижда че е влюбена, издава я всяка дума която каже, всяко действие. Пича също я харесва, показва и го ама тя хем иска, хем се дърпа, защото иска да остане семейна, иска да не разочарова никой около нея. Така всичко приключи преди да е започнало. Тя също много държеше да знае дали той усеща, че тя е влюбена, защото още тогава и трябваше още малко и щеше да загърби всичко, защото сърцето и така и нареждаше, така го усещаше.
Но те направиха своите избори.
Сега година след това тя е пак в това студено семейно огнище, вече не иска да докосва съпруга си, не яде, не спи, защото е празна отвътре, разбира че е сигурна, че не иска да живее така. Иска онзи мъж, само че е направила избор и онзи мъж също. Той не я чака, приел е избора и, продължил е напред с друга жена.
Така че въпроси от този род винаги пораждат възмущение в мен и показват колко малко хората познават себе си, колко малко могат да мислят за себе си. За съжаление все още има хора, които мислят, че могат да живеят нормално без любов и че всичко някак ще им се нареди, а то е очевидно че няма нищо за нареждане.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 0ae7000142
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   По принцип това се усеща от погледа, държанието към теб, поведението и, когато сте заедно...

Когато бях ученик, ми се е случвало и да не разтълкувам правилно погледите и държанието на дадено момиче, но вече като по-голям безпогрешно разпознавам за какво става въпрос!

А как реагирам, зависи от две неща:
I. Дали и аз я харесвам?
II. От това какво е положението при мен в този момент?

Ще разгледам всички варианти:

1. Когато не я харесвам - старая се да се държа дистанцирано и да й покажа, че нищо няма да стане, и никога не й давам напразни надежди! (Защото не искам да й причинявам болка! )

2. Когато я харесвам - вече се държа спрямо това - какво е положението при мен в този момент?

2. 1. Когато в този момент съм бил обвързан или женен - нищо не предприемам - държа се като във вариант 1. (Защото аз не приемам изневярата под никаква форма! )

2. 2. Когато в този момент съм бил свободен, тогава без да отлагам съм я поканвал на среща - да излезем заедно, да се опознаем...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker