Бившият ми не спира да ме търси, уж приятелски. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми не спира да ме търси, уж приятелски.
преди: 11 месеца, 9 дни, прочетена 1053 пъти
Преди 2 месеца се разделих с приятелят ми, защото той направи много грешки, хванах го че ме лъже, че е болен от Covid 19, за да не идва с мен на рок концерт. После се държа грубо, накрая ми заговори за деца, че не искал да има повече деца, защото няма пари и сили да ги гледа. Той има деца от предишни бракове и разликата ни във възрастта е повече от 15 години. Аз го обичам много, той ми каза да си намеря друг, щом не му вярвам и спряхме да се чуваме и виждаме. Да, но той от няколко седмици започна да си търси поводи да ми пише. Аз наистина последвах съвета му, но така и не си намерих друг. Излизах по срещи, но удрях на камък. Една вечер бях сложила една много секси красива своя снимка в своето настроение и той ми прати сърца. Това ме предизвика да му пиша и го попитах, , Какво снана с нас? , а той ми отговори, че той не искал да има деца, а аз съм искала и въпреки че му липсвам и ме обича, нашата любов няма да донесе нищо повече. Каза ми, че разбира желанието ми да имам деца, но той плащл издръжка на други 2 и нямало да може да понесе и да се грижи и за 4- то. В нашата връзка, той е проявявал егоизъм, затова сега реших да пробвам нещо, за да видя дали има промяна или не. Споменах му, че ще си купувам сейб за новата си квартира, но е тежък и ще трябва с кола, да го транспортирам. Той веднага предложи, да ми помогне... това беше и повод да се видим. Същият ден ми беше паднала веригата на колелото, той като разбра веднага я оправи. Накрая само се прегърнахме и си тръгна. След този ден, започна редовно да ми пише и звъни и да си говорим приятелски, да ме разпитва какво ще правя и даже кога ми е отпуската. Много съм объркана.... Какво означава това поведение? След нашата среща, аз се разплаках, защото много ми липсва, но не знам дали неговото поведение е нормално... и какво означава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 8 дни
hash: d24ee3a777
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Означава, че е на сухо и не исса друг да спи с тебе. Фалшиво приятелство, зад което се крие желание за контрол и да те спре да продължиш напред. По-стар е от теб, с други деца. Той, ако ставаше за партньор и баща, нямаше да е сам.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 33c2daa26f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   №1 ми взе думата от устата. Точно това означава, останал е сам, без женско внимание. По-опитен е от теб и лесно може да те манипулира. Нещо, което при жена на неговите години не минава, при теб е без проблем. Като си толкова заблудена, хвани се пак с него, но пак ще стигнеш до същото положение. Изборът е твой, последствията и те.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 2718acc153
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не се хващай на тази въдица, след като е имало неща, които са довели до раздяла, човек трябва само да асимилира грешките си, да извлече опит и да продължи напред. Никой мъж в моя живот, особено такива, с които съм имала връзка, не са търсили контакт обратно само с цел приятелство. Просто използват тази мимикрия, за да продължат да си имат резерва за секс и внимание. Действат така от наранено его или чисто използвачество. След като ти е казал директно, че не иска повече деца, би трябвало да ти стане ясно, че ти бъдеще с този човек нямаш. Ти си губиш времето, на него му е ок да си има източник за задоволяване на нуждите си. Щом две жени са го зарязали с деца е ясно що за стока е, сигурно е към 40, използва наивността ти и младоста ти да си те върти на малкия пръст. Бягай с 200, намери си необременен с толкова емоционален багаж човек, времето и младостта са на твоя страна, само воля и осъзнаване ти трябва да прекъснеш изцяло контакт и да разбереш, че бъдеще и щастие с този нямаш.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: f4df165de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Иска секс, ти си млада, хубава и си била достатъчно глупава да се занимаваш с мъж с 15 години по-възрастен и с 3 деца от други жени, за които не се грижи очевидно.
С две думи - идеална си за него, а за себе си си абсолютен мазохист.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: d3fa0cea81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Той ти е казал, че няма на какво да се надяваш. И е така. Повярвай му!
Ж

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: d24ee3a777
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Няма такова нещо като приятелство между хора, които са били двойка. Може би след 10-20 години, евентуално.
Този просто опипва почвата, кръжи около теб, за да нямаш други ухажори. Държи се уж като приятел, уж зрял и пуснал те да си търсиш щастието, а реално пак иска контрол. Още иска да спи с теб. Още флиртува с теб. Като ти е в полезрението, друг няма да завъдиш. Ти го приемаш емоционално, защото го обичаш, той го знае и се възползва.
Хората не трябва да поддържат контакт с бивши, за да продължат напред. След време някои пак се събират, нищо не се знае в тоя живот все пак. Но в твоят случай не е добре да се събирате. Това е обременен мъж. Има деца от други жени. Не иска деца.
Игнорирай го. Разбираемо е защо не те пуска- по-млада, нямаш деца. Намери сили в теб да не му обръщаш внимание. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 4befaab700
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Мила, веднага прекратявай контакти с този! И аз имах ме знам дали да го нарека връзка с по -голям от мен мъж преди 10 г. първо ми казваше, че живеел сам после след време ми разкри, че бил разведен с две дъщери. Доста страдах от него и след време като бившата му жена замина с момичетата в чужбина изведнъж се сети, че искал ново семейство, но тогава може би се вразумих и вече 3 та година нямам никакви контакти с него не желая отново да отварям тази кутия на Пандора. Послушай ме за добро е!

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 4514dedd8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Пълно е със свободни мъже за секс или сериозна връзка, не ти трябва мъж с 2 деца, когато има мъже с 0 деца... Самият факт, че си се хванала с такъв, означава, че и ти не си много умна. Нека си гледа децата... ти му трябваш само за секс де факто, блокирай го.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: d24ee3a777
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мъжете почти винаги правят опити да се връщат. Не трябва да те вълнува защо, важна си ти.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 28e49b41ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мила авторке, съветвам те да пропуснеш повечето от коментарите, тъй като си личи, че от тях лъха на болка и злоба.
Има само един начин да разбереш. говорете. Хората в днешно време пропускат възможността да разговарят свободно и да преценяват дали после действията се припокриват с говореното.
Може да иска да е част от живота ти дори като приятел, може да те обича, но да знае че без него ще ти е по-добре, може да са хиляди неща.
Човек когато премине една възраст разбира много неща, предпочита да е откровен и открит. Знае че примерно му е минал поне половината живот и иска да изживее остатъка както трябва. Така че ако не ти се говори с него, просто продължи напред. Ако имаш емоции към него поговорете, не е казано че ще се метнете в кревата. Очевидно е че би ти помогнал за всичко, не виждам причина да не му вярваш. Не си обърквай живота като оставяш недоизказани неща, после трудно се прощава тва.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 4befaab700
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И къде видя злоба в коментарите към авторката номер 14, като това което са и написали хората е самата истина? Веднъж я е предал пак ще го направи. По - добре е да не се връща назад и да отваря болезнени за нея страници!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker