Как да накарам жена ми да изпита върховен оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да накарам жена ми да изпита върховен оргазъм
преди: 1 ден, 6 часа, прочетена 434 пъти
Здравейте, хора тази тема е с цел да получа пълна информация от женския пол как да накарам жена ми мощно да свършва по всякакъв начин едновременно и търся вашия опит. Аз съм такъв, че съм маняк на тема на една жена да и е хубаво и въпреки, че не съм от най издръжливите правя всичко възможно тя да се чувства перфектно в леглото, старая се максимално, но всякаш искам още и още и още явно това е моя фетиш. Тя свършва всеки път когато правим секс дори по няколко пъти, като в повечето случай е клиторно. Купил съм всякакви играчки като дилдо, вибратор, вибро яйце, анални разширители, пенис уголемители и с тях разнообразяваме секса. Всъщност секса никога не е бил скучен за мен, за нея само тя си знае, но не се е оплакала даже напротив. Искам от вас съвети как вие сте изпитали едновременно всички възможни оргазми заедно в един акт, идей по които да работя за да и е още по хубаво. Досега сме пробвали много неща, на нея и е трудно с двойното проникване има някакъв срам, но както и да е. От вас Искам идеи как да я докарвам до вагинален или там маточен как му казвате оргазъм, защото това се случва доста по рядко, ако това има значение за вас аз съм на 25 години не съм от най-издръжливите защото се възбуждам лесно при първи път, издържам от две минути буквално до 30 минути най-много, зависи от ситуацията, членът ми е средно голям 16 см и е дебел фи4, 3 см знам че тези неща имат значение за вагиналния оргазъм и затова ги казвам, чакам вашите коментари важно ми е, благодаря на отзовалите се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 21 часа, 42 мин.
hash: feb9b0633d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ха, много интересна тема би се получила, ако споделим опит.

Като цяло теориите са страшно много, но наистина най-важното е на жената да ѝ е кеф в леглото, ако има как, за да ти е мирна къщата.

Аз лично гледам да се отделя от акта по всякакъв начин, за да продължи дълго. Например - броя до дадено число, усещам си тялото. Винаги в началото - ръка, но без да усеща, че е "винаги в началото ръка" - да стане спонтанно, да не чувства, че е схема - ако си мисли, че си я вкарал в някакво уравнение - сега какно ще направиш, после какво - става много скучно. Уж да е спонтанно, но да знаеш много добре какво правиш.

Никога не я питай настоятелно какво иска - нека да бъде като изненада, но същевременно слушай сигналите и много внимателно.

Не променяй бързо позите и нещата които и харесват, бъди издържлив откъм това да променяш прекалено често.

 
  ...
преди: 18 часа, 34 мин.
hash: 78d1eef0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Много искам такъв мъж като теб!
Ж 20

 
  ...
преди: 18 часа, 25 мин.
hash: 805d848625
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нали жена ти има клитор! Ти какъв друг оргазъм, освен клиторен искаш да получи? Пенисен оргазъм ли? Или тестисен? Ако искаш жена ти да пръска като на спукан радиатор на Опел Кадет, искам да ти кажа, че не всяка жена има физиологичната възможност да достигне до т. нар “скуърт оргазъм”. Така, че ако искаш и главата си наври вътре, резултатите ще бъдат един и същи, защото проблемът не е в теб, а във физиологичните способности на твоята любима. Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 18 часа, 14 мин.
hash: 57ea2fc970
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Никак.

 
  ...
преди: 17 часа, 58 мин.
hash: ca9de52bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има само един вид оргазъм, тъй че няма как да я накараш да има два или три оргазма едновременно, просто няма такъв механизъм.

Разликата е че начините жената да достигне до оргазъм са два, клиторно и вагинално, но самия оргазъм като такъв е един и същи. Усещането е едно и също, с малки разлики в интензивността. Понякога е по-силен, друг път не толкова.

Това не означава че не може да продължавате да експериментирате и разнообразявате секса, но трябва да бъдеш реалист и да не очакваш нещо кой знае колко различно.

Пробвали ли сте да скуиртва? Скуирт може да получи със или без оргазъм, аз лично мога и по двата начина. Но усещането само по себе си не е по-хубаво от класическия оргазъм. Допълва го и бих казала че е повече за да се кефи мъжа отколкото самата жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 2 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker